Jump to content

Suriyeliler ile ilgili sinir bozucu bir haber


Recommended Posts

Bu adamların hepsi kötü değildir elbette ama topluma entegre edilme şekilleri sakat olduğu için (sınavsız üniversite, kpss olmadan memurluk, vergi ödemeden esnaflık, vs) hangisinin ne olduğu belli değil. bu haberi yeni gördüm ve 4 yaşında çocuğu olan bir baba olarak dehşete düştüm, midem bulandı: http://www.gaziantepgunes.com/46248/Bu-ne-iğrençlik

haber şöyle: 

3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 suriyeli, caminin içinde tecavüz etmeye kalkıştı. çocuğunun kaybolduğunu fark eden anne, camiye anons yaptırmak için gidince, dört caniyi evladına tecavüz etmeye kalkışırken yakaladı.

annenin yardım çığlıklarını çevredekilerin duymasından korkan caniler kaçarak kayıplara karıştı. olay sonrası ayaklanan göllüce mahallesi sakinleri binlerce kişi ile ipek yolu’nu trafiğe kapatarak, “tecavüze son” sloganları attı. kalabalık, toma ve akreplerin gelmesi ile ikna edilerek olaysız bir şekilde dağıldı. 

camide tecavüz girişimi

göllüce mahallesi’nde 3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 suriyeli tarafından tecavüz girişiminde bulunuldu. göllüce mahallesi’ndeki mehmet akif ersoy sosyal tesisinde taziye evine bir yakının taziyesi için gelen ailenin 3 yaşındaki erkek çocuğu m.b.k. adlı çocuk 4 suriyeli tarafından kaçırıldı. çocuklarının ortadan kaybolması üzerine mahallede çocuğu aramaya başlayan aile, cadde, sokak, park ve dükkanlarda çocuğunu aradı. 3 yaşındaki m.b.k.’nın annesi, çocuğunun kaybolduğunu anons etmek için sosyal tesisin yakınlarındaki temizyürek cami’sine gitti. anonsu yaparken çocuğunun, “buradayım anne” çığlığını duyan anne, çocuğunun sesinin caminin giriş kapısındaki ön mescidinden geldiğini anladı. bunun üzerine anonsu bırakarak sesin geldiği yere doğru giden anne, 3 yaşındaki oğlunun kıyafetlerinin tamamen çıkarıldığını ve 4 kişi tarafından tecavüz edilmeye çalışıldığını gördü. 

kayıplara karıştılar

tacizcilere müdahale ederek çocuğunu kucağına alan anneyi bir süre darp eden tacizciler mahallelinin tepkisinden çekinince camiden hızla uzaklaştılar. arapça konuşmalarından suriyeli oldukları anlaşılan ve kimsenin tanımadığı 4 suriyelinin bulunması için emniyet çalışma başlatırken, tacizciler henüz yakalanamadı.

çocuğun ifadesi alındı

camide tacize uğrayan 3 yaşındaki m.b.k.’nın vücudunun çeşitli yerlerinde diş izi ve morluklara rastlanırken, yaşadığı olayın şoku ile büyük bir korku yaşayan ve yürümekte zorluk çeken çocuk annesinin kucağında çocuk hastanesi’ne götürüldü. hastanede tedavisi uygulanan ve tecavüz bulgusu rastlanmayan çocuk taburcu edildi. hastaneye kaldırılan çocuğun durumunu görmek için olay yerine gelen cumhuriyet savcısı da çocuğun durumu hakkında bilgi aldı.

kameralara yakalandılar!

taciz olayının yaşandığı temizyürek camisi’nde ve taziye evi çevresindeki güvenlik ve mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri, tacizcilerin olaydan sonra hangi yöne kaçtıklarını ve yüzlerini tespit etti. olay yeri inceleme ekipleri de tacizin gerçekleştiği camide çocuğun kıyafetleri üzerinde incelemeler yaptı.

acılı dede ne dedi?

tacize uğrayan çocuğun dedesi mehmet k. olayın nasıl gerçekleştiğini gazetemize anlatırken, “çocuğumuza tecavüz etmeye kalkışmışlar. 3 yaşındaki çocuğumuz tecavüzden son anda kurtarıldı. feci şekilde taciz edilmiş durumdaki bu çocuğun psikolojisini kim düzeltecek. tacizi gerçekleştiren sapıklar suriyeli. bundan eminiz çünkü suriyelileri artık yüzlerinden bile tanıyoruz. kaldı ki onların kaçarken bile birbirleri ile arapça konuştuklarını duyanlar var. bizim çocuğumuzun başına gelen herkesin çocuğunun başına gelebilir. lütfen yetkililer bu konuya duyarlılık göstersin. biz suriyeliler bir arada, aynı mahallede ve aynı şehirde yaşamak istemiyoruz” ifadelerinde bulundu. 

mahalle ayaklandı

mahalleli vatandaşlar da taziye evindeki ailesinin yanından kaçırılarak yakınlarda bulunan camide taciz edilen çocuğun ailesinin yanına gelerek onlara destek olmaya çalışırken, bir grup vatandaş toplanarak bu durumu protesto etti. caminin avlusunda 3 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etmeye kalkışan 4 suriyelinin bulunması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini kaydeden göllüce mahallesi sakinleri, “artık çocuklarımızın güvenliğinden endişe ediyoruz” şeklinde konuştular.

tecavüze son!

göllüce mahallesi sakinleri yaşanan taciz girişimine adeta ateş püskürdü. gece saatlerinde toplanarak binlerce kişi ile ipek yolu’ndaki araçları durduran vatandaşlar, “tecavüze son” sloganları attı. herhangi bir siyasi sembol, afiş ya da işaret kullanmayan vatandaşlar, tecavüze karşı gerçekleştirdikleri protestonun siyasi alana çekilmemesine özen gösterdiler. mahallelerinde yaşanan tecavüz girişimini alkışlarla ve sloganlarla protesto eden kabalık grubun eylem yaptığı ipek yolu üzerinde emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı. kalabalık gruba hiçbir müdahalede bulunmayan emniyet güçleri toma ve akreplerle vatandaşların protestosunu takip ederek kalabalığın dağılmasını bekledi. emniyet güçleri ile zaman zaman diyalog kuran kalabalık grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşin ilginç yanı Suriye göçmenlerinin en yoğun 2 kenti, antep ve kilis, onca olumsuzluğa rağmen geçen akşam tayyip için bir toplanmıştılar ki, sanırsın miting yapıyor adam, hem de acil servisin giriş kapısının önünde. Yani anlayacağın Malta eriği, bizim buralarda insandan çok koyun (sheep) var.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Haberi okuduğumda kendimi çok kötü hissettim. Koca koca pislik 4 arap, bebek yaşta çocuğu cami içerisinde çırılçıplak soymuşlar. Anne tam zamanında gelmiş ama bu gözü dönmüş caniler çocuğunu kurtarmaya çalışan anneye bile saldırıp vurmaya başlamış. Bu nasıl bir deliliktir, akıl alır gibi değil. 

Senin söylediğini anlıyorum, o şehirdekiler Tayyip'e tuhaf biçimde destek veriyor ama sanırım oradaki alevi etnik nüfus AKP karşıtı. Gezi olayları zamanında Antep oldukça aktifti diye hatırlıyorum. Diğer müslümlerle karşılaştırıldığında, anadolu alevileri daha iyi bir grup.

Link to post
Sitelerde Paylaş

allahın adaletine göre sübyancı müslümanlar cennete gidecektir, insanlığa katkıda bulunan ateistler ise sonsuz cehenneme giderek azap çekecekler. allahın adaletinde kendisinin yok olduğunu, allah yoktur fikrine sahip olmak, allahsız yaratılmış olmayı düşünmek, küçük çocuklara tecavüz etmekten çok daha büyük suçtur. suriyeli arapların, islamın affedici allahına güvenerek o ahlaksızlıkları yaptıklarını sanmıyorum tabi, ortadoğulu arapların insanlık yetilerinde özellikle de empati seviyeleri çok geridir, bariz belli zaten.

Link to post
Sitelerde Paylaş
55 minutes ago, Tumagü said:

allahın adaletine göre sübyancı müslümanlar cennete gidecektir, insanlığa katkıda bulunan ateistler ise sonsuz cehenneme giderek azap çekecekler. allahın adaletinde kendisinin yok olduğunu, allah yoktur fikrine sahip olmak, allahsız yaratılmış olmayı düşünmek, küçük çocuklara tecavüz etmekten çok daha büyük suçtur. suriyeli arapların, islamın affedici allahına güvenerek o ahlaksızlıkları yaptıklarını sanmıyorum tabi, ortadoğulu arapların insanlık yetilerinde özellikle de empati seviyeleri çok geridir, bariz belli zaten.

Quote

 

Tumagü, islam inanışının en sakat noktalarından birini 12'den vurdun işte. Affedilmeyen tek günahın şirk olması. Yani islam diyor ki, akla gelecek-gelmeyecek her pisliği yapabilirsin. İmanli öldüğün sürece, cezanı önce cehennemde çeksen dahi istikamet tomurcuk memeli hurilerin yanı. Cinayet, çocuk tecavüzü, her türlü kötülük allah tarafından affediliyor müslüman olduğun sürece. Ancak kelime-i şehadet getirmediysen, kansere çare bulsan nafile... Geçenlerde ölen Özgecan'ın katili cennetlik ama Edison, Newton, vb cehennemlik. Nasıl din ama?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nizip'teki çadırkentte Suriyeli 8 çocuğa tecavüz eden kamp görevlisine 289 yıl hapis cezası istendi.
Adana'da 1'i Suriyeli 3 çocuk tecavüze uğradı, 30 yaşlarında esmer bir kişi aranıyor.
3 Suriyeli çocuk bıçak zoruyla küçük kıza tecavüz etmiş.

Son yıllarda tecavüz haberleri çoğaldı. Akp'nin amacı, müslüman olmalarından dolayı Suriyelilerin akp'ye sempati beslemesi ve seçmen kitlesine katılmalarıdır bu açıkca belli ama öyle mi olacak bilinemez.

Değerli malta erigi, Şirk konusunda da 2 karşıt ayet var, birbiriyle çelişik.

Nisa 48'de denirki; Allah şirk koşulmasını bağışlamaz, bunun dışındaki şeyleri dilediği kimse için bağışlar.

Sonra nisa 153'de denirki; Allahı bırakıp buzağıyı ilah edinerek şirk koşanları affettik ve Musa’ya sultan verdir.

Şirk olarak neyi bağışladığı çelişkilidir görüldüğü gibi. Sanırım şirk'ten kasıt, diğer ilahi dinlerin tanrılarını kastetmiş bir zaman. Sonra kendisinden başka her tapınılan herhangi bir şeyi şirk olarak tanımlayarak radikalliğe doğru evrim geçirmiş.

tarihinde Tumagü tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tür olaylar istisnasız her toplumda var. En gelişmiş, en medeni ülkelerde bile tacavüz ve cinayet vakaları sürüyle. İslamı eleştirmek için bu tür vakaları ön plana çıkarmak yerine, örneğin kutsal kitaplarının insan ürünü olduğu her fırsatta dile getirmek, bence daha verimli olur.  

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

suriyelilerin birbirlerine dönük tecavüzleri de var. 
kamplarda galiba 6 bin civarı tecavüz olmuş.

ama bu biraz da toplumsal.

çünkü evlenmelerine izin verilmeyen suriyeli aşıklar seks yapıyorlar. hamile kalıyorlar.
kız ailesi hemen tecavüz başvurusu yapıyor.

fuhuş ve çarpık toplumsal ilişkilerden hiç bahsetmeyeyim.

tarihinde bosyinebos tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Problem bu adamları kontrolsüz alıp, topluma salmaları. AB ve diğer gelişmiş ülkeler mülteci alıyorlar ama ne aldıklarını aşağı-yukarı biliyorlar. Biz adamları alıp alıp sokağa salıyoruz.eğitim altyapısı yetersiz gençler sınavsız öğrenci oluyor. Gece gündüz çalışıp sınavı geçmeye çalışan çocuklarımıza yazik. Vergisini veren esnafımıza yazık. Vergi levhasız dükkan açan suriyeli haksız rekabet yaratıyor. Ülkesinden kaçmış katil/tecavüzcü aramızda yaşıyor ve bizim en ufak fikrimiz yok kimin kim olduğuna dair. Bu durumdan şikayetçi olmak, bu soruları sormak ırkçılık değil. Göçmen olmanín, ülkeye göçmen almanın da kaideleri var, olmalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Suriyelilerle ilgili bir başka haber: http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/turkiye/564669/Kopek_kavgasi_lince_donustu..._Korkunc_sozler__Suriyelilerin_kafasini_kesecegim.html

Tayyibin kendi tabanının da sabrı taşıyor. Onların sabrı taşarsa fena olur, çünkü eğitimsiz, şiddete meyilli insanlar bunlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...
Bir saat önce, fezadabirtürk yazdı:

Suriyelilerden  polisler varmış diye duydum.bunlar sivil mi bilmiyorum.yaptıkları şey türklere kök söktürmekmiş.biline...dağdan gelen bağdakini kovar hesabı.

 

 

Zaten buraya getirilmelerinin bi nedeni de bu ülkede yaşayanları yozlaştırmak, ayrıştırmak ve etkisiz kalabalık yapmak, bizzat bunun için getirildier.

Bunu uygulamak için de yarın ülkenin en önemli mevkilerine getirilecekler, zaten şimdiden dokunulmazlıkları var.

Kısaca Türkiye denen ülke artık Arabeskiye olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...