Jump to content

Cinsel İstismarcının Cezasının Ertelenmesi Önergesi


Recommended Posts

Piouz: Ben sadece bugünkü Cumhuriyet haberlerini takip ettim.

İnsan olan böyle bir şey yapar mı?

- Dini/siyaseti geçtim. Adamlar "geçici yasa" filan demiş. De herkes "böyle bir şey olabilir mi?" sorusunu soruyor. Yani en koyu yobaz olsam "Günahtır, yanacaksınız" filan demem gerekirdi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam Devrimi öncesi iran'da kadının evlenme yaşı 18'di.1979'da medeni kanunda yapılan değişiklikle kadının evlenme yaşını 13'e indirildi. İran İslam Devrimi'nin mollaları önce kadın haklarına saldırdı.Önce kız çocuklarının evlenmesini yasallaştırdı. Yobazın ilk hedefi kadındır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
25 dakika önce, Engse Hohol yazdı:

İslam Devrimi öncesi iran'da kadının evlenme yaşı 18'di.1979'da medeni kanunda yapılan değişiklikle kadının evlenme yaşını 13'e indirildi. İran İslam Devrimi'nin mollaları önce kadın haklarına saldırdı.Önce kız çocuklarının evlenmesini yasallaştırdı. Yobazın ilk hedefi kadındır.

Okumasın diye tamamen. Bol bol da çocuk yapsın, millet aç kalsın, bizde hayvan sürüsü gibi yönetelim hesabı.

Da bu aşamaya gelinmişse söylemek gerek. Almanya dünyanın en liberal ülkesidir. Ama Nazi propagandası, semboller, sanat eserleri ve Hitlerin kitapları yasaklanmıştır (Kavgam kitabının basılması 2007'ye kadar yasaktı). Yahudi soykırımı inkar etmek de suçtur.

https://www.youtube.com/watch?v=Rmbbdm7Utuo

Bu "dinci" deneyimi ne zaman nerede bitecek bilmiyorum. Ama her türlü dini siyasete sokma, ya da siyaset için din sömürüsü yapma, isyasal İslamcı düşünürlerin kitaplarını (Feto dahil) en az 50 sene, 70 sene yasaklayacaksın. Bizim kiler uyanmadılar. ondan böyle oldu.

Siyasal islam demek, Dini-Nazizm'idr. başka bir şey değil. Mına kodumun faşistleri.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kazakistan hükümeti, çocuk istismarcılarını kimyasal madde ile hadım eden yasayı nisan 2016'da yürürlüğe koydu, İslamcı Türkiye kükümeti ise tecavüzcüsüyle, mağdur kız çocuğunu evlendiriyor. Amaç Muhammed'in sünnetine uygun yaşamak. 52 yaşındaki Muhammed'in 6 yaşındaki Ayşe ile nişanlanıp, 9 yaşına geldiğinde sübyanla evlenmesini taklit etmek. Muhammed'e yaraşır ümmet olmak.

15181133_1703635099964441_79787162557207

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 Cesaretinden ötürü Tarkan'ı kutluyorum. Tarkan Rizeli'dir, Davut Güloğlu da Rizeli ama kalite farkı var işte. Tarkan  sosyal medya hesabından tasarıya dair açıklama yaptı "Günlerdir bu konuyla ilgili kendime gelmekte zorlanıyor ve vicdanımın çığlıklarını susturamıyorum" dedi.

 Cinsel istismar yasası geri çekildi. Başbakan Binali Yıldırım, büyük tepki çeken "cinsel istismar" önergesini geri çektiklerini açıkladı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kamuoyunda ‘tecavüz yasası’ olarak bilinen tasarı tepkiler üzerine Komisyona geri çekildi. Sözcü yazarı Saygı Öztürk bugün söz konusu tasarının yasalaşması durumunda bir önceki dönem AKP Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin kardeşi Yusuf İnci'nin 14 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle arandığını ve bu yasa ile kurtarılacağını yazdı.

Birgün'den Can Uğur'un haberine göre ise, Ali İnci ve ailesinin bölgede faaliyet gösteren İnci Grup’un sahibi olduğu biliniyor. 14 yaşında kız çocuğuna tecavüz etme iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yusuf İnci yurt dışında bulunuyor. Yusuf İnci, söz konusu tasarının yasalaşması durumunda yargılanmaktan kurtulacaktı. Söz konusu ilişkiler ise sadece abi-kardeş bağıyla sınırlı değil gibi duruyor. Kardeşi tasarının yasalaşması durumunda serbest kalacak Ali İnci ile söz konusu tasarının hazırlayıcılarından AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise birlikte seçim çalışması yapacak kadar ‘sıcak’ ilişkilere sahip. Çok kısa süre önce iki isim kameraların karşısına birlikte geçmiş ve AKP’nin seçim çalışmalarını yapmış.

7 Haziran seçimleri öncesi AKP’den vekil olmak için Hendek Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Ali İnci ile İlyas Şeker seçim çalışmalarında basının karşısında birlikte propaganda çalışması yürütmüş.

http://m.abcgazetesi.com/tecavuz-tasarisinin-imzacisi-ile-tecavuz-zanlisinin-abisi-ortakmis-34950h.htm

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir de konuyu biraz araştırmak gerek:

http://news.trust.org/item/20161122065016-our9r

Galiba medya tarafından da eksik anlatılıp herkesi kızdırmışlar. Yasanın amacı özellikle Güney-Doğudaki imam nikahlı ve hamile kadınları resmi nikahlı yapmaya yönelik. (Bir sürü kız çocuğu okuldan alınıp imam nikahıyla evlendiriliyor zaten)

Bazen kendilerini anlatamıyorlar. Ego biletlerinden kartlı bilete geçtiklerinde de aynı şey olmuştu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tremor'un paylaştığı habere ek;

 Cinsel istismar yasasından 14 yaşındaki bir çocuğa tecavüz etmekle suçlanan eski AKP'li milletvekili Ali İnci'nin kardeşi Yusuf İnci'nin de yararlanabileceği iddia ediliyor.

"Mağdur aileler var, o yüzden yasayı çıkartıyoruz" dediği mağdur AKP Vekili Ali İnci'nin kardeşi Yusuf İnci çıktı. Yusuf İnci 14 Yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip yurt dışına kaçmış. 14 yaşında tecavüze uğrayan kız çocuğunun polis karakolunda tutulan ifadesinde, 25. Dönem AKP Milletvekili Ali İnci'nin kardeşi Yusuf İnci'nin adını verdiği, buna rağmen olayın üstüne gidilmediği ve AKP'li vekilin kardeşinin kaçmasına imkan tanındığı iddia edildi. AKP milletvekili Ali İnci'nin kardeşi Yusuf İnci tecavüz davadasında şüpheli iken nasıl olur da tasarıda imazası var gelde anla bunu.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP'li Gülay Yedekçi, AKP'li İmran Kılıç'a sorduğu,

"Bugün çocuğunuzu evlendirir misiniz 12 yaşında Sayın Vekilim" sorusuna,  İmran Kılıç'dan yanıt "aynı evde beraber kalan flörtçülere bir sözünüz yok mu" şeklinde oldu.

CHP'li Gülay Yedekçi;  8 yaşında çocuğunuzu istemeye gelseler verecek misiniz? Bunun adı sapıklıktır, bunun adı sapkınlıktır. Sen ne dersen de! 12 yaşında, 8 yaşında çocukla evleniyorsan sapıksındır.

AKP'li İmran Kılıç;  Aynı evde beraber kalan flörtçülere bir sözünüz yok mu? Aynı evde beraber yatanlara "Çağdaş" diyorsunuz.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Uruguay'lılar Türk yapımı Küçük Gelin adlı diziye tepki gösterdi;

Zehra adlı kız çocuğunun tecavüzcüsüyle evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin adlı dizi 2013-2015 arasında Samanyolu TV'de yayınlandı. Uruguay'da Monte Carlo TV'de ekranlara gelmeye başlayan dizinin yayından kaldırılması için sosyal medyada çok sayıda kullanıcısının yanı sıra, BM Kadınlar Birimi, UNICEF ve devlet kuruluşları da talepte bulundu. Dizinin yayından kaldırılmasını isteyen Cotidiano Mujer (Kadınlar Bugün)’ün Koordinatörü Lillian Celibetri, Türkiye’deki istismar taslağını hatırlattı ve basının böyle konularda dikkatli olması gerektiğini söyledi. Dizinin kaldırılması için başlatılan İmza kampanyasına şu ana kadar 7 bin 470 kişi katıldı. Aynı Monte Carlo TV'de Muhteşem Yüzyıl dizisi El Sultan adıyla yayınlanıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben yine önceki haberdeyim.

Ciddi para ve hapis cezası lazım herhalde. Bir noktadan sonra psikiyatri de bir şey yapamaz. Türkiye'de birçok alanda para cezalarının artması lazım. hapishanelerin durumu da ortada, Polise rüşvet verme adet haline gelmiş. Para cezası verip uygulayacaksın. Bunu da "döveceksin" demiyorum ama 3-5 ay yatması gerek (parası yoksa) bu ne be?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye'de insanların değişmesi lazım Leonardo... jenerasyon olarak değişmesi lazım 50 milyon kişnin. Tüm akp seçmenlerinin.

 Cinsel istismara uğrayan 9 yaşındaki çocuk kalp krizinden öldü.

Türkiye'nin her tarafı sapık dolmuş. Belki bunlar vardı, AKP den önce bastırılmış sapıklar vardı ve bunlar akp sayesinde rahat ortam bulunca yeşillendiler. En makul açıklama bu bence.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
7 hours ago, Engse Hohol said:

 Cinsel istismara uğrayan 9 yaşındaki çocuk kalp krizinden öldü.

Türkiye'nin her tarafı sapık dolmuş.

Aynen.  Türkiyenin her yeri sapık şerefsiz dolu. Küçük çocuklarına tecavüz bilmem kaç kat arttı.  Mutlu olmuştur artık AKP şerefsizleri. 

Zaten, islam ülkesi demek,  küçük kızlara tecavüzün normal karşılandığı ülke demek !  Hep unutuyorum foto çekmeyi. Okul çıkışlarına bakın, veliler nasıl da harıl harıl çocuklarını bekliyorlar. Çünkü, herkes biliyor ki,  ortalıkta çok sapık var.  Çocuklarına zarar gelsin istemiyorlar. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eski bir başlıkta, aynı noktadan yola çıkarak, TR'deki eşcinsel oranının batılı ülkelerden fazla olup olmayacağını sormuştum (Ben travestilere ilgi duyan, ya da bir eşcinselle erkek pozisyonunda ilişkiye girenleri de homoseksüel olarak nitelendiriyorum)

Biri bana bu tür insanların oranının toplumlar arasında sabit olduğunu söylemişti.

Yukarıda bahsi geçen konularda da öyle olmalı.

Siz dini yasak konusunu vurguluyorsunuz, ama dini toplumların homoseksüelliğe karşı önlem almalarının bir sebebi var bence. Hatun bulamayan adamın yapacağı ilk işlerden biri dönmektir. Benim teorim bu.

- Çocukken beni de durup dururken paranoyak yaptılar. Basın böyle manşetleri seviyor. Çocuklarını koruma demiyorum da genel toplum çapında oranı çok düşüktür.

Çocuk evliliği gelenekten gelen bir saçmalıktır. Adam yerinde de düşünebilirsin. Mal gibi, çocuğu gelin diye vermişler. Her iki taraf için rezillik ama "gelenek öyle" deyince ilkel insanlar bir şey yapamıyor.

- Köpek olayından halen midem kalkıyor. Polis bile muhatap olmak istemeyip "S.tir git burdan" filan demiştir. İğrenç herifler yaw.

 

- Ama bu konu ciddidir. modern anlayışta kalabalık olmama, olan insanı uzun ve mutlu yaşatma, mümkünse herkesin insanca yaşayabilecek bir hayat seviyesinde olması amaçlanır.

- Benim çocuğum olsa, ölsem, akrabam filan da olmasa, çocuk mendil satıcısı sonra da fahişe filan olur (tabi yaşarsa). Böyle bir sistem artık yok. Tamam 90 milyon istiyorsan 90 milyon olsun. Ama ilgileneceksin o adamlarla, Japonya gibi hepsinin sağlığını, eğitimini, güvencesini, emekliliğini vereceksin.

AKP 180 derecede dönmüş bir partidir. Kürtlerle savaşı bilerek, iktidarda kalmak için çıkarmıştır, ülkenin kendi gibi olmayan kesiminin düşmanıdır ve dolandırıcılık yapacak kadar bile kapasitesi yoktur. Gitmezse savaş çıkartacaktır. Ben Suriye diye tahmin ediyorum.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...