Jump to content

Darbe Sonu CHP Nasıl Bir Tutum Sergilemeliydi?


Recommended Posts

16 minutes ago, Engse Hohol said:

  Darbe başarılı olsaydı şu anda bizde internet bile olmayacaktı.   Hangi perspektiften baktığını bilmiyorum ama darbe girişiminin başarılı olmasını dilemekten vazgeç. Akıllı insan işi değil o düşünce biçimi.

katılmıyorum.
şu anda zaten baskıcı, erdoğancı, helal internet kullanıyoruz.

daha kötüsü gelemez.
kim olursa olsun darbeciler özgürlükçü olmak zorundalar.

1960 darbesi ve sonrasına bak.
darbe ile ülkeye huzur ve özgürlük geldi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kemal, hacinin dediğini yapsa idi; halkın çoğunluğu darbeye karşı olduğundan Ve Baykal komplosunu ardında cemaatçilerin izi olduğundan; otomatikmen Kemal'e de fetöcü denilecekti. Ve CHP hem içeriden yeni başkan arayışına hemde siyasal olarak ciddi bir oy kaybına uğrardı. Bu durumda muhalifet zayıflar, akp uzun bir dönem tek parti dönemi oluştururdu. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Darbeyi 1960 darbesinin kafası yapmayacaktı. Belli ki "Bir insan hiç olmazsa 2 rekat namaz kılmasını bilmeli "
diyen dangalaktan daha beteri bir kafaydı darbe girişimcileri...

İmam hatip okulları taassuba karşı açılmış aydınlık pencerelerdir  diyen öteki dangalak ile arada bir yerdedir fetö zihniyeti belki daha kötüsü.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tarihin tekerleği hızlanmıştır. Türkiye çok ciddi bir tehdit ile karşı karşıyadır. CHP ve Kılıçdaroğlu'nun hali hazırda yaptığını yapmaktan başka seçeneği yoktur.

Yenikapı mitinginde büyük bir Türk Bayrağı denizi gördük. Bu çok önemli ve doğru bir tablodur. Bu tabloyu eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur. Bir süre sonra böyle bir gücü olmadığını da görecektir.

Türk aydınının düşük zekalı nihilizminden sıyrılma zamanı gelmiştir. 40 senelik Fethullah örgütü parçalanmıştır. 20 senelik aptal/entelektüel modelinin de sonu gelmiştir. Bu hegemonya, bu iklim, bu düzenin sonuna geldik. Herşeyin hızla değiştiğini ve meydanlara rengini veren kırmızı ile mavinin sert şekilde çarpıştığını göreceğiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

 Darbelenen Türkiye'de cesaret huzursuz edicidir. Sorgulayıcıdır, mücadelecidir. İktidara yataklık eden bilim insanları, tarihçiler, yazarlar, aydın geçinen prof'lar ve montaj sanayi entelektüellerinin, mücadeleci örgencilerden suçlu yaratma telaşları, iktidara ödenen bir diyet halidir ve onlar korkaklardır.

"Teröristler Okmeydanı'nda halkı içsavaşa davet ediyor. Durdurun bu vatan hainlerini @EmniyetGM" şeklinde tweet atan İçişleri Bakanlığı, 2 saat sonra tweeti sildi.

 Durdurun bu vatan hainlerini @EmniyetGM şeklinde bir tweet düşünebiliyor musunuz! Kaç yerden sakat beyinler tarafından yönetiliyoruz.  

Link to post
Sitelerde Paylaş

RTE ile FETO arasında ne fark vardır?RTE darbeden sonra 31 Mart gerici ayaklanmasının merkezi olan Topçu kışlasını açacağım demedimi?Harp Okullarını kapatıp yerine Sivil Milli Savunma Üniversitesi açmadımı?Bu gün Sözde Avrasya yanında olması tamamen geçicidir.Çünkü Onun kafasında Sunni Siyasal İslam vardır.Onun en büyük düşmanı Şiiler ve Alevilerdir. Sonrada Feto dur. Fetocular dahi değillerdir!Sonrada Atatürkçüler.Bu darbenin önlenilmesi sadece belli bir süre için Laik Atatürkçülerin biraz daha soluklanmasını sağladı hepsi bu.Bence Kılıçdaroğuda aslında tereddüt etti ama Ne Yenikapıya nede AK saraya gitmemeliydi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence de Kılıçdaroğlu Yenikapı mitingine ve Beştepe - Aksaray toplantılarının hiçbirine gitmemeliydi. Akp'liler her zaman Türkiye'nin olumsuzluklarını Chp'ye yükleyeceklerdir. Bu huylarından vazgeçmeleri imkansız. AKP'nin basın-yayın haberlerini takip edenler beni anlayacaklardır. Akp'li sabah gazetesi reina saldırısını Fetö ve Chp'nin iç savaş taktiği olarak yorumladı mesela. Reina saldırısı Chp ile fetonun iç savaş planı devrede olmasının ilki falanmış. Bu zihniyeti taşıyan insanlarların evlerine, yuvalarına misafir olmak, Chp'nin siyasetine herhangi bir kâr sağlamasına imkan yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...