Jump to content

Avrupada Cinsel Rüşt Yaşı 13 tür (Birde Gelir Müslüman ülkelerine Dil Uzatırlar)


Recommended Posts

  • İleti 188
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

5 hours ago, Dindarr said:

 

Sana bir soru: "13-14 yaşındaki kızının artık doğum kontrol hapı kullanmasından Sonra" Kızının 50 55 yaşında biriyle yatmadığına nasıl emin olabilir misin?

 

Hic bir sey bilmiyorsun Dindarr.

Kizimin kiminle gezdigini bilirim, arkadaslarinin ismini bilirim, tanirim, hangi cocuktan hoslandigini bilirim, beraber gezmeye giderler vs.Kizimla aramizda KORKUYA dayanan degil sevgiye, saygiya, GÜVENE dayanan bir iliski/bag vardir. Benden bir sey gizlemesi icin hic bir neden yoktur. 55 degilde kendinden 10-15 yas büyük birisinden hoslansa da bana söyler. Arkadasin da dedigi gibi. “Cinsellik suc degildir”!!! 
Neden 55 degil? Cünkü 15-16 yasinda bir kiz icin 55 yasindaki erkek “hava”dir. O erkekleri görmezler bile. Genelde 1-5 yas arasi büyük erkekleri cekici bulurlar. Kendilerinden 10 yas büyüklerden de hoslananlar olabilir ama genelde bu yalniz fantezi olarak kalir. 55 yasinda bir ihtiyara asik olmalari ise imkansiza yakindir. Kendilerinden kücük erkekler ise onlara göre daha “cocukturlar”. 
Senin dedigin “kandirilma” olaylari genelde müslümanlarin hayatinda vardir, Özgür olmayan,  2. sinif bir yaratik olarak büyütülen bir kiz ailesinde görmedigi ilgiyi baska bir erkekten gördümü kandirilabiliyor. 
Eee, kandiranlarin cezalandirilmadigi bir toplumda KANDIRANIN cok olmasi normal degil mi?

Kizlari da bilmiyorsun Dindarr, onlari bilerek veya bilmeyerek 2. sinif insan olarak görüyorsun. Özgür kizlar cook uzak sana. Özgür yasayamadigin icin gencligine yazik olmus, üzüldüm.

 

Öbür Dindar 07de gelmis! Sanirim arkadasi dindarra destek olarak bonus sevap almak pesinde :D  
Hazir ikiniz de burdayken anlatayim.


Pedofillik bir “hastaliktir”. Normal insanlar cocuklara cinsel bakmazlar, bakamazlar. Pedofillerin genleri dogustan hasarlidir. Biz nasil 90-60-90lik bir kadini seksi buluyorsak onlarda cocuklari seksi buluyorlar. 
Sen istesende (gercek) pedofil olamazsin, belki meraktan böyle  bir ahmakligi denemek isteyebilirsin ama 9 yasinda bir kizi seksi bulamazsin. 
Eger 9 yasinda bir kizi seksi buluyorsan “BIZ SANA YARDIM EDEBILIRIZ” diyen brosürler var Avrupada, devlet bunlara “suc islemeden bize gel ve terapi ol” diye cagiri yapiyor.

Hem batida hem müslüman toplumda pedofiller vardir.
Aradaki fark ise...


Batililar kanunlarla, ceza ve terapi ile  pedofilleri durdurmaya calisiyorlar
müslümalar ise pedofilleri cocuklarla evlendirmeye calisiyorlar. 
B)

 

 

tarihinde poiuz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
8 hours ago, dindar07 said:

Ne seviyesiz sapıkça cevaplar yazılmış burada. Yok gt yalamak falan. Ne biçim söz lan bunlar ? Lise muhabbeti mi yapılıyor ergen ergen ? Gerzek adamlar,  biz Türk toplumu ahlaklı bir toplumuzdur. Kişilerin bireysel olarak yaptıkları sapıklık ve saçmalıklar , bir ideolojiyi bağlamaz. 

Amma sallıyorsun ha Hacı . Dinlerle , sapıklık arasında ilişki kurulmaz. Dinsizlikle de kurulmaz. Ahlak, doğuştandır. Bir dinsiz, bir dindardan daha düzgün olabilir, ben bunu kabul ediyorum zaten.  Anladın mı Hacııııı ? 

Ateistler sapkın olur, neden olmasın ki ! Ateizmle bir sapıklık arasında ilişki kurulmamışmış. Ben hemen kurayım istersen, çok basit. 

O omuzlarının üstündeki %1 ini kullandığın, 3 gramlık beynini çalıştır. 

Mutlak ve gerçek anlamda , Tanrıyı yok olarak sayıp ve buna %100 eminsen,  ki galiba değilsin ;

Eğer eminsen, neden ahlak mahlak vs. gibi salak saçmalıklarla uğraşıyorsun ki ? Her türlü zevki yaşamaya bakarsın. Doğal olmak adına. Yoksa sen kendini kandıran, bulundugun toplumun ahlak kurallarına göre kendini frenleyen bir moron musun ?

 

Öncelikle bir amsatan olarak sen ve sen gibi müslümanların ahlak ve sapıklık üstüne konuşmaya hiç yüzü olamaz. O kadar utanmaz arlanmaz ahlaksızsınız ki, kendi amsatanlığınıza falan bakmayıp böyle ahkam kesebiliyorsunuz.

Başta islam olmak üzere, tüm dinler, ahlaksızlık ve vahşete kılıf bulmaktan başka hiç bir işe yaramayan ilkel öğretilerdir sadece. Bir dindar, hele hele bir müslümanın ahlak üstüne edebilecek hiç bir lafı olamaz.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
12 hours ago, Sundance said:

Dindar iki ara bir derede yalanları üst üste sıralamışsın yine. Nasıl olsa yaptırımı yok salla gitsin, daya gitsin. İster yuttur ister yutturma çamur bile atsan izi kalır.

Anadolunun yapısından kaynaklı mı? Örf ve adetin huyuna suyuna gitmek mi?

On 05.11.2016 at 11:48, Dindarr yazdı:

On 05.11.2016 at 11:48, Dindarr yazdı:

Hani Türkiye'de yoktu? Hani İslam'da yoktu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? İslami partiye bak. 15 yaşın altında cinsel istismara uğramış çocuklar eğer yaşadıkları cinsel istismar evlilik yolu ile yaşanmış ise cinsel istismarcıları affedilecek diye kanun çıkarıyor. Sana bütün bu başlık altında "rıza gösterme ehliyeti - consent" denilen kavramın ne olduğunu anlatmaya çalıştık ama nafile. Duvara anlatsak aynı neticeyi verirdi. Daha kadının rıza göstermesi diye bir kavrama sahip olmadığın için cinsel istismar kriterini belirleyen "riza gösterebilme ehliyeti - consent" denilen kavramı algılaman mümkün değil. Temel eksikliğin var. Önce kadının ne olduğunu anlaman lazım. 14 yaşına gelince bakireliği bozulan Avrupalı hangi kızlar 50 yaşındaki heriflerle olmuş? Neden hiç böyle bir örnek yok? Sınavda bile başlarında kontrol olmadığı halde kopya çekmeye tenezzül etmiyor Avrupalı. Böyle bir zihniyet bakireliği kaybedince gizli gizli 50 yaşındaki heriflerle olacak da saklayacak. Fantazilere bak! Ulan yalan söylemek, gizli gizli yapmak mümkün ise bakireliğin ne hikmeti kalıyor? Yalan söylendikten sonra o bekaret zarını kafana takke yaparlar da haberin olmaz dindarr efendi! Kafan yalancı kafası olduğu için ortada bekaret olmadı mı sen ne bok yiyeceksen başkaları da aynı boku yiyecek sanıyorsun. Rezilliğin de burada işte.

Bir cümle içinde iki yalanı sıralamışsın hemen. 1. sanki cinsel istismar yok da anadolunun örf ve adetlerinden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma var. 2. sanki kanun 15 yaşından küçükler için değil de büyükler için hazırlanmış.

Ulan 15 yaşından büyükler şikayetçi olmadığı sürece zaten suç değil. Kanun tamamen 15 yaşından küçük evlendirilen kızlara yönelik. 

Yalan yalan yalan. Başka yapabildiğin hiç bir şey yok. Yalan söylemek ve işi deliliğe vurmak zorundasın. Burada tek bir net kanıt koyamazsın ortaya. Sıkıştıkça ya "Zort zort osurdum" diye iğrençleşeceksin ya da "Avrupalılar kızları 13 yaşına gelince artık senin sikişme vaktin geldi diyorlar" diye iğrençleşeceksin. Ama sen böyle rezilleştikçe masken de düşecek. O dilin o götüne girecek!

Rezil oldun be dindar. Artık bu forumu takip edenler İslam'ın bir insanı nasıl rezil ettiğini net olarak gördüler.

İşte Türkiye'nin önüne konulan seçenek bu! Dindarr'ın temsil ettiği yozlaşma ile batılı zihniyetin temsil ettiği bilimsellik. Önünüze konulan Türkiye'nin geri kalması için, gelişmemesi için batılı zihniyeti benimseyip gelişmiş ülkelere köle olmanız için yobazlaşmaktır. Batılı zihniyeti ancak bilimi, bilgiyi batılı zihniyet kadar hatta daha fazla benimseyerek yenebilirsiniz. Bilimi, bilgiyi benimsemenin birinci şartı da saçma sapan hurafeleri ve inançları terk edip gerçeği göğüslemek ile mümkün olabilir sadece

Bir kadınla bu konuları yazışarak veya konuşarak tartışmak doğru değildir. Seni ancak bu konuları, iyi dinleyip çok iyi anlamış diğer bir kadın ikna edebilir anlatabilir. Yoksa Sen böyle hala sürekli aynı terane alakasız şeyler vıd vıdı etmeye devam edersin

Anadolu meselesi ise onu sana anlatayım:

Bak canım Anadoluda 15 yaşında bir kızın ortalama 18-24 yaş aralığında biriyle evlendirmiş çok kişi var, kız hamile kalınca doktorların ihbarıyla bunlar tutuklanmışlar. Binlerce aile başvuru yapmış sürekli sürekli hükümete bu duruma kayıtsız kalamamış bu mağdurluğun giderilmesi adına bir defaya mahsus (oy kaybetmemek için) evlenmiş kişiler için geçerli kanun çıkarmıştır. 

Haaaaa !!! Aralarında 30 belki 32 yaşında bir iki istisna olabilir. onu bilemeyimiz o yüzdenden Başbakan (Kör döğüşü) yapmayın demiştir. Artı bu uygulamanın, kimleri kapsayacağı konusunda "bir yaş getirilmiş olursa" "Aaaaaaa bakın devlet şu yaş aralığındaki birinin, 15 yaşında biriyle evlenmesini cevaz verdi" diyerek anasını ağalatcaklardı gündemin O yüzden devlet anadoludaki ortalama 18-24 arası yaş evliliklerine bir defaya mahsus uygulamayı yapıyor, Arada belki 30-15 veya 32-15 olmuş olabilir hepsine, Ana baba ve kızın rızası dahilinde mecburen göz yummak zorunda kalıyor.. saygılarımı diler esenlikler dilerim..

Görüdüğün gibi anadoluda kimse kızını 50-40-30 yaşında biriyle evlendirmiyor münferid istisnalar olabilir. ama Bu tür istisnaların önüne dünyada hiç bir ülke set olamıyor. hatta türkiye haricinde, bütün dünya ülkeleri set olmak şöyle dursun. hepsi kız çocuğun 13-14 ünden sonra cinselliği başlamış olmasına müsade ediyor. Avrupa ve dünyadaki bu müsaade "cinsel istismar Suç oranını müthiş bir şekilde düşürüyor"  tekrar saygılarımı sunar esenlikler dilerim hoşça kalın asukulubılata :DASasa


 

Quote

 

Ulan 15 yaşından büyükler şikayetçi olmadığı sürece zaten suç değil. Kanun tamamen 15 yaşından küçük evlendirilen kızlara yönelik. 

 

Ne şikayeti hevri badi.... Kız hamile kalınca Doktorlar ihbar ediyor. İşte böyle yakalanıp tutuklanan binlerce 18-24 aralığında insan var hapiste Sana alıntıdaki saçmalığı, kim telkin etmişse, çok iyi telkin etmiş keklemiş hayırlı işler :D   Saygılarımı sunarım iyi pazarlar dilerim

 

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, Dindarr yazdı:

Bak canım Anadoluda 15 yaşında bir kızın ortalama 18-24 yaş aralığında biriyle evlendirmiş çok kişi var, kız hamile kalınca doktorların ihbarıyla bunlar tutuklanmışlar. Binlerce aile başvuru yapmış sürekli sürekli hükümete bu duruma kayıtsız kalamamış bu mağdurluğun giderilmesi adına bir defaya mahsus (oy kaybetmemek için) evlenmiş kişiler için geçerli kanun çıkarmıştır. 

Özrü kabahatinden beter dediklerine bir örnek daha.

Bir kere 15 ve daha küçük yaştaki bu çocukların evlendikleri kişilerin 18-24 aralığında olduğundan nasıl eminsin? Öyle bile olsa bu evlilikler normal mi, yasalara uygun mu? 15 yaşındaki bir çocuğun 24 yaşındaki biriyle birlikte olması makul mü? 15 ve altı çocukların evlendirilmesi makul mü öncelikle?

Devlet bu insanları affetmek yerine bedel ödemelerini sağlamak zorunda. Sadece erkek olan kişiyi değil, kızın evlenmesine izin veren, teşvik eden kendi ana babası da cezalandırılmalı ki insanlar çocuklarını evlendiremesin. Sen bunlara af çıkarırsan cesaretlendirir, desteklersin. Olan budur ama bundan ibaret değildir, tecavüzcüler de aklanacaktır.

Mesele din olunca vicdanınızın aslında onaylamadığı pis işleri de savunmaya çıkıyorsunuz. Yapacak bir şey yok, İslam dini çocuklarla evliliği onaylıyorsa onaylıyordur, bunu kabul edip çağa uyum göstermek ve çocukları sapkın yetişkinlerden korumak için çaba göstermek şart. Herkesin kızı oğlu var, bu tip yasalar herkesin başına bela olur. Gelip biri 13 yaşında adet görmüş kızınıza tecavüz eder ve "Ama ben onunla evlenmek istiyorum, niyetim iyi" der takım elbise giyip, hakim de ana babasına "Kızınıza niye sahip çıkmadınız, niye kısa etek giydirdiniz?" deyip bir de azarlar onları, oturup kalırsınız.

13-24-15 yaşındaki çocukların akranlarıyla seks yapması hatadır, yanlıştır, olmaması istenen bir şeydir (nedenlerini de yazarız gerekirse) der ama ahlaksızlık aramayız. Sapıklık da. Ancak bir yetişkinin bu yaş çocuklarla seks yapmak istemesi açıkça sapıklıktır ve bu sapıklığı yapanların yasalar aracılığıyla en ağır cezaya çarptırılması gerekir. Bu tip birliktelikler, evlilikler de ülkemizde gayet yaygındır, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da.

Amanın da aileleri vaktiyle bu kızları evermiş, şimdi üç çocukla ortada kalmışlar, salıverin gitsin yok. Yaptıysa kötü bir şey, çekecek cezasını. Devlet o kadına veya çocuklarına sahip çıksın, baksın ama kızla yatan pislik de kızın ana babası da cezalandırılsın ki kimse böyle pis işler yapmasın, yapmaya yelteneceğine de on kere düşünsün.

Devletin görevi suça özendirmek değil, etkin yöntemlerle suçu azaltmak ve evvela çocukları korumaktır. Onları küçücük yaşlarında evendirmek değil. Ama kafada İslam olunca her tür sapkınlığı meşrulaştırmak birincil görev oluyor...

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada, bu sapık İslamcı tayfanın çıkarmaya çalıştığı yasalardan biri de "rıza yaşı"dır. Bu yaşı 12'ye indirmeye çalışıyorlar, bunu da unutmamak gerek.

Yani 15 yetişkin kişinin tecavüzüne uğramış 12 yaşındaki bir çocuk için rızası vardı diyebilecekler, amaçları da zaten bunu diyebilmek.

O yüzden savunduğunuz şeye dikkat edin Müslümanlar. Şakası yok. Sapık AKP'nin borozanlığını yaptığınızı farkedin ve şu pis işleri savunup durmayın. Seksin ne olduğunu bilmeyen iki ergenin birlikte olmasıyla onlara evlenme izni verilmesi, tecavüzcüsünün kesin dille aklanması aynı şey değil, Avrupa falan deyip bu işten yırtmak mümkün değil Çok pis altında kalırsınız, zira peygamber diye tanımlanan Muhammed'in küçük çocuklarla evlendiği de bilinen bir gerçekken din adına Avrupa'ya sarmanız sizi zorda bırakır.

Onların ne devletleri çocukla evliliği onaylıyor, çocuk tecavüzcüleri aklıyor ne de dini inançlarını referans gösterip din adına sapıklık yapıyor. Bizde ise çağdaş hukuk değil, din referans alındığı için sapkınlıklar devlet tarafından onaylanıyor ve halka benimsetiliyor.

Savunmayın, aklamaya çıkmayın. Size dininizi terkedin diyen yok, sadece doğruyu savunun, dininizle ters düşse bile.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Dindarr yazdı:

Bir kadınla bu konuları yazışarak veya konuşarak tartışmak doğru değildir. Seni ancak bu konuları, iyi dinleyip çok iyi anlamış diğer bir kadın ikna edebilir anlatabilir. Yoksa Sen böyle hala sürekli aynı terane alakasız şeyler vıd vıdı etmeye devam edersin

 

Ne oldu anam, cevap veremeyince "Sen kadın olmalısın" diye aşağılamaya mı çalışıyorsun beni?

İster senin üstünde isterse göndereceğin biri üstünde tatbiki göstereyim bakalım kadın mıyım, erkek miyim... Onu istiyorsun herhal!

2 saat önce, Dindarr yazdı:

Anadolu meselesi ise onu sana anlatayım:

 

Bak canım Anadoluda 15 yaşında bir kızın ortalama 18-24 yaş aralığında biriyle evlendirmiş çok kişi var, kız hamile kalınca doktorların ihbarıyla bunlar tutuklanmışlar. Binlerce aile başvuru yapmış sürekli sürekli hükümete bu duruma kayıtsız kalamamış bu mağdurluğun giderilmesi adına bir defaya mahsus (oy kaybetmemek için) evlenmiş kişiler için geçerli kanun çıkarmıştır. 

 

Haaaaa !!! Aralarında 30 belki 32 yaşında bir iki istisna olabilir. onu bilemeyimiz o yüzdenden Başbakan (Kör döğüşü) yapmayın demiştir. Artı bu uygulamanın, kimleri kapsayacağı konusunda "bir yaş getirilmiş olursa" "Aaaaaaa bakın devlet şu yaş aralığındaki birinin, 15 yaşında biriyle evlenmesini cevaz verdi" diyerek anasını ağalatcaklardı gündemin O yüzden devlet anadoludaki ortalama 18-24 arası yaş evliliklerine bir defaya mahsus uygulamayı yapıyor, Arada belki 30-15 veya 32-15 olmuş olabilir hepsine, Ana baba ve kızın rızası dahilinde mecburen göz yummak zorunda kalıyor.. saygılarımı diler esenlikler dilerim..

 

Türk medeni kanununa göre 15 yaş üstündeki bir kız şikayetçi olmadığı sürece yasal olarak suç değil zaten! Doktorlar da gelen hamile kızlar 15 yaşın altında oldukları için yasa gereği polise haber vermek zorunda. Yoksa doktorlar suça yardım ve suçu gizleme suçlaması ile karşı karşıya kalırlar! 

Anlamadığın şey gerek Avrupa'da gerek Türkiye'de böyle belirtilen minimum yaşların o yaşlar altında biz çocuğun cinsel ilişkiye rıza gösterebilme yetisinin ne olduğundan haberi olamayacağının kabulü. Yani ister evlilik adı altında, ister aşk adı altında, ister başka bir isim adı altında o kızlar istediği kadar rıza gösterdiklerini söylemiş olsunlar, o kızlar ile cinsel ilişkiye girilmiş olması suçtur. Ortada öyle hapiste olduğu için mağdur olan cinsel istismarcılar yok. Mağduru bile cinsel istismarcıyı ele alıp değerlendiriyorsunuz. mağdur olan kim? Kızlar ve varsa çocuklar. Mağduriyet ne? Eşleri hapise atılan bu kız ve çocukların geçinememesi, sefil olmaları. Bu kızların mağduriyetini gidermek, cinsel istismarcısını hapisten çıkararak mı çözülüyor? Çözüm olarak ortaya koyduğunuz şeyin ne kadar yoz olduğunu bile kavrayamıyorsunuz. Kalas gibi adamlarsınız hepiniz. İtiraz edince de orospu gibi name yapıyorsunuz ona buna bok atıyorsunuz.

Burada mesaj üstüne mesaj attın "13 yaşında bir kızın bekareti 15 yaşında bir çocuk tarafından açılırsa o kız topluma mal olur" diye iğrençleştin. Şimdi "15 yaşın altında,18-24 yaş aralığında evlendirilmiş çok kişi var" diye mübah görüyorsun. Daha dün bokluyordun şimdi ne oldu? O dilin götüne girdi!

Kaldı ki 18-24 müş de, arada 30-15 olmuşmuş. Hepsine anası babası ve kızın dahilinde mecburen göz yummuş. Nasıl da şark kurnazlığından medet umuyorsun. Şark kurnazlığının süresi doldu. Artık bilgi çağı herkes görüyor anyayı konyayı. Böyle ucuz kıvırtmalar ancak yapanını rezil ediyor.

Elli kere anlatıyoruz adı ister evlilik adı altında olsun, ister anasının babasının rızasıyla olsun, ister kızın rızasıyla olsun 15 yaşın altında hiç bir kıza dokunamazsın! Suçtur! 15 yaşın altındaki bir kızın cinselliğe rıza gösterebilme ehliyeti yoktur. Kız 14 yaşında daha hayatın ne olacağını bilmiyor. 18 yaşına gelecek belki kendine uygun bir hayat görüşü benimseyecek. Evinde bir herif, kolunda 3 tane bebekle hangi hayat görüşü benimseyecek özgürlüğü olacak kızın? Nah benimseyecek!

Eee nerede kaldı ahlak? 14 yaşındaki bir kız ile 15 yaşındaki bir çocuk kanları kaynıyor birlikte oluyorsa bu ahlaksızlık. Kızın bekareti açıyor toplum malı oluyor da tüm toplum kızın üzerinden gidiyor da 14 yaşındaki bir kız evlendirilince çok ahlaklı oluyor. O 14 yaşındaki kızı kocası 16 yaşında boşarsa ne olacak? Bekareti yok. Topluma mı mal olacak o kız? Kocası askerde şehit oldu. Bekareti yok. Ne oldu? Topluma mı mal oldu şimdi bu kadın?

Senin kızının bekareti olmasa topluma mı mal olur pis herif? Diyelim doğuştan bekaret zarı olmadan doğdu kızın. Bütün toplum üzerinden geçer mi kızının? 50 yaşındaki adamlara, her önüne gelene verir mi kızın? Eğer "Evet benim kızım bekareti olmasa her önüne gelene verecek yapıda. Ben bu kızın bekareti olmasa emin olamam" diyorsan sana baba değil GODOŞ denir bizim lügatta. Yok eğer "Yok lan! Olur mu öyle şey. Kızım hayatta öyle şey yapmaz. ben baba olarak gerekli eğitimi ve alakayı verdim kızıma." diyorsan başkasının kızına ne dil uzatıyorsun pis herif? 

 

 

 

tarihinde Sundance tarafından düzenlendi
vefat etmez şehit olur
Link to post
Sitelerde Paylaş
20 saat önce, dindar07 yazdı:

 Ben turizm mezunuyum ve turizmde çalışıyorum. O saydıgın ülkelerin ne oldugunu biliyorum. 

İşte iki yüzlü ve cahil bir muhafazakar daha. Yaz aylarında bikini ile güneşlenen turistlerin arasında hiç rahatsız olmadan çalışır, bir güzel parasını kazanır, hatta eline fırsat geçse muhtemelen her türlü haltı da yer ama sayesinde ekmek yediği insanların arkasından da üç kuruşluk aklıyla ''sapık, kafir, ben hepsini biliyorum zaten'' diye atıp tutar. Öyle profiline Allah lafzı koymayla sosyal medyada Allah, Peygamber sevgisi paylaşımları yapmakla samimi dindarlık olmuyor. Batılara sayıp sövmeden önce git gözünü haram kabul ettiğin şeylerden sakınabileceğin bir iş bul kendine.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 19.11.2016 at 21:13, anibal said:

Pratik ile teori başka şeyler.

Teorik olarak, cinsellik bireysel bir haktır ve hiç kimse bu haktan mahrum edilemez.

Basitçe, siz kıza, yaşı herneyse, önce özgürce seçebileceği bir ortam var edersiniz. Ki bu ülkemizde yok. Kız orada özgürce seçer, seks yapar. Ha, bu teknik olarak hiç bir sorun olmayan bir olgudur. Ötesinde olaylar gelişir. Fakat ülkemizdeki durum, birilerinin, el mahkum, başka bir çaresi olmayan genç, çocuk yaştaki kızları alıp, tam olarak doğru ifadeyle tecavüz, yani kızın rızası dışında ona fan fini fin fon yapmasıdır. 

Öncelikle,tarihin çok büyük bir bölümümde insanlık, küçük ve göreceli olarak otonom gruplar içerisinde avcı ve toplayıcı olarak yaşamışlardır.Senin yaptığın betimlemeler daha çok avcı-toplayıcı toplumlara yönelik olduğunu düşünüyorum.Bu noktada belki,  dişinin erkekle sex yapma isteği (erkeği seçecek) istatistiksel ortalama olarak avcı toplumlarda mı yoksa tarım devrimi sonrası toplumlarda mı daha özgürce ??? diye sorulabilir. 

Toplum kavramını, belirli bir toprak parçası üzerinde, birbirleriyle etkileşim halinde olan ve ortak bir kültürü paylaşan sürü olarak tanımlıyorum. Bunu, daha çok geçmiş toplumların yaşam biçimleri dikkate alarak yaparım. Ancak günümüzde toplum-sürü tanımı çok daha geniş ve esnek. Çünkü küreselleşme süreci, toplumlar arasındaki sosyal sınırları çizmeyi neredeyse imkansız hale getirmiştir.Öte yandan kültürel karmaşa, her yerde genel kural haline gelmiştir.  Toplum tiplerini, avcı-toplayıcı, göçebe-bahçıvan, tarım, endüstri ve endüstri-sonrası olmak üzere ve tarihi süreç içindeki konumlarına göre değerlendirmek gerekir.....Çünkü, sadece avcı toplum tiplerinde çok az eşitsizlik vardı. Diğer tüm toplum tiplerinde sınıf kavramı ortaya çıkmıştır. Bu çok derin ve büyük bir konu. Neolitik devrim (tarım..)  zaten insanlar arasında sınıf kavramını ortaya çıkaran kavram ve dinlerin çıkış noktası da bu zaten. Bu bağlamda,  zayıf olanlar da soylarını devam ettirme şanslarını buldular...Demem o ki, dişiler için artık özgür seçim, alfa malfa kavramları yok artık.Dişilere, özgürce seçim yapabileceği ortam da var edemezsiniz. Herşey tamamen artık karşılıklı çıkar meselesine dönmüş durumda. 

On 19.11.2016 at 21:13, anibal said:

Kadınlar, yaşı kaç olursa olsun, sürü liderini bulmak ve ondan döllenmek üzere genetik programlıdır. Yaşı küçüğk yada büyük bir dişinin, bu nedenle, ahanda sürü lideri bu dediği bir erkeğe denk gelmesi durumunda, bir şekilde onunla seks yapmayı kabul etmesi, istemesi, hatta bunun için elinden geleni ardına koymaması mümkündür ve dahası doğal bir hakkıdır. 

Bu dediğini, doğada mutlak anlamda özgür bir dişi uygulayabilir. Şu andaki dünya düzeninde daha doğrusu neolitik sonrası devirler için artık böyle bir durumun geçerli olduğunu zannetmiyorum.İstisnalar, kaideleri ve total uygulamaları değiştirmez. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 19.11.2016 at 22:46, Buzul said:

Sana o kadar kaynak verdim,islami sitelerden,ama sen anlamazsın,sen pişkin adamsın,yüzsüz adamsın.Adamlar diyor ki o yaşlar arası ergen olarak görülür bunlar,ama yine de evlenebilirler.O üst sınır aşılırsa,yapacakları evlilikler zaten yetişkin evliliği olur diyor.Ha bir kız 9 yaşında adet görmezde,12 yaşında görür.O yaşla,yani 12 ile 17 yaş arası kız ergen olarak görülür,evlenebilir diyorlar.9 yaşında görürse kız,9 ile 17 arası ergen olarak görülür,evlenebilir diyorlar.Ama sen anlamıyorsun,

Sen var ya karşımda sürekli mağlup olmanın pisikolosijiyle o kadar fazla küfürler ediyorsun ki senşnle tartışmaya girdiğim için kendime çok kızıyorum ve diyorum kii ya bırak bur aptalı :D ne hali varsa görsün ama dayanamadım yine sana yazıyorum hayret bir şey

Yukarıda diyorsun ki işte bu yüzden islami sitelerde "Evlilik yaşının Alt yaş sınırı ile üst yaş sınırı" koymuşlar. :D  

Bak canım Sen bunu biraz sonra masaya koyacağım külağıma yada başka bir şeyime şapkama anlat olur mu?

Ne demek bu ya

Evlilikte her iki cins için bir alt yaş sınır koyarsın, üst yaş sınır koymanın anlamı manası nedir yaaaaawwww 

 

Bak gerçek şudur ki :Ebu hanefi demiş ki evlilik yaşı 18dir. bunun aşağısında kızları reşit kabul etmiyorum evlemesini onaylamıyorumn diğerleri hak mezheplerde (köylerde hakim olmuş)  ve onlar 15 dir demiş avrupaya kıyak geçmişler.

Şimdi şerefsiz müslümanlar buna müdahale edip, Dört hak mezhebin eserlerine el karıştırıp "Efendim Ebu hanefinin 18 dediği üst sınırdır, en alt sınır 12" dir demek adamı kıçında osurtturup güldürmektedir

Ulan ne demek "Evlenme yaşının alt sınırı 12, üst sınır 18dir" demek 

manyaklaaaan bunlar. Bir alt sınır koyarsın, adet görme zamanı 9-12 dersin bundan sonra ne zaman adet görürse evlenebilir serbesttir dersin   üst sınır mı olur? üst sınır 18 dir demek ne demek yani, 18 ini geçince evlenemiycek mi yani?   hassss hopocinano :D

hadiiiii ya bırak bu işleri kabul et özür dile 

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, impressivo said:

Öncelikle,tarihin çok büyük bir bölümümde insanlık, küçük ve göreceli olarak otonom gruplar içerisinde avcı ve toplayıcı olarak yaşamışlardır.Senin yaptığın betimlemeler daha çok avcı-toplayıcı toplumlara yönelik olduğunu düşünüyorum.Bu noktada belki,  dişinin erkekle sex yapma isteği (erkeği seçecek) istatistiksel ortalama olarak avcı toplumlarda mı yoksa tarım devrimi sonrası toplumlarda mı daha özgürce ??? diye sorulabilir. 

Toplum kavramını, belirli bir toprak parçası üzerinde, birbirleriyle etkileşim halinde olan ve ortak bir kültürü paylaşan sürü olarak tanımlıyorum. Bunu, daha çok geçmiş toplumların yaşam biçimleri dikkate alarak yaparım. Ancak günümüzde toplum-sürü tanımı çok daha geniş ve esnek. Çünkü küreselleşme süreci, toplumlar arasındaki sosyal sınırları çizmeyi neredeyse imkansız hale getirmiştir.Öte yandan kültürel karmaşa, her yerde genel kural haline gelmiştir.  Toplum tiplerini, avcı-toplayıcı, göçebe-bahçıvan, tarım, endüstri ve endüstri-sonrası olmak üzere ve tarihi süreç içindeki konumlarına göre değerlendirmek gerekir.....Çünkü, sadece avcı toplum tiplerinde çok az eşitsizlik vardı. Diğer tüm toplum tiplerinde sınıf kavramı ortaya çıkmıştır. Bu çok derin ve büyük bir konu. Neolitik devrim (tarım..)  zaten insanlar arasında sınıf kavramını ortaya çıkaran kavram ve dinlerin çıkış noktası da bu zaten. Bu bağlamda,  zayıf olanlar da soylarını devam ettirme şanslarını buldular...Demem o ki, dişiler için artık özgür seçim, alfa malfa kavramları yok artık.Dişilere, özgürce seçim yapabileceği ortam da var edemezsiniz. Herşey tamamen artık karşılıklı çıkar meselesine dönmüş durumda. 

Bu dediğini, doğada mutlak anlamda özgür bir dişi uygulayabilir. Şu andaki dünya düzeninde daha doğrusu neolitik sonrası devirler için artık böyle bir durumun geçerli olduğunu zannetmiyorum.İstisnalar, kaideleri ve total uygulamaları değiştirmez. 

 

Doğada mutlak anlamda özgür bir dişi yok di mi? Güleceğim yoktu hiç...

BBC'nin cinsellik üzerine bir belgeseli vardı. Adamın biri ne güzel evlenmiş, üçte çocuğu olmuş. Ama çocuklardan biri hastalanmış. Doktora götürmüşler, hastalık genetik çıkmış. Bunun üzerine, anası, babası ve diğer kardeşlerde, aynı hastalığı taşıyor mu diye DNA analizi yapılmış. Sonuç, üç çocuğun da babası farklı ama hiç birinin babası kadının kocası değil.

Realiteyi her zaman karıştırmak gibi saplantıları olmuştur, olacaktır insanların. 

Ama daha önemlisi şu, kadına zulm eden bir sistemi, ama bu böyle diye savunmak mı, yoksa, zulmü ortadan kaldırmak mı?

Bu zulm için kullanılan en yaygın yöntem, ikinci seviyeden dinle nemalanan ezik sürüsü olmuştur. MEsela, Muhammed'e kadınların sokağa çıkmasını yasaklatıp, illa çarşafa girsinler diye bastırıp yaptıran, ömer denen eziktir. Karısını elde tutmayacak kadar ezik ve beta, gamma vs. birey olmaktan ötesini düşünemeyen ezik tipler, kadını bu şekilde baskı altına alıp durmuştur. 

Şu anda, uygulamaya bakılırsa da, haliyle, müslümanların karısı, kızı, bacısı da hepsi kaşarın en tellisi, en azgını. Öyle böyle değil, aman bir sokağa çıksalar, direğin dibine dömelip, gelen s...sin, giden s...sin diye bağıracaklar sanki. Erkeklerin de alayı haliyle tecavüzcü, sapık. Kızın saçını görse, bacağını görse falan oracıkta sokak ortasında düzecek. 

İşte dinin insanları hangi hale getirdiğinin ispatıdır, mevcut kadına bakış. Sanmayın, Hristiyanlık falanda çok farklı değildir. Ama onlar artık yok oldular uzun zaman önce. Cahil cühela toplumlarda kalan islamın yaptığı ise.. MAlum işte, aklı başında, yaşını başını almış olgun bir kadını asla ikna edemeyecek ezikler, öyle bir kadını mutlu edemeyecek bamya pipiler, iktidarsız, erken boşalan tipler falan, gidip parasıyla marasıyla her neyse, ailesini razı edip, ufak kızlara sahip olma ve ömür boyu tecavüz etme imtiyazı kazanıyor. Bu eziklerin dünyasında, kadınların namuslu kalmak gibi bir seçeneği zaten olamaz gerçi. Ama sonuçta varılan nokta, tüm kadınlar orospu, şıllık, kaltak, tüm erkekler tecavüzcü, sübyancı, sapık. İşte doğayı yok saymanın sonucu olacak budur.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Dindarr said:

Bak gerçek şudur ki :Ebu hanefi demiş ki evlilik yaşı 18dir. bunun aşağısında kızları reşit kabul etmiyorum evlemesini onaylamıyorumn diğerleri hak mezheplerde (köylerde hakim olmuş)  ve onlar 15 dir demiş avrupaya kıyak geçmişler.

Şimdi şerefsiz müslümanlar buna müdahale edip, Dört hak mezhebin eserlerine el karıştırıp "Efendim Ebu hanefinin 18 dediği üst sınırdır, en alt sınır 12" dir demek adamı kıçında osurtturup güldürmektedir

Ulan ne demek "Evlenme yaşının alt sınırı 12, üst sınır 18dir" demek 

manyaklaaaan bunlar. Bir alt sınır koyarsın, adet görme zamanı 9-12 dersin bundan sonra ne zaman adet görürse evlenebilir serbesttir dersin   üst sınır mı olur? üst sınır 18 dir demek ne demek yani, 18 ini geçince evlenemiycek mi yani?   hassss hopocinano :D

hadiiiii ya bırak bu işleri kabul et özür dile 

Ortada Kuran ve hadisler varken Ebu Hanife'yi kim sikler geri zekalı? Yanlış araba tapıyorsun.

Bu dinin kurucusu Muhammed hem de 50 küsur yaşında ve evli iken bir de Aişe ile 6 yaşında nişanlanıp 9 yaşında gerdeğe girmiş mi? Girmiş.

Kuran'da daha adet görmemiş kızlarla evlilik onaylanmış mı? Onaylanmış.

Bunlar bilinirken sen istediğin kadar kıvır, ancak kendinin kandırırsın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 19.11.2016 at 21:46, Buzul yazdı:

Sana o kadar kaynak verdim,islami sitelerden,ama sen anlamazsın,sen pişkin adamsın,yüzsüz adamsın.Adamlar diyor ki o yaşlar arası ergen olarak görülür bunlar,ama yine de evlenebilirler.O üst sınır aşılırsa,yapacakları evlilikler zaten yetişkin evliliği olur diyor.

 

3 saat önce, Dindarr yazdı:

Sen var ya karşımda sürekli mağlup olmanın pisikolosijiyle o kadar fazla küfürler ediyorsun ki senşnle tartışmaya girdiğim için kendime çok kızıyorum ve diyorum kii ya bırak bur aptalı :D ne hali varsa görsün ama dayanamadım yine sana yazıyorum hayret bir şey

Yukarıda diyorsun ki işte bu yüzden islami sitelerde "Evlilik yaşının Alt yaş sınırı ile üst yaş sınırı" koymuşlar. :D  

Başkalarını aptal sanmanın nedeni okumayı becerememen olabilir mi?

Yobazsın anladık da, ilkokuldan terk filan mısın? Ne yazmayı biliyorsun, ne okumayı...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Saç telinden tahrik olacak kadar seksle bozmuş..... kadının gülmesini dahi ayıplayacak kadar pipisinin kontrolünde yaşayan..... "dayı ve amca eşleri ile nikah düşer" diyecek kadar sapıtmış..... 

Kızlık zarını "namus" yapan..... eşlerini "erkek doktor bakar" diye hasta bırakan..... kadını poşetlenmiş seks ürünü haline getiren....

3 kadınla bile yetinmeyecek kadar azıtmış ama daha ilk ilişkisinde karısının kafasını taşla parçalayacak kadar alçalmış.....

Kitabında tecavüze ceza dahi getirmeyen ama masum ilişkilere "acımadan işkence yapın" diyebilecek kadar ahlaktan yoksun....

Cariyelerle zorla ilişkiyi kınamayan...... "evli kadını karın yapabilirsin" diyen..... kadınları fuhşa zorlamayı serbest bırakan.....

Yetim çocukları evlatlık edinmek yerine karısı yapan !..... kadına evlenme ve boşanma hakkı vermeyecek kadar seks kölesi yapan ve hatta kadınlara dayak yemeden insanca yaşama hakkı bile tanımayacak kadar kudurmuş !........... böylesine sapıklığın tarihini yazan ve tüm bu ahlaksızlıkları 14 asırdır islam ülkelerinde yaşatarak dinlerinde varolduğunu bizzat kendilerinin haykırdığı bu çürümüş zihniyetin dalkavukları...., hala burada utanmadan sıkılmadan konuşabiliyor mu.......!!!!!!??
 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geyik muhabetti almış gidiyor.

Freud'a göre "çocuk cinselliği" diye bir şey vardır. Çocukların da bazı durumlarda (kendilerine göre) uyarılması durumu vardır.

12-13 yaşında erkek ve kız çocukları bu alanı keşfetme eğilimde olurlar. Çeşitli denemeleri, yaklaşımları olur. Bu gayet de doğaldır.

Bu yaşlarda yetişkinlerle (ABD'de bazı erkek öğrenciler öğretmenleri ile) bu tür deneyimler yaşayabilirler.

- Bu yasal açıdan suçtur. Çocukların gelişimini olumsuz etkileyeceği düşünülür. Bu yüzden 18 yaşına kadar yasaklanmıştır.

Ama bu yaşa kadar kendi aralarında ne yaptıklarına bildiğim kadarıyla kimse karışmaz. Gelişmiş bazı ülkelerde 15-16 yaşında (sadece kızlar) evlenebilmektedir.

 

Din meselesini siz daha iyi bilirsiniz. Ama "zina" bildiğim kadarıyla dinlerde yasaktır. İlla ki evleneceksin. Başka yolu yoktur. Dine göre bu böyledir.

Çocuk evliliği UNESCO'nun filan dünya çapında önlemeye çalıştığı, ilkel ülkelere özgü bir sorundur.

TR'de çocuğunu 18 yaşından (lise bitmeden), sakat falan olması durumu hariç, bunu yapan ebeveynin evine gidip çocuğu o aileden alacaksın. Gelişmiş ülkelerde bu böyledir.

- Ama, konuşup duruyoruz. Yetiştirme yurtlarının durumunu biliyior musunuz?

halimize şükr edip geziyor. Ama medeni toplumda olmayacak unsurlar var.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Henüz küçük çocukları sömürmekten vazgeçmeyi başarabilecek kadar insanileşmiş ya da medenileşmiş değiliz.İnsanlık hala ilkel , beyinsiz ve cahil. Çocuklar, dünyanın en sömürülmüş varlıklarıdırlar.Nasıl şu anda dünyada, büyük bir hareket, kadınların özgürleşme hareketi yükseliyorsa, bir gün çocukların özgürleşme hareketi de gerçekleşecektir. Çocuklar muazzam derecede çektiler, kimse bu kadar çekmemiştir.Onları bu düzenin içinden çıkarmak neredeyse imkansız, çünkü onlar bağımlı ve acizler. Ebeveynler onları sevdiklerini zannederler ama koşullara bağlı sevgi, sevgi değildir.

Anne-Babalar çocuğu,  bir hristiyana,müslümana,hinduya veya yahudiye dönüştürmeye çalışırlar.Çocuğun üzerinde oynadığın siyasi bir oyundur bu, onun zihnini koşullandırırsın, ona neyin doğru neyin yanlış olduğunu söylersin; hem de kendin bile bilmezken ! Tanrı'nın var olup olmadığı hususunda beynini işlersin onun ! Bunu daha kendin bile sorgulamamışsındır. Zırvalarla dolu bir sürü saçmalığı çocuğun zihnine akıtıp durursun. Hayatı boyunca , senin sözde sevgin yüzünden çekecektir ! Çocuk acizdi ve sen ona yardım etmekten keyif alıyordun, çünkü insan birine yardım ettiğinde kendini iyi hisseder.Aciz insan sana, ona kıyasla daha güçlü olduğun fikrini verir. İnsanların başkalarına acımayı sevmesi de işte bu yüzdendir.

Umarım birgün yetiştirilen her çocuk, tarafsız eğitim destekli, dogmatik dayatmaya maruz kalmadan , insan yaşamına dair her türlü (bilgi,cinsellik,özgürlük,) haklarını, doğallık içinde yaşama hakkına sahip olur... 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Norveç polisi 2015 yılından beri yürüttüğü soruşturma kapsamında büyük bir pedofili ağının çökertildiğini ve 51 kişinin tutuklandığını açıkladı.
Polisin açıklamasına göre sanıklar işledikleri suçun karşılığında 15 yıla kadar varan hapis ile cezalandırılabilecekler.

Ve Türkiye:
Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız'a göre 6 yaşındaki çocukla evlenilebilirmiş. İsteyen, istediği yaşta çocukla evlenebilirmiş. Çocuklar da kendi aralarında evlenebilirmiş. Yani modern zamanlarda adına pedofili denen ve bir suç teşkil eden bu kavram, beyefendiye göre dinen caizmiş. Ayrıca beyefendiye göre çalışan kadın fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyormuş.
Bu kadarla kalsa iyiydi. Yani nesi iyiydi tam olarak bilemiyorum tabii ama bu noktadan sonrası daha da kötü. Bu lafları söylediği için onu gittiği Sinop'ta protesto eden 17 kişi olaydan 15 gün sonra gözaltına alınmış.
Gerekçe ise bu kişilerin toplantı ve gösteri yürüyüşü kanununa muhalefet etmeleri.
Ama bu korkunç sözlerin sahibi Nureddin Bey yoluna devam ediyor.
Bu olaylar üzerine söz konusu açıklamaları yaptığını kamuoyuyla paylaşan ve o videoyu Twitter'dan parça parça yayınlayan gazeteci Mustafa Hoş'un hesabı, ‘Nureddin Yıldız'ın ticari haklarının zarar gördüğü' gerekçesiyle askıya alındı.

Evet, pedofil her yerde var ama batı ne yapıyor, AKPnin müslüman Türkiyesi ne yapıyor?

 

Ve bir kaç bilgi daha:

AKP'nin iktidarında, fuhuş % 790, cinsel taciz % 449, çocukların cinsel istismarı % 434, uyuşturucu bağımlılığı % 678, kadın cinayetleri % 1400 arttı. Çocuk pornosunda dünyada 5'inciyiz, hayvanlara tecavüzde dünyada 1. sıradayız. 
Bu rakamlar resmi rakamlar bir de kayıt dışı olanlarla durumumuz aslında çok daha beter…

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 28 Ekim 2016 at 13:11, Sundance yazdı:

Dindarr sen ne kadar laftan anlamaz bir insansın? Hem okuduğunu anlamıyorsun hem de yalan söylüyorsun.

Turkey[edit]

The age of consent in Turkey is the age of majority (set at 18 as per Article 11 of the Turkish Civil Code).

According to Article 104 of the Turkish Penal Code (Türk Ceza Kanunu), sexual intercourse with minors aged 15, 16 and 17 can only be prosecuted upon a complaint. However, if the offender is a person who is forbidden to marry the child by law or is a person who is obliged to take care of the child due to adoption or foster care, then the prosecution doesn't require a complaint and the punishment is aggravated.[130]

Article 103 regulates any kind of sexual activity with minors under 15 (or minors under 18 who lack the ability to understand the legal meanings and consequences of such actions) as child sexual abuse.[130]

15 - 16 - 17 yaşındakilerle cinsel ilişki kurmak şikayet durumunda ceza gerektirir diyor. Türkiye'de 18 yaş altında cinsel ilişkiye izin veriyor. Topluma mı mal oldu kızlarımız şimdi?

Eeee ne oldu senin 18 yaş sınırın? 

Avrupa'da da 18 yaş altı cinsel ilişkiye 

İşte bu senin düşünce yapının pisliğini gösteriyor. Kendini dinine o kadar bağlamışsın ki senin için önemli olan dinini yüceltmek. Bu uğurda ne pisliğe battığını göremiyorsun bile.

Spain

The age of consent in Spain is 16, under a new law which came into effect on 1 July 2015.[119][120]

Spanish Criminal Code Article 183:

(1). El que realizare actos de carácter sexual con un menor de dieciséis años, será castigado como responsable de abuso sexual a un menor con la pena de prisión de dos a seis años.

Translation: Whoever performs sexual acts with a minor under sixteen years, shall be punished for sexual abuse of a minor with imprisonment of two to six years.

(3). Cuando el ataque consista en acceso carnal por vía vaginal, anal o bucal, o introducción de miembros corporales u objetos por alguna de las dos primeras vías, el responsable será castigado con la pena de prisión de ocho a doce años, en el caso del apartado 1...

Translation: When the attack consists of bodily entry through vaginal, anal or oral, or introduction of body parts or objects for some of the first two way, the offender shall be punished with imprisonment from eight to twelve years, in the case of paragraph 1...

There is a close in age exemption: El consentimiento libre del menor de dieciséis años excluirá la responsabilidad penal por los delitos previstos en este Capítulo, cuando el autor sea una persona próxima al menor por edad y grado de desarrollo o madurez

Translation: The free consent of the minor under sixteen excludes criminal responsibility for crimes under this chapter, if the perpetrator is a person close in age and level of development or maturity to that minor.

The age of consent rises to 18 if there is deception or abuse of a recognized position of trust, authority or influence over the minor.

Spanish Criminal Code Article 182:

(1). El que, interviniendo engaño o abusando de una posición reconocida de confianza, autoridad o influencia sobre la víctima, realice actos de carácter sexual con persona mayor de dieciséis años y menor de dieciocho, será castigado con la pena de prisión de uno a tres años.

Translation: Whoever performs sexual acts with a person over sixteen and under eighteen by deception or abuse of a recognized position of trust, authority or influence, shall be punished with imprisonment of one to three years.
 
16 yaş altında sadece yakın yaş aralığında ise esnek davranılır diyor yoksa 8 ile 12 sene cezası var diyor. Bununla da yetinmiyor 16 ile 18 yaş aralığında güveni, yetkiyi veya otoriteyi kötüye kullanarak istismar edilirse ceza veriyor.
 
Hani nerede 13 yaş? Yani dinini yüceltmek uğruna yalana bulaşıyorsun. Aslında sana cevap vermeye bile değmez de burayı okuyanların yüzü suyu hürmetine yazıyorum.
 
Sadece iki örnek gösterdim yazdıklarından ikisi de doğru çıkmadı.
 
Sen ne menem bir şeysin? Kendi karakterin hakkında ne düşünüyorsun? Bağlı olduğun dini böyle mi savunuyorsun? Dinini böyle savunurken insanların gözünde dinini ne seviyeye düşürdüğünün farkında mısın?
 
Oturup tek tek ülke ülke yazarım sana neyin ne olduğunu.
 
Nijerya'da, Somali'de, Suudi Arabistan'da sexual consent denilen kavramın neden bulunmadığını. Bir insanın rüştüne ermesi ile bir ergenin cinsel rıza gösterme yetisinin nasıl farklı şeyler olduğunu açıklardım ama nasıl olsa anlamayacaksın.
Anlayacaklar için kısaca şöyle yazayım: 
İslamda cinsel rıza gösterme yeteneği diye bir şey yoktur. Kadının rızası da beklenmez. Tek kriter evliliktir. O kriter sağlandıktan sonra 18 yaşından küçük bir çocuğun psikolojik olarak cinsel ilişkinin sonuçlarını nasıl karşıladığının önemi yoktur.
Rüşt yaşının 18 yaş olarak belirlenmesi ile cinsel ilişkiye manen yeterlilik belirlenmesi arasında fark vardır. Nijerya, Somali ve Suudi Arabistan gibi çocuk evlilik oranı tavan yapmış ülkeleri örnek göstermek saçmalamanın daniskasıdır.
 
Avrupa'da ise mentalite insan üzerine kuruludur. Avrupa'da çocuklar için cinsel ilişki yaşının net olarak belirlenmesi, hangi şartlarla cinsel ilişkinin ceza görmediğinin belirlenmesi tamamen çocuğu korumak amaçlıdır.
 
Avrupa'da 15 yaşındaki bir çocuğun 40 yaşındaki bir herif tarafından cinsel ilişkiye zorlanması, kandırılması, saflığından istifade ederek yönlendirilmesi yasa ile engellenmeye çalışılmaktadır. Verilen age of consent yani rıza gösterme yeteneği için gereken minimum yaşlar işte bu koşulları açıklamaktadır. Cinselliğin çocuklar tarafından doğru zamanda yaşıtları ile sağlıklı bir şekilde keşfedilmesini garanti altına almaya çalışır. İşte medeni insanlar çocuklarının doğru psikolojik cinsel gelişim süreci geçirmesine bile bu kadar özen göstermektedir. Böyle bir mentaliteye "Bunlar kızlarına doğum kontrol yöntemi verip tüm toplumun altına yatırıyorlar" diye pislemeye çalışmak aslında bunu söyleyenin mentalitesinin ne kadar yobaz, ne kadar iğrenç ve ne kadar aşağılık olduğunu göstermektedir.
 
Mentaliteye özellikle dikkatinizi çekerim. Bir taraf çocukların doğru cinsel gelişim sürecinden geçmesine özen gösterirken diğer taraf konuyu sadece cinsel zevk olarak ele almaktadır. Müslüman ülkelerde çocuk evliliği denilince akla gelen 60 yaşındaki heriflerle 9 yaşındaki bebeklerin evliliğini görmezden gelip ağızlarına almayanlar kalkıp da 14 - 15 - 16 - 17 yaşındaki ergenleri korumaya yönelik (yaş sınırı getiriyor, bu çocuklara psikolojik olarak uygun olmayan şekilde yaklaşanı yakarım diyor) kanunları utanmadan dillerine doluyorlar. Tamamen ergenleri korumaya yönelik bu kanunları, dinlerini eğip büktükleri gibi büküp pisliklerini bulaştırmaya çalışıyorlar.
 
Ancak realite kazık gibi karşılarında dikiliyor. Medeni ülkelerde bu aşağılık düşünce yapısı gözükmezken islam ülkeleri boğazına kadar gömülü halde.
 
https://www.facebook.com/ilkannelik/videos/982145335197418/
 
 
 

Türkiyede 18 yaş altı ise yaş aralığı,rıza,şikayet var mı falan dinlenmez içeri atılır.Dindar bu konuda haklı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, Ateş seni çağırıyor yazdı:

Türkiyede 18 yaş altı ise yaş aralığı,rıza,şikayet var mı falan dinlenmez içeri atılır.Dindar bu konuda haklı.

Yasal olara 15 yaş üstü şahsın şikayeti şarttır. 

İlgili kanun maddesini yapıştırdım yukarıda konuya. İnanmayan açar TCK'yı bakar.

AKP'nin getirdiği düzenleme tamamen 15 yaş altı çocuklar içindir. Bu düzenleme 15 yaş üstünü kapsıyor demek yalancılıktır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şikayet meselesi değil. Ailelerin çocukları okutmama özgürlüğü var. Böyle bir şey olmamalı. Kız ve erkek çocukları aileleri tarafından okuldan alınabiliyor. evlendirilip çalıştırılabiliyor. Yetiştirme yurtlarının durumu da felaket. TV'de yetiştirme yurtları ile ilgili bir tek haber göremezsiniz. Hapishaneler gibi onları da unutmuşuz. Bu da sosyal devlet ile alakalı. Asgari ücretlilere sağlık hizmeti veremeyen devlet daha o aşamaya nasıl gelsin? 15 yaşında, kız veya erkek, çocuğu okuldan alırsan (zorunlu eğitim döneminde) devlet de gelip çocuğu senden alır. İmam nikahı ile evlendirirsen, devlet seni ve (yetişkinse) damadı hapse atar.

- Bunlar artık altyapı ile ilgili şeyler. sistemle ilgili değil. Doğrudan sosyal devletle alakası var. Bu ortamda devlet ya bu ihtiyaçlara yetişmek için (milleti soymayı bırakıp) medeni ülkelerdeki gibi kolları sıvar. Ya da tek-çocuk politikası başlatır. (Böyle şeyler Çin'de de olurdu, artık olmuyor, adamlar düzenlediler)

- Yani ikide bir "iyi bir yönetici çıksa..." diye yakınıp dururlar. Bunları düşününce, Trükiye'ye Hugo Chavez gibi bir lider lazım. Doğu Perinçek gibi adamların %30 oyla meclise girmeleri lazım. Hukuk devleti, Güçler ayrılığı, Sosyal devlet konularını yeniden düşünmek lazım. Ve bu ortamda başbakan "3 çocuk yapın" diyemez. O çocukların üçüne de devletin 18 yaşına kadar eğitim, sağlık hizmet garantilemesi ve sonrasında da (fakir de olsa) üniversite imkanı tanıyabilmesi lazım. Türkiye'de 70'li yıllardan beri 5 adamdan biri işsiz. Eskiden ilkokul mezunu tipler çoktu, şimdi biraz azaldı. Da "üç çocuk" diyebilmen için, bu konulara eğilmen gerek. Zaten adamın ipinde olmadığı için "3 çocuk" "kürtaj günahtır" filan diye geziyor.

- Türkiye hep iyi yönleri ile böbürleniyor. Mesela İbrahim Tatlıses'İn çocukluğuna bakın. Bir ülkede kendi haline bırakılmış insan olmaz demiyorum. Kendi haline bırakılmış çocuk olmaz diyorum.

Da ne desek boş hakkaten. Ecevit gibi gibi yıllarımı Siyaset ile heba edicem. başka yapacak bir şey kalmadı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...