Jump to content

Değersiz Canlılar�


Recommended Posts

Türkiye Hurma Ceberruyeti’nde yaşayan canlıların değerleri yoktur.

Neden mi?

Ne olursa olsun tüm olayları masal kahramanı allaha gönderip onunla harnanladıktan sonra yaşananların unutulup sanki hiç bir şey olmamış gibi aynı şekilde basiretsizce ve ahmakça yaşam şeklinin kabullenilmiş olunmasıdır.

Bir yandan amatör terörizm diğer yandan profesyonel devlet terörizmi insanların yaşamlarına son verip diğer duyarlı canlıların yüreklerine acılar yüklemektedirler.

Devlet terörizminin ne olduğunu artık bilmeyen kalmadı dolayısı ile açıklamaya gerek bile yok diye düşünüyorum bu güne kadar hiç eksik olmadı ki.!

Hala devam etmiyor mu?

Şehit haberlerinin duygusal sömürü mizansenleri ile birlikte akilları mantıkları normal çalışan insanları aldattıklarını sanıyorlarsa aldanıyorlar.!

Elbette aldanan büyük çoğunluk saf putperest ahmaklar var zaten amaç onları kontrol altında tutabilmek değil mi?

Elbette öyle… Nasılsa her ölenin ardından “Allah’tan rahmet… cenneti mekan toprağı bol olsun” demek saçmalığının ne anlama geldiğini ahmaklar anlamıyorlar.!

''Hele şu masal kahramanı allahı aradan bi çıkartın benim canım neden gitti yok oldu? Yaşam kaynaklarımın bebeklerimin toprakları neden bol olsun?

Al o toprağı kendi işkembene doldur basiretsiz yalancı hırsız düzenbaz.!”

Diyebilen bir kişi var mi?

Yok.!

Eğer diyebilen olursa basiretsizlerin ne işe yaradıklarını hangi amaçlarla yönetimlere talip olduklarını da sorgulayabileceklerdir.

Devletin olanaklarının nasıl ve kimler tarafından terör amaçlı kullanıldıklarını da...

Tabii yargıda ki teröristler temizlenebilirse.!

Neden amatör terörizm?

Eşit haklar özgürlükler için mücadele ettiğini söyleyen silahlı bir örgüt masum insanları katletmez onlara acılar çektirmez.

Suçluların kimler olduklarını bilmiyorlar mi?

Suçlular ortalıkta salına salına gezip keyif keka yaparken masum insanların öldürülmelerine neden olmak onların arkalarına sığınmak amatör terörizmdir ve eşit hakları özgürlükleri savunmak ile bir ilgisi alakası bulunmamaktadır.

Kaldı ki ölüme gönderdikleri gençler ile TSK nın ölüme gönderdiği gençler arasında bir fark yoktur.!

Her iki tarafta da ölenler fakir, paraları adamları olmayan gençler değiller mi?

Yoksa onlar analarının kuzuları değiller de salt ölmeleri için imal edilmiş plastik mankenler mi?

Ve bu gençlerin ölülerine bile saygı göstermeyen ölmüş insanları çıplak teşhir edince ağızlarından salyalar akan insan olmayan acayip yaratıklara ne demeli?

Susun hepiniz susun aman hiç kimse yerinden kıpırdamasın, aman hiç bir şey yapmayın.!

Nasılsa her akşam afiyetle yemeklerinizi yerken kanıksamış olduğunuz ölümleri duygu sömürüsü mizansenleri eşliğinde izleyecek üç beş tane basiretsiz “Allah’tan rahmet… cenneti mekan toprağı bol olsun” sizler de “AMİN” diyecek ve ertesi gün başka katliam haberleri ile buluşmak üzere yatıp horul horul uyuyacaksınız değil mi?

“Allah’tan rahmet” öyle mi?

Allah var mı ki rahmeti olsun be ahmak.!

Rahmet ne demek? Ne anlamı var?

Ya cennet? Hadi ordan.!

Aldatıldın ve hala aldatılmaktasın.!

Sevgiler; bilinmezlikler ve masal kahramanları ile aldatılamıyanlara...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cigi konuyla ilgili konuşmadan bir soru sormak istiyorum.

Sırf ateist olduğun için seni döverek öldürebilecek insanların öldürüldüklerinde ''şehit'' olarak tv'lerde şova dönüştürülmesi, bir ateist olarak senin vicdanına dokunuyor mu?

Seni kendisinden görmeyen birine acımak mümkün mü?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogal yasantiyi birlikte huzurlu yasam harmonisini savunan bir kisi insanlarin ölmeleri öldürülmeleri icin mücadele veremez tam aksine yasatilmalari icin mücadele eder.

Kaldi ki bizim inananlarla degil inandiklariyla ve sistemler ile sorunlarimiz bulunmaktadir. Bilimsel egitimin laik sistemin oldugu bir Türkiye'de su anda yasananlar yasanmayacak insanlar birbirlerine bu kadar kutuplasmiyacaklardi.

Herkesin esit özgür oldugu bir sistemde Inananlar inanclari ile kimseyi rahatsiz etmeyecek bir sekilde yasamaktalar ise bir sorun olmaz.

Insan kanlari canlari üzerlerinden yapilan politikalari onaylamak mümkün degil fakat bunlarin baslarinda olanlar inananlar degil ateistlerdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu müslümlerin işledikleri kötülükler kendilerine geri yansıyor. Tanrı elbette yok ama nedensellik var. Yaptıklarımız nedensellik içinde yayılır ve yansır.

Bunlar, bu katil pislikler dünyanın neresinde ipten kazıktan kurtulma haydut psikopat varsa sınırı sonuna kadar açıp ellerine para ve silah verip, yaralandıklarında tedavi ederek "gidin bizim mezhebimizden olmayanları öldürün" derken iyiydi! Yetmedi, arkalarından da tırlarla silah gönderirlerken iyiydi!

Bu işledikleri cinayetler, kendi elleriyle işlemeseler de işlettikleri, işlenmesini kendi elleriyle onayladıkları cinayetler kendilerine dönünce mı zır zır zırlayıp ağlayacaklar! Beter olsunlar. Umarım beterin beteri olurlar. Başkalarının başına açaraken gayet güzel gelen iç savaş da başlarına dönerse hiiiiç zırlayıp vaaay ne olduk demesinler. Layık oldukları bir şey başlarına gelmiş olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogal yasantiyi birlikte huzurlu yasam harmonisini savunan bir kisi insanlarin ölmeleri öldürülmeleri icin mücadele veremez tam aksine yasatilmalari icin mücadele eder.

doğada böyle bir şey yok.

daha doğrusu var ama çıkar karşılığı var.

sen kendince "yapay bir düzen" kurmuşsun.

bu düzene girip karşılıklı çıkar döngüsüne girene" huzur" vaat ediyorsun.

dinler ve ideolojiler bunu yapmaya çalıştılar..

ama başarısız oldular ve sayısız kere bölünmek zorunda kaldılar.

çünkü her kurulu düzen "kendini tüketir".

bu tükenmeyi nasıl önleyeceksin. nasıl yeni ve sorunsuz kalacaksın.

yani gençleşme ve tazelenmenin de maliyeti vardır.

düzene giren insanlara "onları bekleyen acı kaderi" anlatmalısın.

yani işin çok zor.

şu anda sen de bir düzensin.

ve sen de kendini tüketip ölüme koşuyorsun.

tarihinde bosyinebos tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogada insanlarin kurabilecegi ''birlikte huzurlu yasam harmonisi'' elbette var ve olacak. Yasanilan cagda olmayacak ama yazdiklarim 500 / 1000 senelik ileriye donuk dusuncelerdir. Bunlari dusunebilen insanlarin beyinleri tertemiz berraktir dogmatizmin kirintilari bile bulunmaz.!

Ayrica dünya konjukturunu sistemin nasil calistigini Piramitin temelinden en tepesine kadar kimlerin oldugunu bilenlerdir. Karl Marx bile piramiti cözememis ortasina dahi erisememisti ki bundan dolayi su anda teorik dusunceleri copluk olmustur,

Elbette herkes zamanini tuketip olume dogru ilerlemektedir bunda bir yanlislik yok ki.

Birlikte huzurlu yasam harmonisi icin sistemdir gerekli olan cokta zor degildir bunu gerceklestirebilmek. Yeterki insanlar birlikte huzurlu yasam harmonisini istesinler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...