Jump to content

Ne yapmalıyım sizce


Recommended Posts

Çok sıkıntıdayım bu ara. işsizim. 38 yaşından sonra ne iş yapılır onu da bilmiyorum. uzun yıllar kendi işimizi yaptık patladı. ağır depresyondayım sanırım. hiçbir boka da inanmıyorum. hiçbir dayanağım yok. antidepresan alıyorum uzun yıllarıdr. o da bi işe yaramaz oldu artık. hayatta hiçbir amacım yok sanki. sürekli bilgisayar başında vakit öldürüyorum. ve alkol. kaygı düzeyim çok yuksek, sürekli düşünüyorum, huzursuzum, mutlu değilim. ne bok yememmi önerirsiniz ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Program kodlama işine başlayabilirsin, sürekli bilgisayar kullanıyorsan domain veya host firmalarına iş başvurusunda bulunabilirsin, büyük alışveriş merkezlerinde iş bulma imkanın yüksek olabilir veya internet sitesi üzerinden ticaret yapabilirsin satış ve buna benzer şeyler... :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben, seni bekar biliyordum evliymişsin birde bebek varmış. En uygun büyük şehirde yaşıyorsan önceden deneyimli olduğun bir alanda alışveriş merkezlerinin dükkanlarına git sor işçi arıyor musunuz diye... Bana kalırsa 5-10 Türk Lirasını boşuna alkole verme, ileride bebeğine süt alamayacak parayıda bulamayabilirsin, sonuçta kötü günler için birikim yapman şart kısacası her gün kenara 5-10 Türk Lirası da olsa bırak ve elleşme o paraya en azından çocuğun için... Şimdilik yapman gerek bir alışveriş merkezinde iş bulmak veya önceden çalıştığın iş deneyimine göre bir iş bulmak ve tutumlu olmak, artık babasın. İçtiğin her alkol karamsarlılığının her damlasını bebek çekecek... Kendini toparla biraz, geçmişin kötü olabilir ama ilerlemen için hiç bir engel yok. İşini severek yap tam yap, en azından evdeki bebeğin için... :)

Özel sormak istersen bir şeyler özel mesajım açıktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...