Jump to content

Tayyip İle İlgili Haberler, Küfürler ve Yorumlar


Recommended Posts

Karısı ile gittiği toplantılarda karısı kalabalığı izliyor ve Tayyip'i protesto mahiyetinde jestlerde bulunanları eliyle işaret ederek Tayyip'e ve korumalarına bildiriyor. Onlar da gerekeni yapıyorlar.. Tayyip'in karısı ile birlikte halka hitabettiği toplantılara katılanları uyarıyorum. Yaptıkları hareketlere dikkat etsinler. Yanlış bir hareket yaparlarsa, Cumhurbaşkanına hakaret suçundan içeri tıkılabilirler.. Şaka gibi geliyor ama değil...

oyoy amine nedür bu rezillikler... ivrenc i hatun

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 46
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

2014 yılından bir haber.

başbakan geçerken elini kaldıran kadın ve kocası,

ve de başka bir kadın, başbakanın ihbarı üzerine yakalanmış.

http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/erdoganin-bahsettigi-o-kadin-gozaltina-alindi

tarihinde bosyinebos tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben karısının elini kaldıran bir kızı Tayyip'e şikayet ettiğini bir videoda gözlerimle gördüm.

Karısı genç bir kızı eli ile işaret ediyordu. Korumaları kızı alıp götürdü.

kendisini sevmiyoruz ki hatunu sevelim... ahmet davidson'da gitti. cumhur tavsani kriz yokken kriz cikariyor... ne ülkeymis beya disardan onca düsman yikmak icin yükleniyor, icerden onca hain parcalamak icin saldiriyor, basaramiyorlar... ne dersin haci abi, sence bu tanrinin varligina delil degilmi? yoksa söyle bizi kim koruyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sayın cumhurun başının, tamamen tarafsız olması gerekirken, sayısız davaya müdahil olma alışkanlığı var ki, evlere şenlik.

Oldu olacak, son kararı mahkemenin yerine bizzat kendisi versin. Mahkemelere ne lüzum var ?

Boşuna masraf. :D

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hukuk derslerinden hatirladigim,bir mahkemenin bir konu hakkında karar vermesi ile ilgili olarak,herhangi bir siyasi, telkinde dahi bulunamaz diye bir madde vardı.Tayyipin en çok uyduğu kural bu galiba.Tam bir hukuk düşmanı. Beyzbol sopasıyla kafasını uçurmak isterdim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

17 aralık rüşvet operasyonlarını "darbe girişimi" diye adlandıran tarafsız Cumhurbaşkanı, Başbakan Davutoğlu'nu beştepe sarayına çağırıp partiyi kongreye götür diyor. O da itaatle tamam deyip kongre tarihi için MKYK'yı toplantıya çağırıyor. Al sana demokrasi. Tarihin ilk diktatörü Tanrı, Adem ile Havva için ceza yasası çıkardı; idrak ağacından yemeyeceksiniz. O zamandan beri diktatörler bu buyruğun varyasyonlarını, varlıklarını kendilerine bağladıkları canlılara salık verip duruyorlar.

tarihinde Tumagü tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Davutoğlu'na başbakanlık peygamber sav. tarafından verildiğini söylemişti bir müftü 2015 genel seçimlerinde. Oysa Davutoğlu'na başbakanlığı RTE vermişti ve geri almak istediğinde geri aldı. Sonuçta bir kez daha anlamış olduk ki, para ve otorite bir toplumu, korkutarak itaate mahkum edebiliyor. Kuvvet, para ve otorite kimdeyse o allahtır. Yeri geldiğinde tayin ediyor, yeri geldiğinde emekli ediyor. Para ve otoritenin bir diktatörü korkusuz yapabildiği kanıksanmıştır tarihte. Devlet otoriteri, kendi elini sürmeden her türlü ceza ve suikasti başkasına epey kolaylıkla yaptırtabildiğini görmekteyiz ve izlemekteyiz.

13173937_520144024853745_893745352909604

Link to post
Sitelerde Paylaş

Akp, başkanlık sistemi için gerekli özveriyi gösteremeyen davutoğlu'nu kovdu. yerine gelecek yalaka başbakan ne kadar özverili olsada, akp kendi içerisinde fire vermeden ve dışarıdan da 16 oy bulması gerek başkanlık sistemi için. Mhp'de bahçeli'nin destek vereceği olasılığı doğmuştu ama o da dünkü grup konuşmasında bu olasılığı yoketti.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Adamdaki zihin yapısı bu abi, yapacak birşey yok!
Erdoğan'dan yaralı yakınına: "Sen Kürt müsün, Arap mısın?"

Her fırsatta önce insan dediklerini tekrarlayıp dururlar ama gerçekte öyle olmadıkları bariz anlaşılası...

Sen "müslüman Arap mısın yoksa komünist Kürt müsün onu de hele"... demek istiyor aslında.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cumhurbaşkanın diploma sorunu başlı başına komedidir aynı zamanda bir ülke için onur kırıcı vakıadır.

Konunun detaylarına girmeyeceğim ama geçen bir haberde okuduğum detayı yazayım;

CB nın diploması sahte söylencelerine muhalefetten bir itiraz geldi, Chp li Aydın Ayaydın ben dersine girdim, hatırlıyorum gibilerinden bir çıkış yapmıştı.

Herkes fikrini söylemekte özgürdür, ancak Ayaydın ın kardeşinin Reza Zarraf la iş ortaklığı yapmış olması bu özgürlüğe gölge düşürüyor gibi..

Eğer bu detay doğru ise ülkede bilmediğimiz çok pis işler dönüyor demektir ve diploma olayı o pis işlerden sadece biridir.

Edit: İmla hatası

tarihinde BerkOktay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

üniversite açıklama yayınladı birkaç gün önce. eğer onlar da yalan söylüyorsa, sahte olup olmamasının da bir önemi kalmamış demektir. adam ülkeyi tamamen ele geçirdi. isim hala türkiye cumhuriyeti ama pratikte tayyipli beyliği. istediği tayyipli imparatorluğu elbette ama onun padişahlığı ancak anadolu koyununa söker. başka milletler iplemez. taraftarları balkanlarla ilgili fanteziler kuruyorlar ama değil balkanlar, araplar bile kabul etmez onun hilafetini.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...