copyPaste 0 Oluşturuldu: Haziran 1, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 1, 2016 evet arkadaşlar, şu an yaptığım bi tespit. kafa topu oynayınca bi aydınlanma geldi lan ben niye millete laf yetiştirmeye çalışıyorum ki diye ivit bi yabancılaşma yaşıyorum şu an, aydınlandım galiba delimi sikti olum bizi nedir bu karmaşa sinirsel olduğumuza karar verdim, annemin tanımladığı bi rahatsızlıktır yav salın kendinizi doğaya bi ağaca dayanıp oturun kafanızı dinleyin. siktiredin bizmi kurtarıcaz bu ülkeyi şeriat gelsin nolucak... nolucak yani Link to post Sitelerde Paylaş
exnihilo 0 Haziran 1, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2016 gönderildi Sen kac yasindasin? Link to post Sitelerde Paylaş
Cold water 0 Haziran 1, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2016 gönderildi Bu nasil bir konu yahu. Su konusma sekline bak. Link to post Sitelerde Paylaş
copyPaste 0 Haziran 1, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Haziran 1, 2016 gönderildi Bu nasil bir konu yahu. Su konusma sekline bak. hocam hayatı ciddiye ala ala saçınız beyazladı be herşeyi siktiret gel illuminated olalaım Link to post Sitelerde Paylaş
bosyinebos 0 Haziran 1, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 1, 2016 gönderildi aydınlanma geldi lan ben niye millete laf yetiştirmeye çalışıyorum ki diye ivit bi yabancılaşma yaşıyorum şu an, aydınlandım galiba siktiredin bizmi kurtarıcaz bu ülkeyi şeriat gelsin nolucak... sen bu işlerden anlıyorsun galiba.. evet..aydınlanmak şart. bunun için elektrik lazım. sinir sisteminin canlı alemindeki serüveni önemli. sinirlerde bildiğin elektrik sinyalleri dolaşıyor. bilincimiz de bu sinyallerce üretiliyor. yoksa biz düşük voltajlı elektrik miyiz her şey boş. süper fm'le coş.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts