Jump to content

Site Kullanılamıyor Arkadaşlar


Recommended Posts

chrome, firefox, ie, yandex falan işe yaramıyor. ben edge ile girebiliyorum siteye. konulara cevap yazamıyorum, link yapıştırıyorum çıkmıyor. fotoğraf koyuyorum göndermiyor. text yazacağım yer kendi kendine pasif oluyor, öyle kalıyor falan. nolacak bu işler?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sende açılan kutu combo box çıkmıyorsa sorun sendedir, çünkü bende çıkıyor.

Link ekledim ben bir önceki mesajımda ve fotoğraf eklemek için de yine combo kutu çıktı, oraya ekledim fotoğraf linkini.

yok şunu diyorum

bbb5GV.jpg

ateistcafeden mesela tavanarasına tek hamlede geçemiyorum. şurda ateistcafe yazan yerde bi combobox olmalıydı

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu başlıkta benim ve başkalarının yazdığı bazı öneriler var:

http://www.ateistforum.org/index.php/topic/64037-hata/page-2

Geçici bir çözüm olarak şimdilik bunları kullanabilirsiniz.

Forum yazılımına code injection yoluyla malware bulaşmış/bulaştırılmış gibi gözüküyor.

Bu işlerden anlayan birinin el atması gerek.

Burasının gönüllü çabalarla, ve yüklü bir maddi desteğe falan sahip olmadan, daha çok kurucuların ve yöneticilerin çabalarıyla ayakta tutulduğunu lütfen görün arkadaşlar. Kimse buradan beş kuruş gelir elde etmiyor. Bu sitenin bu kadar zamandır hala ayakta olduğuna ve işletenlere sadece dert ve başağrısı getirmesi, kendilerine başka hiçbir faydası olmamasına rağmen açık tutulmaya çalışılmasına şükredin.

Sitenin merkezi ABD'de, ve burada bu tür bir php injection sorununu çözmek için adam tutmaya kalktığınızda binlerce dolar para istiyorlar. Türkiye'den biri bulunursa, özellikle de gönüllü biri olursa, belki çok hesaplı bir şekilde halledilir bu konu, ama şikayet edeceğinize çözüm bulmaya çalışın arkadaşlar.

Yardım edin, tanıdığınız varsa bağlantı kurun, seçenek getirin, vs.

Ben bu forumun eski yöneticilerindenim, ve hala arada bir teknik açıdan siteye destek oluyorum, benden yardım istendiği zaman. Ama bu konu beni aşıyor. Bu sitenin teknik işleriyle geçmişte yıllarca uğraşa uğraşa bazı şeyleri öğrenmiş olsam da (ben ve diğer başka eski ve yeni yöneticiler), web uygulaması geliştirme, php kodlama, vs gibi konular beni de, diğer eski ve yeni yöneticileri de aşan şeyler. Bunlar uzmanlık gerektiren konular, ve ya birini parayla tutacaksınız, ya da gönüllü bir uzman bulunacak. Bu işin başka çaresi yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

yöneticilerin teknik konularda uzman olmaması anlaşılabilir ama gayet iyi İngilizce biliyorlar. bu problemlerle ilgili en azından bir email attılar mı? domain'i parayla aldınız. aldığınız firma bu driver error sorununu çözmek zorunda. site haftada en az bir kere offline oluyor ve bazan 48 saate yakın sürüyor düzelmesi.

kimlik hırsızlığı sorunu da keza öyle. sitenin sahibi her kimse, Google'a yazdı mı acaba sorunun çözülmesi için?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...