Jump to content

Tesettürsüz kadın soyulmuş, yalanmış bir karpuza benzer


Recommended Posts

Sapık herif. Bir de Atatürk düşmanları "alimlerimizi astılar" diye zırlıyorlar. Alim dedikleri böyle sapık ve cahil insanlar işte. Atatürk'e en büyük kızgınlığım bu konuda. Keşke bu adamların hepsini ibret olsun diye meydanlarda sallandırsaymış.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tek bir cümle doğru söylemiş.... Hakkını vermek lazım...

"Bir, müslüman terbiyesini muhammedden alacak" diyor..ÇÇok eşlilik eski çağlarda aynı zamanda bir güç gösterisiydi,bunu iyi kullanmış...

Hatice ile evliliği ekonomik nedenlerle olmuştur. Çünkü muhammed hatice ile evlenmeden önce bir koyun çobanıydı ve maddi sıkıntı içindeydi.
Sevde ile evliliği yaymaya çalıştığı düşünceye zemin hazırlamasıdır. sonuçta muhammed kurnaz biriydi ve oluşturacağı akımın geniş halk kitlelerince desteklenmesini istiyordu. bu da yalnız şefkatli ve kollayıcı insan imajı çizilerek mümkün olur.
Aişe ile olan evliliği hem cinsel hem de politik nedenlerle olmuştur.Zira Aişe nin babası ebu bekir hatırı sayılır bir tüccardı ve ilk günden itibaren kendisini desteklemişti.Aişe ile evlendiğinde 53 yaşında olmasına karşın aişe sadece 9 yaşındaydı.
Hafsa ile olan evliliği politik nedenlerledir.Çünkü hafsanın babası Ömer bin hattab mahzum oğullarındandı ve bu kabile kureyşin en asil koluna mensuptu. ilan edeceği hükümdarlık için soyluların desteğini alması şarttı.
Ümmü seleme ile olan evliliği hem politik hemde bir imaj evliliğidir. çünkü ümmü selemenin kocası habeşistan hicreti dönüşü esnasında ölmüş ve kadın dul kalmıştır.Ayrıca ümmü seleme mahzum oğullarındandı ve bu iyi itibar demekti.
Zeynep binti huzeyme ile olan evliliği müslümanlar karşısında bir baba bir kuruyucu kollayıcı görüntüsü çizmek istediği içindir.Zeynepin kocası bedir savaşında öldürülmüş ve kadıncağız dul kalmıştı.
Zeynep binti cahş ile olan evliliği en dikkat çekici olandır. zira bu konuda bir ayet bile vardır. zeynep güzelliği ile meşhurdu ve muhammed ona aşık olmuştu. ne yazık ki zeynep evlatlığı zeyd bin harise ile evliydi. evlatlığının karısıyla evlenemezdi. bunu değiştirmek için kişinin öz evladı olmayan birini evlat etme geleneğini kaldıran ahzap 38-38 i beyan etti. artık zeynep onundu. işin ilginç yanı dikkatimi çeken şey zeyd in bu olaydan sonra muhammed tarafından her seriyyede (askeri saldırı) komutan olarak atanmasıdır. nihayet mute savaşında hicri 8. yılda bizans ordularına karşı komandanlık ederken öldürüldü.
cüveyriye ile olan evliliği hem cinsel hem de politik amaçlıdır.Mustalık oğullarıyla ittifak kurmak için evlenmiştir.
Safiyye ile olan evliliği politik ve imaj amaçlıdır,Safiyye yahudiydi ve muhammed hayalini kurduğu israil benzeri bir krallığa bu soy bağıyla daha da yaklaşıyordu.
Ümmü habibe ile olan evliliği politik amaçlıdır. çünkü ümmü habibe ebu süfyanın kızıdır ve malum ebu süfyan kureyş lideriydi.
Mariye ile olan evliliği onu mısır valisinin göndermesi ile olmuştur.
Meymune ile evliliği ise amcasının teşviki ile olmuştur.

Örnek alan müslümanlar; ilkönce evlatlıklarının karılayla(gelinleriyle) evlilik yapsınlar, sonrasında dokuz -on yaşlarında bir kızla evlilik yapsınlar; bunları yapmaları şartıyla karşımda konuşmalarına izin veriyorum...

tarihinde Tatar-Hatun tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Benim sınıfımda İran asıllı Fars bir arkadaşım var,Türkiye'de doğup büyümüş,yaşayan,Türkçe bilen.Bazı tatillerde İran'a gider.Bana bir keresinde keşke İran'a Atatürk gibi lider gelse de din adamlarını astırsa demişti :D

Dahası çok hayretime gidiyor bu dincilerle ilgili şu 2 şey;

1)Bunlar niye dindar olmayan insanları eleştirdikleri kadar IŞİD'in katliamlarını İslam dünyası denen cehalet,geri kalmışlık vb. şeylerden dolayı geçilmeyen ülkelerdeki çocuk evliliklerini,dine hakaret edenlerin idam edilmesin vb.

Ne güzel demiş Sam Harris;,

Bu akşam, bu kanalda bir Kur'an yaksak; ne olurdu sizce? Çok sayıda ülkede isyan olurdu. Elçilikler düşerdi. Bir kitaba yönelik bu kötü davranışımıza tepki olarak; milyonlarca Müslüman sokağa çıkardı ve biz de hayatımızın geri kalanını, gerçekçi ölüm tehditlerini savuşturmak ile geçirirdik. Ama IŞiD insanları çarmıha gerdiğinde, çocukları diri diri gömdüğünde, binlerce kadına tecavüz ve işkence ettiğinde ve hepsini İslam adına yaptığında; verilen cevap, Avrupa'da birkaç gösteri ve bir de hashtag oluyor.

2)Mesela videodaki adam Almanya'da yaşıyormuş mesela.Neden istediği şeriatını/dinini tam yaşayan Arap ülkeleri ya da İran'da falan değil.Şu örnek o gericilere hitaben güzeldir;

Avusturalya Başbakanı Julya KLARK, Avustralya'da Mursi için yapılan gosterıde bır musluman fanatık gosterıci ıle diyalogunda göstericiye hitaben : Niçin bu kadar mutaassıbsın ? Nıcın SUUDI ARABISTAN yada Iran'da ıkamet etmıyorsun ? nıcın Islam devletını terk ettın ? Sız ALLAH ın Islam ıle mubarek kıldıgını soyledıgınız devletlerı terk edıyorsunuz kafır oldugu soylenen memleketlere göç ediyorsunuz . Hurrıyet , adalet , refah, saglık guvencesı , sosyal guvenlık , kanun onunde esıtlık , adil calısma fırsatı , cocuklarınızın gelecegı , yorum dusunce hurrıyetı ıcın . o halde bıze fanatıklık ve nefretten bahsetmeyın bız sıze kaybettıgınız her seyı verdık bıze saygı duyun yada ısteklerımıze saygı duyun yada burayı terk edın .

Aslında Atatürk de astırmıştır haklı olarak bazı din adamlarını,mesela Şeyh Said.Şeyh Said şöyle demiştir;

“Medreseler kapatıldı. Din ve Vakıflar Bakanlığı kaldırıldı ve din mektepleri Milli Eğitim’e bağlandı. Gazetelerde birtakım dinsiz yazarlar dine hakaret etmeye, Peygamberimize dil uzatmaya cüret ediyorlar. Ben bugün elimden gelse, bizzat dövüşmeye başlar ve dinin yükseltilmesine gayret ederim.”

Hem de isyan çıkartmıştır güvenlik güçleriyle falan çatışmıştır bunlar.

Atatürk iyi astırmış ki o Şeyh Sait gibi din adamlarını Arap ülkelerinden farkımız olmuş.Ah öyle görmek isterdim ki o din adamlarının idam sehpasına vurup can çekişirken görmeyi .

Avrupalı aydınlar din adamlarını,dini duyguları alaşağı ederek gelişmişler,uygar bir toplumun oluşmasını sağlamışlardır.Bir sebebi de budur gelişmiş olmalarının.

tarihinde Bilimsever Türk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tip adamlar ajandır. Bu da Alman ajanı. Böyle keskin konuşmaları şöhret kazanmak ve barbar kitleler içinden daha fazla keriz avlamak için yaparlar.

Pazarda kadın iç kıyafeti satan adamlar, kafalarına sütyen geçirip dikkat çekmeye çalışırlar ya, bu itin yaptığı da o. Bu mamasını öyle kazanıyor. Çirkefleştikçe kuru mama yerine yaş mama koyuyorlar önüne.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tam bir O.Çocugu.. tesettur gibi kafayi bok kokutan bir bez parcasini takmayan tum kadinlari bu igrenc kelime ile itham ediyor. Sakalina sictigim!..

Aynen öyle.Ben İslami örtüleri hareket eden bir hapishane olarak görüyorum.Erkek egemenliği olan bir inancın yanında aşağılanmaya razı olmuş bir dişi temsilciği görürüm başörtülü/çarşaflı vb.kadınlarda.Gerçi çarşaf peçe çok çok az bizim ülkemizde.Ve peçe,çarşaf cübbe kültürel terörizmdir,yasaklanması gerekir.Avrupa çok aşırı hoşgörülü davranıyor bunlara.Ne güzel demiş atam;

Bâzı yerlerde kadınlar, görüyorum ki başına bir bez veya bir peştamal veya buna mümâsil bir şeyler atarak yüzünü, gözünü örter ve yanından geçen erkeklere karşı ya arkasını çevirir veya yere oturarak yumulur. Bu tavrın mânâ ve medlûlü nedir? Efendiler, medenî bir millet anası, millet kızı bu garip şekle, bu vahşî vaziyete girer mi? Bu hâl milleti gülünç gösteren bir manzaradır. Derhâl tashîhi lâzımdı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Timurtaş sözü ters söylemiş,TESETTÜRLÜ KADIN ; SOYULMUŞ ,YALANMIŞ KARPUZA BENZER deyecek yerde,tersini söylemiştir.

Dünyada İlk baş örtme zorunluluğu Sümerlerde OROSPU KADINLARA yasalandırılmıştır.

Ondan sonra Ortodoklarda genellenmiştir SELÇUKLU MELİKİ tarafından baş örtüsü.

Sonrada bizim çok bülmüş abtalın teki olan Timurtas gibileri baş örtüsünü dindaşlarına yasalaştırmıştır.

Bunların ne SAPTAN nede SAMANDAN habarları yoktur.

Vardır deyen KELLESİNİ çevirip islam ülkelerinde olanlara baksınlar.

Milyonlarca müslümen GAVURLARIN kapılarına dayanmış yalım yalım yalvarmaktalar GAVURLARA.

Bu hal,İSLAMIN çok iyiligindenmi oluyor dersiniz?

Dedeniz

tarihinde tolonbey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...