Jump to content

Kırmızı hap 3 çıktı


Recommended Posts

Efe Aydal'ı tanımayanlar için ateist biridir ve yaptığı videolarına dindar insanlar genelde 2-3 dk izleyip küfür bırakıp giderler, eğer dindarlar şu adamın dediklerini sorgulayıp araştırsalar bir sürü şey öğrenirler

Kırmızı Hap 1'de dinlerin neden yalan olduğunu anlattı

Kırmızı Hap 2'de uyuşturucu ve madde bağımlılığının neden zararlı olduğunu anlattı

Aylardır beklediğim

Kırmızı Hap 3 de ise Evrim'in ne olduğunu anlattı

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arada sırada yanlışlıkla veya fastfood yiyeceklerin tüketilmesiyle, akıllıca tasarlanmış bir insanın kuyruğu, doğum sonucu ortaya çıkamaz. Ama bazı bebekler kuyruklu doğuyorlar. Kimbilir basın bültenlerine yansımayan kaç vaka daha vardır da biz bilmiyoruz. Kuyruk sokumu kemiğinin, körelmiş bir kuyruk fonksiyonuna ait olduğu kesindir. Bazı doğumlarda meydana gelen kuyruklu bebekler, plastik cerrahi gelişmemiş olsaydı, büyüdüklerinde aramızda dolaşacaklardı. Doğum sonucu ortaya çıkan kuyruklu bebekler cumartesi yasağına uymayan aşağılık maymunlar olamazlar demeye bile lüzum yok ama video güzel, gayet başarılı fakat 44 dakika çok uzun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, NoOneCares yazdı:

Ben Efe nin Ateist olup, agnostikliğe Saçmalık vs gibi ithamlarına nazaran Tanrılara %50 ihtimal veren biri olmasına anlam veremesem de, Efenin videolarını kaliteli buluyorum.

Hatta Koyu müslümana Efe den huzur irfan izlettiğimde adam solumsuz kahkaha ile ekran başından kalkmak bilmedi!

Zaten toplasan kaliteli 2-3 Dinsiz kanal vardır youtube de, o  yüzden Efe nin desteği hak ettiği düşüncesindeyim!

Fakat şu Ateizm-Agnostisizm konusuna Ya Hiç girmesin, Yada %50 gibi absurt laflar etmesin muslimler ile olan muhabbetlerinde!

Not= Belki görür ve Basit hatasından kurtulur diye yazayım dedim. Paylaşım için saol, edeyi takip ediyorum fakat bu video gözümden kaçmış. Sayende listeme aldım:)

 

Ben Efe Aydal'ın yaptığı bütün radyo programlarını dinliyorum bilimsel düşünen ve her türlü uyuşturucu karşıtı[maddi ve manevi] örnek bir insandır, Efe Aydal videolarını halka anlatmak için yaptığı için halkın anlayacağı şekilde konuşuyor kendisi din gibi konuları çoktan aşmıştır ama insanlara bir şekilde anlatmaya çalışıyor, ve bu arada dediğiniz doğru dinsiz kanalar az ve Efe Aydal çok cesur biri Türkiye gibi bir ülkede gerçekleri anlattı tazminat davaları açıldı, adam 1 yıl amerikaya kaçtı, bir sürü insana gerçekleri verdi o nedenle insanlar onu takip ediyor ve halen daha susmadı ve susmayacaktır da.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...