Jump to content

İlk ramazan dayağı


  

21 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Evet gene döndük dolaştık ramazan ayına geldik. Bu sene oruç tutmuyorsanızda oruç tutana saygı duyun tartışmaları, açlıktan sinirlerin tavan yapmaları, olaylarına şahit olabiliriz. Bunların yanında oruç tutanlara saygı göstermedi diye dayak yiyen bile görebiliriz. Bakalım ilk dayak hangi ilden gelecek.

tarihinde analiz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Fatih'te yumruklanan çocuk 9 gün hastanede yatmış. saldırgan ise karakolda serbest bırakılmış. yumruğu yiyen çocuk şikayetçi de olmayınca, barbarın yaptığı yanına kar kaldı. bu olaydan cesaret alacak kişiler olacaktır. seneye görürüz benzerini. 

Bu arada videoyu seyrederseniz ortada bir kavga falan yok. Amerikalıların "sucker punch" dedikleri türden korkakça vuruyor çocuğa. herhangi bir uyarı, işaret yok. zaten çocuk hazırlıklı olmadığı için bu derece zarar görüyor. ne derece güçlü olduğunun veya iyi kavga ettiğinin önemi yok böyle durumlarda. habersizce, hiç beklemediğin bir anda vuruyor aşağılık herif. hepimizin başına gelebilecek bir olay. bu adamın yanına kar kalmamalıydı. topluma verilen mesaj çok kötü oldu.

tarihinde malta erigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir insana sırf oruç tutmadığı için bırakın dayak atmayı,  ters bir bakış bile yapılmaması gerekir. Hiç hoş değil. 

Bu tarz insanlar, sırf cahilliklerinden dolayı böyle eğilimler içindeler.  Oruç tutuyorsun veya tumuyorsun diye soru bile sorulmaz. 

Hoş olmaz. Bu tarz eylemler toplumda düşmanlık kin ve nefreti körükler. Allah , hidayet versin, bu tarz kişilere....

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 minutes ago, analiz said:

Umarım öyle olur. Bazı avukatlar çocuğa gönüllü olarak destek olmak istemişlerdi. Belki bu sebeple kararını değiştirip şikayetçi olmuştur. Bu gibi durumlarda saldırganın hakettiği cezayı alması çok önemli. Hukukta davalsrın gelecekte olacak davalar için emsal oluşturması var. Özellikle abd ve ingiltere'de çok önemli bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...