medicus 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi Burada eskiden beri takip ettiğimiz ve forumu okuyan müslümanları etkileyebilecek, uyanmalarını sağlayabilecek başlıkları yoğun bir şekilde açan ve sonuna kadar tartışan bir üye söz konusu. İnsanlar genellikle kendi görüşlerinin doğru olduğuna inanırlar zaten. Bu fikir ancak zamanla değişir ve değişim hızı kişiden kişiye farklılık gösterecektir. Adam zaten kendisince doğru olan fikirleri konu açıp paylaşacak ve karşı görüşlere karşı savunacak. Bundan daha doğal bir şey yok ki. Uyanmak icin saati kuruyorum, da beni etkiliyemedigi icin atildiysa sayet aglarim valla...Nolan bir dummkopf. Belcika lahanasi bile daha yararli... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi (düzenlendi) Uyanmak icin saati kuruyorum, da beni etkiliyemedigi icin atildiysa sayet aglarim valla...Nolan bir dummkopf. Belcika lahanasi bile daha yararli... Olum tamam saçma yazılar yazıyor olabilir Nolan da , saçma şeylere inanmak sizin hayatınızın bir parçası değil mi zaten? 3 gün Balığın karnında yaşayan bir adama inanıp da NOLAN'ın yazdıklarına saçma demen çok samimi değil. Mayıs 1, 2016 tarihinde Tanah-Gospel Theologist tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
medicus 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi Olum tamam saçma yazılar yazıyor olabilir Nolan da , saçma şeylere inanmak sizin hayatınızın bir parçası değil mi zaten? 3 gün Balığın karnında yaşayan bir adama inanıp da NOLAN'ın yazdıklarına saçma demen çok samimi değil. Sana ne lan dallama benim neye inandigimdan! ister baligin karninda, ister denizaltinin kicinda ya da tavugun kanadinda. benim inancimdan sana ne?, zittir git. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi Sana ne lan dallama benim neye inandigimdan! ister baligin karninda, ister denizaltinin kicinda ya da tavugun kanadinda. benim inancimdan sana ne?, zittir git. Noel Baba yok. İyi geceler . Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
medicus 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi Noel Baba yok. İyi geceler . Iyi geceler. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
harmoniaa 0 Mayıs 1, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 1, 2016 gönderildi etkileyebilecek, uyanmalarını sağlayabilecek Uyanmak icin saati kuruyorum, da :D Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bosyinebos 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) ipinin çekilmesi hayırlı olmuş. söz dinlemeyen, mızmız ve şımarık bir çocuktu. anarşizm ve totalitarizm gibi karşıt düşünceleri kendinde toplamıştı. yani doğaya karşı anarşist; rakiplerine karşı ise despottu. kemalizm ve ateizmi dinleştirmeye çalışan bir arkadaştı. çünkü müslüman kökenliydi. bunun için -izm'leri mağdur ve ezilmiş göstermeye çalıştı ve kutsallarına karşı aşırı bir sahiplenmeye girişti. şu an agnostik forumda yazıyor. hayaletlerden başka okuyanı yok. Mayıs 2, 2016 tarihinde bosyinebos tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
harmoniaa 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 2, 2016 gönderildi ipinin çekilmesi hayırlı olmuş. söz dinlemeyen, mızmız ve şımarık bir çocuktu. anarşizm ve totalitarizm gibi karşıt düşünceleri kendinde toplamıştı. yani doğaya karşı anarşist; rakiplerine karşı ise despottu. kemalizm ve ateizmi dinleştirmeye çalışan bir arkadaştı. çünkü müslüman kökenliydi. bunun için -izm'leri mağdur ve ezilmiş göstermeye çalıştı ve kutsallarına karşı aşırı bir sahiplenmeye girişti. şu an agnostik forumda yazıyor. hayaletlerden başka okuyanı yok. malesef bos... yine bos. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bosyinebos 0 Mayıs 3, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 3, 2016 gönderildi @harmoniaa... nolan'ı tanımıyorsun. bu adam kendi kafasında bir kemalist, ateist, müslüman prototipi çizmiş. ve ona uymayan herkesi acımasızca eleştiriyor. örn. bir ilahiyat profesörü intihar etti. nolan hemen beddualar yağdırdı.. islamda intihar yok ama kendisini öldürdü dedi. adam göre ateist ve kemalist.. ama her şeyi dinleştiriyor. örn. bira içerek konya atatürk stadını tavaf ediyordu bir ara. stadı yıktılar ama hala oralarda dolaşıyor. sürekli olarak müslümanlara cihat ve aşırılık tavsiye ediyor. cihatçı olmayanlara beddualar yağdırıyor. kafirler diyor. ateizm'i ise anarşizm olarak tanımlıyor. her türlü düzene karşı çıkıyor. (örn. din, devlet, ahlak, toplum) hiçbir yapıcılığı yok. destruction modunda bir adam. nolan gibi adamlar dünya barışının ırzına geçen ve dünyaya kin ve nefret yayan tiplerdir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
ateistdusunce 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Bu forumda 5 kişinin gitmesi iyi olmadı. Bunlardan biri de nolandır.atılmaması gerekirdi. Aynı şekilde metaryalis bilinçin de ikisi de çok bilgili ve çok emek vermiş kişiler. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bozi 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Hep demiştim, trollükte başı çekiyo bu NOLAN Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Bu forumda 5 kişinin gitmesi iyi olmadı. Bunlardan biri de nolandır.atılmaması gerekirdi. Aynı şekilde metaryalis bilinçin de ikisi de çok bilgili ve çok emek vermiş kişiler. Aynı kaba işiyordunuz. Darısı senin başına.. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bozi 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Forumdan bunun gibi bikaç tane daha trolün gittiğini görünce üyeliği sonlandırılanlarda, böyle derin bi nefes aldım ohhh diye, ortalık daha temiz görünüyo, umarım gelmezler bi daha Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Engse Hohol 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Nolan'ın forumdan atılmasını protesto ediyorum, kınıyorum hatta. Ateistler arasında böyle tatsız didişmelerin olması üzücü ayrıca. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bosyinebos 0 Mayıs 6, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2016 gönderildi Aynı kaba işiyordunuz. Darısı senin başına.. yapmaaa.. forumu sahiplenme! sen de vakt-i zamanında haci ve avanesine beddualar yağdırıp gitmiştin. sonra tıpış tıpış geri döndün. koskoca net aleminde gidecek yer yok mu? asabi adam. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
strong 0 Mayıs 7, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) yapmaaa.. forumu sahiplenme! sen de vakt-i zamanında haci ve avanesine beddualar yağdırıp gitmiştin. sonra tıpış tıpış geri döndün. koskoca net aleminde gidecek yer yok mu? asabi adam. Bir ateiste beddua ettin dediğine göre, Sanırım hatları karıştırdın. Bu nikin yeni , eskiden hangi nikle kovulduğunu bilmiyorum. Gidecek başka forum mu yoktu da, tıpış tıpış geri geldin Mayıs 7, 2016 tarihinde strong tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bosyinebos 0 Mayıs 7, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2016 gönderildi Bir ateiste beddua ettin dediğine göre, Sanırım hatları karıştırdın. Bu nikin yeni , eskiden hangi nikle kovulduğunu bilmiyorum. Gidecek başka forum mu yoktu da, tıpış tıpış geri geldin 1-yok.. kovulmadım ..küfür yiyince kendim gittim. 2-hatlarda sorun yok johnny. sen katı ahlakçı bir adamsın. nesebin bir hayli dar. bu aralar liboşlar pek ortalıkta görünmüyorlar yoksa yine fıttırırdın. dürüst ol.. canım benim. takiye modundan arınman dileğiyle. by by. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
sadeinsan 0 Mayıs 7, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2016 gönderildi Harmonia nın söylediklerine katılıyorum.NOLAN,forumu takip eden müslümanları etkileyebilecek,fikirlerini degiştirebilecek bir üyeydi.Ben de kendisinin takipçisiydim.Üzüldüm Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Mayıs 7, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) Harmonia nın söylediklerine katılıyorum.NOLAN,forumu takip eden müslümanları etkileyebilecek,fikirlerini degiştirebilecek bir üyeydi.Ben de kendisinin takipçisiydim.Üzüldüm Alakası yok,Kabe'nin Hristiyan ibadet yeri olduğunu hatta Meryem'in kendisinin Allah olduğunu söylüyordu -bkz:Ka'b (Bakire) demekmiş- bu geçersiz bir tez Kabe'nin içindeki Tanrılar'la Hristiyanlık'ın en ufak ilgisi yok.Hinduizm'le Kabe arasında büyük ihtimal bir ilişki var bunun kanıtları da güçlü fakat Hristiyanlık'la Kabe arasında yok. Yani tezleri çok çürüktü. Mayıs 7, 2016 tarihinde Tanah-Gospel Theologist tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
impressivo 0 Mayıs 7, 2016 gönderildi Raporla Share Mayıs 7, 2016 gönderildi 1-yok.. kovulmadım ..küfür yiyince kendim gittim. 2-hatlarda sorun yok johnny. sen katı ahlakçı bir adamsın. nesebin bir hayli dar. bu aralar liboşlar pek ortalıkta görünmüyorlar yoksa yine fıttırırdın. dürüst ol.. canım benim. takiye modundan arınman dileğiyle. by by. Onceki nickin ne idi söyle de; kim olduğunu bilelim.Yoksa çekiniyor musun? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.