Jump to content

Recommended Posts

Yabancı bir siteden gördüm ve paylaşmak istedim.

Sünni: Şia gerçek Müslüman değildir.

Şia: Sünniler gerçek Müslüman değildir.

Sünni & Şia: Ahmedîler gerçek Müslüman değildir.

Selefist Sünni: Şia Cihatçıları gerçek Cihatçı değildir.

Şia Cihatçıları: Sünni Cihatçılar gerçek Cihatçı değildir.

Ilımlı Müslüman: Cihatçılar gerçek Müslüman değildir.

Cihatçılar: Ilımlı Müslümanlar gerçek Müslüman değildir.

Sonuç: Hiçbir Müslüman gerçek Müslüman değildir, ve hiçbir Müslüman gerçek İslamı temsil etmez, ve tüm Müslümanlar, tüm diğerlerinin gerçek Müslüman olmadıklarını düşünürken, kendilerinin gerçek Müslüman olduklarını düşünür. Peki gerçek İslam tam olarak nedir? Hiç kimse bilmiyor.

Ama İslam hakkında olumsuz bir şeyler söylerseniz envai çeşit "Müslüman" size 1.6 milyar Müslümanın inancını hangi cüretle eleştirdiğinizi soracaktır.

Birdenbire 1.6 milyar Müslüman oluverirler.

Merak ediyorum bu 1.6 milyar Müslümanın kaçı "gerçek Müslüman" olarak kabul ediliyor?

tarihinde Şövalye tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...

Quran ayetlerinin yarattığı sakıncalı insanlar yüzünden, kirpilerin zehire olan dirençlerinin, insanların 7 katı olduğunu ve zehirli böcekleri ve bazı zehirli yılanları yiyerek beslendiğiini yabancı scientific journals makalelerinden öğreniyoruz. Ve daha nice bilgileri ithalat yolula ediniyoruz, hep islam dininin hazıra kondurmaya salık vererek olumsuz yetiştirdiği götkılı kültürü yüzünden. Daha iyi günler beklentisi, bekleyişin kabusuna yatırımdan başka bir şey de değil. Türkiye'de yoğun yaşayan fosilleşmiş aydınlar, asgari gereklilik olarak şakşakcılığa evrimleştiler. Abdest suyunun alyuvarları çoğaltması sayesinde, mikro düzeyde uçan sabri'nin havada kalması kuramı istikbalde bizi bekliyor. Gelecek 5 yıl içinde islam hukuku şeriata geçmek için yasal atılım yaparlarsa da kimse şaşırmasın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
10 dakika önce, Tumagü yazdı:

Abdest suyunun alyuvarları çoğaltması sayesinde, mikro düzeyde uçan sabri'nin havada kalması kuramı istikbalde bizi bekliyor.

 

Şeyh Dübürüddin'in pervaneli uçağa bindirilip tarlalar üzerinden uçurulurken "ekinlerimizi haşarattan koru yaaa rabbiiim aaaamiiiin diye bağırması da yakındır. Hem tarımsal ilaca para vermeyiz, hem organik tarım olur. Tabii şeyhin "ekinlerimize güç ve bereket ihsan eyle yarappiiiii" diye dua ederek gübre masrafını da ortadan kaldırması olası... :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...