Jump to content

Erdoğan olmasaydı Türkiye İran olacaktı


Recommended Posts

  • İleti 51
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Fethullahçıların darbe yapmasını istiyorum. Yeter ki tayyip ve çetesini taksim meydanında sallandırsınlar. Bu pisliklerden tamamen kurtulalım. Fethullah'tan kurtulmak zor değil.

Aslında tam tersi...

Tayyip'in bu ülkeye ettiği en iyi ve belki tek hizmet Fethullah kadrolarını temizlemek oldu. Tayyip ve çetesini birbirine bağlayan şey sadece para. Ama Fethullah ve onun hizmetkarları davaya gönülle bağlıdır ve çok derinden ve büyük özveriyle çalışırlar. Tayyip'i bugünlere getiren onların gücüdür zaten. Fethullahçıların darbe yapmaya gücü yok, eskisi gibi güçlü değiller ama iyi ki değiller, onlardan kurtulmak Tayyip'ten kurtulmaktan çok daha zordur. Tayyip'in ne olduğu belli ama Fethullah her kılığa bürünebilen, mutlaka devlete asalak olarak varlığını sürdüren bir yapı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben İlker Başbuğ'a katılıyorum. Tayyip ve Fethullah çıkar ilişkileri ve Tayyip'in ondan duyduğu korku nedeniyle birbirine düştü ve Tayyip mevcut gücünü kullanarak Fethullah'ın, devletin her hücresine konaklamış kadrolarını bir şekilde temizledi. Bunu ülkeyi düşündüğü için yapmadı elbette, nedenleri tamamen kişiseldi ama ne olursa olsun çıkarlı olan ülkedir. Sonuca bakmak gerek.

Tayyip dünkü çocuk, çetesi de sadece para için bir arada duruyor ve birbirlerinden ölesiye korkuyorlar. Tayyip'in ne denli paranoyak olduğunu, kimseye güvenmediğini, kendisini korumaya almak için insanüstü ve akıl dışı çaba gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Oysa Fethullah'ın, onu gönülden seven, inanan ve bağlılık gösteren çok büyük bir kitlesi var ve hepsi yıllar içinde devletin çok önemli, çok hayati kanallarına yerleştirilmiş. Bunları temizlemek de kolay değil, Tayyip kişisel çıkarlarını baltaladığı ve korktuğu için temizliyor ve resmen paranoyakça hareket ederek herkesten şüphe duyup çok titiz takip ediyor olmasına rağmen bitiremiyor, bitiremeyecek de. Kadroları bunlardan arındırmak uzun yıllar alacak çünkü sinsidir bunlar, her kılığa bürünür ve çok tehlikelidirler. Oysa Tayyip'in kadroları parayla kolay satın alınabilen döneklerden oluşur. Dikkat edlirse dava adamı olan AKP'li isimler bile Fethullah'a bağlılık gösterdiği bilinen Abdullah Gül, Arınç vb adamlardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türk ateist Başbuğ'a sempati duyduğu için eleştirinin odak noktasını kaçırıyor. burada olay Fethullah Türkiye için bir tehlike midir, değil midir tartışması değil. İlker Başbuğ'un çıkıp tayyibi övüp destek vermesi. Fethullah başımıza bela olduysa, en çok hangi dönemde güçlendi?

hem paralel paralel dediklerinin ne kadarı doğru, nereden biliyoruz? AKP'nin hoşuna gitmeyen 1-2 açıklama yaptığında Abdullah Gül paralel dediler. hatta bir önceki mesajda Türk ateist de fetocu deri. ama bu adamla Tayyip 2 gün önce futbol oynadı stad açılışında. ne bu şimdi?

İlker Başbuğ hiç gereği olmayan bir açıklama yaptı. korkuyorsan susarsın. bu başka birşey. ortaya çıkıp açıktan destek vermek, üstü kapalı başkalarını da teşvik etmek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türk ateist Başbuğ'a sempati duyduğu için eleştirinin odak noktasını kaçırıyor. burada olay Fethullah Türkiye için bir tehlike midir, değil midir tartışması değil. İlker Başbuğ'un çıkıp tayyibi övüp destek vermesi. Fethullah başımıza bela olduysa, en çok hangi dönemde güçlendi?

hem paralel paralel dediklerinin ne kadarı doğru, nereden biliyoruz? AKP'nin hoşuna gitmeyen 1-2 açıklama yaptığında Abdullah Gül paralel dediler. hatta bir önceki mesajda Türk ateist de fetocu deri. ama bu adamla Tayyip 2 gün önce futbol oynadı stad açılışında. ne bu şimdi?

İlker Başbuğ hiç gereği olmayan bir açıklama yaptı. korkuyorsan susarsın. bu başka birşey. ortaya çıkıp açıktan destek vermek, üstü kapalı başkalarını da teşvik etmek.

İyi de Abdullah Gül gerçekten Fethulalh'çıdır, bunu inkar da etmez. Arınç da öyle. Bunlar AKP'yi kuran, önemli adamlar.

Fethullah Tayyip'in en önemli gücüydü, onu bugünlere Fethullah getirdi. Başbuğ'u ve diğer paşaları içeri atan sadece Fethullah değil, Tayyip'ti de, hatta Tayyip "Ben bu davaların savcısıyım" dedi açıkça.

Yani evet, ne yaptılarsa birlikte yaptılar. Bunun böyle olmadığını kim söyleyebilir ki?

Ben şimdi tamamen dışarıdan biri olarak yorumluyorum.

İki pislik çete senelerce işbirliği yaptı ve sonra çıkarları çatışınca birbirleriine düştüler. Çetelerden biri diğerinden çok daha eski, köklü ve tehlikeli. Onun eteğinde ortaya çıkmış ve amacı sadece para götürmek olan Tayyip ve çetesi, kitlelerinden aldığı güçle bu Fethullah liderliğindeki çeteye savaş açtı ve bunu bugüne dek kimse yapmadı.

Fethullah Gülen'i bunca güçlendiren Tayyip değildir, bunu bir hatırlamak lazım. Gülen; Turgut Özal, Tansu Çiller, Mesut Yılmaz hatta Bülent Ecevit iktidarında bile devletle iç içe olmuş, bu başbakanlar onunla sarmaş dolaş resimler vermiş ve hakkında minnetle bahsetmişlerdir.

Tayyip başbakan olduğunda Fethullah gücünün doruklarına neredeyse ulaşmış halde, dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren, onlarca okul açmış biriydi.

Tayyip halkın yarısını adeta büyüledi bunca sene içinde, koşulsuzca yanına aldı. Bana oy vermeyin artık dese bile oy verecek milyonlar yarattı, tapınan bir ikon haline geldi. Hepsini biliyoruz ve şaşkınlıkla izliyoruz işte. Şimdi arkasına aldığı bütün bu gücü de kullanarak Fethullah'ı devre dışı bırakıyor. Bunu ondan başkası yapamazdı. Tayyip, bu sinsi ve tehlikeli örgütle ciddi anlamda mücadele eden ve epeyce bir temizlemeyi başaran ilk kişidir.

Bütün bunlara rağmen Fethullah delisinin Türkiye'nin Humeyni'si olacağını söylemek abartıdır tabii. Humeyni'yi sağcısından solcusuna herkes sevip benimsemiş ve desteklemişti. Fethullah'ın da hatırı sayılır bir kitlesi olmasına rağmen Humeyni kadar tanınan ve sözü dinlenen bir dini lider haline gelmesine yetmemiştir bu kitle. Zaten onun da esas hedefi ilk önce devlet olmuş, daima devlet içinde yapılanmış, siyasilerle işbirliği halinde olmuştur.

Başbuğ'a sempati duyduğumu söyleyemem, pasif bulurum onu. Bu düşüncelerim yeni değil, Fethullah'ı Tayyip'ten çok daha tehlikeli bulduğumu ve Tayyip'in -nedeni ne olursa olsun- Fethullah'a ait kadroları temizlemesinin oldukça iyi bir iş olduğunu çok defa söylemişimdir.

Başbuğ'un neden söylediğini bilmiyorum, belki dediğiniz gibi korkutmuşlardır belki de samimidir ve ayrıntılı bir açıklama yapmadığı için direkt Tayyip'i destekliyor gibi görünüyordur.

Ben onun yerinde olsam bu açıklamaları yapmaz, Tayyip'in beslenmesine hizmet etmezdim. Tayyip'i, Fethullah kadrolarını temizlediği için takdir etmek gibi bir durum içinde olamayız çünkü tamamen kişisel çıkarları nedeniyle yaptığı bir iş bu. Tayyip'i Allah yerine koymuş büyük bir kitle ortada dev gibi bir sorun olarak duruyor zaten. O yüzden AKP karşıtlarının, bir şeyin yararını-zararını objektif, politik ve entelektüel boyutta değerlendirme yetisi olmayan bu kitlenin saflarını sıkılaştırıcı beyanlar vermesi doğru değil. Söyledikleri her ne kadar doğru olsa da...

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Iste böyleee,

Gününüz aydin neseniz bol olsun deycem emme s.......k dincilerin yönettkleri ülkede nerdeeeee buuu nese bollugu.

Gelelim benim hakkimda yazdiklariniza.

Ulan ben dincimiyimki onu bunu DÜZiYiM.Teessüfler vallaaa.

Abazaligim TAVAN yaptigi eskeri okulda gece bitisik karyoladaki arkadas yavas yavas yatagima girip kicini kucagima koydugu halda uyanip GICINA cimdiki basinca gactiydi yatagimdan.

O isleri osmanlilar,dinci ve kinciler yapar genelde.

Hacim, bu ülke sapik dincilerin elinde ne hallara düsmüstür.

Ama bununda eccik nedeni yöneticilikten yoksun CHP dir.

CHP 1949 da amarikadan bir teklif alir.

Eger milsiz Egitimi 4 kisi amarikali 4 kiside Türkiyeli 8 kisilik bir komisyon idere ederse sana bir gemi RAKI gönderecem der Amarika, bunu duyan Ismet hemen YES (evet)der.

Yalniy Amarika sunuda süler bu 4 kisinin biri Amarikaliinin biri Ankaradaki Amarikan Elcisi olacak iki oya sahap olacak der.Öyle olunca bir eyitim usulu tartismada hep Amarikalilarin sözü gececek.Ismet bunuda kabul eder.Ve böylece Türk milli egitimi MILINI kaybetip ZiLLi olur.

Ve sagir Ismet bu imza attigi gidise sonradanbozulur ve cikar radyoya söyle der.

Bu ülke artik bagimsiz degildir.

Ulan sarhos pi...nk,o anlasmayi Muhammetmi mezerden cikipda yapti?Sen imzalamadinmi?.

CHPli Nüriddin belediye baskani zamaninda Almanyadan otomobille istanbula damadin yaninda bir hafta kalmaya gittikki amaninbooooooo,sokaklar tikabasa cöp dolu.Sehir bakimsizliktan Hindistanin yüzyil önceki BOMBAY sehrini hatirlatti bana.

Musluklardan su yerine ZiFT akip YILANLAR gibi ISSSSSSSS diyürdü.

Götümüzü yikiyacak su yoktu.

Ikinci günü Istanbuldan kactik.

Istanbulun suisleri müdürü sekreteriyle Avustralyalarda belediyenin parasiyla altüst oluslari gazatalari doldurmustu.Hele Nürittin en yakinin Ha.....miyla sarmas dolas danslari dillere desten olmustu.

Halk CHP den ve diger partilerden ILLEELLAH deyince secimde CHPde barabar bütün partileri TUVALET cukuruna atip kurtulmak icin yilana degil AKP ye bastirdi oylari ve DINCI vede KINCI genclik yetistirmek isteyen ERDOGAN belediye baskani oldu.

3 ay gibi kisa zamanda Istanbulun bütün cesmelerinden SARIL SARIL sular akmaya basladi.

Istanbul cöplük olmaktan kurtulduve sehir güzellestirilmeye baslandi.

Gecen istanbula gittim ana yolarin etraflarinda,bayirlardaki güzelligi avrupada bile görmemistim.Her tafar cesitli ciceklerle donatilmis,düzenli,tertipli ve PIRILPIRIL.

Nedense CHP bu islerden anlamiyor.

CHP li yöneticilere varsada iCKi YOKSADA iCKi.

Gerci bunlarin DiNCi ve KiNCileri Türkiyeyi arap ülkelerine cevirmaye basladilar.

Kiz ve cocuklari hayir hasanat okullarinda becerme son yillarda TAVAN yapti.

hele dincinin biri 45 dene cocuklari becermesi degil Türkiyeyi dünyeyi salladi.

Bunlar toplantilarda valinin yaninda bile gen cocugu öperken gazatacilar bu pozu gacirmanisti.

Bunlar Rus papazi Rasputinida gectiler.

Rus papaz Rasputin saraydaki garilarin nerdeyse tümünü siktiydi.Ama cocuklara el surmedi asla.Siktigi pirensesleri hatta carin garisini bile istegi üzerine sikmisti.

Bu sikislere dayanamayan pirensin biri bunu öldürmeye karar verir ve 6 kursun siktigi halda Rasputin yere düsmez pirensi bir müddet kosturur ama tutamaz,tutsaymis pirensinde irzina gecermiydi bilemem bizimkiler gibi.

Rasputin 2 metre boyunda güclü ,GUVVATLI yakisiklida biriymis.

Bizim tecevüzcülerse uyuz köpekler gibi.

Hele yazar Üzmez ,islamoglu ve dahalari,cirkinlikte üzerlerine yok.

Suudulu kültür bahani ÜLEME diyürki 1,5 yasindaki bebeyide evlendürebilirsiniz.

Ruslar istek üzerine sikenlere bile kursun SIKARKEN coh dinder AKP liler 45 erkek cocugu hayirve hasanat okulunda düziyürde 45 kisinin yapilmasiyla bir kurulus kötülenemez deyolar.

AKSAM,SABAH,ÖGLEN GÖTTEN,AMDAN,SiKTeN hep ama hep vaaz edilip durursa olacagi budur.Bu akp iktidari zamanindaki kadar tecevuz olaylari TAVAN yapmadi.

Biiznillahi taala.(en iyisini Allah bilir)

Bunlarin atalari osmanlida sikine düskün degilmiydi.

Büyük ihtimalle Yavuzun kizi oldugu söylenen FATMA hanim kocasi pasayi babasina sikeyet ediyür.Hasmetli sultanim ,beni öyle bir adama verdinki genc erkekleri toplayip eve getiriyür,bana icki masalari hazirlattiriyür sonrada odaya cekiliyurler,ahlar oflar,bastirlar arsa cikiyor.

Bense kapida bagli duran zavalli bir köpek durumundayim.

Yüzüme bile baktigi yok.isi gücü TIFIL tüysüz oghlanlarla deye uzun bir mektupu var.

Koca sultan bile kizinin yardimina el atmamis Fatma hanimin yazdigina göre.

Avrupali üretir müslümenler tüketir ve.....................................................................................................

Arrivederci italyancada hosca kal demektir.Miyo AMORA sevgilim demektir.Dedeniz Ingilizce,Almanca,Italyancayi ana dili gibi konusamaz :-)))

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş

La seni çocukluğunda siktiler mi ne yaptılar sana ?

Gel anlat şunları da rahatla bir.

Yoksa ben domaltıp rahatlacağım ama benimki sana çok kalın gelir inan.

İkiye yararım seni.

Daha kimle aşık attığını öğrenemedin bile.

Vallahi sikerim ha!

Götoş!

Bu ne ya küfür yarışımı var biz bilmiyoruz

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben Başbuğ'u pısırık olarak nitelendirmiştim ama, son davranışı ile pısırık olmaktan öte, Tayyip itini yanlış değerlendiren ve ona ödün veren bir yarı aydın olduğunu üzülerek gördüm.

Sende mi... Birakin sacmalamayi. Birkac ay öncesine kadar Tayyib'i bitim kadar sevmezdim, taki ülkeden kopup gelen paralelin bitli apacileriyle karsilasincaya kadar. Onlar devletin icine yerlestirilmis uyuyan güzellerdi, Türkiye Cumhuriyeti devletininde irticai hareketin icine yerlestirdikleri vardi. E yani bu mevzu yalnizca 14 yillik maziye sahip degil. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Türkiye Cumhuriyeti DERIN devletinin irticai hareket icindeki 1. nolu adamidir, artik bunu herkes biliyor... Binlercesini desifre ederek sonuda kendiside desifre oldu. Devlet temizleniyor... Onun sayesinde. TEK bayrak, TEK millet, TEK devlet... Bunlar bana ait degil, daha gecenlerde Tayyib dile getirdi:))) Baykal, Basbug gibi akillerde olayin farkindalar... Saygilar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...