Jump to content

Kemal Sunal'ın Tayyip'e soktuğu ince laf


Recommended Posts

İroni güzel de,

Muhafazakar islamcılar iyi belediyecilik yaptığı için bu noktalara geldiler birazda önce yerel belediyelerde daha sonra büyükşehirlerde kendilerini gösterdiler, öncekilerin aşırı derecedeki kötü yönetimi etkili oldu. Burda çuvaldızın batırılması gerekiyor.

Belediyelerin rantını kaymağını da yediler ama göze batacak derecede iş de yapıldı. (Özellikle kaldırım taşları, peyzaj işlerinden elde edilen rant gibi)

Belediyecilik zihniyetiyle ülke yönetilmesi noktası ise asıl sorun, her yere kendi adamları getirilirken, Liyakat denilen şey unutuldu,

Hayvant bahçesi müdüründen TÜBİTAK'a, Astsubaylıktan ayrılma adamın Mit müsteşarlığına getirilmesi derken ülkenin suyu çıktı.

Belediyenin yaptırdığı park, bahçede 1 liralık tohumun neden 10 liradan alındığını, kaldırım taşlarının neden 2 ayda bir sökülüp yenisinin monte edildiğini sorgulanmadı kimse, gelinen son noktada belediyelerin kaymağın yenmesine devam ediliyor.

Melih Gökçek'in Ankaranın hava sorunu çözdükten sonra kalan 20 yıl içinde geldiği nokta gibi.

tarihinde Fellix tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Laik dönemde sosyalistler hariç, hiçbir siyasi harekette ahlaki değerler yoktu. Insanların moral değerlere ihtiyacı vardır, insanları, birbirlerini ezip yok ederek servet sahibi olmaya teşvik ederseniz, en üst moral değer olarak "başarı"yı ilan ederseniz onlar da dine sığınır.

Mercedes marka bir otobüs, muhtemelen üretim hatası sonucu yandı. Içindeki 10-15 lise öğrencisi feci şekilde öldü. Ertuğrul Özkök denen karaktersiz bu olay üzerine köşesinde şöyle yazdı, bu olay fazla büyütülmemelidir. Mercedes gibi bir yatırımcıyı küstürmemek gerekir. Bu Özkök şerefsizi Uğur Mumcu'yu küçümsüyor, Uğur Mumcu'nun temsil ettiği gazetecilik anlayışının artık bittiğini, yeni bir gazetecilik anlayışının yükseldiğini ilan ediyordu. Neydi o yeni anlayış? İşte bu. Mercedes üzülmesin diye lise talebelerinin ölümünü önemsememek!

Bu ruhsuz herifler laik dönemde toplumun zihin yapısını yönlendirmeye çalıştı. Vahşi kapitalizmi şekere bulayarak halka yutturmaya çalıştı. Hiçbir dayanışma, edep, vefa hatta sevgi duygusu kalmasın istediler. Insanlar birbirlerini yok edip güce ulaşmaya çalışan birer robota dönüşsün istediler. Buna da yükselen değerler adını taktılar. Nasıl? Yükseliyor mu yine o değerler Ertuğrul?

Kapitalizm öyle yutturulmaz halka, kapitalizm üç kulhuvalla bir elham eşliğinde fitil olarak anal yoldan yerleştirilir!

İslamcılar su, yol, akbil getirdikleri için değil, sözde de olsa dayanışma, samimiyet duygularına hitap ettikleri için yükseldiler. Laikliğin ruhu soldur. Solun bu kadar kafasına vurup da aptal bir yaratığa çevirirseniz geriye tek yol Islam kalır.

tarihinde Robespierre tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Dinciler bir sorun yaratıp, o sorunu yalandan çözer gibi yapıp ya da gerçekten çözüp zaten cahil (cahil burada hakaret olarak kullanılmamıştır) olan halkın gözünde kahraman, "adam bizden, çok samimi yav" olmuşlardır.

Not: Kemal Sunal'ın Avatar'da rol aldığını bilmiyordum. Mavi yakışmış. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...