Jump to content

sayik erol tangut denen sahtekar


Recommended Posts

youtube videoları görmüşsünüzdür belki bu sahtekarın.

parayla tuttuğu kişilere cin çıkartıyom şeytan cıkartıyom dıye oyun oynuyor.

tam bır dın bezirganı

utanmadan bide gerçekmiş gibi youtube çekip koymus vıdeoları.

bu millet cahil olduktan sonra..

karsısına diktiği kişilerde numara yapıyor.

tam bır düzenbaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 dakika önce, leonardo18 yazdı:

Yurt dışında da var. İncil okuyarak şeytanları canlı yayında def edenler filan. Para döndüğü sürece olur. kimse bir şey diyemez.

Yurt dışında NASA da var saf.

Link to post
Sitelerde Paylaş
51 minutes ago, leonardo18 said:

Yurt dışında da var. İncil okuyarak şeytanları canlı yayında def edenler filan. Para döndüğü sürece olur. kimse bir şey diyemez.

Müslümanların klasik taktiklerinden birisi daha, İslam'dan kaynaklanan bir saçmalık gösterirsin, hemen gelip başkaları da yapıyor diye dikkat dağıtmaya çalışırlar, sanki başkalarının da aynı boku yemesinin kendilerininkini mazur gösterirmiş gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

yooo. Bizim zamanımızda da bir Saadettin Teksoy vardı. Olmadık yerlede cin/Uzaylı/Chupacabra filan arardı.

İçinde din olması şart değil. UFO olabilir, doğaüstü iyileşme olabilir, Meditasyonda sıçrayan adam olabilir. Çağırırsın TV kanalı, al sana para.

Zaten Hıristiyanlarda "şeytan çıkarma" var. Bizde de cin konusu var. Kadınlar "cinleri olan" falcıya filan giderler. BAtıl inanç işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

Bu aslında ciddi bir konu. Mesela bu cin konusunda Türkiye'de en yetkili isim, doğru düzgün türkçe bile konuşamayan bir tıp. İsmi Salih Memişoğlu ve bu adamı tv programlarına çıkartıyorlar, üniversite hocası gibi dinliyor ve dinlettiriyorlar. Yazık yani, gerçekten çok yazık. Bu ülkenin kurucu iradesine, temel ilkelerine hakareti bırakın, doğrudan bir saldırı bu. Isteyen, istediği hikayeyi elbette anlatabilir prensip olarak ama burada istismar ve dolandırıcılık var. Bu konuşma, inanç ve ifade özgürlüğünü çok aşan bir durum. Düpedüz suç.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hristiyan versiyonu :

Emmanuel Tv prayer/healing

Pastor Benny Hinn prayer /healing

diye beleş şifa dağıtanlar var.

Ekrana elinizi koyup Pastor dua ettikçe "amen" diyorsunuz..iyileşenler varmış.

Tangut benden 2 sene önce 500 küsur para istedi.bende bu aralar züğürtüm ,Allah rızası için yardımcı ol hocam dedim,cık dedi.daha öncede hocalar,muskacılar ,cincilerce internet aleminden işim oldu .günümüz parasıyla yekün 1000 tl dolandırıldım...cinleri kullandıklarını duydum...

önce cinleri hapsediyorlarmış.hapsedilmiş taklidi yapıyorlar,insanları islama inandırmak ,alay etmek,zarar vermek için diye yorum yapanlar var veya hristiyan etmek için ama cinlere inanıyorsanız bunun ayırdımını yapamazsınız...iyileşmek için herşeyi gözönüne alan insanlar var.adam 30 yıllık hasta veya sürünüyor.eli mahkum şifa arıyor.Emmanuel Tv ye şifa için gelen Müslümanlar bile var .

 

 

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...