Jump to content

Fethullah Terörist de Diğerleri Niye Değil?


Recommended Posts

Bu adamın yaptığı her şeyi Cübbeli gibi, Ensarcilar v.b de yapıyor. Ne farkediyor da Fethullah Gülen digerlerinden daha sapık oluyor tenasul uzvu için dua kitabı yazan Cübbeli değil mi seyhleri Mahmur Efendinin yanında maymun olan bunlar değil mi çocuk tecavzcusu Ensar değil mi? Hepsi birbirinden beter ve çoğuna göre feto melek kalır fetö en azından görünüşte pislik değil bunlar hem görünüşte hem görünmeyen yüzlerinde pislik sırf iktidarlarina yolsuzluklarina karşı olduğu için müttefiklerine fetoya sırt çevirdi döndüler ve ceza almıyorlar nedense . Onlar besledi cezayı halk çekti koyun akpliler de buna kandi keza koyun chp mhp liler de var.

tarihinde Tanah-Gospel Theologist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Hafızayı çalıştırmıyorsunuz. Gezi olayları sırasında hepimiz terörist ve çapulcu olmuştuk. AKP Jargonunda terörist "ben ne dersem yapmayan" kişidir. Gerçek terörist din kardeşi, gerçek teröristten petrol aldığını kanıtlayan "casus"'tur. Recepçe öğrenin biraz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Cübbeli ahmet'in siyasi destekçisi olmaz. Neden olmaz? Çünkü adamda güncel fikir yok ve felsefe temeli yok. Fetullah'da felsefi bir temel var ve siyasi olarak belirttiği fikirlerde onun - bunun organlarının mesh edilmesini içermiyor. Cübbeli ahmet'e siyasette kimse oy vermez. Halkın gözünde Levent Kırca'dan farksız birisi zaten. Halk cübbeliyi stres topu olarak kullanıyor, stres atıyor gülüp geçiyor. Sohbetinin müdavimleri bile RTE'ye oy verir ona oy vermez. Dinciler ne kadar eskiye yapışan insanlar olarak görünseler de aslında istikbalde yenilik isterler. Dincilerin eskiye yapıştıkları konular muhammed'in yaşamını sünnet icabı taklit etmekle sınırlı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 4 months later...

Fetullahçılar guran ve sünnette olmayan hükümlerde, Fetullah'a biat etmektense sorgulayıcı bir şekilde yaklaşırlar, kişisel fikirlerini dile getirirler. Fetullahçıların beğediğim tek yönü akılcı olmalarıydı. Sızıntı dergisi en iyi bilim dergisiydi Türkiye'de. Elimizde kalan Bilim teknik dergisi ise, yazacak başka şey yokmuş gibi, tübitak yarışmasının cuma namazında sosyalleşme projesini, sayfalarca yazacak kadar konu ayırıyor. İslam felsefesi bakımından islami mezheplerin akılcı olanları Mutezile ve Nurcuların Fetullahçı kanadıdır. Önplanda bular var. İslam fantazisi bakımından en sağlam fantezi ise harun yahya cemaatinde vardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, taliban şeyhi hikmetyar'ın dizinin önünde diz çöktü.
Çalışma bakanı Faruk Çelik, menzil tarikatı şeyhinin dizinin önünde diz çöktü.
Büyükelçi Merve Kavakçı, nakşi şeyhi nazım kıbrısi'nin dizleri önünde diz çöktü.
Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu devlet makamına cübbeli'nin cemaati oturttu.

Diz çökmede keramet olsa gerek ki herkes makam mevki saibi oldu!
Türkiye şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz, en hakiki mürşit ilimdir, fendir diye diye aldatıldıysak vah bize!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Bizim memlekette mağdur olan kimseye karşı, ilgi ve alaka empatisi gösterilir. AKP'nin mağduriyet edebiyatı üzerinden prim yapması bundan. Bizde düğünlerde düğün arabasına gelin arabası denir. Çünkü mağdur olan, başına bir fiil gelip onunla baş etme mücadelesini, gelin gibi kimseler yapıyor. Saf halkımız akp'yi yeni gelin gibi mağduriyette kararlı bir parti olarak gördüğü için akp yıpranmıyor. AKP kurmayları, Menzil tarikatı önünde çömelmiş, Nakşi tarikatı önünde domalmış, Taliban tarikatı önünde göğermiş, akp'li seçmenler açısından olumsuz değil tüm bu hareketleri.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...