Jump to content

deve sidiği ve deve bokunun faydaları


Recommended Posts

Ha yani şimdi oturup panteizm buluş mu değil mi onu tartışacağız! Spinoza panteizmi bulunca hamamdan evreka evreka diye fırladı mı fırlamadı mı. Onu gören Einsntein la tamam buldun da önce bir donunu giy dedi mi demedi mi... :lol: 

Hayır da önce bir zeka lazım. Tevrat gerçek Kuran sahte dediğimizi sanan biriyle konuşmaya çalışmanın bir anlamı olabilir mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 119
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Muhonun karılarından hâlâ tık yok! Hepsini ebedi boşamış vaziyet... "Laaa allaam cennete girip hurilere kavuşmak için kıyameti kim bekleyecek allasen yaaa! Hani ben habibindim? Beni hemen şimdi al cennete demiş, karıları da toptan ebediyen boşamış cennete kapağı atmış galiba... Ondan sonra ne muhodan ne karılarından bir haber alan yok! :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...
Hürriyet>Dünya>Bolivya lideri Morales: İyileşmek için idrarımı içiyorum

Bolivya lideri Morales: İyileşmek için idrarımı içiyorum

AA
04 Temmuz 2014 - 01:41Son Güncelleme : 03 Temmuz 2014 - 12:50

Güney Amerika ülkelerinden Bolivya'nın Devlet Başkanı Evo Morales, iyileşmek için idrarını içtiğini açıkladı.

Bolivya lideri Morales: İyileşmek için idrarımı içiyorum
PAYLAŞ

 

Ülkenin ilk yerli Devlet Başkanı Morales, modern tıbbi cihazların getirildiği Cochabamba bölgesindeki törende yaptığı konuşmada idrarını ilaç olarak kullandığını itiraf etti.

Köyde yaşadığı sırada öksürükten kurtulmak için lampaya ve wira-wira gibi bitkileri kullandığını ifade eden 54 yaşındaki Morales, bir gün bir doktorun "İdrarınızı için, iyi gelir" tavsiyesine uyduğunu ve daha sonra iyileşmek için idrar içmeyi alışkanlık edindiğini vurguladı.

Morales, Bolivyalı doktorlara yerlilerin yaşadığı ve yoksul bölgelerde çok yaygın olan geleneksel tedavi yöntemleri ile modern tıbbı bir arada kullanmaları çağrısında bulundu.

Bolivya'nın kırsal kesimlerinde idrar, bazı hastalıkların tedavisinde yaygın olarak kullanılıyor. Bazıları idrarı içerken bazıları cildine sürüyor ya da vücuduna enjekte ediyor. 2009'da 35 yaşındaki bir kadın, enjekte edilen idrarın enfeksiyona yol açması üzerine yaşamını yitirmişti.

 

http://www.hurriyet.com.tr/bolivya-lideri-morales-iyilesmek-icin-idrarimi-iciyorum-26734017

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 20.04.2016 at 22:21, gariban_derviş yazdı:

sünnet değil tahminimce ki daha öncede söylemiştim insanların araba tutmasın diye benzin içmesi gibi birşey aslında bu durum adamları o bölgenin havası çarpınca bir miktar deve sidiği önerilmiş olabilir belki o dönemin kullanılan bir yöntemiydi.

sahih hadismi bilmiyorum ama sonuç itibariyle orda hava çarpmasından söz ediliyor onunla alakalı bir durum.

Yuh artık !

Yoruma bak anasını satayım :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 20.04.2016 at 23:40, gariban_derviş yazdı:

geçen bi belgesel izledim adam sidiğini torbaya koyuyo çölde susuz kalınca adamın dediği sidik oldukça faydalıymış su niyetine kullanılırmış ben demiyom şu şeyler yokmu hani adalarda hayatta kalma mücadelesi veren tipler onlardan biriydi adam şakır şakır içti kocsidik dolu torbayı.

hatta küçükken böyle elimizi falan yaktığımızda derlerdi ki yanık olan yere işeyeceksin düzelir.çok işemişimdir çok yaramazdık rahat durmaz ateş mateş oynama derken elimizi ayağımızı yakar sonrada işerdik sizler bilmezsiniz tabi heyy gidi günler heyyy :)

hepsi bir tarafa dediğim gibi öyle bir durumla karşılaşırsam ve bu birde gelenekse iyi geldiğine inanlıyorsa kesinle şansımı denerdim.

O adam bear gryls

Ayrıca deve sidiği içmiyor

Devenin midesini açip depolandığı 

Suyu içiyor. 

Her ne kadar iğrenç görünsede deve sidiği icmiyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, Hankah yazdı:

O adam bear gryls

Ayrıca deve sidiği içmiyor

Devenin midesini açip depolandığı 

Suyu içiyor. 

Her ne kadar iğrenç görünsede deve sidiği icmiyor

kardeş deve sidiği demedim dikkat ettiysen eleman kendi sidiğini bir torbaya yapıyor ve onu saklıyor zamanı gelincede içiyor her ne kadar iğrenç görünsede adamın hayatını kurtarıyor :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Deve sidiğini şifa sayma konusundaki sorun şu ki: Bir yerde bir salak olabilir. Bir yerde birden fazla salak da olabilir. Hatta bir yerde bayağı çok sayıda salak olması da görülmemiş şey değildir. Ama bir yerde böyle yığın yığın, elini sallasan ellisine değecek kadar çok salak varsa orada bir sorun var demektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 29.04.2017 at 01:13, democrossian yazdı:

Deve sidiğini şifa sayma konusundaki sorun şu ki: Bir yerde bir salak olabilir. Bir yerde birden fazla salak da olabilir. Hatta bir yerde bayağı çok sayıda salak olması da görülmemiş şey değildir. Ama bir yerde böyle yığın yığın, elini sallasan ellisine değecek kadar çok salak varsa orada bir sorun var demektir.

yaw kardeşim aç googlea yaz sidiğin faydaları diye gerçi her türlü bilimadamlarınında dahil bu konuda sağlam delillerini bu forumda paylaşmıştım ama gördüklerini ve duyduklarını inkar eden bir kesimle karşı karşıyayım zaten ateist olmanıza o yüzden şaşmıyorum hayatınız birşeyleri inkar etmekle geçiyo :)

inkar etmek için yaratılmışsınız adeta.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, gariban_derviş yazdı:

bu konuda sağlam delillerini bu forumda paylaşmıştım

 

İnternette gördüğü her uyduruk zırvaya anca senin gibi cahil saftirikler inanır. İdrar sadece tıbbi olanaklardan yoksunluk ortamında yara yıkamak için yararlıdır. Vücudun zehirli atıkları dışarı atmak için kullandığı bir şeyi vücuda geri almanın mantığı olamaz.

 

Bir de idrarda bulunan üre ayrıştırılıp kreme katılırsa, cildin su tutma kapasitesini artırıyor. Yararları bunlarla sınırlı. İçmenin yararlı olması olanaksız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sünnettir derseniz de rezillik... Hiç bir geçerliliği olmayan, İslamla da alakası olmayan uydurma bir gelenektir derseniz belki...

 

Ama o zaman da sorun bitmez. Bu İslam niye bu insanları aydınlatamamış, bu saçmalık nasıl bu kadar yaygın, İslam bunu nasıl önleyemiyor, şeyhulemalar niye çıkıp "deve sidiği içmek zararlı, toksin dolu bir sıvıdır, o yüzden de haramdır" diyemiyor sorunu, yine bâki kalır.

 

Bu İslam cehaleti gidermekte niye bu kadar aşırı başarısız, hurafe pompalamakta niye bu kadar aşırı başarılı? Bu işte çok anormal bir acayiplik yok mu? "Yaaa ulülelbab" demesini bilir Kuran'da, hani nerde bu ulülelbab yahu? Böyle ulülelbablık mı olur?

 

Not: Ya ulülelbab: Ey akıl sahipleri.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Epihippas benden önce davranmış bu haberi yazmakta.

 

 7 yıl kendi sidiğini deve sidiği diye satan adamın dükkanını kapatmışlar. Kendi sidiğini deve sidiği diye 7 yıl satan Pakistanlı hapiste ama arab'ın biri ne demiş bakın; "i have been using camel urine since i have been going to elementary school. (deve sidiğini ilkokul'a gittiğimden beri kullanıyorum).  Şimdi ne olacak bu tiryakinin mağdur hali?

 

tarihinde Engse Aesir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Modernite veya çağdaşlık deve sidiği içmeyi itici göstermeseydi adamın dükkanını kapatmazlardı. Deve sidiği içmek kötü de Coco cola içmek iyi mi? Tencerenin dibine yapışıp kalan makarnaları, Coco cola dökerek çıkaran öğrencilerin videosunu izleyenler bilir ve cam silicisi olarak kullananı... Coco cola diye bulaşık temizleyici mi içiyoruz dedirten cinsten videolar var youtube'da. Belki öğrenciler Coco cola'ya bulaşık deterjanı ekleyerek hile yapmışlardı, amatör videolara pek güvenmemek lazım. İçenler açısından bakarsak, bulaşık deterjanıyla aynı etkiyi yapan Coco cola'yı gönül rahatlığıyla içiyorlar da, sidik içen araplar deve sidiğini niye içmesin? Resmen mağdur olmuş arap adamlar. Amerikalı adamlar ise öyle bir Coca Cola yapmışlarki, hem cam sileceği ve tencere temizleyicisi olarak çok kaliteli, hem de içecek olarak çok kaliteli bir ürün ortaya çıkarmışlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 02.05.2017 at 16:37, Bingel said:

deve sidigi icmek sunnettir. Yani kuranda gecmeyen bir konu. sunnet = hadis. hadis = kuranla alakasi olmayan kitaplar.

 

Deve sidiği içmek sünnet olursa, Muhammed'in sidiğini içmek ve pokunu yemek ne olur/ne olması gerekir?.. 

 

Ayet= Muhammed'in, din siyasetine uygun olarak zamana ve zemine göre düşüne-taşına, özene-bezene söylediği ve/veya yazdırdığı sözleridir. 

Sünnet=Muhammed'in hal ve hareketleridir.

Hadis= Muhammed'in, bir kısmı ayetlerin açıklaması, bir kısmı vecize türü, bir kısmı da işkembeden alabildiğine salladığı sözleridir. 

"Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp" demiş, atalar.

 

tarihinde ilkeli tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...