Jump to content

Ani Ölümler


Recommended Posts

On 7/19/2016 at 23:14, Perpetua_ said:

Ne alaka o sadece tek olan doğruları söylüyor!!

 

17 hours ago, Felicitas said:

Ah tabii unutmuşum siz öldükten sonra dirileceğinize inanmıyordunuz (ve ya inanmak istemiyorsunuz) .Ama bakın o inanmadığınız kuranda sizin gibilerin sonunu açıklayan ayetler var.

3-Allah'ın Adıyla

9- 'Rabbimiz, kendisinde şüphe olmayan bir günde insanları gerçekten Sen toplayacaksın. Doğrusu Allah, vadinden cayıp-dönmez.'
10- Muhakkak inkar edenler; malları da, çocukları da kendilerine Allah'tan hiç bir şey kazandırmaz. Ve onlar ateşin yakıtıdırlar.
11- Tıpkı Firavun ailesi ve onlardan öncekilerin gidiş tarzı gibi. Ayetlerimizi yalanladılar, böylece Allah günahları nedeniyle onları yakalayıverdi. Allah, sonuçlandırması pek şiddetli olandır.
12- İnkar edenlere de ki: 'Pek yakında yenilgiye uğratılacaksınız ve toplanıp cehenneme sürüleceksiniz.' Ne kötü yataktır o.

 

Madem doğru, kanıtlarınızı görelim o halde. Elinizde arap, yahudi veya cahilllerin zırvalarından başka ne var? Bak, birisi hemen bir arap zırvasını kanıt diye ortaya koymuş bile.

Ben şimdiye kadar hiç ölüp dirilmedim? Sizlerin başına geldi mi? O halde hangi mantıkla bu arap ve yahudilerin zırvalarına körü körüne inanıyorsunuz? Sizlerde hiç beyin yok mu? Hiç mi düşünmezsiniz?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 209
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

14 saat önce, teflon yazdı:

 

Şimdi, evrim saçmalıktır odur budur dedin. Sana 4 adet soru sordum. Cevaplar nerede? Yoksa hoşafın yağı kesildi mi? Bu iş işkembeden atıp tutmaya benzemez, adamı rezil ederler. Hodri meydan. ama işte hepiniz aynısınız. Aynı cahillik, aynı örümcek kafa. Arkadaş biriniz de gelip şaşırtın bizi. İki soruda pert.

O sorulara adam gibi cevap verebiliyorsan ver. Ya da haddini bil, evrim kelimesini bir daha desturla al ağzına. Bu forum öyle atıp tutma yeri değildir. Düzeyinizi bilin. Uslu uslu bir kenarda oturun. Göbeğinizi falan kaşıyın.

Kaba mı oldu? Kusura bakmayın, şu son yaşadıklarımıza da bakınca düşünüyorum da, nezaketi hiçbiriniz, hiç mi hiç haketmiyorsunuz.

Buraya uğrayan her teiste haddi bildirilecek. Cahilliği yüzüne gani gani vurulacaktır. Yerinizi bilin.

Ha isterseniz o sorulara cevap vermeyip, aynı zamanda bu forumda pişkin pişkin yazmaya devam da edebilirsiniz. Ya da gider adam gibi öğrenir ondan sonra gelir yazarsınız.

Yüzünüzün kayışlık düzeyine bakar.

'Bu forum öyle atıp tutma yeri değildir.'

 

Tam tersi bu forum atıp tutma yeri, değilsede siz o hale getirdiniz başlıkların hepside Allah ve pegamberleri hakkında atıp tutmuşsunuz, atıp tutan biz değiliz Allah hakkında atıp tutan sensin, 

Sen nezaketi hak ettğini gerçekten düşünüyormusun? 

'Uslu uslu bir kenarda oturun'

Biz buraya sizin saçmalıklarını okumak için girmedik, sizin atıp tutmalarınıza cevap vermek için girdik. Belki öğüt alır düşünürsün diye...

Sorduğun sorular adam akıllı sorular olsa okurdum cevap da verirdim. (sadece baştakini okudum çok saçmaydı diğerlerini okumaya gerek kalmadı)

Ve ayrıca Felicitas cevap vermiş. Benim vereceğim cevapta bundan farksız olurdu. (Napalım sana cevap beğendircek değiliz.)

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır da şimdi bu müslümler insanları işkence tehditleri ile korkutmaya çalışmanın insanlık dışı olduğunu nasıl idrak edemezler! 

Bu insanlık suçunu işleyenlerin kendi kafalarından uydurdukları ayetleri "bu allah sözüdür" diye yutturmaları, veya bunu da geçtik, allah diye vahşi bir çöl tanrısı gerçekten haydi bu lafları etmiş olsun, bunların hiç biri insanları, üstelik de inanç nedeniyle, işkence ile tehdit etmeyi meşru yapar mı!

Inanılmaz, insan olan bir insanın aklı, insanların işkence ile tehdit edilemeyeceğini, bunun insanlık suçu olduğunu nasıl kavrayamaz!

"O allah, o eder" diye bir mazeret olamayacağına nasıl aklınız ermiyor yahu! Allah ya da yallah, bunu kim yaparsa yapsın sapık bir psikopat vahşidir. Bir buna akıl erdirememek son derece tuhaf...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Burda cevabı yıllar alacak kadar uzun, anlaması benimsemesi zor sorular sorarak Allahı yok edip sonuna kadar evrime bilime güvenen p........... lerdensenız eğer  ya gördüğün görmedüğün , güvendiğin yok saydığın herşey iyiyi ve kötüyü ayrıştırması için onun planının parçasıysa napıcaksın...

Evrim inancı en basitinden insan nedir sorusuna verilen cevaptan' Allahın yarattığı, ve onun öğrettiği güzel ahlaka göre yaşaması gereken varlıktan'  Darvinizmle birlikte insan rastlantılarla yaşam mucadelesi içinde gelişmiş hayvandır diye düşünülerek İNSANLIĞIN VE CANLILIĞIN başına gelmiş geçmiş en büyük bela en büyük teröristtir.

bundan evrimle ilgili daha gerçek onan bişey göremiyorum hayır olsa ne değişir örneğin kulaklarımı oynatabildiğim için evrimin kanıtlardanmışım işte balinalar dna benzerlikleri atalarımız kafa tasları ara ürünler NEGROLAR cart curt bunların hepsi Allahı yok etmek için kanıtmıdır 

Eğer çok gerçeklik peşindeysen yapman gereken bize tarafsız bilimden genel geçer güvenilir kanıt değil kanıtlar getir heryönden , yada öl lan pislik herif sonra diril tüm dünyayı şaşırt sonra bilimi arkandan koşturt....

Link to post
Sitelerde Paylaş
46 minutes ago, believe said:

Burda cevabı yıllar alacak kadar uzun, anlaması benimsemesi zor sorular sorarak Allahı yok edip sonuna kadar evrime bilime güvenen p........... lerdensenız

İnsanlar bilime değil de cahil, yağmacı ve ilkel araplara veya yahudilere mi güvensin? Senin aşağılık, ahlaksız, vahşi, ilkel ve pislik dinin insanlığa ne verdi şimdiye kadar, ha? 

Link to post
Sitelerde Paylaş

cehaletinize kurban olun, sorun değil ama bilmediğiniz konularda atıp tutmayın. evrime inanç demek, cehaletin daniskasıdır ve bu söyleminle tek ferdi bile etkileyebiliyorsan, topluma zarar veriyorsun demektir. osmanlının gerileyip yıkılması aynı bu zihniyetteki bilim düşmanlarının eseridir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 hours ago, Perpetua_ said:

'Bu forum öyle atıp tutma yeri değildir.'

 

Tam tersi bu forum atıp tutma yeri, değilsede siz o hale getirdiniz başlıkların hepside Allah ve pegamberleri hakkında atıp tutmuşsunuz, atıp tutan biz değiliz Allah hakkında atıp tutan sensin, 

Sen nezaketi hak ettğini gerçekten düşünüyormusun? 

'Uslu uslu bir kenarda oturun'

Biz buraya sizin saçmalıklarını okumak için girmedik, sizin atıp tutmalarınıza cevap vermek için girdik. Belki öğüt alır düşünürsün diye...

Sorduğun sorular adam akıllı sorular olsa okurdum cevap da verirdim. (sadece baştakini okudum çok saçmaydı diğerlerini okumaya gerek kalmadı)

Ve ayrıca Felicitas cevap vermiş. Benim vereceğim cevapta bundan farksız olurdu. (Napalım sana cevap beğendircek değiliz.)

 

 

Evet bu forumda atılıp tutuluyor. Zaten bunun için burada. siz de istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz.arkasında durabildiğiniz sürece. Zaten bunu yapıyorsunuz. Fakat ne yazık ki sadece atıp tutmak kısmını :)

Örneğin evrim konusunda atıp tuttunuz. Cahilliğinizden bi haber şekilde. Biz de bunu osmanlı tokadı gibi suratınıza vurduk. Tüm forum, bu mesajı okuyacak her misafir buna şahittir. Siz, diğer konular bir yana ayrıca ve düpedüz evrim cahilisiniz. Sorulara cevp veremediniz. İddia ediyorum, veremeyeceksiniz de. Sürüneceksiniz. Bu forum siz ve sizin gibileri süründürmek için var. Rezil etmek için var. İpliğiniz pazara çıkarmak için var. Foruma bodoslama dalan ama cahilliğinin düzyinden her teistin acı sonu tam olarak budur: Sorduğun sorular adam akıllı sorular olsa okurdum cevap da verördöm :) biz de yedik. Daha o sorularda neden bahsedildiğini anlayabilecek kağasitede misin acaba?

Doğru, bana ya da kimseye cevap vermek zorunda değilsin ama, bu halinle de kimse seni kaale almaz. Saygı duyulacak ya da kaale alınacak biri değilsin. Bunu bil. Foruma niye girdiğine karar ver, ona göre yaz. İkna etmek mi istiyorsun? Yanıldığımız göstermek mi? Troll action yaratmak için mi? Bizi biraz olsun şaşırtıp, yanıldığımızı göstermek, utandırmak için mi.? Bu halinle etkisiz elemansın. Toplamada "0", çarpmada "1" (yahu güzel benzetme oldu hani:) )

Şimdi; bu ve bunun gibi onlarcası daha mevcut olan sorulara cevap veremeyip de, forumda hala daha yazmaya devam eden, evrim konusunda atıp tutan her bir kişi açık ve seçik yüzsüzdür. Bilim ve evrim konusunda atıp tutabilmek, dikkate alınabilmek için önce rüştünüzü ispatlayacaksınız. Yoksa yüzlercesi geçmiş, dötü boklu tesiistlerden başka bir şey olamazsınız. Seni ilgilenidrmeyebilir, ama inan, sen bizi hiç ilgilendirmezsin. dişimizin kovuğuna dahi gitmezsin. A, bir adet cahil teist daha denir ve geçilir. bizi hiç yanıltmıyorlar denilir ve devam edilir.

Ben nezaket haketmek peşinde değilim. Yeri geldiğinde nezaketin kralını da gösterdim. Ama tekrar ediyorum, son yaşadıklarımızı da düşününce anladımki; siz teistler neaketin bir dirhemini dahi haketmiyorsunuz.

Ve yeri geldiğinde olabildiğince kaba, özellikle rahatsız edici olmaya çalışıyorum ki; bu belki sizin onurunuza, gururunuza, haysiyetinize dokunur da, oturup adam akkıllı birşeyler yazmak için çaba gösteririsiniz, " Sorduğun sorular adam akıllı sorular olsa okurdum cevap da verördöm " şeklnde kıvırmak yerine, oturur "gerçek" cevaplar verirsiniz diye. Provoke etmeye çalışıyorum. Açık ve seçik.

Ama ne yazık ki pek çoğunuzda ne utanma, ne sıkılma var.

Bana bir dirhem bilgi öğretebilecek, yanlışımı gösterebilecek, bir adım ileriye götürebilecek her bir kişinin de başımın üstünde yeri var. Hiç yüksünmem, erinmem; hakını mertçe veririm.

tarihinde teflon tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
11 hours ago, Felicitas said:

Siz inandığınız şeyle soru soruyorsanız bende inandığım şeyle cevap veririm bu kadar basit!!

Felicitias, Sorulara cevap gelmedi. Biliyoruz ki, gelmeyecek de. Forumda atıp tutacak her yobaza ibret olsun. Yarasın.

perpetua_ için yazdıklarımı aynen senin için de geçerlidir.

Gece yatmadan önce neden cevap veremediğini iyice bir düşün, e mi. Hadi bakalım :)

Ha bu arada inanan sadece sensin. Milletin adına atıp tutma. Bilimde inanç yoktur;

Pozitif - negatif

A-priori - a-posterirori, kapiş?

Link to post
Sitelerde Paylaş
26 minutes ago, believe said:

Evrim inanci yazmisim yanlış altını çizerek yazmalıydim. ...

Osmanlı'yı bitiren senin darvinci zihniyetinle sahtekarlarin ortak ürünüdür

TEFLON JUST GO TO HELL AND DONT COME BACK....

Trolün cahili hiç çekilmiyor. Sürünmeye devam.

Senin layığın sokaklarda korna çalıp, camdan rabia işareti yapmaktır. Ait olduğun yere ikile. Naş.

Tokatlanmak istediğin vakit geri gel.

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 hours ago, teflon said:

Trolün cahili hiç çekilmiyor. Sürünmeye devam.

Senin layığın sokaklarda korna çalıp, camdan rabia işareti yapmaktır. Ait olduğun yere ikile. Naş.

Tokatlanmak istediğin vakit geri gel.

Konuyu kimlerin trollediginin farkına Varmıyacak kadar dağ görünümlü Bit sin sen. Dilersen Darvini uyandırıp yazılanlar a sahit tut ne fark eder.

2 tarafın değerleri şiddetle carpistigi için anca bu konu altında sulandirmadan birlesebiliriz hepimizin katkilariyla. 

Ölüm konusunda merak ettiğim şeyler var mesela bir ateistin ölümü yaklastiginda Yusufçuk lari görüp görmediğini

Veya sen teflon ölümle ilgili nasıl bir hissiyatin nasıl bir düşüncen var?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ölümden korkuyor olmanız öldükten sonra dirileceğinizi kanıtlamaz.

Elde kanıt yok delil yok, sadece korku var. ''inanmazsan yanacaksın o halde inan'' mantık yolu değildir.

''o gün görürsün'' kanıt değildir.

''ölmek çok korkuç bişey'' kanıt değildir.

''ben öyle inanıyom ve ben asla yanılmam'' kanıt değildir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 hours ago, believe said:

Konuyu kimlerin trollediginin farkına Varmıyacak kadar dağ görünümlü Bit sin sen. Dilersen Darvini uyandırıp yazılanlar a sahit tut ne fark eder.

2 tarafın değerleri şiddetle carpistigi için anca bu konu altında sulandirmadan birlesebiliriz hepimizin katkilariyla. 

Ölüm konusunda merak ettiğim şeyler var mesela bir ateistin ölümü yaklastiginda Yusufçuk lari görüp görmediğini

Veya sen teflon ölümle ilgili nasıl bir hissiyatin nasıl bir düşüncen var?

 

darwin yalnızca evrimin tohumunu ekti. o tohum büyüyerek kocaman bir ağaç oldu. Evrim teorisi darwini çok aşmıştır günümüzde. Evrimi tartışmanın, dünyanın yuvarlak mı yoksa düz mü olduğunu tartışmaktan bir farkı yok bugün. zaten Evrimi kabul eden dinciler de bu mecburiyetten türediler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 hours ago, believe said:

Konuyu kimlerin trollediginin farkına Varmıyacak kadar dağ görünümlü Bit sin sen. Dilersen Darvini uyandırıp yazılanlar a sahit tut ne fark eder.

2 tarafın değerleri şiddetle carpistigi için anca bu konu altında sulandirmadan birlesebiliriz hepimizin katkilariyla. 

Ölüm konusunda merak ettiğim şeyler var mesela bir ateistin ölümü yaklastiginda Yusufçuk lari görüp görmediğini

Veya sen teflon ölümle ilgili nasıl bir hissiyatin nasıl bir düşüncen var?

 

Ölünce ölücez. Nasıl?

Ölmek istemezdim ama ölücem. Bu nasıl oldu?

Ölmemeyi becerebilirsem çok güzel olur. N'evet?

Sonsuza kadar yaşamayı tahayyül edemiyorum, ama kulağa fena gelmiyor, en azından denebilir.. İşte buna içerim.

Yalnız dağ görünümlü bit güzelmiş :)

tarihinde teflon tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Elbette ölüme adım adım yüründüğünü hissettiren olaylar var. En tipik örneği kanser. Kanser oldum diye ölüyorum demek gerekmiyor. Ama son aşamaya girdiğinde umut sıfır oluyor ve ölüm göstere göstere geldiğinde, demekten başka çare kalmıyor. Hastanede son günlerinde ve saatlerinde sürekli uyuşturucu verilerek acısız ölmesi sağlanan kanser hastaları biliyorum.

Bir kanser aşısı çalışması var. Bu yöntem kanserli hücreleri işaretleyerek bağışıklık hücrelerinin bu hücrelere saldırmasını sağlıyacak diyorlar. Bağışıklık hücreleri normalde kanser hücrelerini tanır ve saldırır. Bu mekanizma neden sürekli çalışmıyor yığınla nedeni olabilir. Kanserli dokuyu çıkarmak çözüm olmuyor. Bağışıklık sisteminin alarma geçip topyekün kanserli dokuya saldırması mantıklı.

Kanser haricinde pek öyle göstere göstere gelen ölüm çeşidi yok sanırsam. Buna da bir çare bulunsun artık. Kimse acıdan kıvranarak ve sıfır umutla ölmesin. Eskiden veba vardı, özellikle hıyarcıklı veba, şimdi kanser var.

Müslümler özellikle bu kanserden ölümü alabildiğine istismar ederek insanların korkularını sömürmeye, korku imparatorluğu ve kölelik düzeni kurmaya çalışıyorlar. Bunların bu höööt böööt çocukça çabalarına metelik bile verilmez. Çünkü bunların zihinlerinden yarattığı allah diye vahşi bir çöl tanrısının olma olasılığı net ve kesin biçimde sıfır. Bunu anlamak son derece kolay. Bu allah adlı vahşi çöl tanrısının yazdığı iddia edilen kuran adlı kitap bile demeyeceğim, çünkü kitabın giriş, gelişme, sonuç bölümleri, bir mantık kurgusu olur, bu ilkel cep ajandasını okumak, allah diye bir şeyin olmadığını açıkça gösterir. Bu şeyi okuduğunuz zaman bunu cahil çöl yağmacılarının çiziktirdiği son derece açık ve kesindir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ölümden sonra herhangi bir yaşam olsa dahi, ne farkeder ?

Bunu iddia edenler, dinlerinin doğru olduğunu bu şekilde kanıtlamaya çalışıyorlarsa, harcadıkları zamana yazık.

Sürekli tahtalı köye kafa yoracaklarına, biraz da burayla ilgilenseler, bu dünyanın herkes için biraz daha yaşanabilir olması işten bile değil.

Şöyle bir çevrenize bakmanız yeterli. Tahtalı köyle kafayı yiyenlerin ezici çoğunluğu dindar kesimdir. Demek ki ölümü nihai bir son olarak kabullenmeyen onlar. Bu yüzden kitaplarında bol bol tahtalı köyden bahsedilmesi tesadüf değil. Korkularının dışa vurumudur. Bunu fırsat bilen bazı uyanıklar, insanları sömürmek için, bunu kullanmışlardır ve hălă kullanmaktadılar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...