Jump to content

Darbe olmayacağını sanmak

Recommended Posts

insanlar bir türlü tutturmuş gidiyor 'efendim artık darbe olmaz' , "darbe mi kaldı yıl olmuş 2016" diye. Ne bileyim gerekçe olarak üstlerin iktidara bağlanmasına, askerdeki aykırıların temizlenmesi gibi nedenler sayılıyor. Türkiye'de her 10 senede bir askeri darbe olması bir gelenek halini almış ve hiç şaşmıyor bu. 60-70-80-91 ve 2000'li yıllarda hazırlanan ergenekon ve balyoz darbe planları. Sonuncuyu da 15 temmuz 2016'da yaşadık. TSK'daki komutanların ses kayıtları yayınlandığında dinlemiştim ve TSK'nın rolünün de ne olduğunu anlamıştım.TSK ülkeyi bir çocuk kendisini ise bu çocuğun koruyuculugunu kollayiciligini yapan bir baba olarak görüyor. Benim hala ordu içinde kendisini bu rolde gören askerler olduğundan tek bir şüphem yok. Ülkenin gidişatı noktasında en derin kriz süreçlerinde çıkış hep askeri darbe olmuş ya da kriz ortamı darbe için yaratılmış. Şu an ben bu kriz ortamında olduğumuzu düşünüyorum,  krizden çıkış yolumuz için de değişmeyen bir sonuç var, hem de ülke gerçeği bir sonuç.  Bu manzaradan bunun dışında çıkamayacağız..  2 sene belki 3 sene içinde askerin yönetime

el koyduğunu göreceğiz, bundan hiçbir şüphem yok arkadaşlar. 

Sitelerde Paylaş

Tsknın başları istediği kadar akpci olsun  iç savaş çıktımı mecburen darbe yapıcaklar.

Şuan ekonomi kötü durumda ama çaktırmıyolar ileride kriz patlayacak.

İşsizlik gitgide artıyo insanlar sadece karın tokluğuna çalışıyor gezen tozan azalıyo onlar azalıncada dükkanlar teker teker kapanıyo.

Yani iç savaş kaçanılmaz son.

Sitelerde Paylaş

Darbe zor. Darbe olmayacak gibime geliypr. Ama türkiyede bir iç savaş ve ekonomik kriz bekliyorum. Türkiye zaten bir balon ekonomisi üzerinde yürüyor. Türkiyenn ne ekonomisi var ne üretiyo türkiye allah aşkına ya? Doğrudan abd den katardan arabistandan aldıgın sıcak faizli borç paralarla, yasa dışı yollarla soktugun paralarla idare ediyosun. Bu balon bigün patlayacak türkiyenin büyük hamuru bu. Bu ekonomi böyle gitmicek bi yerde durma ve en son çöküş noktasına gelicek. 

Tsk da fetöcüler %90 temizlendi üst kademede hiçbiri kalmadı artık. Tsk artık darbe yapmaz o günler geçti. AMA O DARBEYİ BİZ YAPICAZ. CUMHURİYET MİTİNGLERİNDE ORTAYA ÇIKAN GEZİDE ORTAYA ÇIKAN TÜRKİYENİN LAİK İLERİCİ DEVRİMCİ MİLLİYETÇİ GÜÇLERİ.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...