Jump to content

Aşırı Mastürbasyon


Recommended Posts

4 saat önce, Doremi yazdı:

Arkadaşlar canım yapmak istiyor ve tam sperm gelcekken kendimi engelliyorum belirtileri başladı yeri olmaya başladı yardım edin arkadaşlar odada tek ders çalışmaya  başlarken birden canım istiyor .

Evde oturunca durmadan istemen normal.
Evden çık tek çözüm bu. Spor falan yap. Bilgisayar başı olmayan bir meşguliyet bul kendine. Evde tek başına kaldığında ilk yapacağın iş maalesef bu. :)
Çok mastürbasyon hatunlarla tanışma isteğini negatif etkiler. Boş verirsin, uğraşmazsın. Ama unutma onlar da en az biz erkekler kadar istekli. O yüzden bir hatun bul kendine. İşte o zaman kendini Johnny Sins gibi hissedersin. Öz güvenin yerine gelince becerebilirsen sayıyı da arttırabilirsin. O zaman da  Nacho Vidal gibi hissedersin. :lol::lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 minutes ago, ad hominem said:

Körlüğe sebep olduğu bilimsel olarak kesinlikle kanıtlanmıştır.

 

Çok doğru, said kürdi namlı ama said nursi diye bilinen zamanın tımarhane kaçkını delisince aynel yakin ispatlanmıştır.

Basitçe, bi s...tirin gidin şurdan, ne bilimsel ispatı, ne şeysi. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Anibal,

Basitçe şöyle diyeyim, memelilerde mastürbasyon bir tür sigorta, bir tür koruyucu mekanizma olarak yaygın bir durumdur.

Kendini sürünün lideri hisseden alfa birey, karıları götürür. Evet, zaten karılar da o bireye itaat edip ondan döllenmeye programlıdır aslen. 

Ama kendini alfa birey gibi göremeyen, lider noktasında erkeklik dürtüsü zayıf olanlarda, hormonal dürtülerini mastürbasyon ve eşcinsellik yaparak giderirler. Kedilerden, yunuslara kadar bu gayet sıradan gözlenen bir olgudur. 

Basitçe, zararı değil, sürü açısından bakınca faydası olan bir eylemdir bu. Kendinizi bu kadar kasmayın boş boş.

 

Çok doğru, zaten arkadaşın çözümüde burda, ya içinde bulunduğu sürünün lideri olacak ve bunu evlenerek kız bularak yapacak. Yada sürünün pasif üyesi olmayı kabul edip bu yolda kalacak.

Burda muhtaçlık söz konusu. Yani alfa, sex ve masturbasyona muhtaç değildir. Alfa, muhtaç olan dişiyi seçer. Masturbasyon eşittir sosyal olarak ben buna muhtacım mesajıdır. Bu sebeple bunu yapan erkek, dişi tarafından pasif olduğu hissedilir ve düzgün bir eş bulamaz.

Nasıl bırakılır, işte yalnız kalma yok sağlığa şu zararı var falanlar olmaz. Önce bulunduğu sosyal çevrede dominant bir yere geçmeyi içinde hedef edinmeli ki kendiliğinden bırakılsın. 

tarihinde Rhodium tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 1 August 2016 at 19:26, Doremi said:

Arkadaşlar canım yapmak istiyor ve tam sperm gelcekken kendimi engelliyorum belirtileri başladı yeri olmaya başladı yardım edin arkadaşlar odada tek ders çalışmaya  başlarken birden canım istiyor .

yaşını yazmamışsın,15-20 arası olur öyle. düzenli cinsel ilişkiye girince azalır. daha sonra da yaş ilerlediği için azalıyor zaten.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...