Jump to content

Avrupada Cinsel Rüşt Yaşı 13 tür (Birde Gelir Müslüman ülkelerine Dil Uzatırlar)


Recommended Posts

"Avrupa'da çocuk istismarı var" desek bile, bu ülkelerde buna sebep olanların koyu hristiyan ve yahudiler olması çok daha mantıklıdır. Kaldı ki avrupa ülkelerinde çok sayıda müslüman da var.

                                                   ________________________

Aşağıda, IŞiD'in şeriata uygun olarak, satışa çıkardığı 9 yaşındaki küçük bir kız görülüyor. İşte başlık sahibi yobazın burada savunduğu zihniyet aynen bu.

Bu aynı zamanda Dindarr'ın, peygamberinin sünnetini yerine getirmesi için yeni bir fırsat sayılır

Kendisinin burada hizmet ettiği cephe de, zaten bu kölecilerden başkası değil;  

tumblr_o74nr1VD5K1v5op60o1_500.jpg

 

Ve @Dindarr ile birlikte evlatlıklarını..... diyeceğim ama, maalesef eşlerini görüyorsunuz :  

tumblr_o4d3rdKstN1v5op60o1_1280.jpg

Bu saçma konuyu açan malum dinci, sadece bu ülkede doğduğu için bu inancı savunuyorsa, şeriat ülkelerinde doğsaydı, elbette bu şekildeki islamı.... yani dinin bizzat gerçeğini savunacaktı !        

 


 

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 188
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bir saat önce, Mindsurfer yazdı:

Bu saçma konuyu açan malum dinci, sadece bu ülkede doğduğu için bu inancı savunuyorsa, şeriat ülkelerinde doğsaydı, elbette bu şekildeki islamı.... yani dinin bizzat gerçeğini savunacaktı !        

 

Her şey bir yana işin bam teli işte bu cümle.

Dine inanan bir insan dinin emrettiğinin dışına çıkamaz. Tanrı buyruğu ne ise onu savunmak zorundadır.

Ancak tanrı buyruğu 1600 yıl önceki bir kitaba yazılı kalmıştır.

1600 yıl önce kabul gören hükümler günümüzde akıl dışı, insanlık dışı kalmıştır.

Bu akıl dışı, insanlık dışı hükümlerin uygulanması önündeki tek engel din dışı akımlardır.

Dolayısıyla "Gerçek İslam bu değil!" diyenler yatsın kalksın ateistlere dua etsin.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 22 Kasım 2016 at 14:27, Sundance yazdı:

Yasal olara 15 yaş üstü şahsın şikayeti şarttır. 

İlgili kanun maddesini yapıştırdım yukarıda konuya. İnanmayan açar TCK'yı bakar.

AKP'nin getirdiği düzenleme tamamen 15 yaş altı çocuklar içindir. Bu düzenleme 15 yaş üstünü kapsıyor demek yalancılıktır. 

Eğer hamileyse hastanede polis sorgusunda çıkıyor şikayet etmesi şart değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 months later...
 

Verilen bu minimum yaş kriterleri neyi ifade ediyor?

 

Verilen bu minimum yaş kriterleri bireylerin cinsel ilişkiye rıza gösterebilmesi için ehliyetini gösteriyor.

 

Verilen yaş kriterinin altında zaten kesinlikle bir çocuğun cinsel ilişkiye rıza gösterebilme ehliyetine izin verilmiyor. Yani verilen yaş kriteri altında bir birey cinsel ilişkiye rıza gösterdiğini söylese bile böyle bir ehliyeti yok. 

 

Belirtilen yaşların üzerinde ise ülkeden ülkeye değişen kriterler var. Örneğin Almanya'da 14 yaş minimum kriteri bu bireyler ile cinsel ilişki yaşayanların 21 yaş altı olması için geçerli. 14 yaşındaki bir kız 21 yaş üzerindeki bir herifin istismarından korunuyor. 21 yaş üzerindeki biri için minimum kriter 16'ya çıkıyor. Ancak burada da 16 ila 18 yaş aralığında bir kızı istismar edecek şekilde yaklaşılması engellenmiş durumda. 

 

İngiltere'yi ele alalım. Minimum yaş kriteri 13. 13 yaşın altındaki bir kızın şartlar ne olursa olsun cinsel ilişki yaşaması yasak. Kız rıza gösterdiğini söylese bile rıza gösterme ehliyeti yok. 13 yaşından büyük ancak 16 yaşından küçük kızların sadece yakın yaşlardaki partnerleri ile cinsel ilişkiye girmesinde esneklik gösteriliyor. Yani 16 yaşındaki bir kıza ancak 17 - 18  yaşında bir delikanlı yaklaşabilir. 16 yaşından büyük ancak 18 yaşından küçük kızların cinsel ilişkiye gireceği insanların yine bu kızları istismar etmeleri yasaklanmış. Yani 17 yaşındaki bir kız üzerinde çeşitli taktikler kullanıp kızın gönüllü veya gönülsüz rızası ile cinsel ilişkiye sokup sonra da bu kızı istismar edip cinsel gelişim sürecine darbe vurmanız yasaklanmış durumda.

 

 

Fransa'yı ele alalım. Minimum yaş kriteri 15. 15 yaşın altında bir kızın cinsel ilişkiye rıza gösterebilme ehliyeti yok. 15 yaşın üstünde ancak 18 yaşın altında bir kızın üzerinde yetkisi bulunan ve bu yetkisini istismar amaçlı kullanan birinin cinselliğe teşebbüsü yasak.

 

 

İsviçre'yi ele alalım. Minimum yaş kriteri 16. Ancak bu yaş kriteri için 3 yaş gibi bir sınır var. Yani 15 yaşındaki bir kızın cinsel ilişkiye rıza gösterebilme ehliyeti yok. 16 yaşındaki bir kız ancak 19 yaşındaki bir erkek ile cinsel ilişkiye rıza gösterebilir.

 

 

İsveç'i ele alalım. Minimum yaş kriteri 15. Ancak bu yaş kriteri için yakın yaş sınırı var. Yani 15 yaşındaki bir kız ancak kendine yakın yaşlardaki bir erkekle cinsel ilişkiye rıza gösterebilir. 18 yaşındaki bir kızın istismar edilmesi yasaklanmış durumda.

 

 

Danimarka'yı ele alalım. Minimum yaş kriteri 15. 18 yaşın altındaki kızların istismar edilmesi engellenmiş durumda.

 

 

Türkiye'yi ele alalım. Minimum yaş kriteri 15. 15 yaşın altındaki kızların cinsel ilişkiye rıza gösterebilme ehliyeti yok. 15 yaşın üstünde ancak 18 yaşın altındaki kızların istismar edilmesi yasaklanmış durumda.

 

 

Görüldüğü gibi medeni kanunlarda kızlar da demeyelim (özellikle kızlar için verdim örnekleri iddia sahibinin örneği kızlar üzerinden olduğu için) bireyler için cinsel ilişkiye rıza gösterebilme ehliyeti kriterler ile sınırlanmış ve netleştirilmiş şekilde.

 

 

Genel olarak mentalite 18 yaşın altında henüz cinsel olgunluğa erişmemiş gençlerin istismarına engel olurken, bu gençleri baskı altına alıp sağlıklı bir cinsel gelişim süreci göstermelerine engel olmaya sebep vermemek.

 

 

Türkiye'de bu kanunlarında bu mentaliteye sahip. Ne yani şimdi kızlarımız toplum malı mı?

 

 

İşte 50 yaşındaki heriflerin, 60 yaşındaki heriflerin, 6 yaşında, 7, 8, 9 yaşında bebekleri iğfal etmesi için tek kriter evlilik belleyenler o bebekler inançlarına uygun olarak iğfal edilirken makul bulanlar arada evlilik olmadan birbirlerine aşık olan gençlerin cinsel ilişki yaşaması durumunda bunları tüm toplumun altına yatacak ahlaksız olarak değerlendiriyorlar.

 

 

7 yaşında bir bebekle evlenen 60 yaşındaki bir herifin, kız 10 yaşına gelince boşaması, o kız ile bu sefer başka bir 60 yaşındaki herifin evlenmesi önünde hiç bir şerri hüküm bulunmamasına rağmen bu tür sapıklıklara kesinlikle izin vermeyen medeni kanunları kızları topluma pazarlayan yapı olarak göstermek nasıl bir ruh hali gerektirir? Yani içinizdeki bu kadar ortalığa kusmayın bari.

Eskiden bizde de yaş sınırı varmış aslında,ancak 2005'de kaldıırlmış maalesef ,eski TCK'dan;

 

MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.

 

Ha bir de tarafların her ikisi 18'den küçük 15'ten büyük ise bu suç sayılmıyormuş ,suç oluşması için taraflardan birinin 18'den büyük olması gerekiyormuş şu anda da;

 

https://barandogan.av.tr/blog/ceza-hukuku/resit-olmayan-cocukla-cinsel-iliski-sucu-cezasi-nedir.html

 

Bir de attığın ülkelerde yasal yaş sınırı olanlarla ilişki bizdeki gibi şikayet üzerine cezalandırılmıyordur,değil mi?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

 

 

Avrupada Cinsel rüşt yaşı : 

Ispanya: 13

 

Arjantin: 13

 

Arnavutluk: 14

 

Almanya: 14

 

Hirvatistan: 14

 

Italya: 14

 

Isvec: 15

 

Norvec: 16

 

Rusya: 16

 

Amerika: 16

 

 

 

 ---------------------------

Turkiye: 18

 

Somali: 18

 

Etiyopya: 18

 

Demokratik Kongo Cumhuriyeti: 18

 

Misir: 18

 

Fas: 18

 

Suudi Arabistan: ergenlik ve evlilik şart

 

Iran: ergenlik ve evlilik şart

 

Libya: ergenlik ve evlilik şart

 

 

 

 

Bir de Utanmadan gelir, islam ülkelerini dil uzatır. 14 yaşında "Evlendi" diye.  halbuki Türkiye hariç, islam ülkeleri ne kadar kötü durumda olursa olsun, yine de Pedofilin Allah'ı Avrupaya göre bu konuda daha iyidir  

Taptıkları hayranı oldukları Medeniyete bakın! Onlar orada evlenmiyorlar neden? çünkü serbest :D kızcağız 13-14 'e girdiği zaman Annesi kızına "Kızım artık doğum kontrol hapı kullanma zamanın geldi" diyor. :D

Hulasa : Avrupada 13-14 yaşında bir kız, cinsel ilişkiye açıktır. Kiminle yapmıştıri kiminle yapar, yapmaya devam eder orası ona kalmıştır. hatta almanya da "kanunen 14 yaşında bir kızı, rızası dahilinde 20-12 yaşında bir kişi rahat rahat yapar cinsel ilşkiye girebilir."

Yani aslında bu rakkamların önemi yoktur. Önemli olan Kızın 13-14' ünden sonra cinselliğe açılmasıdır. Cinsellikte açıldı mı 13- 14 yaşıda bir kızın kiminle yaptığı belli

İslama'ı yanlış uygulayan Ülkelere dil uzatıyorlar. Halbuki O ülkeler, Pedafolci pis sapık avrupadan çok daha medenidir

 

Burada neyi ispatlamaya çalıştığını tam olarak anlayamadım. 

Türkiyede medeni kanun olduğunu ve bunu da Atatürkün sağladığını hepimiz biliyoruz. 

Ayrıca müslüman aklı neden sürekli - kadınlardan özür dileyerek- iki bacak arasına çalışıyor?  Bu saydığın ülkeler önce Avrupa ülkeleri seviyesine gelsinler sonra bu meseleleri tartışırız. Ahlak bekçiliği yapan yobazlardan olma. Gerçi hepiniz öylesiniz.

Saygılarımla 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Eğer hamileyse hastanede polis sorgusunda çıkıyor şikayet etmesi şart değil.

 

15 yaş altında bir kız muayenede hamile çıkarsa, doğum yaparsa suçun oluşması için şikayet söz konusu değil. 

 

15 yaş üstü için şikayet şartı var suçun oluşması için.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Eskiden bizde de yaş sınırı varmış aslında,ancak 2005'de kaldıırlmış maalesef ,eski TCK'dan;

 

MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.

 

Ha bir de tarafların her ikisi 18'den küçük 15'ten büyük ise bu suç sayılmıyormuş ,suç oluşması için taraflardan birinin 18'den büyük olması gerekiyormuş şu anda da;

 

https://barandogan.av.tr/blog/ceza-hukuku/resit-olmayan-cocukla-cinsel-iliski-sucu-cezasi-nedir.html

 

Bir de attığın ülkelerde yasal yaş sınırı olanlarla ilişki bizdeki gibi şikayet üzerine cezalandırılmıyordur,değil mi?

 

 

Verdiğiniz link konunun en başından itibaren belirttiğim hususları çok net açıklıyor.

 

Hemen hemen bütün ülkelerde mağdurun şikayeti söz konusu ise yasal olarak ayrı değerlendirme söz konusu.

 

Ana fikir çocukları, cinsel gelişimlerine zarar vermeden korumak.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Eskiden bizde de yaş sınırı varmış aslında,ancak 2005'de kaldıırlmış maalesef ,eski TCK'dan;

 

MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.

 

 

Benim 2005 senesinden önce böyle bir 5 yaş sınırı olduğundan haberim yoktu. 

 

Gerçi Türkiye'deki şikayete dayalı yaş sınırı ile medeni ülkelerdeki şikayete dayalı yaş sınırı aynı şey değil. Kaldı ki bazı medeni ülkelerde belirtilen yaş sınırı mutlak, bu sınırlar dışında şikayet olmadan suç kabul ediliyor. 

 

Türkiye'de 30,40,50,60 yaşlarındaki dindar herifler, istediklerinde 15 yaş üstü kızlarla birlikte olabiliyorlar. Kız mağdur olsa bile toplum baskısı ve bu heriflerin nüfuzu şikayet olmalarına engel oluyor. 

 

Demek ki olur da, içlerinden şikayet eden biri çıkar diye cezanın yaş sınırı ile ağırlaştırılan hükmünü de kaldırıvermişler kaşla göz arasında. 

 

Yakın zamanda da 15 yaş sınırını kaldırmaya kalktılardı da toplumda infial uyanınca geri adım atmak zorunda kaldılar.

 

Durum böyleyken yobazların gelip forumda bu başlığı açabilmeleri bile utanç denilen şeyin zerresinin bunlarda olmadığını gösteriyor.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
On 30.07.2017 at 12:44, Sundance yazdı:

 

Benim 2005 senesinden önce böyle bir 5 yaş sınırı olduğundan haberim yoktu. 

 

Gerçi Türkiye'deki şikayete dayalı yaş sınırı ile medeni ülkelerdeki şikayete dayalı yaş sınırı aynı şey değil. Kaldı ki bazı medeni ülkelerde belirtilen yaş sınırı mutlak, bu sınırlar dışında şikayet olmadan suç kabul ediliyor. 

 

Türkiye'de 30,40,50,60 yaşlarındaki dindar herifler, istediklerinde 15 yaş üstü kızlarla birlikte olabiliyorlar. Kız mağdur olsa bile toplum baskısı ve bu heriflerin nüfuzu şikayet olmalarına engel oluyor. 

 

Demek ki olur da, içlerinden şikayet eden biri çıkar diye cezanın yaş sınırı ile ağırlaştırılan hükmünü de kaldırıvermişler kaşla göz arasında. 

 

Yakın zamanda da 15 yaş sınırını kaldırmaya kalktılardı da toplumda infial uyanınca geri adım atmak zorunda kaldılar.

 

Durum böyleyken yobazların gelip forumda bu başlığı açabilmeleri bile utanç denilen şeyin zerresinin bunlarda olmadığını gösteriyor.

 

 

 

Bir de şimdiki yasa öyle saçma ki 15,5 yaşındaki biri 50-60 yaşında biriyle olsa,küçük  şikayetçi olmasa 50-60 yaşındaki herif suç işlemiş sayılmıyor,ama 17 yaşındaki biri 18 yaşındaki biriyle olsa,ama şikayetçi olsa 18 yaşında olan suç işlemiş sayılıyor,bizde de eskiden olduğu gibi yaş sınırı getirilmelidir çocuk hakları için..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...