Jump to content

ALLAHI BULDUM.


Recommended Posts

  • 3 months later...

Evet çok uzun belki izleyen olur diye paylaştım müslümanlardan umudum yok uzun bir video veya uzun bir yazı görseler araklarına bakmadan kaçarlar hazır kolayı varken niye uğraşın kafa yorsunlar Allah yarttı allahın işine karışılmaz der geçer giderler

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 06.06.2016 at 09:00, güven said:

Müslümanlar gözünüz aydın müjdemi isterim.

Ne imansız adamsın yav. Süper Zenciye inanmadıgın için sana sonsuza kadar mokoko cezası var. Bak işte ispatı. Ararsan Super Zenci'yi bulabilirsin. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Allah'ın insana hadisene şeklinde meydan okuduğu doğa olayları, evrenin süregelip süregiden doğa olaylarıdır. Allah güneşi doğudan getiriyor, hadi sen güneşi batıdan getir şeklinde bir meydana okuma girişimi, iddianın gerçekliğini kendisinde olanın eline vermez, iddia sahibinin elini güçlendirmez.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

En yakışıklı tanrı Hoenir insanlar için hep iyi ve güzel umutlar beslemiştir. Keşke Hoenir'i bulsaydınız. Allah tuzak kuranların en hayırlısıyım ben diyor kendi ağzıyla. Böyle tuzakçı bir tanrıyı bulsanız ne olacak, sizi yoldan çıkaracak sıradi mustakime sokacak. Orada hiç iyi şeyler yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, Cercis Hz Circis yazdı:

sizi yoldan çıkaracak sıradi mustakime sokacak. Orada hiç iyi şeyler yok.

:lol: Bence de... Namaz kıldın, oruç tuttun, cennete gittin... Bir yığın şehit olup olup doluşmuş bir kucak sakallı iğrenç iğrenç teröristler... Habire sinek gibi şehit oluyorlar. Hepsi cennete doluşacak. Kabus yahu, orada gün mü geçer onların arasında, bir sürü orangutan. Bir huriye yanaşayım desen "hooop şehitim lan ben şehit, sen çekil bakayım, namaz oruç Müslümanı seni!" diye tafra yapar. Hayır ağız burun girsen hurinin yanında, olmaz şimdi... :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...