Jump to content

AKP-İllüminati ilişkisi


Recommended Posts

4 saat önce, Doğuştan işşiz yazdı:

Halk'ın Enflasyonu en az %40'tır aşağı da söyleyen vatan hainidir.RTE ve AKP erken genel seçim ile kurtulmalıyız. DEVRİM ŞART. ADALET yeniden tesis edilmeli Yasama - Yargı -Yürütme erkleri ayrılmalı ve birbirlerini denetlemeli CB,BB ve tüm vekillerin kürsü hariç tüm dokunulmazlıkları kaldırılmalı 2 dönem sonra tüm siyasetçiler emekli olmalı ve asla devlet yönetiminde görev almamalı. Nereden buldun kanunu çıkarılmalıdır Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet vb Haram kazanç elde edenler, özellikle devleti soyanlar yargılanmalı ve tüm mal varlığı hazineye devredilmelidir. Üretim ekonomisine geçilmelidir. Üretebildiğimiz he ürün için İTHALAT YASAĞI getirilmelidir. Üretilen ürünlerin katma değerli olabilmesi için FABRİKALAR açılmalıdır. Kesinlikle devlet BÜTÇE AÇIĞI vermemelidir. Borçlanmamalıdır. Tasarruf yapılmalıdır. Akıl ve Bilim Işığında Eğitim Sistemine geçilmelidir. Tüm cemaat ve tarikatlar kapatılmalıdır. Aile Sigortası ile hiç bir vatandaşın aç kalması veya intihar etmesi önlenmelidir. Savuna Sanayi güçlendirilmeli ve tüm araç gereçleri yerli olarak bizler üretmeliyiz. Gelir adaleti olabildiğince eşitlenmelidir. Zenginden çok vergi, fakirden az vergi alınmalıdır. Laik,demokratik, sosyal , hukuk devletinden asla ödün verilmemelidir.

 

Eyi deyorsun emme bunlar kendiliğinden olmaz, halkın kazanması gerekir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, bilgivehis yazdı:

 

Eyi deyorsun emme bunlar kendiliğinden olmaz, halkın kazanması gerekir.

gerekirse halkıda feda etmeliyiz, en etkili yöntem bence bu,  hitlerin  temizleme felsefe pekala akkoyunlular!  için  uygulanabilir .yoksa bu kafalarl bir 100 yıl daha böyle gider.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, bilgivehis said:

 

Farkında değilsin galiba, işte aynı soruyu soruyoruz, birileri neden rahatsız oluyor?

Hani görüş belirtmeyle kalınsa tamam diyeceğim ama öyle olmuyor, açıkça savunma pozisyonuna geçiliyor, böyle bir örgüt yoksa bu denli savunma ve bu denli koruma neden kaynaklanıyor?

Tek göz diye bir olay var, ABD gibi bir ülke bunu parasında dahi kullanırken ses çıkarılmıyor ama biz bu gerçeği sorunca komplo teorisi oluyor.

İnsanları komploculukla suçlayacağınıza bu gerçeklerin kaynağını açıklayın ki, biz de rahatsız olmanızdan şüphe içine düşmeyelim. Yani şüpheyi de komployu da yaratan sizin savunma pozisyonunuzdur.

 

Benim pozisyonum sadece şu: doların üzerindeki piramit ve göz resmi için hiç rasyonel bir sebep aradın mı, ya da araştırdın mı? Yoksa piramidi ve gözü görüp, sonra da tenör enstrümental komplo teorisi müzikleri eşliğinde dinlediğin belgesellerle fikrini mi doğruladın?

 

Bazen sessizlik sandığın şey araştırmamandan kaynaklanır. Ya da insanların her icat edilen saçmalığa cevap vermekten yorulmasından. 

tarihinde bayşapka tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

@bilgivehis illuminati kapitalizmdir dedin.  böyle bir mantığın üzerine ne söylenmesini bekliyorsun? kapitalizmin varlığını mı reddedelim?

 

illegal bir örgüt değil diyorsun. nedir onu açıklamıyorsun, illegal bir örgüt değilse nedir legal bir örgüt mü? siyasi bir akım mı? siyasi partiler gibi başkanı, yönetim kurulu falan olan bir şey mi illuminati? tam olarak ne iddia ediyorsun ki neyi tartışalım?

 

tarihsel açıdan olan durumu anlattım. aydınlanma çağı ile birlikte akla ve bilime verilen önem yükselişe geçiyor. dünyanın farklı yerinden farklı insanlar birbirinden bağımsız bir şekilde akıl ve bilim yöntemiyle ortak sonuçlara varabilir. bu bunların gizli bir örgüt olduğu anlamına mı gelir? merkezi bir yerden dikte edilen kararlardan bahsetmiyoruz. böyle olsaydı örgüt olurdu. örgüt kavramını zorlarsan facebook grupları hatta bu site bile bir örgüttür. ortak ilgi alanına sahip insanların iletişimini sağlama hedefine sahip bir yapıdır. örgüt derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz? üniversitelerde belli bir disipline göre bilim üretir, farklı üniversitelerdeki bilim insanları bir araya gelir bunları tartışır. bu akedemik camia da sizin bahsettiğinzi tarz bir örgüt müdür?

 

akıl ve bilim şu an çağımıza, yaşamımıza etki eden, yön veren en önemli faktörlerdir. aklı ve bilimi bu pozisyona taşınmasında da önemli rol oynayan tarihi figürler elbette vardır. bunların emir-komuta benzeri bir yapıyla, masonlara benzer bir örgütlenmeyle hareket ettiğini falan mı düşünüyorsun? ya da bu düşünce yapısının ırkçı, sömürücü, katil düşüncelere ön ayak olduğunu mu söylüyorsun. ne iddia ettiğin belli değil ki insanların yeterli cevap vermediğini söyleyebilesin.

 

her türlü dogmatik düşünceyi ve bundan daha da önemlisi bu dogmatik düşüncelerin üzerine kurulu dünyevi iktidarları reddetmek bunların sözde siyasi güçlerini vs. tanımamak insanlığın önünü açmak için yapılması gereken adımlardır. aydınlanma çağı düşünürlerinin yaptığı budur. bunu da gizli localarda örgütlerde komplolar üreterek yapmadılar aklın ve bilimin evrenselliğinden yararlanarak yaptılar. bilimsel yöntemlerle kanıtlanmış fikirler bu dogmatik iktidarların argümanlarını çürüterek o dönemki sorgulanamaz yapılarının sonunu getirdi. Katolik klisesinin galileye yaptıklarını bugün evrimcilere yapmamasının sebebi illuminatinin katolik kilisesine sızması değil katoliklerin artık aklı ve bilimi reddemeyeceklerini anlamış olmalarıdır. burada gizli illegal olmayan örgüt vs. tanımları nereye düşüyor?

tarihinde ck789 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bu göz her insanda olduğu iddaa edilen üçüncü gözü simgesel olarak ifade ediyor ,yani aydınlanmayı sembolize eden üçüncü göz ve her insanda varmış ben iddaa etmiyorum, eğer bu gerçek ise hiç de kötü birşey değil çünkü aydınlanmayı simgeliyor, yüksek bilinci,farkındalığı simgeliyor kötülükle bir alakası yok,oysa bizde kötü birşeymiş gibi algılanıyor..bence bunun bizde neden kötü algılandığını sorgulamamız gerek..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...