Jump to content

Dünya Erkekleri, Uyanın!


Recommended Posts

  • İleti 64
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Just now, Hatice49 said:

teşekkür ederim. :)

Peki, siz kuran kursu Hocasısınız. Kuranı birebir mealiyle birçok kez okumuşsunuzdur. Hiçbir çelişki farketmediniz mi ? Bilime aykırı ayetleri araştırdınız mı? 

Ayrıca şöyle birşey belirteyim. Her insan için geçerli. Örneğin; size küçükten öğretilen ve bilinç altınıza yerleşen yalanları , doğru zannediyorsunuz; ve bu doğru zannettiğiniz yalanlara göre hayatınızı düzenliyorsunuz. 

Ayrıca, islamla ilgili eleştiriler ateistforum bölümündedir, ateistcafe'de değil. Oradaki başlıklarda da görüşlerinizi belirtebilirsiniz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 minutes ago, Hatice49 said:

kovarak mı çözüm bulacaksınız düşüncelerinize ?

Kusura bakmayın. Trol olabilirmisiniz acaba diye düşündüm ilk önce. Öncelikle hoş geldiniz. Biz Diyaloğa herzaman açığız. Yeterki taraflar önyargılarını bir kenara bırakarak düşüncenin akışına fırsat versin. Peki siz buraya geldiğinize göre bizimle birşeyler paylaşmak istiyorsunuz. Elbette neden olmasın. Peki dinden kaynaklanan tabularınızın yıkılma olasılığına hazır mısınız?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
On 6 Eylül 2016 at 15:37, Bilmeyen Adam said:

Son yüzyıldır ivmelenerek artan erkek sindirme hareketi devam ediyor. Erkek nesli daha da sınıflara ayrılıyor. Üst tabaka daha büyük bir kazanç sağlıyor!

Zincirlerinizi kırın! Silik, pasif yahut kadınsı mısınız? Kendinizi değiştirin! Ahlak, aşk... Bunları bir kenara bırakın. Sizler doğayı yenemezsiniz. Ne hissettiğiniz veya doğru olanı yapıp yapmadığınız onların sürüngen beyinlerinin umrunda değil. Çoğunuzun doğru olanı yapmak zorunda olduğunuz için doğru olanı yaptığınızın farkındayız! Kibar olma çabalarınızın ardındaki "benden sana bir zarar gelmez" mesajını, aslında kibar olmadığınızı siz kendinizi bile tanımıyorken anlayabilirler. Yaranma çabalarınız midelerini bulandırsa bile ilginiz hoşlarına gidiyor, kakalarını yaparken mesajlarınızı okuyup egolarını tatmin etmekteler. Tabi aynı vakitte sizler ne kadar iyi bir imaj çizdiğinizi düşünüp kibarlığınız altına ezikliğinizi süpürmekte ve anlaşılmadığını sanmaktaydınız. Yanıldınız.

Sizleri zehirleyen medya ve sosyal ortamınızı dinlemeyi bırakın! Sizleri alt tabakada tutacaklar. Kendiniz olmayı da bırakın. Kendinizden daha da iyi olun ve bunu özümseyin. Sizler dalga dalga kısırlaştırıldınız, sizi siz yapan özelliklerden arındırıldınız ve adeta tek tip oldunuz. Öyle budandınız ki erkeklerle kadınların ilişkilerini erkeklerle olan ilişkilerinizden yola çıkarak oluşturmaya çalıştınız. Ergenliğinizde sınıfınızdaki popüler çocuğun peşinden koşan kızları yıllar değiştirdi sandınız. Sizi seviyorlar sandınız... Sırf kibar olduğunuz, ona pahalı hediyeler aldığınız, ona değer verdiğiniz için onun sizi sevdiğini, beğendiğini düşündünüz. Çok safsınız.

Sizler, kızlar için duygusal tampon olmayı bırakıp erkek olmalısınız. Onlar Nevşehir'de tonlarca patates stoklayıp fiyat yükselten stokçular gibi, sizi yıllarca aç bıraktılar. Üst tabakadaki erkeklerse onları aç bıraktı. Bu sistemdeki arzulanmayan tek halka, sizlersiniz. Üst tabakaya çıkın. Kendinize bakın, özgüvenli olun. Spor yapın. Boyun eğmeyin, mızmızlanmayın, karşınızdakinden veya onu kaybetmekten korkmayın. Göreceksiniz ki, böyle daha az kaybedecek ve daha çok arzulanacaksınız. Eski halinizde yüzünüze bile bakmayanlar, sırf siz onun egosunu tatmin etmeyi bıraktığınız için sizi kaybetmekten korkacaklar.

Hayatta aldatılmak da var, terk edilmek de var. Siz de dahil kimse vazgeçilmez veya mükemmel değil. Başınıza neler gelirse gelsin aynı duruşu korumak şartıyla, daha da mutlu bir erkek olmak, sizin elinizdedir. 

Saygılar

 

peki ne yapmalıyız bu kaprisli kızlara karşı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...