Jump to content

Tayyip Erdoğanın Sonu

Recommended Posts

Merhaba kardeşlerim. 15 temmuz darbe girişiminden 11 gün önce bu foruma Erdogan gidici mi adlı bir başlık açmıştım. Orada türkiye de darbe ihtimali var demiştim. Abd askeriyeyi de devreye sokabilir demiştim. Zira erdogan iktidarının sonu gelmişti. Şimdi ben diyorumki arka planda bizi bilmedigimiz neler dönüyor neler :) hiç merak etmeyin bunlara bırakmıcaklar bu ülkeyi. Kurtarıcaklar bu ülkeyi :)

Sitelerde Paylaş
1 hour ago, democrossian said:

Pembe tablo çizenler kendilerini mi, yoksa başkalarını mı uyutmaya çalışıyor bilemeyiz. Bazen kendi ninnisiyle uyuyan da olur.

Tablo pembe değil. Tablo giderek kararıyor. Şiirzede başbakandan darbedar başkana doğru gidişat. Bunu göremeyene kör derler.

Umutsuz olmayın :) Türkiye şuan cok iyi gidiyor. Türkiye şuanda da güzel bir şekilde ilerliyor. Daha da iyi günler yaşayacaz. Şimdi herkesde bir korku var. İşte erdgan otoriterleşiyor gücünü konsolide ediyor felan hiç öyle bişey olmayacak. Yakında görücücez türkiiye de daha güzel gelişmeler yaşanıcak.

Sitelerde Paylaş
2 saat önce, democrossian yazdı:

Pembe tablo çizenler kendilerini mi, yoksa başkalarını mı uyutmaya çalışıyor bilemeyiz. Bazen kendi ninnisiyle uyuyan da olur.

Tablo pembe değil. Tablo giderek kararıyor. Şiirzede başbakandan darbedar başkana doğru gidişat. Bunu göremeyene kör derler.

Şu anda akp'yi yöneten devlettir. Devletin kürt sorununu şiddet ile çözme hareketi hala devam ediyor, doğu savaş alanına dönmüş durumda. Batıda ise devlet 28 şubat süreci yönetiyor. Akp kitlesi büyülenmiş durumdadır, 60 yaşında dindar teyzelerin,amcaların fetö yüzünden tutuklanması onlar için anlam ifade etmiyor. Çünkü irtica pkk'dan daha tehlikeli artık. AKP kafayı yemiş durumda, son zamanlarda bir cemaat üzerinden tüm cemaatler hedef gösterilmeye ve vurulmaya başlandı. Pek dindar(!) olan akp taifesinden cemaatler temizlenecek gibi bir laf duyabiliyorsunuz, açın bakın. Devlet, artık derin devlet mi dersiniz, ne dersiniz, akp'yi kullanarak bir operasyon yürütüyor gibi görünüyor. 

tarihinde albatillademir tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
19 dakika önce, albatillademir yazdı:

Şu anda akp'yi yöneten devlettir. Devletin kürt sorununu şiddet ile çözme hareketi hala devam ediyor, doğu savaş alanına dönmüş durumda. Batıda ise devlet 28 şubat süreci yönetiyor. Akp kitlesi büyülenmiş durumdadır, 60 yaşında dindar teyzelerin,amcaların fetö yüzünden tutuklanması onlar için anlam ifade etmiyor. Çünkü irtica pkk'dan daha tehlikeli artık. AKP kafayı yemiş durumda, son zamanlarda bir cemaat üzerinden tüm cemaatler hedef gösterilmeye ve vurulmaya başlandı. Pek dindar(!) olan akp taifesinden cemaatler temizlenecek gibi bir laf duyabiliyorsunuz, açın bakın. Devlet, artık derin devlet mi dersiniz, ne dersiniz, akp'yi kullanarak bir operasyon yürütüyor gibi görünüyor. 

Evet şu anda AKP'yi devlet, devleti AKP yönetiyor. Başkan da it Tayyip........ Kuvvetler ayrılığı yok. Tek bir kuvvet var. O da Tayyip iti.. Bu hem kötü hem de iyi aslında. Çünkü bu it bütün ülkeyi bu şekilde yönetemez. Bu santral bir otoriteyi simgeliyor. Santral otoritenin olanakları sınırlı, bilgi kaynakları ve eylemlere müdahalesi zor ve zaman alacak süreçler. Tayyip ve AKP  hızla yıpranacak. Bunun sonu Tayyip için pek hayırlı değil. Bu it ona buna sataşıyor ve belasını arıyor. Yakında bulacak. Nasıl bulacağını bilmiyoruz ama orası hiç önemli değil.

Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Kuranınizinde yazdı:

Umutsuz olmayın :) Türkiye şuan cok iyi gidiyor. Türkiye şuanda da güzel bir şekilde ilerliyor. Daha da iyi günler yaşayacaz. Şimdi herkesde bir korku var. İşte erdgan otoriterleşiyor gücünü konsolide ediyor felan hiç öyle bişey olmayacak. Yakında görücücez türkiiye de daha güzel gelişmeler yaşanıcak.

Yani diyorsun ki açık bir benzin istasyonu bul. Cips, büsküğüt, ne bulursan 10-15 yetecek bir şeyler al. Hatta su filan da al. Özellikle bira filan da al. 10-15 gün sevkiat olmayabilir. Doğru anlamışım değil mi?

Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, malta erigi yazdı:

tayyip'in sonunu sadece açlık getirir. sağlam bir ekonomik kriz olur, küçük esnaf birer birer dükkan kapatır, fabrika ve konfeksiyon atölyeleri kapanır veya toplu işten çıkarmalar yapar, işte o zaman tayyip'in reisliği falan kalmaz.

Doğru gözlemler ama bunlar her liderin sonunu getirir. Biz bu kadar beklememeliyiz. Tayyip itinin sonu tezelden ve başka türlü gelmeli.. Bu son kendisine layık olmalı.

Sitelerde Paylaş
1 minute ago, haci said:

Doğru gözlemler ama bunlar her liderin sonunu getirir. Biz bu kadar beklememeliyiz. Tayyip itinin sonu tezelden ve başka türlü gelmeli.. Bu son kendisine layık olmalı.

hacı abi, bu söylediklerini ben de senin kadar arzu ediyorum ama özellikle son başarısız darbe sonrası padişahlığını pekiştirdi tayyip. ona gönülden bağlı olmayanlar da artık korkudan bağlı. en son hakimlerin tayyip salona girdiğinde nasıl yalakaca ayağa kalktığını ve alkışladığını gördük. Yargı gitti, tsk gitti, muhalefet zaten yoktu, e peki ne kaldı geriye???

şu gelinen noktada bu hıyarı ancak "reis, reis" diye yalayan kaypak anadolu insanı indirir. onların da bunu yapması için biraz aç kalmaları lazım. 

Sitelerde Paylaş

Gidecek, sonu kotu olacak, sonu geldi, az kaldi, ha geldi ha gelecek, eli kulaginda, korkma, titre bla bla bla...

Bu kelimeleri yillardir duyuyoruz. Kompladan baska birsey degil. Bu adama suikast yapilmadigi surece her ne olursa olsun gitme ihtimali yok gibi. Suikast de yapilmasin tabi, halk gondersin ve yargilansin. Fakat bunu gerceklestirebilecek bir kitle yok. Milleti acliga, ölüm haberlerine alistirdilar, bi korku imparatorlugu kurdular. Sahsen ben korkmuyorum fakat bilincaltina korku salinmis bireyler bu adamin yanlislarini sorgulamaktan dahi korkuyorlar. Yanindaki yalamalar korkudan iyice narsist yaptilar herifi. Kimse guzel gunler gorecegini aklina dahi getirmesin. Guzel gunler geride kaldi, bi batakliga saplandik batiyoruz hepbirlikte, dibe dogru gidiyoruz ve bu gidis hizli. Eminim cikicaz bu batakliktan fakat balcigin camuru uzun yillar temizlenemeyecek ustumuzden. 15 yilda acilan yaralari kapatmamiza yetmeyecek on yillar..

Sitelerde Paylaş

adam zaten kaç yaşına gelmiş hala gitti gidecek deniyor. ya gitse nee gitmese ne. zaten birçok şey yapmış, altyapıyı hazırlamış.

biz sabrinin de yıllardır gitmesini istiyoruz, ama adam jübilesini yapıp gidecek artık. onun gibi bişy.

bunlar mecburen gidecekler ama, belliki yaşam döngüsünden dolayı.

Sitelerde Paylaş
12 saat önce, bhdr yazdı:

Gidecek, sonu kotu olacak, sonu geldi, az kaldi, ha geldi ha gelecek, eli kulaginda, korkma, titre bla bla bla...

Bu kelimeleri yillardir duyuyoruz. Kompladan baska birsey degil. Bu adama suikast yapilmadigi surece her ne olursa olsun gitme ihtimali yok gibi. Suikast de yapilmasin tabi, halk gondersin ve yargilansin. Fakat bunu gerceklestirebilecek bir kitle yok. Milleti acliga, ölüm haberlerine alistirdilar, bi korku imparatorlugu kurdular. Sahsen ben korkmuyorum fakat bilincaltina korku salinmis bireyler bu adamin yanlislarini sorgulamaktan dahi korkuyorlar. Yanindaki yalamalar korkudan iyice narsist yaptilar herifi. Kimse guzel gunler gorecegini aklina dahi getirmesin. Guzel gunler geride kaldi, bi batakliga saplandik batiyoruz hepbirlikte, dibe dogru gidiyoruz ve bu gidis hizli. Eminim cikicaz bu batakliktan fakat balcigin camuru uzun yillar temizlenemeyecek ustumuzden. 15 yilda acilan yaralari kapatmamiza yetmeyecek on yillar..

Sonuçta mantıklı/eğitimli herkes gitmesini istiyor.

Birisi Putin ile kıyaslamış. Putin Tayyip'ten çok daha iyi bir lider. O da aşırılığa başvuruyor ama birçok insan ülkesi için çalıştığını da kabul ediyor.

Tayyibin gerçek manada yandaşı yok. AKP yandaşları:

1) sayıları ne olursa olsun gerici, 21 yy'a ait olmayan kişiler.

2) yalancı Medyanın ürünü insanlar.

3) AKP'den fayda uman çok cahil ve fakir insanlar.

Ben Putin'in aşırılıklarını da kınıyorum. Ama Rusya Komünizmden sonra çok dayak yemiş bir ülkedir. Putin bu geçiş sürecinde (büyük ihtimalle) bizdeki darbeciler gibi, ülkeye biraz çeki düzen vermek istiyor. Sonra demokrasiye dönüş burada da gerçekleşecektir. AKP daha çok çapulcu sürüsü gibi davranıyor. Ülke umurlarında değil. Tam bir "Zübük" vakası. Diğer arkadaşın dediği gibi bir talan etme durumu var. Askeri ciddi manada bitirmesi de tehlikeli bir durum.

Ben bu bilgileri göz önünde bulundurarak bir çeşit beklenti içindeyim.

Sitelerde Paylaş
41 dakika önce, leonardo18 yazdı:

Sonuçta mantıklı/eğitimli herkes gitmesini istiyor.

Birisi Putin ile kıyaslamış. Putin Tayyip'ten çok daha iyi bir lider. O da aşırılığa başvuruyor ama birçok insan ülkesi için çalıştığını da kabul ediyor.

Tayyibin gerçek manada yandaşı yok. AKP yandaşları:

1) sayıları ne olursa olsun gerici, 21 yy'a ait olmayan kişiler.

2) yalancı Medyanın ürünü insanlar.

3) AKP'den fayda uman çok cahil ve fakir insanlar.

Ben Putin'in aşırılıklarını da kınıyorum. Ama Rusya Komünizmden sonra çok dayak yemiş bir ülkedir. Putin bu geçiş sürecinde (büyük ihtimalle) bizdeki darbeciler gibi, ülkeye biraz çeki düzen vermek istiyor. Sonra demokrasiye dönüş burada da gerçekleşecektir. AKP daha çok çapulcu sürüsü gibi davranıyor. Ülke umurlarında değil. Tam bir "Zübük" vakası. Diğer arkadaşın dediği gibi bir talan etme durumu var. Askeri ciddi manada bitirmesi de tehlikeli bir durum.

Ben bu bilgileri göz önünde bulundurarak bir çeşit beklenti içindeyim.

Son darbede 250 kişi dışarı çıktı ve şehit oldular...

Baskasının değil...

Onun talimatıyla sokağa indiler...

Onun talimatıyla paramiliter yapılar ortaya çıkarsa...

Senin gibi burdan havlayanlarda artık sokağa çıkamaz olurlar...

Benden söylemesi haberin olsun...

Onu da arayabilirsiniz...

Sitelerde Paylaş
22 hours ago, malta erigi said:

tayyip'in sonunu sadece açlık getirir. sağlam bir ekonomik kriz olur, küçük esnaf birer birer dükkan kapatır, fabrika ve konfeksiyon atölyeleri kapanır veya toplu işten çıkarmalar yapar, işte o zaman tayyip'in reisliği falan kalmaz.

Aynı görüşteyim.Ama bak yine ABD ye yaltaklanmaya başladı!:)Eli mahkum çünkü.

Sitelerde Paylaş
23 saat önce, malta erigi yazdı:

Tayyip seçmeninin annesine hallense, zaten babamdı diyecek kalibrede elemanlar mevcut :) 

tarihinde Kromozom tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...