Jump to content

Darbeyi kim yaptı?


Recommended Posts

5 saat önce, aluben yazdı:

Fetonun Batı medyasını nasıl kandırdığını darbe gecesi ve izleyen günlerde tüm çıplaklığıyla gördük. Amerikan hükümetinin Gülen hareketine ilişkin açıklamalarında gördük. Senin bunu inkar etmen de aslında senin samimiyetsiz bir trol olduğunu gösteriyor. Yazılarından çıkan tek sonuç bu. 

Üstelik konuya dair de bir şey yazmıyorsun. Biz tartışma yaparken kimi zaman ana konudan uzaklaşıp kabaca diğer konulara da giriyoruz. Ama burada Batı medyasının karakterini tartışmıyoruz. Hem sonra Radikal gibi bir paçavrayı gazete diye okuyan bir gerizekalıyla bu konunun tartışılamayacağı da açık. Senin tek yaptığın tartışmayı piç etmek, ortamı cıvıtmak.

Başlığın konusu belli. Darbeyi kim yaptı?

Akla hayale sığmaz bin bir türlü deli saçması iddia ortaya atıldı. 

Atatürkçüler yaptı diyen kara cahiller çıktı.

Feto-Kemalist ortaklığı diyen ahmaklar çıktı. 

Uzaylılar yaptı diyen çıksa şaşırtmazdı. 

Ama ortaya kanıt koyan kimse çıkmadı.

Bazı ukalaların, hatta insan onurundan nasibini almamış karaktersizlerin bu saçma iddiaların altında kalıp nasıl rezil olduğunu, şerefini iki paralık ettiğini burayı okuyan herkes gördü. 

Darbecileri isim isim açıkladım.

Yetmedi diyen varsa onlardan daha düzinelerce var. 

KAPI GİBİ İDDİANAME VAR!

Getirir gözünüze sokarım!

 

 

Darbeyi Atatürkçüler yaptı. Bunun tartışması bile olmaz. O kadar açık ve net. Onlara Fethullahçıların katıldığı iddiası fantezi bile olamayacak kadar sapkın.

Fethullah Gülen'in batıryı kandırması gülünç bir ifade.. Yok öyle bir kandırma ve etkileme. Fethullah'ın ABD'de okul açmaktan başka bir etkinliği yok. Onu da ABD'de mevcut sistemi kullanarak yapıyor. Yani kurallara ve yasalara harfiyen uyuyor.

İDDİANAME delil değildir. Bunu bilmeyen salaklara hatırlatılır. İddia sahibi onu .ötüne soksun...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 216
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

2 saat önce, mantik yazdı:

Bu işin netleşmesi, darbeye katıldığı kesinleşmiş kişilerin, ve bunların geçmişlerinin, bağlantılarının incelenmesi ile ortaya çıkacaktır.

Ama burada tutuklanan kişileri demiyorum. Fethullah bağlantılı kişilerin tutuklanmakta olduğu açık. Darbeyi planlayıp uygulamaya koyduğu kesinleşmiş kişilerin incelenmesinden bahsediyorum.

Şu aşamada işaretler gösteriyor ki, Fethullah'çıların bu işte en azından bir parmakları olduğu kesinleşmiş durumda.

Ama baş aktörleri olup olmadıkları hala net değil bana göre.

Bu konuda forumda yazılanları okuyorum, ve Fethullah'ın bu konudaki rolünün kesinliği ile ilgili olarak beni ikna etmeye en yakın ifadeleri ve bilgileri Türk Ateist'de görüyorum. Kendisini tanırım ve bu konudaki algılarına ve fikirlerine güvenirim. Sonuçta bizler uzaktayız, ve eğer Türk Ateist bu işi Fethullah'ın ekibinin tek başlarına yaptığından eminse, benim gözümde şu anda en kesin delil, onun analizine olan güvenimdir.

Sonuçta kendisi, ve Türkiye'de yaşayan diğerleri bize göre bu işi daha yakından takip ediyor, ve darbeye katılan (veya bu konuda tutuklanan) kişileri isimleriyle ve geçmişleriyle, vs biliyorlar.

Peki ya biz ayda mı yaşıyoruz? 

Yada bunca şeyi söylerken bi tarafımızdan mı uyduruyoruz?

15 Temmuz'u izleyen günlerde CNNTürk, HaberTürk ve HalkTV'de yapılan açık oturumları, tartışmaları, değerlendirmeleri izlemiş olsaydınız zaten siz de gerçeği görmüş olurdunuz. Olay bu kadar net ve basit. 

Gülen Cemaati hakkında yürütülen soruşturmalar var. Bunların en kapsamlısı ve göreli olarak ilki diyebileceğimiz ilk soruşturma ve iddianamenin hazırlayıcı Ahmet Necip Hablemitoğlu'dur. Binlerce sayfalık çalışmasında örgütün asıl amacını ve faillerini deşifre etmiş ve akabinde de öldürülmüştür. Ama Gülen cemaatine yönelik soruşturmalar onun ölümüyle son bulmamış, Hanefi Avcı, Ahmet Zeki Üçok gibi polis şefi ve askeri savcılar tarafından devam ettirilmiş ve önemli deliller elde edilmiştir. Fakat Fetönün devlet içindeki adamlarınca bu isimlerin tümü de uydurma davalarla önce mesleklerinden atılmış sonra da yıllarca hapiste çürütülmüşlerdir. 

Biz iddianame derken 17-25 Aralık'tan sonra ya da 15 Temmuzdan sonra AKP hükümetince hazırlanan iddianamelerden bahsetmiyoruz elbette. Yukarıda saydığım Atatürkçü savcıların soruşturmalarına konu iddianamelerden bahsediyoruz. Şu linki inceleyin örneğin:

http://www.guncel724.com/gundem-haberleri/ahmet-zeki-ucok-tum-darbecileri-aciklamisti-4348.html

Fetönün elebaşlarından Hakan Evrimle ilgili şu link de önemli bilgiler içeriyor.

http://www.abcgazetesi.com/ahmet-zeki-ucok-dere-gecildiginde-ust-komuta-gorevden-alinacak-23427h.htm

'HAKAN EVRİM LİSTEMİN BAŞINDAYDI'
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, özel bir TV kanalında örgütün liderinin Fethullah Gülen olduğunu belirtti. Darbe girişiminin Türkiye’deki bir numaralı isminin tespit edildiğini söyleyen Canikli, isim vermedi. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, ifadesinde Tuğgeneral Hakan Evrim'in kendisini kanaat önderimiz diyerek Gülen’le görüştürmek istediğini ifade etti. Bir numaralı isim hâlâ tartışma konusu.
Gülen cemaatine yönelik önceden çalışmalarıyla bilinen Üçok ise, "Bu ismi savcılar bulacak. 4 yıldır iğne ile kuyu kazar gibi tespit edip iddianame hazırladılar. Tuğgeneral Hakan Evrim listenin başına koyduğum kişiydi. Komuta kademesine illettiğimde önlem alınmadığını acı bir şekilde gördük" dedi.

Fetö ile Kemalistlerin işbirliği yapması olasılığı sıfırdır! Darbe bildirisi ise tümüyle bir tuzaktır. Hem Cebri Keşif için hem de AKP'yi kurtarmak için meydanlara çıkabilecek gerici kitlenin karşısına AKP karşıtlarını dikmek için tasarımlanmış bir aldatmacadır. Gülen Cemaatinin bu tür entrikalarda ne kadar mahir olduğunu onun iç yüzünü bilen herkes kolayca anlayabilir. 

Bu konuya daha fazla zaman harcamak niyetinde değilim.

HACININ ÇİFLİĞİ'ne daha fazla malzeme olmayacağım.

Ama gerçekten de, ateist bir forumun bu kadar kalitesiz, bilgisiz hatta ahlaksız soytarılarla dolu olması kadar büyük bir talihsizlik olamaz. 

Balık baştan kokar!

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aluben yazdı:

Bu konuya daha fazla zaman harcamak niyetinde değilim.

HACININ ÇİFLİĞİ'ne daha fazla malzeme olmayacağım.

Ama gerçekten de, ateist bir forumun bu kadar kalitesiz, bilgisiz hatta ahlaksız soytarılarla dolu olması kadar büyük bir talihsizlik olamaz. 

Balık baştan kokar!

 

Forumun kalitesini ona katılanlar saptarlar. Sen gelince kalitenin düşmesinin nedeni bu olmalı. Burasını Hacı'nın Çiftliği sananlar, düşüncelerin yalnız onları düşünenlere ait olduğunu bilmeyen salaklardır. Hacı düşünceleri ile bu forumu nasıl çiftliği yapabililr? Bir de onu açıklasaydın bari... Bu forum sen  ve senin gibi bilmişler için fazla iddialı bir platform.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 5.8.2016 at 22:11, haci said:

Gizemli benzerlikler var..

Darbeyi kim yapmış olabilir?

Bu senaryoya göre 

SAlarin yerini imam hatipli SSler alacak

Atatürkcülerin darbesi gec gelecek.

 

Hitler durdurabilecek en son güc finans dünyasi idi,

Ama yapmadilar! 

tarihinde poiuz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
11 hours ago, leonardo18 said:

Hiç yok öyle bir şey.

Basının birileri için halka karşı çalışması Türkiye gibi ülkelere özgüdür. Ben fettulah'ı savunan türden bir tane bile makale okumadım. Sadece olanı söylüyorlar. Biri dinci tarikat, diğeri siyasal İslamcı. İttifak bozuldu birbirlerini yiyorlar. Benim okuduklarım bunlar.

Fethullahı direkt savunmak biraz zor. Onu dolaylı bir şekilde yapıyorlar. Örneğin darbeden hemen sonra sosyal medyada yayılan "askerin kafasının kesilmesi" haberi bir dezenformasyondu. Bu haber hala soru işaretidir. Ama haberin kendisinden ziyade niçin bu kadar öne çıkarıldığı sorgulanmalıdır. Darbe gibi ciddi bir olay yerine, lokal ve nispeten önemsiz bir olayın bu kadar öne çıkarılması bir perdeleme operasyonudur. Dikkatler başka yöne çekilmeye çalışılmıştır. Bunu yaparak darbeyi gözlerden gizlemeye ve dolaylı olarak savunmaya çalıştılar.

Batı medyasına güven duymak ilginç bir durum. Batı medyası dediğiniz şey, iki üç patronun malıdır. Bu iki üç adam (Murdoch gibileri) niçin bağımsız ve tarafsız olsun? Bu mantıksız bir iddia. Ana akım medya zaten büyük sermaye gruplarının, derin devletin ve kısmen hükümetlerin sözcülüğünü yapar. Zaman zaman hükümet ile çatışan görüntü vermelerinin sebebi, hükümetin popülist yollara sapıp sermaye gruplarının hoşuna gitmeyen işler yapmasıdır.

Ana akım medyaya inanmak büyük hatadır. En güzel örneği, Gezi'de Türk ana akım medyasının Penguen belgeseli hadisesidir. Batı bundan hiç farklı değildir. Olması için bir sebep yok. Gazeteci dediğin adam, patronunun elinden maaş alan bir çalışandır. Nasıl bağımsız olabilir ki? Sen sana para ödeyen patronunundan ne kadar bağımsızsın?

Bir de alternatif medya efsanesi var. Tamamen palavra. Batıda alternatif ve hatta "muhalif" medya diye birşey yoktur. Türkiye'de çok övülen, büyük muhalif diye yağlanan Noam Chomski, Hewlett Packard'ın sponsorluğunu kabul etmiştir. Yani HP'den para alıyor bu adam. Ee? Nasıl bağımsız olsun? Hewlett Packard Noam Chomski'ye muhaliflik yapsın diye mi para ödüyor? HP gerizekalı mı? Niye böyle birşey yapsın?

Parayı veren düdüğü çalar.

Alternatif medya hadisesine komik bir örnek vereyim. Benim bir yakınım birkaç sene öncesine kadar inek sütü içilmesine şiddetle karşı çıkıyordu. Alternatif bir zımbırtıdan öğrendiği kadarı ile, inek sütü büyük sermayenin dayatması ile insanlara içiriliyormuş. Aslında inek sütü çok zararlıymış ve illa süt içilecekse soya sütü içilmeliymiş. Muhalif duruş! Dünya kadar para ödeyerek soya sütü denen garip sıvıyı buluşturup içiyordu. Sonra ortaya çıktı ki, dünya üzerinde endüstriyel olarak üretilen bütün soya, GDO imiş! Yani kendine alternatif medya süsü veren bir kurnaz grup, GDO'lu sıvıları, insanlara sağlıklı süt diye kakalıyormuş. 

Batıdan gelen herşeyi sorgusuz sualsiz kabul etmeyin. Bir Türk olarak, batılıların her zaman nefret objesi olduğunu ise asla unutmayın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, haci yazdı:

Darbeyi Atatürkçüler yaptı. Bunun tartışması bile olmaz. O kadar açık ve net. Onlara Fethullahçıların katıldığı iddiası fantezi bile olamayacak kadar sapkın.

Fethullah Gülen'in batıryı kandırması gülünç bir ifade.. Yok öyle bir kandırma ve etkileme. Fethullah'ın ABD'de okul açmaktan başka bir etkinliği yok. Onu da ABD'de mevcut sistemi kullanarak yapıyor. Yani kurallara ve yasalara harfiyen uyuyor.

İDDİANAME delil değildir. Bunu bilmeyen salaklara hatırlatılır. İddia sahibi onu .ötüne soksun...

Darbeyi Uzaylılar yaptı! Amma Apaçiler de yardım etmedi değil ha. Bazı Eskimo kabileleri de tam olaya gireceklerken tekneleri Marmaris açıklarında su almaya başlayınca altlarına şort çekip bari buraya kadar geldik şu kıyıların tadını çıkarım dediler. 

 

İDDİANAME delil midir? Tabii ki değildir! Boktan püsürden üfürmedir. Osuruk gazıdır. Tabii ya... Hele ki Atatürkçülerin yazdığı iddianemeler tümüyle uydurmadır. 

Her ne ki Hacı ona delil der, işte delil odur!

 

Fetullah Gülen kim kandırmak kim! Hiç yakışır mı onun gibi kendi halinde ak sakallı pembe yanaklı pamuk dedeye!

Fetullah Gülen şeker gibidir, bal gibi tatlıdır. Tertemiz, namusu için yaşayan dürüstlük timsali bir Müslümandır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
15 hours ago, haci said:

Darbeyi Atatürkçüler yaptı. Bunun tartışması bile olmaz. O kadar açık ve net. Onlara Fethullahçıların katıldığı iddiası fantezi bile olamayacak kadar sapkın.

Fethullah Gülen'in batıryı kandırması gülünç bir ifade.. Yok öyle bir kandırma ve etkileme. Fethullah'ın ABD'de okul açmaktan başka bir etkinliği yok. Onu da ABD'de mevcut sistemi kullanarak yapıyor. Yani kurallara ve yasalara harfiyen uyuyor.

İDDİANAME delil değildir. Bunu bilmeyen salaklara hatırlatılır. İddia sahibi onu .ötüne soksun...

Atatürkçüler darbe yapmak için niye bu kadar zaman bekledi? Durdu durdular da Fethullahçı avına çıkıldığı zamana mı denk getirdiler?  

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 saat önce, Türk Ateist yazdı:

Bunlar AKP'nin yalanları. Sen de o yalanları buraya taşıyıp "bilimsel" olduğunu zanneden bir liberalsin. 

AKP ekonomiyi batırmış, bitirmiştir, Tayyip'in şu an en büyük kokularından biri de bunun açığa çıkmasıdır. Bu "IMF'ye borç bile ödedik, süperiz" diye sevinen ak beyinsizlerden başka, senin gibi Radikal vb yandaş medyadan beslenen liberaller de bizim belamız oldu. Bizi, "bilimsel olmak" üzerinden etkilemeye ve desteklememizi sağlamaya çalışman gözlerimi yaşarttı.

AKP "IMF'ye borcumuzu ödedik, ekonomimiz süper, büyüdü" derken dış borcun ne olduğunu açıklamıyordu. Sanki bizim borçlu olduğumuz tek yer IMF imiş gibi hep birlikte halkı kandırıp durdunuz.

AKP'nin geldiği 2002'de dış borcumuz 129.6 milyar dolarken, çok güzeldi dediğin 2012 yılı sonunda 336.9 milyar dolara fırladı. Kamuyu, özel sektörü borçlandırdılar, özel sektörün dış borcu 2002-2012 döneminde tam %425'le artış rekoru kırdı.

Türkiye, cumhuriyet tarihinin toplamında bu kadar borçlanmamış, onu da not düşelim. Bunun dışında, ekonomimiz onlar geldiğinde de dünyanın en büyük ekonomilerinden biriydi, AKP hiçbir şeyi büyütmüş veya düzeltmiş değil. 

Bak bu veriler, Anadolu Ajansı'nın (ki bu ajansın ne olduğu hakkında bilgin vardır herhalde) IMF'in sitesinden derlediği veriler. Meclis tutanaklarına girmiştir.

Devletin yeniden yapılanmasını reform olarak gören ahmaklar da ne kadar ahmak olduklarının farkına varmıştır umarım.

Bi tutturmuşsun Gezi olayları sırasındaki medyanın halini, başka bir şey dediğin yok. Sana ana akım medyadan bahseden mi var? Bizim bizde basın özgürdür dediğimizi gördün de mi tereciye tere satmaya çalışıyorsun? 

Sana muhalif medyadan sözediyoruz. Sen sadece Ulusal Kanal var sanıyorduysan o da senin eksikliğin, penguen gösteren ana akımı zaten sıcağı sıcağına da protesto ettik, unutmadık, yandaş ana akım medyaya da hiçbir zaman itibar etmedik. 

Bizim haber kaynaklarımız seninki gibi ana akım medya olmadığı için ciddiye alıyor ve önemsiyoruz. Sen ise Türkiye'deki haber kaynağı AKP'nin usefull idiot'ları, eskinin liberali yenilerin Fethullah sevicisi sözde gazetecileri olan yabancı medyayı takip ededur... Öğrenirsin belki ayrıntıları, ne olup bittiğini... Ama bir halt bulmuşgibi getirip getirip bize gösterme, kendine sakla. AKP'yi pek de güzel övüp sevmişiniz vaktiyle, gördük.

Senin gibilerin ağzını açıp laf etmeye hakkı bile yok. AKP süper işler yapmış, ekonomiyi düzeltmiş, devlet yapılanmasında başarılar elde etmiş, reformlar yapmış da bunları yok saymak bilimselliğe yakışmazmış.

Vah vah...

 

 

 

Türk Ateist üstteki yazıyı okudum ondan soruyorum. Sen solcu rolü yapan AKP'li filan değilsin değil mi? sürekli gaz verip duruyorsun. Sorayım dedim. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
10 dakika önce, leonardo18 yazdı:

Türk Ateist üstteki yazıyı okudum ondan soruyorum. Sen solcu rolü yapan AKP'li filan değilsin değil mi? sürekli gaz verip duruyorsun. Sorayım dedim. 

Gelmiş aptal saptal AKP süperdi, ekonomiyi düzeltti, IMF'e borcumuzu ödedi, devlet yapılanmasında başarılar elde etti, reformlar yaptı, bilimsel olmak bunları kabul etmeyi gerektirir diyorsun, ben de yanıtını verdim. AKP'nin yalanlarını bize kakalamaya ve bunu bilimsel olmak adı altında yapmaya da utanmıyorsun. Bunu da, Avrupa'nın Tayyip'i desteklediği dönemlerde o basının haklı olduğunu kanıtlamak adına yapıyorsun. 

Sana AKP'nin pisliklerini, yalanlarını yazdım, senin de aynı yalanlarla AKP'yi överek bize bilimsellik öğretmeye kalkmanın kaypaklığını gösterdim sadece.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 hours ago, mantik said:

Bu işin netleşmesi, darbeye katıldığı kesinleşmiş kişilerin, ve bunların geçmişlerinin, bağlantılarının incelenmesi ile ortaya çıkacaktır.

 

Mantik,

Hatirlarsan bir yazimda sana ''devletin koruma sistemi cöktü'' demistim. Her devletin kendini dis ve ic tehditlere karsi koruma sistemi vardir. Türkiye'nin koruma sistemini AKP + CEMAAT elbirligi ile cökerttiler. Yanlis anlasilmasin bu sistemin gladyo ile bir ilgisi yoktu.

Su anda ki verilerle TSK  % 70 POLIS % 90 YARGI % 65  EGITIM % 60 fetulahcilarla dolu ve bunlar ele gecirdikleri bilgileri disariya servis ettiler ve etmeye devam ediyorlar. Ergenekon Balyoz vs gibi düzmece iddianamelerle Atatürkcü yurtsever askerleri bertaraf edip fetullahci askerlerin önlerini actilar. Türkiye'nin kozmik odasina girildi ve tüm bilgiler toplandi. Bir ülkenin kozmik odasina girilebilmesi olanaksizdir ama bunu da basardilar.

Neden AKP bu kadar aymazlik yapti denilirse ABD ve AB ülkeleri Tayyip'i cemaat ve Feto hakkinda telkinler verip uyuttular sonucta her ikiside islami refarans aldiklarindan kafa kafaya tokusturulacaklarini AKP liler anlayamadilar. Ta ki MIT ide ele gecirmek icin H.Fidan'i alasagi etmek istediklerinde Tayyip uyandi akabinde 17 / 25 Aralik patladi.

AB ülkelerinin darbeyi kinamamalarinin nedeni kendi ülkelerinde fetocularin beslenmelerinden ve Türkiye'ye karsi kullanmalarindan dolayidir.Bu ülkeler Türkiye'nin hukuku demokrasisi refahi ile ilgilenmiyorlar tek ilgilendikleri  önemli cografik bir konumda olan Türkiye'nin parcalanmasi ve sömürebilmeleri. Nedeni ise AB ülkelerinde gidisatin kötü olmasi.

% 70 TSK  büyük bir rakam. Cemaatin adamlari ile birebir güres tuttugumdan bunlarin her türlü kiliga girebileceklerini rahatlikla söyleyebilirim.Yukarida ki feto videosu aslinda her seyi aciklamaktadir.Amaclarina ulasbilmek icin  ''Atatürkcü" veya baska bir kiliga bürünebilirler ki devamli bunu yaptilar. Güleryüzlü temiz giyimli ve bakimlidirlar asla kizmalar kutuplasmazlar haharetli tartismalara girmemeye calisirlar ama maskelerini düsürebilmek  cokta zor degildir.

Bu baglamda benim öfkem önce devletin koruma sisteminde bulunanlar sonra siyasette daha sonra yargida ki Atatürkcü'leredir. Bunlar resmen aldatildilar ve uyudular. 

Mantik,

Cemaatin sakirtleri ile birlikte olup konusmadigini eger bunlari tanimis olsan olayi hemen farkedebiecegini düsünüyorum.

Simdi AKP cökerttigi sistemi devlet yapisini sifirdan baslayip yeniden kurmak zorunda. Maalesef ülkesini  seven gercek Atatürk'cülere, ateistlere sosyalistlere, sosyal demokratlara müslümanlara cok gereksinimi var ve bunun farkina vardi diye düsünüyorum. Ama bir de tavizler verip her yere yerlestirdigi ihaleler verdigi tarikatlarin insanlari radikal islamcilar var... Birde simdiye kadar yaptigi suclar. 

Putin'le konusmasindan sonra belirsizlik ortadan kalkacak yeni politikalari anlayabilecegiz diye düsünüyorum.

Sevgiler.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Oha burasi bolca Amerikanci dolmus. "Yahudiler cok zeki" falan gibi basliklardan belliydi. :lol: Gerci uzun zamandir girip okuyamiyordum. Arkadaslar olay nedir? Sadece darbenin degil, son yillarda ortaya cikan butun olaylarin altinda Fettos ve adamlari var. Bu bir komplo teorisi degil, yillardir bilinen bir seydi. Neyi tartisiyorsunuz? Tiyatroymus, Tayyip kendi yapmis, darbenin arkasinda YAS'in erkene alinip, Fettos'un da darbeyi erkene almasi yokmus gibi binbir cesit komplolar falan.

Darbenin arkasinda elbette Fettos var. Kendisi de Amerika'da ve ABD icindeki bir takim gruplar tarafindan destekleniyor. Bu yuzden de Turkiye'ye iade edilmeyecektir. Cunku bir cok ulkede CIA ajanlarinin gorev yaptiklari okullari var. Olay sadece Turkiye degil yani. Su an Ameika'nin isine yariyor.

Arkadaslar bu Amerikancilik para getiren bir sey midir? :) TESEV'i falan biliyoruz da bu forumu da mi yemliyor Soros hayirdir? Bir de sizin gibi Amerikancilar bunlari yazdikca, New York Times gibi gazeteler Tayyip dusmanligi yapip, Fettos'u kolladikca insanlar Tayyip'i daha cok sevmeye basliyor. Ben kendimden biliyorum. Yani adam Kadir Misiroglu gibi bir gerizekalinin ogrencisi ama gelinen noktada siz denizseniz o bir yilandir. Ulke olarak denize dustugumuze gore, yasasin Tayyip.

Milleti Tayyip'ten sogutmak istiyorsaniz, 2008 oncesi gibi Tayyip'i ovun. Sizin gibiler overse millet sogur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 saat önce, aluben yazdı:

Darbeyi Uzaylılar yaptı! Amma Apaçiler de yardım etmedi değil ha. Bazı Eskimo kabileleri de tam olaya gireceklerken tekneleri Marmaris açıklarında su almaya başlayınca altlarına şort çekip bari buraya kadar geldik şu kıyıların tadını çıkarım dediler. 

 

İDDİANAME delil midir? Tabii ki değildir! Boktan püsürden üfürmedir. Osuruk gazıdır. Tabii ya... Hele ki Atatürkçülerin yazdığı iddianemeler tümüyle uydurmadır. 

Her ne ki Hacı ona delil der, işte delil odur!

 

Fetullah Gülen kim kandırmak kim! Hiç yakışır mı onun gibi kendi halinde ak sakallı pembe yanaklı pamuk dedeye!

Fetullah Gülen şeker gibidir, bal gibi tatlıdır. Tertemiz, namusu için yaşayan dürüstlük timsali bir Müslümandır. 

Senin için bir iddia var.. Senin  babanın kerhaneden çıkardığı bir kadının çocuğu olduğunu gösteren bir iddianame varmış..

Ergenekon ve balyoz davalarında iddianame elbette çok önemli bir delildi... Maalesef hasır altı edildi o iddianame...

Türkiye'de böyle iddianameleri yazmak hiç zor değil. Devlet bunu yapıyor. Tayyip tek başına bunu yapıyor. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

erdoğan bir ara kendini "ergenekon savcısı" ilan etmişti.
şimdi ise gülencilerle yılarca çalıştığını ama kandırıldığını söylüyor.

ama kandırılmış 60 bin kişiyi "gülenci" diye kovmaktan geri kalmıyor.
erdoğan niye sorumluluğu kabul edip tüm görevlerinden istifa etmiyor. 

ne de olsa o da kandırılmış.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Kuranınizinde yazdı:

Türrkiyede tayyipp erdoğan iktidarının sonu yaklaştı. Bu güç gösterisine aldanmayın. Aslında çok çaresiz...

Bence ihvancıları, mursicileri destekleyip yüzünü doğuya döndüğünü görünce ve bunda diretip seslerini yükseltince biletlerini kestiler. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
30 minutes ago, teogoni said:

Bence ihvancıları, mursicileri destekleyip yüzünü doğuya döndüğünü görünce ve bunda diretip seslerini yükseltince biletlerini kestiler. 

Mesele mursi meselesi değil o problem değil. Tayyip erdogan bir projeydi ve o projenin sonuna gelindi.  Erdoganın ipi artık çekildi. Rusya ve israil ile yakınlaşması bu yüzdendir. Kendine yeni bir güç aramaktadır. Tsk da ki darbe girişimi aslında tayyip erdoganın sonunu daha da yaklaştırmıştır. Bunu hep birlikte görücez. Bu bir süreç sabırlı olun. Güzel günler yakın :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎8‎/‎6‎/‎2016 at 16:38, aluben yazdı:

Fetonun Batı medyasını nasıl kandırdığını darbe gecesi ve izleyen günlerde tüm çıplaklığıyla gördük. Amerikan hükümetinin Gülen hareketine ilişkin açıklamalarında gördük. Senin bunu inkar etmen de aslında senin samimiyetsiz bir trol olduğunu gösteriyor. Yazılarından çıkan tek sonuç bu. 

Üstelik konuya dair de bir şey yazmıyorsun. Biz tartışma yaparken kimi zaman ana konudan uzaklaşıp kabaca diğer konulara da giriyoruz. Ama burada Batı medyasının karakterini tartışmıyoruz. Hem sonra Radikal gibi bir paçavrayı gazete diye okuyan bir gerizekalıyla bu konunun tartışılamayacağı da açık. Senin tek yaptığın tartışmayı piç etmek, ortamı cıvıtmak.

Başlığın konusu belli. Darbeyi kim yaptı?

Akla hayale sığmaz bin bir türlü deli saçması iddia ortaya atıldı. 

Atatürkçüler yaptı diyen kara cahiller çıktı.

Feto-Kemalist ortaklığı diyen ahmaklar çıktı. 

Uzaylılar yaptı diyen çıksa şaşırtmazdı. 

Ama ortaya kanıt koyan kimse çıkmadı.

Bazı ukalaların, hatta insan onurundan nasibini almamış karaktersizlerin bu saçma iddiaların altında kalıp nasıl rezil olduğunu, şerefini iki paralık ettiğini burayı okuyan herkes gördü. 

Darbecileri isim isim açıkladım.

Yetmedi diyen varsa onlardan daha düzinelerce var. 

KAPI GİBİ İDDİANAME VAR!

Getirir gözünüze sokarım!

 

 

Olur. Ben hiçbir şey görmedim. O gece beyaz saraydan demokrasi'ye destek mesajları geldi. Fettulah'In adı sadece Türk medyasında çıktı. Yabancı basın ilk saatlerde bir şey de anlayamadı. Nereden bilsinler. Amerikan Hükümeti "araştıracağız" dedi. Başka da bir şey demedi. trol ne demek bilmiyorum (anandır). Geri zekalı değilim (o da anandır).

Kiminle ne derdin var onu da anlamadım. Bir de psikolog değilim. Bir konuda fikrin varsa onu ifade etmeye çalış. dediklerinden ben bir şey anlamadım.

"İddianame" ne kardeşim? ne iddianamesi?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Herkes yazıp çiziyor da,

Bir tanesi de sormuyor ki kendi iktidarını koruyamayan beceriksizlere neden daha fazla sıkı sıkıya sarılıyor bu millet?

Üstelik ana muhalefet partisi da sarılmış.

CHP'nin olayı tırmandırıp krizi derinleştirmesi lazım.

 

Çünkü AKP süphaneke duasıyla ülke yöneten beceriksizler topluluğu çıktı.

Bir cumhurbaşkanı küçük bir dinci topluluktan köşe bıcak kaçtı.

Ve siz de sarılıp koruyorsunuz.

Görevinden istifa etmesi lazım hepsinin.

Tüm AKP'nin yönetim kadrolarıyla beraber istifa edip yargılanması lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...