Jump to content

Recommended Posts

DMT yani ruh molekülü aslında insan beyni tarafından salgılanan bir hormondur . Tüm canlılarda bulunur . Aslında bu madde insan beyninde epifiz bezinden üretilen bir hormondur . 

epifiz bezi kozolağa benzer bir yapıdadır . simetrik bir beyne sahip olan beynimizde bu simetriyi bozan tek şey epifiz bezidir . DMT hormonunun salgılanması insanlarda ram uykusu sırasında artış gösterir . En çok arttığı zamanlar ise insanın doğum ve ölüm zamanlarıdır . Bu zamanlarda DMT salgılanması muazzam miktarlara çıkmaktadır. Epifiz bezinin sembolü birçok dinin sembolü ( herşeyi gören göz vb ) olmuştur . Ve aslında üçüncü göz tabiride tam olarak efipiz bezinin tefsiridir . Epifiz bezinin harekete geçirilmesi için bazı kıvılcımlar olması gerekir . Heh işte şamanlarda bunu ritüellerinde sürekli denemektedirler . Saçma sapan hareketler , çeşitli  tütsüler , dua etmeler epifiz bezinin harekete geçirilmesi için yapılan davranışlardan bazılarıdır.

Taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladımı . 17.yy başlarında ünlü felsefesci descartes epifiz bezinin ruh ile beden arasındaki bağ olduğunu söylemiştir . Ve Mevlana , bir sözünde şunu söylemektedir ; üzerlik tohumu karanlığı örttü ve gerçek görüldü . üzerlik tohumunda yüklü miktarda DMT bulunmaktadır ve ney evet ney çalgısının yapıldığı bitki yani kargı bitkisindede yüksek miktarlarda DMT bulunmaktadır . hmmm bunlar tesadüf olmamalı. artık kafanızda büyük resim az çok belirmiştir diye düşünüyorum . Peygamberlerin ve filozofların dünyaya bakış açıları farklıdır . yani bu gibi insanlarda DMT normalden daha fazla salgılanmaktadır diyebiliriz . Muhammetin karanlık bir mağraya çekilmesi ve ordan vahiy almasıda bununla ilgilidir . Peki Muhammet neden zengin bir karısı varken yani istediği herşeye sahipken tuhaf tavırlar sergileyip hiçkimsenin olmadığı bir yerdeki mağraya gidip orda zaman geçirsinki . Nedeni Dünya tarihine geçen birçok insan gibi aynıdır ; o bulunduğu ortamı deiştirmek istiyordu . Karanlık bir ortama gitti ve orda transa geçti bir tür şizofrenik sanrı yaşadı ( cebrailin gelmesi  mihraca çıma olayları bunla ilgilidir ) ve Dünyayı deiştirdi.

Yani söylemek istediğim : Tüm dinsel inanışlar , mitolojik varlıklar aslında  bir hormonel bozukluktan ibarettir . Gördükleri halisünasyonlardan ibarettir .

Şu sözle bitirmek istiyorum : Dünya şizofrenlerin oyun alanıdır , onlar Dünyayı istediği gibi değiştirmektedirler .

İlk konum olduğu için birçok hatada bulunmuş olabilirim . Bu sebepten dolayı özür diliyorum.

 

Epifiz-Bezi.jpg

epifiz-nedir-3.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...