copyPaste 0 Oluşturuldu: Haziran 9, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Haziran 9, 2016 ya da psikiyatriste gimekte olan veya önceden gitmiş olan varmı. hangi ilaçları kullanıyorsunuz. ben prozac ve lustral kullandım. uyumak için hala seroquel kullanmaktayım Link to post Sitelerde Paylaş
exnihilo 0 Haziran 10, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) Lustral icme erekte sorunu yasarsin. Gec ejekulasyon olur. Pek tavsiye etmem. Selectra fena degil eskiden kullanmistim. Simdi ihtiyacim yok. Anti depresan yasal uyusturucu. Yan etkileri cok.antidepresan karsitiyim. Antidepresan etkisi yapan bir cok sey onerebilirim git seks yap, ot bul ot cek, ot bulamiyorsan antidepresani ogut un haline getir tutunle karistir sar ic.alkolun dibine vur,spor yap yuz, denize gir, kumsalda guneslen, ormana cik yaylaya git, piknik yap, sevdiklerinle vakit gecir birseycigin kalmaz. Haziran 10, 2016 tarihinde exnihilo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
exnihilo 0 Haziran 10, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) Devami:yavru kedi bak onu cocugun gibi gor cok iyi geliyor, git muhtacin birinin karnini doyur, muzikle ugras, sevdigin ps oyunu oyna, pc oyunlarina sar, ilgi alaninda kitaplar oku, yemek yapmasini ogren insanlara yedir, karakalem calis kendi resmini ciz profildeki benim yaptigim resim,asik ol... Haziran 10, 2016 tarihinde exnihilo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Haziran 10, 2016 gönderildi Raporla Share Haziran 10, 2016 gönderildi manavdan domates seçer gibi alınmıyor bu ilaçlar. doktor hastanın kişisel ihtiyacına göre veriyor. şunu alma bunu al demek saçma. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts