Jump to content

Almanya'ya Karşı Yapılan Mİsilleme....

Recommended Posts

42 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

İyi ya, bu diplomatik savaşı başlatan biziz diyorum ben de. Yukarıda adım adım, açık açık yazdım yaptığımız sahtekarlığı, çevirdiğimiz oyunları. Adamlar peki demeyecekti herhalde.

Başka türlü bir savaşa dönüşmez bu. Tayyip eser gürler, buradaki oyların arttığına emin olunduğunda da yalakalık pozisyonu alır.

Bu olayın başlangıcının Tayyip iti ile alakası yok. O fırsattan yararlanıp acendasını savunuyor.  Kılıçdaroğlu bile Hollanda'nın davranışının yanlış olduğunu söylüyor. Hollanda TC'yi resmen aşağılıyor. Ve sizler bu aşağılanmayı koyun gibi kabul ediyorsunuz.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 301
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

12 dakika önce, malta erigi yazdı:

Kilicdaroglu mecburiyetten oyle konusuyor. Referandum yakin oldugu ve millet mal oldugu icin.

Bence asıl mal tartışmaları bu şekilde yozlaştıran sizlersiniz. Dediğim gibi.. Atatürk sağ olsaydı önce sizleri temizlerdi. Türk gurur ve onurunu Tayyip iti ile özdeş tutup, çiğneyen gafillersiniz.. Bu ihanetiniz bağışlanacak gibi değil.

Sitelerde Paylaş
29 minutes ago, haci said:

Sen iç düşmansın.. Kurtuluş savaşında Atatürk ülkeyi önce senin gibilerden temizlemişti.

Aramızda epeyi iç düşman var.

Bizim gibi doğruya doğru diyebilenler Atatürkü destekledi!

AVRUPA, KILIÇDAROĞLU'NA AYIP ETTİĞİNDE AKP NE YAPMIŞTI?

Avrupa'yla tüm bu itiş-kakış, elbette geçmiş defterlerin de şöyle bir açılmasına neden oldu.
Türkiye, 2013'te de Avrupa'yla benzer bir kriz yaşamıştı. Ancak bugün yaşanan krizin aksine, 2013'tekinde Avrupalıların “ayıp ettikleri” kesim iktidar partisi AKP değil ana muhalefet partisi CHP idi.
Ve ilginçtir, o dönemde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Avrupa'da yapılan ayıp karşısında, AKP'nin tavrı, hiç de bugünki gibi olmamıştı.
Önce krizi bir hatırlayalım:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2013'te AB yetkilileriyle görüşmek üzere Brüksel'e gittiğinde, Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grubu'nun Başkanı Hannes Swoboda'yla görüşme yapmayı planlamıştı.
Ancak görüşmeden hemen önce Kılıçdaroğlu yaptığı bir açıklamada, o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye lideri Beşar Esad arasındaki benzerliklere dikkat çekince, Swoboda toplantıyı terk etmişti. Kılıçdaroğlu için ise çok ağır ifadeler kullanan Swoboda, “misafirseniz, kurallara uymak zorundasınız” demişti.
Elbette o dönemde CHP liderinin Avrupa'da yaşadıklarının Türkiye'ye de etkisi oldu.
Ve bakın, o dönemde Başbakan Yardımcısı görevinde bulunan, bugünün Adalet Bakanı AKP'li Bekir Bozdağ, Avrupalıların Türkiye Cumhuriyeti ana muhalefet partisi liderine yönelik bu ayıbı karşısında ne demişti?
Aynen aktarıyorum:
“Kapıya kadar gidiyor sayın Kılıçdaroğlu, kabul edilmeyince geri dönüyor ama Türkiye'ye iner inmez, ‘ben iptal ettim' diyor. Ya bari bu kadar Avrupa'nın gözünde de bizi rezil edecek bir yalanı, hem de o insanla yaşadıkların ortadayken söyleme…”
Bitmedi.
Bekir Bozdağ'ın bu açıklamayı yaptığı gün iki farklı toplantısı daha vardı. Hepsinde de aynı konuda konuşmaya devam etti. İşte söyledikleri:
“Kılıçdaroğlu'nun Türkiye toprakları dışında hatta CHP grup toplantıları dışında siyaset yapmasını yasaklamalıdır…”
“Sayın Obama ve ekibi, Başbakanımızı, Başbakan olmasına rağmen devlet başkanı protokolüyle karşıladılar ama öte yandan CHP'nin genel başkanının ise görüşmesini iptal ettiler ve görüşme konusunda verilen izinleri ortadan kaldırıp; ‘bu üslupla bizim çatımız altında konuşamazsınız' diye adeta kovdular oradan. Üzücü….”
Neler yaşandığını, kimin ne dediğini unutmamak için, arada sırada arşive bakmakta fayda var.

Zeynep Gürcanlı

Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Ben ne demiştim,Avrupalı Türkiyeye değil Erdoğana karşıdır.Buyurun buradfan yakın.

Hollanda tüm 'hayır kampanyalarına' izin verdi

Hollanda tüm 'hayır kampanyalarına' izin verdi© AA tarafından sağlanmıştır Hollanda tüm 'hayır kampanyalarına' izin verdi

ROTTERDAM

Türk bakanları engelleyen Hollanda, eski AK Parti Milletvekili Abdüllatif Şener, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve yurt dışına çıktığı tespit edilerek hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk'ün ülkede "hayır" kampanyası yürütmesine izin verdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznin iptal eden ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı da sınır dışı eden Hollanda, "hayır" kampanyalarında farklı bir tutum takınıyor.

Şener, 3 kentte konuştu

Eski milletvekili Şener, 3,4 ve 5 Mart tarihlerinde Hollanda'nın değişik kentlerinde "neden referandumda hayır oyu verilmesi gerektiğini" anlattığı konferanslar verdi. Bunlardan biri de, 5 Mart pazar günü saat 15.00'te Türk bakanların etkinliklerinin iptal edildiği Rotterdam'daki bir otelde gerçekleştirildi.

Şener'e Hollanda medyası da yoğun ilgi gösterdi. Yüksel tirajlı Algemeen Dagblad gazetesi, etkinliği iki tam sayfayla oyucularına aktardı, kamu yayın kuruluşu NOS TV de Şener'in kampanyasına haberlerinde yer verdi.

Feyzioğlu'na Hollandalı Türk milletvekili eşlik etti

Türkiye Barolar Birliği başkanı Metin Feyzioğlu da 18 Şubat cumartesi günü saat 19.00'da aynı otelde, yine hayır kampanyası yürüttü. Hollanda İşçi Partisi (PVDA) milletvekili Keklik Yücel'in eşlik ettiği Feyzioğlu, kendisini dinleyenlerden "hayır" oyu kullanmasını istedi.

Günlerdir başka bir ülkenin referandumu için Hollanda'da kampanya yapılmasını doğru bulmadıklarını söyleyen Başbakan Yardımcısı ve PVDA lideri Lodewijk Asscher ise Yücel'in "hayır" kampanyasına katılmasına karşı çıkmadı. Hollanda medyası yine Feyzioğlu'nun etkinliğini yakından takip edip haberleştirdi.

Kaçak HDP'li de "hayır" etkinliğinde konuştu

Hollanda'nın hayır kampanyası yürütmesine izin verdiği diğer bir isim de yürütülen soruşturmalarda ifade vermeye gitmediği için hakkında gözaltı kararı verilen HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk oldu. Öztürk, Avrupa'daki terör yandaşlarının kurduğu "Avrupa Hayır Platformunun" etkinliği kapsamında 4 Mart'ta sahneye çıktı.

"Siyasilere izin veremeyiz" demişti

Hollanda hükümeti, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya'nın Türk toplumuyla ve diplomatik temsilcilerle bir araya gelmek amacıyla geçen hafta sonu yapacağı ziyaretleri engellemişti. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sosyal medya üzerinden, "Başka ülkelerin siyasilerinin gelip bizim ülkemizde siyaset yapmasına izin veremeyiz." açıklamasını yapmıştı. 

Muhabir: Abdullah Aşıran

Dedeniz

Sitelerde Paylaş
3 minutes ago, haci said:

Bence asıl mal tartışmaları bu şekilde yozlaştıran sizlersiniz. Dediğim gibi.. Atatürk sağ olsaydı önce sizleri temizlerdi. Türk gurur ve onurunu Tayyip iti ile özdeş tutup, çiğneyen gafillersiniz.. Bu ihanetiniz bağışlanacak gibi değil.

Tayyipi desteklemekle, Vahdettini desteklemek arasında ne fark var?

Sitelerde Paylaş
19 minutes ago, haci said:

Aradaki farkı göremiyorsanız, benim diyecek lafım yok size.. Sizi karşıma almam bu durumda..

Bu adamlar Hollandaya, Almanyaya neden gidiyor?

Devlete, millete bir yararlı bir iş için mi gidiyorlar?

Hayır, Tayyibin padişahlığını ilan edebilmek için oy kapmaya gidiyorlar.

Vahdettinin tahtını kurtarabilmek için nasıl milleti, devleti sattığı gibi, bunlarda kendi kişisel çıkarları için devleti, milleti datmaya hazırlar.

"Onursuz gurursuz suçlu nesil" dediğin kişiler Tayyibin manupilelerine kanan insanlardır. Aralarında (sözde) Atatürkcü olup sonra Atatürkü satan insanlar bile vardır. 

Tayyipgil kendi kişisel çıkarları için dış diplomasımızı rezil kepaze etmektedir, oy alabilmek için savaş bile çıkarmış birisidir. G#tü sıkıştımı din,iman,türklük,milli duygular,terör vs herşeye sarılmaktadır.

Sonrada hepsini hançerlemektedir.

Bu adamın yapmak istediği bellidir. Adam sultanlık istiyor!

Buna karşı çıkmak Atatürke ksrşı çıkmak olabilir mi?

Dediğim gibi, adam insanları yönlendirmeyi, hele türk milletini, çok iyi biliyor.

Benim gözümde Tayyip eşittir Vahdettin. Tayyip eşittir Atatürk değil.

Hiç bir zaman değil.

tarihinde poiuz tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş

Almanya'da çifte vatandaşlığın iptali gündemde. Türkiye ile gerilim, çifte vatandaşlığı yeniden tartışmaya açtı. 

Meclis Başkanı İsmail Kahraman "Hollanda kürdan cebimiz, Konya'dan küçük" dedi.

2016 yılında Türkiye Hollanda'dan
3 milyar dolarlık ürün ithal etti.
3.6 milyar dolarlık ürün ihraç etti.
Hollanda'nın Türkiye'de 22 milyar dolarlık doğrudan yatırımı var. Türkiye'nin Hollanda'da kaç paralık yatırımı var bilmiyorum ama İsmail Kahraman, Hollanda Konya'dan küçük bir yer dediğine göre Türkiye, Hollanda'ya yatırım yapma zahmetine bile girmemiştir olasılıkla.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
8 dakika önce, poiuz yazdı:

Bu adamlar Hollandaya, Almanyaya neden gidiyor?

Devlete, millete bir yararlı bir iş için mi gidiyorlar?

Hayır, Tayyibin padişahlığını ilan edebilmek için oy kapmaya gidiyorlar.

Vahdettinin tahtını kurtarabilmek için nasıl milleti, devleti sattığı gibi, bunlarda kendi kişisel çıkarları için devleti, milleti datmaya hazırlar.

"Onursuz gurursuz suçlu nesil" dediğin kişiler Tayyibin manupilelerine kanan insanlardır. Aralarında (sözde) Atatürkcü olup sonra Atatürkü satan insanlar bile vardır. 

Tayyipgil kendi kişisel çıkarları için dış diplomasımızı rezil kepaze etmektedir, oy alabilmek için savaş bile çıkarmış birisidir. G#tü sıkıştımı din,iman,türklük,milli duygular,terör vs herşeye sarılmaktadır.

Sonrada hepsini hançerlemektedir.

Bu adamın yapmak istediği bellidir. Adam sultanlık istiyor!

Buna karşı çıkmak Atatürke ksrşı çıkmak olabilir mi?

Dediğim gibi, adam insanları yönlendirmeyi, hele türk milletini, çok iyi biliyor.

Benim gözümde Tayyip eşittir Vahdettin. Tayyip eşittir Atatürk değil.

Hiç bir zaman değil.

Herşeyden önce Tayyip itinin yaptıklarına bakarak aklını okuyor ve onun Vahdettin'le özdeş tutuyorsun. Öyle bile olsa, ülke Vahdettin'in zamanında olduğu gibi düşman tarafından paylaşılmış değil. Öyle bir benzerlik kurman senin ya aptal olduğunu gösteriyor, ya da kötü niyetli olduğunu... Düşman aynı düşman... Batı Avrupa.. Türkiye'nin parçalanmasını isteyen bir zihniyet. Tayyip'e karşı olduğu için desteklediğin bu zihniyet senin ülkenin parçalanması için çaba gösteriyor. Sen bu düşmanla birleşip Tayyip'e karşı mücadele ediyorsun. Ve bunu anlamıyorsun.. Gaflet ve dalalet, hatta ihanet içindesin.

Sitelerde Paylaş
3 minutes ago, haci said:

Herşeyden önce Tayyip itinin yaptıklarına bakarak aklını okuyor ve onun Vahdettin'le özdeş tutuyorsun. Öyle bile olsa, ülke Vahdettin'in zamanında olduğu gibi düşman tarafından paylaşılmış değil. Öyle bir benzerlik kurman senin ya aptal olduğunu gösteriyor, ya da kötü niyetli olduğunu... Düşman aynı düşman... Batı Avrupa.. Türkiye'nin parçalanmasını isteyen bir zihniyet. Tayyip'e karşı olduğu için desteklediğin bu zihniyet senin ülkenin parçalanması için çaba gösteriyor. Sen bu düşmanla birleşip Tayyip'e karşı mücadele ediyorsun. Ve bunu anlamıyorsun.. Gaflet ve dalalet, hatta ihanet içindesin.

Son yıllara bakalım...

Tayyip mi milleti daha çok böldü

yoksa senin düşman dediğin ülkeler mi?

Bu adam bütün dış düşmanlardan daha tehlikeli. Ülkeyi içten yok etmeye çalışan bir kanser gibi.

Sitelerde Paylaş
Şimdi, poiuz yazdı:

Son yıllara bakalım...

Tayyip mi milleti daha çok böldü

yoksa senin düşman dediğin ülkeler mi?

Bu adam bütün dış düşmanlardan daha tehlikeli. Ülkeyi içten yok etmeye çalışan bir kanser gibi.

Evet.. Bunu yeni öğrenmedik. Nasıl bir pislik olduğunu çok iyi biliyorduk. Buna rağmen, Tayyip iti ile mücadele ederken bir dış kuvvetle işbirliği yapmak vatana ihanetin ta kendisidir.

Sitelerde Paylaş
7 minutes ago, haci said:

Evet.. Bunu yeni öğrenmedik. Nasıl bir pislik olduğunu çok iyi biliyorduk. Buna rağmen, Tayyip iti ile mücadele ederken bir dış kuvvetle işbirliği yapmak vatana ihanetin ta kendisidir.

Hiç kimse Avrupaya bunları sokmayın demedi

ve sokmadılar diye de üzülmüyoruz.

Hepsi bu!

Savaş felan diye sen olayı abarttın.

Sitelerde Paylaş

Haci abi,
Türkiye'nin adı Yeni Osmanlı islam cumhuriyeti şeklinde değiştiğinde senin için Hollanda mı daha makul bir ülke olur, yoksa Yeni Osmanlı islam cumhuriyeti mi? 5 yıl sonra TC'nin adı değiştiğinde senin hayatında bir şey değişmeyecek ama bizimkinde değişecek herşey.

Hollanda akp'nin evet oylarını %5 artırdı diyenlere katılmıyorum. Ters etki de yaratabilir. Hollanda'daki rahatlığını, sosyal avantajlarını kaybetmek istemeyen Türkler "hayır" için karar alabilirler.

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...