Jump to content

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünü Kimler Yaptı?

Recommended Posts

Ergenekon kumpas davasi ve tutuklamalari nasil baslamisti bir hatirlayalim:

12 Temmuz 2007'de Ümraniye'de bir gecekonduda bulunduğu söylenen 27 el bombasıyla başladı...

Balyoz kumpas davasi ve tutuklamalari nasil baslamisti bir hatirlayalim:

Birinci Ordu Komutanlığı’nda hazırlandığı öne sürülen "Balyoz Harekât Planı"nda  önce sıkıyönetim ilan edileceği, sonra da AKP hükümetinin devrileceği iddia edildi.

Taraf’ın 20 Ocak 2010’da yayımlamaya başladığı Balyoz Harekât Planı'nın, Mart 2003'te,  AKP Hükümeti’ni devirmek için İstanbul’daki 1. Ordu Komutanlığı’nda hazırlandığı iddia edildi

Dönemin 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan tarafından hazırlandığı iddia edilen planda, darbeye zemin hazırlamak amacıyla “Çarşaf”, “Sakal”, “Suga” ve “Oraj” kod adlı eylem planları yapıldı. Yaklaşık 5 bin sayfalık belgelerde Fatih ve Beyazıt camilerinde bomba patlatılarak hükümetin sıkıyönetim ilan etmeye zorlanması, Yunanistan hava sahası üzerinde Türk jetinin düşürülerek halkın galeyana getirilmesi ve darbe sonrası demokrat görüşlü gazetecilerin tutuklanması gibi planlar olduğu öne sürülüyor.

Ayni taktik. Yalan ve iftira uydururarak oyle yada boyle Atatürkcü askerlerin tamamini iceriye alacaklar.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

4 dakika önce, Kuranınizinde yazdı:

Kendi ordusuna bu kadar düşman olan bir iktidar en özet tanımıyla vatan hainidir. Orduyu tamamen tasfiye edip yeni bir türkiye inşaa etmek derdindeyse bu adamlar, o zaman geçmiş olsun. Burası ne irana benzer nede arabistana. Ben TSK içerisinde hala ataürkçülerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Ama darbe olur mu olmaz mı onu bilemem. Bence daha zamanı var.

Keske durum 2007'de ki Ergenekon kumpaslari gibi olsa. Ozamanlari emniyet bile dogru duzgun bu adamlarin elinde degildi. Simdi recep bir cok kurumu ele gecirdi ve darbe girisimi olsa bile recep o darbe girisini ezer. Ancak NATO ülkeleri ülkemizi isgal ederek bize yardim ederse , belki ordunun bir kismi ile darbeyi halk istemesse bile gerceklestirebiliriz.

Ordunun suan 50% Atatürkcülerin elinde diyebiliriz. Sadece geri kalan 50% Tayyibanin elinde. Uzerine bide jandarma , emniyet , özel güvenlik ve MIT'de Tayyibanin elinde. Ve halkin cogunlugu darbe girisimi oldugu an toplu halde disariya akin ediyor darbeye karsi direnmek icin.

Bu yuzden ben herhangi bi darbe girisimi basariya ulasamayacaginin fikrindeyim. Tayyiban , orduyuda ele gecirecegine kesin gözü ile bakiyorum. Suan ben , bu savasi nasil en hafif yaralar alarak atlatabiliriz diye dusunmekteyim. Fethullahcilara yapilanlarin aynisini Atatürkcülerede yapabilirler. Toplu halde ceza evlerine koyma olayi gibi veya mal varliklarimiza el koyma gibi olaylar ile karsi karsi kalabiliriz yakinda.

Sitelerde Paylaş
34 dakika önce, cumhuriyetcilik yazdı:

Keske durum 2007'de ki Ergenekon kumpaslari gibi olsa. Ozamanlari emniyet bile dogru duzgun bu adamlarin elinde degildi. Simdi recep bir cok kurumu ele gecirdi ve darbe girisimi olsa bile recep o darbe girisini ezer. Ancak NATO ülkeleri ülkemizi isgal ederek bize yardim ederse , belki ordunun bir kismi ile darbeyi halk istemesse bile gerceklestirebiliriz.

Ordunun suan 50% Atatürkcülerin elinde diyebiliriz. Sadece geri kalan 50% Tayyibanin elinde. Uzerine bide jandarma , emniyet , özel güvenlik ve MIT'de Tayyibanin elinde. Ve halkin cogunlugu darbe girisimi oldugu an toplu halde disariya akin ediyor darbeye karsi direnmek icin.

Bu yuzden ben herhangi bi darbe girisimi basariya ulasamayacaginin fikrindeyim. Tayyiban , orduyuda ele gecirecegine kesin gözü ile bakiyorum. Suan ben , bu savasi nasil en hafif yaralar alarak atlatabiliriz diye dusunmekteyim. Fethullahcilara yapilanlarin aynisini Atatürkcülerede yapabilirler. Toplu halde ceza evlerine koyma olayi gibi veya mal varliklarimiza el koyma gibi olaylar ile karsi karsi kalabiliriz yakinda.

Sen şu an yapıl mıyor mu sanıyorsun OHAL bahnesi ile?Tayyip haci'nın dediği gibi çok abartıyor FETÖ'yü,onu bahane ederek meşrulaştırıyor her şeyi,birçok gazete yazarları bunu yazmıştı.

tarihinde Laik Filozof tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Darbeyi Fethullahçılar yaptı. Darbeye karışan Fethullahçı olmayan subaylar olabilir. Bir heyecan ve yanlış hesap ile bu işe girişmiş olabilirler. Fethullahçıları tespit edememişler ve onların peşine takılmışlarsa, görüşleri ne olursa olsun, onlardan farklı değildirler.

Fethullahçılar casustur. Hiçbir Türk subayı casusların peşine takılmaz.

Burada yazılanları okudum. İyi niyetli olan arkadaşlar var. Ama ağır bir yönlendirme çabası gözleniyor. Bazı soruların sorulması gerekiyor.

1- Tayyip Erdoğan bir darbe tezgahlayıp, sonuçta Atatürkçü subayları ordudan atmayı hedeflediyse, bu çok saçma bir plan olur. Çünkü zaten Balyoz, Ergenekon davaları ile bu işi yapmaya başlamıştı. Uyduruk davalar ile suçlananlar ömür boyu hapis cesası resmen aldılar. Bunları salayım, tekrar bir darbe yaptırıp hepsini içeri atarım demek saçmalığın dik alasıdır. Genelkurmay başkanı tutuklanıp hapse atıldıysa, diğer Atatürkçü subayların ordudan atılmasını ne engelledi? O zaman hepsi tasfiye edilir, darbeye falan da gerek kalmazdı. Bu söylediğimi nasıl yorumlarsınız?

2- Fethullahçıları gözlerden gizleme, masum gösterme çabası görünüyor. Bunların soru çaldığı KESİNDİR! Üniversiteye giriş soruları ve memur alım soruları kesin olarak çalındı ve bunlara verildi. Bunların kamu içinde gerçekten bir paralel devlet şeklinde kadrolaştığı çok açıktır. Orduda kadrolaşmak için, kendilerinden olmayanı yıldırma politikası izledikleri çok açıktır. O yıldırma operasyonlarını yürüten sözde askerlerin hepsi deşifre oldu ve tutuklandı. Bu kişileri teşhis eden, yıldırılarak ordudan uzaklaştırılan binlerce genç var. Yalan mı bütün bunlar? Fethullahın ordu dahil devlet kademelerinde yüzbinlerce mensubu var. Bunların mensubiyet türü ve derinliği farklı olsa da, geniş bir casus ağı olduğu görülüyor. Bunu nasıl yorumlarsınız?

AKP bir dava örgütü değil, çıkar amaçlı bir suç örgütüdür. Lider alaşağı edildiği an dağılır. Dolayısı ile Fethullah gibi derin ve güçlü bir örgüt karşısında kesinlikle AKP tercih edilmelidir. Fethullah casusluk örgütü, 40 senelik bir örgütsel yapıya, derin bağlantılara ve çok güçlü mali kaynaklara sahip karanlık bir yapıdır. Varlığının hiçbir meşru ya da yasal dayanağı yoktur. AKP ise 15 senelik gevşek bir örgüttür. Lider gücünü kaybettiği an ortaklık bozulur, güçten düşen lidere ilk hançeri ona en yakın olan vurur.

AKP'nin Türkiye'ye şeriat getirmeye mecali yoktur. Gücünün en yüksek olduğu an çok gerilerde kalmıştır. İniştedir. Oysa Fethullah örgütü karafatma böceği gibidir. Kafasını kesseniz bile yaşar. Türkiye'nin rejimini değiştirmeye yeteneği olan örgüt Fethullah örgütüdür. Tayyip Erdoğan onlara yaslanarak bu kadar güçlendi. Şimdi o gücü zimmetine geçirmeye çalışıyor. Ama o güç onu Gollum'a çevirdi. Uzun süre elinde tutma yeteneği görünmüyor.

Sitelerde Paylaş
13 saat önce, Tabula Rasa yazdı:

Darbeyi Fethullahçılar yaptı. Darbeye karışan Fethullahçı olmayan subaylar olabilir. Bir heyecan ve yanlış hesap ile bu işe girişmiş olabilirler. Fethullahçıları tespit edememişler ve onların peşine takılmışlarsa, görüşleri ne olursa olsun, onlardan farklı değildirler.

Fethullahçılar casustur. Hiçbir Türk subayı casusların peşine takılmaz.

Burada yazılanları okudum. İyi niyetli olan arkadaşlar var. Ama ağır bir yönlendirme çabası gözleniyor. Bazı soruların sorulması gerekiyor.

1- Tayyip Erdoğan bir darbe tezgahlayıp, sonuçta Atatürkçü subayları ordudan atmayı hedeflediyse, bu çok saçma bir plan olur. Çünkü zaten Balyoz, Ergenekon davaları ile bu işi yapmaya başlamıştı. Uyduruk davalar ile suçlananlar ömür boyu hapis cesası resmen aldılar. Bunları salayım, tekrar bir darbe yaptırıp hepsini içeri atarım demek saçmalığın dik alasıdır. Genelkurmay başkanı tutuklanıp hapse atıldıysa, diğer Atatürkçü subayların ordudan atılmasını ne engelledi? O zaman hepsi tasfiye edilir, darbeye falan da gerek kalmazdı. Bu söylediğimi nasıl yorumlarsınız?

2- Fethullahçıları gözlerden gizleme, masum gösterme çabası görünüyor. Bunların soru çaldığı KESİNDİR! Üniversiteye giriş soruları ve memur alım soruları kesin olarak çalındı ve bunlara verildi. Bunların kamu içinde gerçekten bir paralel devlet şeklinde kadrolaştığı çok açıktır. Orduda kadrolaşmak için, kendilerinden olmayanı yıldırma politikası izledikleri çok açıktır. O yıldırma operasyonlarını yürüten sözde askerlerin hepsi deşifre oldu ve tutuklandı. Bu kişileri teşhis eden, yıldırılarak ordudan uzaklaştırılan binlerce genç var. Yalan mı bütün bunlar? Fethullahın ordu dahil devlet kademelerinde yüzbinlerce mensubu var. Bunların mensubiyet türü ve derinliği farklı olsa da, geniş bir casus ağı olduğu görülüyor. Bunu nasıl yorumlarsınız?

AKP bir dava örgütü değil, çıkar amaçlı bir suç örgütüdür. Lider alaşağı edildiği an dağılır. Dolayısı ile Fethullah gibi derin ve güçlü bir örgüt karşısında kesinlikle AKP tercih edilmelidir. Fethullah casusluk örgütü, 40 senelik bir örgütsel yapıya, derin bağlantılara ve çok güçlü mali kaynaklara sahip karanlık bir yapıdır. Varlığının hiçbir meşru ya da yasal dayanağı yoktur. AKP ise 15 senelik gevşek bir örgüttür. Lider gücünü kaybettiği an ortaklık bozulur, güçten düşen lidere ilk hançeri ona en yakın olan vurur.

AKP'nin Türkiye'ye şeriat getirmeye mecali yoktur. Gücünün en yüksek olduğu an çok gerilerde kalmıştır. İniştedir. Oysa Fethullah örgütü karafatma böceği gibidir. Kafasını kesseniz bile yaşar. Türkiye'nin rejimini değiştirmeye yeteneği olan örgüt Fethullah örgütüdür. Tayyip Erdoğan onlara yaslanarak bu kadar güçlendi. Şimdi o gücü zimmetine geçirmeye çalışıyor. Ama o güç onu Gollum'a çevirdi. Uzun süre elinde tutma yeteneği görünmüyor.

Bu ileti çarpık bir zihniyeti yansıtıyor. Biraz da dezenformasyon gibi duruyor.. Ne demek istendiği belli değil.

Sitelerde Paylaş

TSK'da ihraç sırası, kendilerine gelmeden önce darbe yapmak isteyen subaylar Fetöcü idi.
Adil Öksüz, Mehmet Dişli, Muharrem Köse, Akın Öztürk. Bu 4'lü Atatürk düşmanı fetöcülerdir.
Atatürkçüler bunlarla aynı yolda yürümezler. Yürünemez olduğu için yürümezler
.

Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, Engse Hohol yazdı:

TSK'da ihraç sırası, kendilerine gelmeden önce darbe yapmak isteyen subaylar Fetöcü idi.
Adil Öksüz, Mehmet Dişli, Muharrem Köse, Akın Öztürk. Bu 4'lü Atatürk düşmanı fetöcülerdir.
.

Nerden biliyorsun bunları.. Uyduruyorsun.. Tayyip kolaylıkla manüple edebildiği için, senin gibiler yüzünden bu kadar şımardı zaten. Tayyip'in yalanlarından çok sizlerin bu kadar kolay kandırılmanızdan rahatsız oluyoruz.

Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, Engse Hohol yazdı:

.

Adil Öksüz general fln degil. Onu gectik.

Mehmet Dişli, Muharrem Köse, Akın Öztürk , bu üc kisinin fetöcü oldugunun kaniti nedir? 15 temmuz gününden önce ki haberlere bakiniz, bu kisilerin hic biri FETÖ ile baglantili degil. Akin Öztürk'un ismi Balyoz davasinda geciyor. Ergenekon ve Balyoz davalarinda ismi gecen subaylarin ve generallerin alayi Atatürkcüdür.

tarihinde cumhuriyetcilik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Darbe girisiminin 2 numarali sanigi Adem Huduti'ye medya FETÖ'cu diyordu.

Emekli korgeneral Ismail Hakki Pekin: "Ben Adem Huduti'yi epeydir taniyorum. Fethullah'la ilgisi oldugunu hiç görmedim."

http://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-36843901

Adem Huduti ifade verdiginde ise bunlari diyor: “Basına göre FETÖ sayesinde çok hızlı yükseldiğim yazılmıştır. Ben o dönemler dershanesi olmayan bir bölgedeydim. Beni tüm öğretmenlerim Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir birey olarak yetiştirmiştir. Kendilerine müteşekkirim. Fikri hür, aklı hür, vicdanı hür olarak yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Normalde devrelerim dört askeri şurayla orgeneralliğe yükselirken ben 7’nci seferde yükseldim.”

http://www.diken.com.tr/adem-hudutinin-savunmasi-fetoyu-hic-sezmedim-ataturkcu-olarak-yetistirildim/

Sitelerde Paylaş
21 dakika önce, cumhuriyetcilik yazdı:

Adil Öksüz general fln degil. Onu gectik.

Mehmet Dişli, Muharrem Köse, Akın Öztürk , bu üc kisinin fetöcü oldugunun kaniti nedir? 15 temmuz gününden önce ki haberlere bakiniz, bu kisilerin hic biri FETÖ ile baglantili degil. Akin Öztürk'un ismi Balyoz davasinda geciyor. Ergenekon ve Balyoz davalarinda ismi gecen subaylarin ve generallerin alayi Atatürkcüdür.

Ama ergenekoncu subaylar orduya geri dönüyor 15 temmuz'dan sonra. Buna ne diyeceksin?

Bu darbe sapına kadar Fetö nün işidir.

Sitelerde Paylaş
7 dakika önce, albatillademir yazdı:

Ama ergenekoncu subaylar orduya geri dönüyor 15 temmuz'dan sonra. Buna ne diyeceksin?

Bu darbe sapına kadar Fetö nün işidir.

Suan en az 25 bin subay ve general hapiste'dir. Ergenekon davasinda isimleri gecen bazi kisiler orduya geri geldigi dogrudur. Tayyip Perincek ile anlasma yapti. Turkiye'nin rotasini avrasyaya yönlenmesi icin bi gecici anlasma. O geri atanan kisiler anti-NATO tavirlari ile bilenen kisiler. ''Ulusalci kemalist kesimi'' desek daha iyi olur.

Yakin bir zamanda Perincek ve adamlari tekrar hapiste goruruz buyuk ihtimal. 1997 darbesinde ''devrim kanunlari geri gelsin'' , yani istiklal mahkemeleri geri gelsin diyen Perincek'ti. AKP'li comarlari idam eden mahkemeler bunlar.

Ve ayni anda ordunun en ust gorevlerine AKPli comarlar atandi ve onlarin disinda El Kaide ve ISID baglantili kisilerde atandi ordumuza.

Following the attempt to oust him, Erdogan overhauled the defense establishment, replacing suspected rivals with people loyal to his AKP party. However, the official said, some hail from radical Islamic groups.

http://www.breitbart.com/jerusalem/2016/12/21/exclusive-arab-intelligence-official-radical-islamists-infiltrated-turkish-defense-establishment/

tarihinde cumhuriyetcilik tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Darbeyi gerceklestiren kisiler , NATO ile baglantili olan Atatürkcü subay ve generallerdi. Perincek ve ''tabani'' bu darbeyi NATO'cu oldugundan dolayi desteklemedi ve Recep'e destek verdi. Suan hala birlikte calismakta'dir lar. Sadece bazi catlaklar olusmaya basliyor. Cunku Fethullah Gülen'in TSK'ya karsi gerceklestirdigi Ergenekon ve Balyoz kumpaslarinin aynisini recep bu kez TSK'ya tekrar uyguluyor. Yakinda 100 bin'e yakin subay ve asker tutuklanacaktir.

TSK Suriye'ye degil Amerika'ya girdi diyen Perincek'ti:

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201609011024659446-perincek-firat-kalkani-amerika/

Sitelerde Paylaş
2 saat önce, haci yazdı:

Bu ileti çarpık bir zihniyeti yansıtıyor. Biraz da dezenformasyon gibi duruyor.. Ne demek istendiği belli değil.

Asıl dezenformasyonu, sizin düşünce dünyanızı sınırlandıran batı medyası yapıyor. Onlara niçin bu kadar güveniyorsunuz? O çok güvenip, her söylediklerine inandığınız batı bugün PKK mevzisine girip bize açıkça ateş etmeye başladı.

Herşey tam olarak göründüğü gibidir. Fethullahçılar Tayyip Erdoğan ile girdiği bilek güreşini kaybetti. Büyük bir tasfiye yaşayacakları günden bir gün önce darbeye kalkıştılar. Sonuç itibarı ile yenildiler. Mesele sadece ve tamamen bu kadardır.

Fethullahçılara kanıp onlarla hareket eden laik/seküler subaylar varsa onlar da artık Atatürkçü falan sayılmazlar. Atatürkçülük kanla geçen, doğumla elde edilen bir sıfat değildir. Belli düşünce ve davranışları gösteren insanlara Atatürkçü denir. Sen casus olduğu herkesçe bilinen vatansız, namussuz casus sürüsü ile hareket edersen artık Atatürkçü olma sıfatın sona erer.

Batı basınının yazdığı herşey yalan. 

Sitelerde Paylaş
Şimdi, Tabula Rasa yazdı:

Asıl dezenformasyonu, sizin düşünce dünyanızı sınırlandıran batı medyası yapıyor. Onlara niçin bu kadar güveniyorsunuz? O çok güvenip, her söylediklerine inandığınız batı bugün PKK mevzisine girip bize açıkça ateş etmeye başladı.

Herşey tam olarak göründüğü gibidir. Fethullahçılar Tayyip Erdoğan ile girdiği bilek güreşini kaybetti. Büyük bir tasfiye yaşayacakları günden bir gün önce darbeye kalkıştılar. Sonuç itibarı ile yenildiler. Mesele sadece ve tamamen bu kadardır.

Fethullahçılara kanıp onlarla hareket eden laik/seküler subaylar varsa onlar da artık Atatürkçü falan sayılmazlar. Atatürkçülük kanla geçen, doğumla elde edilen bir sıfat değildir. Belli düşünce ve davranışları gösteren insanlara Atatürkçü denir. Sen casus olduğu herkesçe bilinen vatansız, namussuz casus sürüsü ile hareket edersen artık Atatürkçü olma sıfatın sona erer.

Batı basınının yazdığı herşey yalan. 

Eger darbeyi Fethullahci generaller ve subaylar yapti ise , bunun kanitini gösterin bize. 15 temmuz'dan önce ki haberlere bakarak FETO baglantili kisileri bize gösterin.

Buyrun burda da size tutuklu olan generaller ve subaylarin isimleri:

http://www.haber7.com/guncel/haber/2053677-iste-tutuklanan-tum-darbeci-askerlerin-listesi-darbe-girisimi-sonrasi-kimler-tutuklandi

Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, cumhuriyetcilik yazdı:

Eger darbeyi Fethullahci generaller ve subaylar yapti ise , bunun kanitini gösterin bize. 15 temmuz'dan önce ki haberlere bakarak FETO baglantili kisileri bize gösterin.

Buyrun burda da size tutuklu olan generaller ve subaylarin isimleri:

http://www.haber7.com/guncel/haber/2053677-iste-tutuklanan-tum-darbeci-askerlerin-listesi-darbe-girisimi-sonrasi-kimler-tutuklandi

Nasıl bir kanıt istiyorsun? ByLock olur mu mesela?

Sitelerde Paylaş
2 dakika önce, Tabula Rasa yazdı:

Nasıl bir kanıt istiyorsun? ByLock olur mu mesela?

Bylock 15 temmuz'dan sonra algi operasyonu gerceklestirebilmek icin uydurulan bir konu. Bylock diye birsey yok. 15 temmuzdan önce , FETO ile baglantili olan subaylar ve generalleri bize gösterin. Isim isim bize gösterin kaynaklari ile. Bakalim kac tane FETO'cu cikacak icinden. Cunku size ben simdiden diyebilirim ki aralarinda bir tane bile FETO'cu yok.

Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, cumhuriyetcilik yazdı:

Bylock 15 temmuz'dan sonra algi operasyonu gerceklestirebilmek icin uydurulan bir konu. Bylock diye birsey yok. 15 temmuzdan önce , FETO ile baglantili olan subaylar ve generalleri bize gösterin. Isim isim bize gösterin kaynaklari ile. Bakalim kac tane FETO'cu cikacak icinden. Cunku size ben simdiden diyebilirim ki aralarinda bir tane bile FETO'cu yok.

Evet. Bunu söyleyerek kılık değiştirmiş bir şakirt olduğunu kanıtlamış oldun.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...