Jump to content

ÖZERKLİK

Recommended Posts

benim anladığım, her ikisi de aynı şey. ABD eyaletleri gibi içişlerinde kendi kanunları olan ama uluslararası düzeyde merkeze bağlı bir yönetim. isimler farklı ama aynı yönetim tarzı için kullanılıyor. Sanırım özyönetim daha çok sol görüşlülerin benimsediği bir isim.

Sitelerde Paylaş

Liberal solcuların uyduruk bir lügatı vardır. Afedersiniz kıçlarından element uydurmaya da bayılırlar. Bunların kelimelerine fazla takılmayın. 

Özerklik sözü, yıpranmış ve tepki gören bir kelime olduğu için özyönetim diye birşey yumurtladılar. Aynı şeydir.

Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Kürtler özerklik ile özyönetim laflarıyla kamuoyunu ters köşe yapmak istiyordu ama millet yemiyor bunları... Kürt vatandaşlar bile yemiyor. Hep HDP'li Kürtler tersköşe yaparak, sol gösterip sağ vururdu. Bu sefer HDP'li Kürtler tersköşe oldular!
Cizre ve Silopi'ye yardım adı altında başlatılan ve HDP tabanına hitap eden kampanyanın bir yanıltsama olduğu anlaşıldı. Sözkonusu bağış numarasının Mehmetçik Vakfı'na ait olduğu ortaya çıktı.
HDP'li Kürtler şok!
Kampanya sloganında "Devlet terörünün Cizre ve Silopi'de bıraktığı izleri temizlemeye gidiyoruz. Kurban bağışlarınızı Cizre ve Silopi'ye ulaştırıyoruz. Cizre yaz 2582'ye gönder" ifadelerine yer veriliyordu. HDP bu yanıltsama olayına çözüldükten sonra, resmi sitesinden bir açıklama yaparak olayın "SMS ile para toplama dolandırıcılığı" olduğunu iddia etti ve HDP tabanına "Cizre yaz 2582'ye gönder" kampanyasına kanmamalarını salıkladı.
HDP ile mücadeleye yeni bir boyut katan bu zekaya sahip Mehmetçik Vakfında kim varsa, yanıltsama kime aitse onu tebrik ediyorum.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...