Jump to content

Bozdağ, ABD'de Sarraf'ı Kurtarmak İstemiş.


Recommended Posts

Memlekette skandalın bini bir para. Kuşkusuz, yoğun gündemin arasında kaybolup gidecek bir haber de bu. 

Hale bakın: Türkiye'nin Adalet Bakanı, Fethullah Gülen'in iadesini istemek için ABD'ye gidiyor. Gitmişken de 17-25 Aralık soruşturmalarının kilit ismi Sarraf'ı serbest bırakın diye ABD Adalet Bakanından talepte bulunuyor. Elbette bu, onun değil Erdoğan'ın isteği.

Adam ABD hukuk sistemini Türkiye'deki gibi güdülebilir sanıyor. Adalet Bakanı isteyince zanlılar hemencecik serbest bırakılabilir sanıyor. Savcı Bharara'ya güçleri yetmiyor ama böyle arkadan dolanarak başarırız sanıyor.

Kifayetsiz muhterisler sizi. Bu sefer avucunuzu yalayacaksınız. 

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/631697/Bozdag_ABD_de__Sarraf_in_serbest_birakilmasini_istedi..._CHP_li_Erdem_Meclis_e_tasidi.html

Link to post
Sitelerde Paylaş

Koca Türkiyenin adalet bakanı, yargılama yapılmadan yani mahkeme kararı çıkmadan kimsenin bırakılamayacağını, ya da sınırdışı falan edilemeyeceğini bilmiyor.

 

Çünkü ülkelerinde yargılamaya ihtiyaç duymuyorlar. Tuttuğunu hoop kodese. Ya da işine geleni hoop anında dışarıda.

 

Yazık

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

Bekir Bozdağ: Fetö'nün yargıyı ele geçirmesi Chp sayesindedir. Fetö'nün yargıdaki gücünü sağlayan fail Chp dir" iddiasına Chp yanıt verdi ama bence boşuna yorulmuşlar. Akp'de en köhne beyin Bekir Bozdağ'ın beyni ve böylesine bir adamı adalet bakanı yapmışlar.

 

Bir de o küflü aklıyla Fetullah Gülen'i ABD'den kaçırma planı yapmışlar, Berat Albayrak ve Mevlüt Çavuşoğlu ile beraber. Gerçekten kaçırabilselerdi Fetö'yü sağ getireceklerine kimi inandırabileceklerini sanmışlarsa artık, ABD'yi inandıramamışlar. Ben de olsa inanmam. Besledikleri ve beslendikleri kaynağı niçin ifşa etsinler ki? Akp fetö'yi sağ teslim alsa bile yaşatmayacaktır onu Türkiye içerisinde.

 

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

ABD'li neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında Türkçe mesajlar paylaştı.

 

Rubin, "Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi. Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydi, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi" dedi.

"Ben Gülen'i destekliyor muyum? Hayır, o da 2013'e kadar Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan herkesi kandırdı. Acaba Erdoğan, Katar parasıyla ödeme yapamadığı zaman gerçekte kaç kişi kendisini izleyecek? Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?"

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

15 Temmuz’dan önce Türkiye’de darbe olacağını öne süren ABD’li analist Michael Rubin, ABD’de ‘kara para aklama’ suçlamasıyla yargılanan 17 Aralık soruşturmasının kilit ismi Rıza Sarraf’ın yargılanması durumunda, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sakladığı nakit paranın yerinin ortaya çıkacağını savundu.

 

http://www.diken.com.tr/abdli-analist-rubin-sarraf-yargilanirsa-erdoganin-sakladigi-paranin-yeri-ortaya-cikar/

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...