Jump to content

HDP iyice b.kunu çıkardı


Recommended Posts

Malta bunları anlatınca komplo teorisi diyorsunuz. HDP kesinlikle sol bir örgüt değildir. Bunların solculuk diye anlattıkları şey, yeni Ortaçağ düzenidir. Bunlar Türkiye'yi yerel yönetimler adıyla düpedüz derebeylik sistemine götürmeye çalışıyor. Bunlar yağmacıların soytarısıdır.

Türk ordusu bunlara vurunca destekledik. Niye destekledik? Kürt düşmanı, ırkçı ya da insan öldürme meraklısı olduğumuz için mi? Hayır. Bunları tanıyoruz. Bunlar İslamcıların ruh ikizidir. Bir elmanın iki yarısıdır. İslamcılar Sam Amcanın sağ t.şşağı, bunlar sol t.şşağıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ahmet altan kemalistlerin hdp'yle anlaşmasını istiyordu.

hdp'nin bu teklifi tamamen kemalistlere bir mesaj niteliğinde.

evet.. her şey ortada.

hdp, chp'ye kapıyı kapattı.

Ahmet Altan'a bu kadar önem atfetme.

İlker Başbuğ eline boş bir fişek kapsülü alıp, bunları toprağa gömülü silah diye gösteriyorlar. Bunlar boş boş, boru bunlar demişti ya. Hatırladın mı? Hah, işte o Ahmet Altan dediğin mahluk bugün o boş borunun ta kendisidir. Onu silah sanıyorsan eline alıp çevir, tepesine bak. İçi boştur. Savaş meydanında kalmış, tek atımlık bir fişek kapsülüdür.

HDP kapıyı kapatmışmış. Sesli güldüm. HDP siyaseten bir cenazedir. Daha birkaç gün önce Bese Hozat adlı katil, CHP ile anlaşabiliriz diyordu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Denize düşen yılana sarılır... bu bir gerçek. Türkler nasıl islamı, işlerinde bir yerlere varmak için yararlılık amacıyla kullanıyorlarsa, aynısını Kürtler de yapıyor.
HDP Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz" demesiyle,
HDP’li vekiller Altan Tan ve Müslüm Doğan'ın "Tekke ve zaviyeler tekrar açılsın" demeleri aynı minvalde değerlendirilmelidir.
Halk neyle gıdıklanıyor, nasıl hoş tutuluyor bunları bilen birisi için bu laflar münasiptir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Diyabakır tarihi bir kenttir. Çatışmalar artmış, sokağa çıkma yasakları, turistlerin gelip-gittiği caddeler kapatılmış, insanlar evlerinden çıkartılmış.

Cumhuriyet Türkiye'sinde "bir sebebi vardır" derdim. AKP Türkiye'sinde Kürt-Türk çatışmasını (ki zaten teşvik ediyor) iyice kızıştırmak için Kürtlere eziyet de edebilirler.

Cidden bilindiği gibi yapılsın bu herifler (ya da siz nasıl beddua ediyorsanız).

Link to post
Sitelerde Paylaş

HDP operasyonu tabii ki siyasi bir olaydır. Bugüne kadar suç olan fiilleri gerçekleştirdiler ama siyaseten korundular. Örneğin Demirtaş'ın direktifi ile sokağa dökülen PKK militanları 50 kişiyi öldürdü. Dönemin başbakanı bunun üzerine Demirtaş'ın özür dilemesini istedi! 50 kişinin ölümüne sebep olmanın karşılığında özür dilemesi yeterli görülecekti!  Ama evimizin şirinlik muskası Selocan bu özüre bile yanaşmadı. Çünkü o 50 kişiyi öldürmeyi kendilerinde hak görüyorlardı.

Bugün yasalar işliyor. Yasalarda suç olarak kabul edilen fiiller cezalandırılıyor, cezalandırılmalı.

Ha, bu süreçte diğer bütün süreçlerde olduğu gibi AKP'ye güvenebilir miyiz? Hayır güvenemeyiz. Bunu bir proje olarak yapıp ani bir dönüş ile tam tersini yapabilirler. Hatta bu operasyonları Metö diye bir örgütün üstüne atıp, kandırıldık deyip HDP'liler ile tekrar mutlu aile fotoğrafları verebilirler.

Peki niye böyle birşey oldu diye Max abinize soracak olursanız, ben de @Leonardo gibi Kürt kökenli yurttaşların dinci örgütlere ve Barzani'ye doğru itilmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. PKK/HDP her ne kadar derebeylik sistemini savunan ırkçı bir parti olsa da, nispeten seküler yaklaşımlara sahiptir. Kürt kökenli yurttaşların gözünde bu partinin itibarı kırıldıkça, İslamcı Kürt örgütlere ve Barzani gibi kabile şeflerine yöneleceklerdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...