Jump to content

Allah İstanbul'a gelseydi napardınız?


Recommended Posts

2 dakika önce, democrossian yazdı:

Allahın insan içine çıkacak yüzü yok da...  Bunu daha önce muhammed kapına gelse ne yapardın diye sormuşlardı. :lol:

Ben Polis imdatı ararım demiştim! :D

polisten önce kızını karını saklaman daha mantıklı gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allahın gelmesi pek etkilemedi beni de muhammedin kapıya dayanmasına çok gülmüştüm. Ding ding...

"Kim o?"  

"Benim muhammed... "

"Nasıl yaaa... Salla aleyhinde muhammed mi!

"Evet." (Anlamadı mal... Zaten buna yahudiler essamu aleyküm yani sana ölüm olsun derlermiş de allahı vahiyle durumu bildirene kadar aleyküm selam demiş saf!) :lol:

"Alo Polis mi kapımda çok tehlikeli biri var, can güvenliğim tehlikede çabuk olun!" :D

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 hours ago, güven said:

:D ilk önce bacağını göster derdim tanımak için . kendisi diyor bacağımı gösterceyim

Sen peygamber misin birader? :) ellah sadece peygambere gostercek baldirini. E herkes bu peygamber bozuntusu gibi baldirdan tahrik olmuyor. Allah gelince zklemiyuonuz ama , Süper Zenci tanrisi gelirse, folloşa çevirir sizi :)  yaaaaa! Ahahahahahahahhhah..........

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, impressivo yazdı:

Sen peygamber misin birader? :) ellah sadece peygambere gostercek baldirini. E herkes bu peygamber bozuntusu gibi baldirdan tahrik olmuyor. Allah gelince zklemiyuonuz ama , Süper Zenci tanrisi gelirse, folloşa çevirir sizi :)  yaaaaa! Ahahahahahahahhhah..........

bende peygamberim allah demiyormu biz her kavime  peygamber gönderdik 124 bin peygambererden birside benim. kusura kalmayın kendimi baştan tanıtmalıydım.adım hz.abdul zeytunllah. tabi sen nerden bilceksin abdül zeytullahı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, impressivo yazdı:

Sen peygamber misin birader? :) ellah sadece peygambere gostercek baldirini. E herkes bu peygamber bozuntusu gibi baldirdan tahrik olmuyor. Allah gelince zklemiyuonuz ama , Süper Zenci tanrisi gelirse, folloşa çevirir sizi :)  yaaaaa! Ahahahahahahahhhah..........

bende peygamberim allah demiyormu biz her kavime  peygamber gönderdik 124 bin peygambererden birside benim. kusura kalmayın kendimi baştan tanıtmalıydım.adım hz.abdul zeyidi tunllah. tabi sen nerden bileceksin abdül zeydi tullahı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çok makaraya sarmadan işin doğrusunu söyleyelim. Hadise bakılırsa neler yoktur neler de, Kuran baz alınırsa allah herkese açıyor bacağı. Ama kıyamette açacağım diyor. E ama dünyaya gelmesi de "imtahan sırrı"na aykırı olduğuna göre, heralde kıyameti koparmaya gelmiş olmalı olur ki açar yani.

Bakara çok makara olunca, bunu söyleyene de yetkili olduğu halde bir şey denmeyince, ateistlerin coşması çok görülmez. Müslümler ne yaparlarsa kendilerine yapıyorlar. Bu kadar da makara yapmayın desem, yapana ne denildi ki? Demez o demez, dememiştir yaaa der mi hiç öyle saygısızca şey diye geçiştirildi. E o zaman ateistlere ne diyebiliriz ki?

Neyse biz yine ciddiyeti bozmadan mevzuyu açalım. Ciddi ciddi Kuran'da kıyamette "bacak açılır" yazıyor. Allah açar yazmıyor ama arkasından diyor ki "secdeye davet edilirler". Şimdi bacak açılınca secde edin ülen dendiğine göre bu bacak allahın olmuş oluyor. Yok eğer milletin bacağı açılıp secde edin denmiş anlamına çekersek, daha kötü olur. Milletin bacağını açıp bir de domaltmak neyin nesi ülen, ne diyor bu yahu, sapık mıdır nedir durumu ortaya çıkar. Öyle ya, tüm insanlar orda! Kadın, adam, çocuk... Aile var yani!

Yani müslümlerin kıvırtma payı bulunmuyor. Yani yapacak bir şey yok müslümler, kitap sizin kitabınız. Yazan da bu... Bizim yapacağımız bir şey var mı, yok! Durumunuz çok kötü... Devamına göre kafirler secde edemeyecekmiş! E yani şimdi ömrü hayatımda ilk kez allahın bacağını görmüşüm, onda da secdeye mi varacağım yahu! Heralde edemem yani! Ondan sonra da "vaaay allahın bacağına bakmak haaa! Vay kafirler vay!" E be açanda mı kabahat bakanda mı be! 

Sanırsam bu allah insan içine çıkmaya utandığı, insanlarla perde arkasından konuştuğuna göre peçe takıyor ve anca bacağını açabiliyor, yüzünü açmaya utanıyor.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi "ay yarıldı" demenin çok sıra dışı beklenmedik ani bir gelişme oldu anlamına gelen bir deyim olması gibi... Bacak açılmasının da gerçeğin ortaya çıktığı anlamında bir deyim olduğunu düşünsek... Bu olabilir mi? Elbette olabilir. Ama ciddi ciddi Allahtan geldi bu diye iddia ederek kitap yazmaya kalkışan adamların, böyle deyimsel ifadelerden kaçınmaları gerekirdi. Sen güya aklın sıra gerçekleri insanlara tebliğ eden bir şey yazdığını iddia ediyorsun. Böyle zihinlerde acaba yaratacak geleneksel, deyimsel kalıpları kullanmamalı, devrimsel, yenilikçi ifadeler kullanmalısın. Ortaya yepyeni bir söylem atmalısın.

Kuran her yönüyle yetersizdir. Çok amatörce kaleme alınmıştır. Aşırı basit, sıradan, özensiz, salla gitsin nasılsa yer salaklar havası ile yazılmıştır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aksamalar yüzünden çift ileti olmuş. Bunu düzenliyorum. Yalnız ben eminim ki bu siteyi göçertmek için Müslümler tarafından yoğun bir çaba var. Bu kadar yoğun aksamaların başka bir açıklaması yok. Bu siteyi göçertip "Türk Milleti Adına. La ilahe illal..." filan diye kusmanın rüyalarını süslediği bok yığını kadar Müslüm olduğundan eminim. 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Allah'ın istanbul'a gelmesi demişken, bu yüzlerce tanrıdan birinin dahi foruma üye olup birşeyler yazdığının görülmemesi ne ile açıklanabilir? bunu da düşünmek lazım:)

Hadi sesin ve görüntün olağanüstü olduğu için ortaya çıkmıyorsun diyelim. e foruma niye gelmiyorsun? 

İmtihan da bozulmaz. yine inanmayanlar olacak. Hiç olmazsa bazı yeni uyarılarda bulunmuş olursunuz.

 Mesela hanginiz gerçek tanrı.... bunu sormak hakkımız değil mi...?

 

Tabii ben burda biraz forum yönetiminden şüpheleniyorum. çünkü aksi takdirde tanrılar hepten palavra olur.

 Belki tanrılara üye olup kendilerini ifade etmesini yasaklamış da olabilirler. hemen peşin hüküm vermemek lazım.

"Üyeliği silinmiş tanrı" diye bir ibare görürseniz, anlayın ki böyle bir sorun var:)

 Sayın forum yönetimi... olmuyor, bu yaptığınız doğru değil. lütfen tanrılara da cevap hakkı tanıyınız.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah cisim değil ki gelsin. Örneğin "İlk diktiğin çekirdek ağaçın neresindedir, neresinde cisimlenmiştir" desem bana ne cevap verebilir bir hıristiyan! kaput cevap yok :D

İşte Kainat ağacının Cekirdeği olan Allah da Cisimlenir gelir mi hiç ya :D O puperestlikte beşeri dinlerde olur. Hıristiyanlıkta gelir yer içer abdest bile alır. Adem gibi :D 

"21. Yüzyılda Etten Kandan Kemikten Olup, Yiyip İçip Abdest Alan Bir Tanrı Tanıttırmak" aman ne hayret ne gülünç bir şeydir. Cem Yılmaz'ın espirileri bunun yanında çok iğrenç ötesi kalır:D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kim dedi ülen allah aptes bozup aptes alıyor diye! Dese dese kendi diyor, "sıçrarım bak tepenize, akıllı olun, Müslüm olun, köle olun bana" diyor. İnanmayan açsın yunus adı verilmiş bölümün 100. pasajını okusun! Tam yüz numara bir pasaj! Allah arşı yaptırırken wc yaptırmayı unutunca, "neyse yaaaa, sallayım aşağı, onu da bana inanmayanlara dek getireyim" demiş! Apaçık yani, "yec'alürricse alellezine" diyor, apaçık! Pislik yaparım bak haaa tepenize" diyor yahu, daha ne desin?

Yalnız hedefi hiç tutturamıyor salak! İnanmayanların üzerine sıçrayacağım diye nişan alıyor, Müslümler sıvanıyor hep! :lol: İki eliyle bir godunu doğrultup iyi nişan alamıyor! :D Nerde allaha inanmayan var, keyfi gıcır! Nerde allaha inanan var, her işi boktan!

Haaa, neyse, aptesini maptesini boşverelim allahın da, ülen anam bacım, bir aç yüzünü görelim yaaa! Yok yanan çalının arkasından, yok perde arkasından, yok melek göndererek, bu ne ya? Ülen öldük tamam, mahşer kuruldu, haaa iyi bakalım nasıl bir şeymiş bu allah, dünya ahret bacım olsun da, bir görelim derken anaaaa! Yine yüzünü açmak yok! Bacağını açıyor ülen geri! Hayır yani otistik olur da bu kadar olmaz be! Ülen bacağını ne yapalım, tamam bir şey yapılır belki ama şu yüzünü bir görelim ülen, cüzamlı mısın be!

Hayır belki bacakları sütun gibidir, ama olmaz ki yüzünü görmeden! Yüz yüze bakarsın yani, bu işin oluru bu be!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hahah demekrasyon Mugalata yapmak için (rics)'e heladaki bok demiş

Hemen Kur'ana bakıyoruz öyle mi bakalım 

Maide 90 hamru, vel meysiru, vel ensâbu, vel ezlâmu ricsu 

Ayetin meali: İçki ve kumar ve dikilmiş putlar ve tüm kumar makineleri diyor bunların hepsi (rics)dir. Taban kerih, aklen murdar şer'an tiksinilecek şeylerdir buyuruluyor

Soruyorum içki katı bir pislik midir ki ona (Rics) denmiştir.

Soruyorum içki kumar dikilmiş putlar ve tüm kumar makinleri (rics)se  bunların hepsi heladaki bok mudur ? mu kaka mu kaka mu kaka demakrasyon mu kaka :D

Sen (rics)'i sokaktaki köpek boku dersen evet Allah senin aklına (rics) bırakmıştır.

Allah onların aklına (rics) pislik yapar demek, Onları içkiye kumara ve dikilmiş insanları delalete götürmek gayesiyle dikilmiş taşlara ve kumar aletlerine musallat kılar. Bunlarda onların akıllarını alır demektir

Evet içki kumara neden rics denmiş çünkü bunlar  senin aklını elinde alıyor. pis o pis diyor Cenabı Hak. kamon

Hulasa: Burada "akla sıçmaktan" zaten adem boku olmıyacağı aşikardır.  Adem boku bildiğin Hırsitiyanlıkta vardır hırsitiyan Tanrısı bildiğim adem boku gibi sıçıp abdest almıştır.  mu kaka  mu kaka :D

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...