Jump to content

İslamî Terör: Allah Adına


Recommended Posts

İslamcı teröristlerin eylemlerini açıkça Allah adına ve İslam davası ve İslam egemenliği uğruna yaptığını gösteren alıntılar:

Afganistan

"Ben Allahın kullarından biriyim. Biz Allahın dini uğruna mücadele görevini yaparız. Tüm dünya insanlarına bu büyük ışıktan yararlanma ve İslamı kucaklama ve İslam'daki mutluluğu yaşamaları için bir çağrı göndermek de bizim görevimizdir. Bizim birincil misyonumuz bu dini ilerletmektir." Usame bin Ladin, 1998

"Taliban sadece yeryüzüne Allah'ın kanunlarını yerleştirmeye kararlı adanmış gençlerden oluşan bir grup. Taliban Afganistan'da akıtılacak kan olmayıncaya kadar savaşacak ve İslam insanlarımız için bir yaşam tarzı haline gelecek." Molla Ömer, Taliban lideri

"Bizim düşmanlığımız din temellidir. Amerikalılardan laik ideolojiden ötürü nefret ediyoruz."

Pakistan Taliban (Öğrenciler) Hareketi sözcüsü İhsanullah İhsan, terörist grubunun neden Amerika'nın Afganistan'daki varlığına karşı olduğunu açıklarken

"Müntakim (intikamcı) Allah adına, bu Cihatta bir İslam askeri olarak bu dünyaya ilahi adalet ışığını geri getirmeye ilişkin kutsal görevimi yerine getirmeye kutsal kitabım üzerine yemin ederim. Allah daha azını talep etmez. Allah yolunda ölmek doğrudan cennete gönderilmektir."

Bir Taliban memuru

Cezayir

“Fakat gelecek İslamî hilafet ülkesi, Allah ve Cihad bayrağını diken savaşçı mezhebin elinde bulunmadıkça ayağa kalkmayacaktır.”

Selefi terörist grubunun ifadesi, 1990'larda 150.000 erkeği kadın ve çocuğun katledilmesinden sorumlu olan birkaç köktenci hiziplerden biri

“Cihadımız Allaha ve Peygamberine karşı savaşan herkesi öldürüp dağıtmaktan ibarettir.”

“Güç Allahın oluncaya kadar boğaz kes ve öldür!”

Her iki alıntı Silahlı İslam Grubu (GIA) liderlerine ait. İlki Said Ahmed Murad tarafından söylendi, ikincisi Abdelkader Hattab'tan.

Avustralya

“Benim motivasyonum cennetin kendisidir. Bu, hayatımı Allahın düşmanlarıyla savaşmaya feda etmektir... Avustralya’da Cihad yapmak ve Allahın düşmanlarına korku salmak.”

Anzak Günü’nde bir saldırı düzenlediğini itiraf eden Sevdet Besim’in Sözleri

Bangladeş

“Bir gece vakti odamıza geldiler ve bize İslam'ın adını kirletmememizi, iyi bir Müslüman olmamızı ve İslam’ın gururunu ayakta tutmamızı söylediler. Müslüman olduğumuz için bizi incitme niyetinde olmadıklarını söylediler.”

2016’da bir restoran katliamı kazazedesi. 7 terörist Müslüman rehinelerin Ramazan iftar öğünlerini yediklerinden emin olurken Kuran’dan sordukları pasajları ezbere okuyamayanlara işkence edildi ve ölene kadar bıçaklandı. Bir IŞİD sözcüsü daha sonra şu açıklamayı yaptı: “Müslüman olduğunu kanıtlayanlar saygı ve merhametle muamele gördüler ve küfürlerini (inançsızlıklarını) belli edenler kabalık ve ciddiyetle muamele gördüler.

“Mücahidîn, Bengal Haçlı zihniyetinden ve tüm diğer küffardan arındırılıncaya ve Allahın kanunları yerleşinceye kadar ülkede bulunan gurbetçileri, turistleri, diplomatları, hazır giyim alıcılarını, misyonerleri, spor takımlarını ve Haçlı vatandaşlarından herkesi hedef alacaktır.”

Tasmin Chowdhury, 2016 restoran katliamı hakkında bilgi verirken

Belçika

“Ve Kuran inkârcılara, kâfirlere karşı gönüllü olarak cizye verinceye kadar cihad yapmayı kararlaştırmıştır. Oysa onlar küçük düşürülmüş ve İslam Devleti onlardan bunu vermesini istemişti ama onlar reddettiler.”

2016 yılının Mart ayında Brüksel'de düzenlenen intihar saldırılarını gerçekleştirdiğini ilan eden bir videodan

Bulgaristan

“Ramazan ayı kutsal savaş ve Allah için ölüm ayıdır. Allah düşmanlarıyla savaşma ayıdır.”

‘Cihad Üssü’, masum turist dolu bir otobüse yönelik gerçekleştirilen acımasız bir intihar saldırısını gerçekleştirdiğini ilan ederken

Kanada

“İslam, insanlığın iyiliği için geldi. Bu yüzden eğer birisi iyilikten hoşlanmazsa onunla savaşırız.”

Faruk Halil Muhammed, neden imansızlara karşı terör eylemlerini desteklediğini açıklarken

Çeçenistan

“Hakiki direnişe Yüce Allah yardımcı olur ve savaşlar sadece Onun davası uğrunadır.”

Ebu Hafs, Mücahidîn ve bölgenin en üretken katillerinden biri

“Senden Allah düşmanlarına karşı Cihada yaklaşmanı istiyorum... Allahın düşmanlarını onları nerede bulursan yok et. Ellerinin ulaştığı her yerde bir cephe açabilirsin. Topyekün bir savaş olduğunda, artık sivil objeler ya da sivil nüfus diye bir şey yoktur.”

Doku Umarov, birçok sivilin öldüğü düzinelerce terör saldırılarının kişisel sorumluluğunu üstlenen bir lider

“Ben bir İslamcıyım. Hedef Allahın dinini yerleştirmek ve her yerde (sadece Çeçenistan’da değil) Allahın emirlerine göre yaşamak.”

Abdül Hakim, Suriye’ye giden bir Çeçen Cihatçı

Çin

“Allahın dinini yüceltene kadar çalışmaktayız ve ya İslamî Şeriat kanunlarının gölgesinde değerli bir yaşam süreriz ya da Allah yolunda şehadetle mükafatlandırılırız. Çinlilerin Allahın azabını tatması ya da elimizden acı çekmeleri için plan yapmaktayız.”

Abdül Hak, bir Çin tren istasyonunda 33 yolcunun bıçaklanarak öldürülmesinden sorumlu olduğunu ilan eden Türkistan İslam Partisi lideri

Dağıstan

“Allahtan gelecek mevsim öldürebildiğimiz kadar çok kâfir (inançsız) öldürmeyi, onları parçalara ayırmayı bize nasip etmesini niyaz ediyorum. Allahu Ekber!”

William Plotnikov, Dağıstan’da savaşan bir İslam militanı

“Terörizm inançsızları Allah adına öldürmektir.”

Kameraya konuşan Dağıstanlı bir ‘isyancı’

Mısır

“Allahın dini İslam’da inançsızlıktan bahsedenlere, İslamdan dönenlere ve dini terk edenlere karşı savaş yapma zorunluluğu çağrısı yapmaktan daha doğru bir şey yoktur.”

Ebu Muhammed el-Adnanî, El-Kaide sözcüsü

“Allah bizim gayemiz, Kuran Anayasamız, Peygamber liderimizdir, cihat yolumuz ve Allah adına ölmek özlemlerimizin en büyüğüdür.”

Saldırılar ve sayısız yardımcı terör ögütleri yavrulayan İhvan-ı Müslimîn Amentüsü

Fransa

“Hilafet ordusundan gelen bu müminler grubu (Allah onlara kuvvet versin ve onları muvaffak etsin), Avrupa’da haç bayrağını taşıyan, fahişeliğin ve kötü alışkanlıkların başkentini, Paris’i hedef aldı. Bu ehl-i mümin Allah aşkına öldürüleceklerini ümit ederek düşmanlarına doğru ilerledi ve bunu Allah ve Resulünin dinini desteklemek için yaptılar.”

“Onlar Allah’a karşı samimidirler ve Allah onlara zafer nasip etti ve Haçlı zihniyetinin kalbine korku saldılar. Tüm hamd, lütuf ve hayır Allah’a aittir.”

Halifeliğin açıklamış olduğu bir bildiri, 13 Kasım 2015 Paris katliamının sorumluluğunu ilan ederken

“Onları öldürün! Onları öldürün! Onları öldürün! Allah adına, onlar Peygambere hakaret ediyorlar, dinimize hakaret ediyorlar... İslamı ferahlatmak her Müslümanın görevidir.”

Bir polis memurunu ve karısını evlerinde bıçaklayarak öldürdükten hemen sonra Larossi Abballa tarafından video kayda alınmış bir açıklama

Gaza

“Bizim çatışmamız bir Arap-İsrail çatışması değildir. Bizim mücadelemiz bir Filistin devleti mücadelesi değildir. Biz dünyayı amaçlıyoruz. Biz tüm dünyayı elde etmeye çalışıyoruz. Biz tüm Haçlı zihniyetlilerle, tüm Hristiyanlarla, tüm kâfirlerle onlar İslam dinini benimseyene ve Allahın kanunlarına uyana kadar karşı karşıya gelip mücadele etmek istiyoruz. Biz Filistin ile ilgilenmiyoruz. Biz Tel Aviv’le, Aşkelon’la ilgilenmiyoruz. Bizim için önemli olan İslamın dünyaya hakim olduğunu görmektir. Allahın dibi budur ve biz İslam’ın dünyaya hakim olduğunu görmek için mücadele etmekteyiz.”

Ebu El-Ayna El-Ensarî, İslam Devleti ideolojisi ile ittifak içinde olan Gazze Şeridindeki Selefi bir grubun lideri

“Müslümanlar olarak devletlere, sınırlara, elçiliklere ve kesin surette İsrail’in var olma hakkına inanmıyoruz. Nerede olursak olalım İslam’ın üstünlüğünü dayatmaya ve kâfirlere düşmanı desteklemelerinin faydasız olduğu sinyalini vermeye odaklanmalıyız.”

Ebu el-Ayna el-Ensarî

Hindistan

“Ben Allah adına savaşırım. Ben bir teröristim.”

IŞİD’e katılan bir ‘genç’ten anne ve babasına kısa mesaj

“Bu, Muhammedî misyonda kâfirlerle yapılan dinî bir savaştır, özellikle de İslam’ı ilerletme ve kötülüğü Müslümanlardan kovmak amacıyla.”

Ebu Cindel Hamza, Mumbai’de 166 kişinin katledilmesine neden yardım ettiğini açıklarken

“Demokrasi bize yabancı hükümetlerden miras kalan tehditler arasındadır. Mücadele ettiğimiz sistemin bir parçasıdır. Demokrasi dahilinde çalışmak ve bir İslam devleti kurmak mümkün değildir. Allah bize bir şans verirse, saf bir İslamî Hilafet kavramını getirmeye çalışacağız.”

“Halkın egemenliği kavramı İslama aykırıdır. Allah’tan başka hakim yoktur.”

Hafız Muhammed Said, Leşker-i Taybe terörist grubunun lideri

“Evet! Biz – Hindistan teröristleri – HİNT MÜCAHİTLER, - Her bir Mücahidi bu Hint topraklarına ait olan İslam milisleri, Allah yükümlülüğünü yerine getirmek için geri döndük:

“Onlarla (kâfirlerle) savaşın, Allah onları sizin elinizle cezalandıracak ve onları rezil edecek ve sizi onlara galip kılacak ve inananların gönüllerini ferahlandıracak.” (Kuran, 9:14)

İşte başladık... şanlı cihat bayrağını Hindulara ve bize karşı direnen ve savaşan herkese karşı kaldırarak.

Tüm hamd ü sena kullarına yardım eden, vaadini yerine getiren ve düşmanlarını yenilgiye uğratan Allah’ındır.

Allahın yardımını ve zaferini ümit ederken daha suçlayıcıların bizi neyle suçladığına bakmaksızın şiddetli saldırıların devam edeceğini beyan ederiz.

“O kâfirler topluluğu yakında bozguna uğrayacak ve ardını dönüp kaçacak.” (Kuran 54:45)

Allahın bizi affetmesini, bize merhamet etmesini ve inkârcılara karşı zafer kazanmamız için bize yardım etmesini Kelimetullahı yükseltmemiz için bize rehberlik etmesini ve düşmanlarını iradesiyle rezil etmesini niyaz ediyoruz.

Ve selam Onun elçisinin ve onun irşadını takip edenlerin üzerine olsun.

Onlarca sivilin ölüp yüzlercesinin daha acı içinde kaldığı acımasız bir dizi bombalanın sorumluluğunu ilan eden Hint Mücahitleri

“Allahtan başkasına itaat etmek kati bir suretle yasaklanmıştır. Bu kâfirler ineğe, Güneş’e ve Ay’a tapıyor. Allah’a karşı olanlarla bağları koruma konusunda kesin bir yasak vardır. Ya İslam’ı kabul edin, ya cizye verin ya da katledilmeye hazır olun.

İslam Devleti tarafından Hindulara seçimleriyle ilgili bilgi veren bir bildiri

İran

“İslam hakkında hiçbir şey bilmeyenler, İslam'ın savaşa karşı tavsiyelerde bulunduğu kanaatindedir. Bunu söyleyenler akılsızdır. İslam der ki ‘Tüm kâfirleri tıpkı hepinizi öldürecekleri gibi öldürün. Onları öldürün, kılıçtan geçirin ve ordularını darmadağın edin.’”

“İslam der ki: Her nerede hayır varsa kılıç sayesinde ve kılıcın gölgesinde vardır! İnsanlar kılıç dışında itaat altına alınamaz. Kılıç, sadece mübarek savaşçılara açılabilen cennetin anahtarıdır.

“Müslümanları savaşa ve mücadeleye değer vermeye çağıran yüzlerce başka (Kuranî) ilahi ve hadis vardır. Bütün bunlar, İslam'ın insanları savaş yapmaktan önleyen bir din olduğu anlamına mı geliyor? Böyle bir iddiada bulunan o aptal nefslere tükürürüm.”

Ayetullah Humeyni

tarihinde Şövalye tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Endonezya

“İslam Şeriatını himaye etmek ve hilafeti kurmak uğruna öldürmeyi planladık.”

Ölümcül saldırılar planlaması nedeniyle İslami bir okulun beş üyesiyle birlikte yakalanan Bayu Sutiyono

“İslam hukukunun uygulanması için savaşmayı sürdürün. Eğer bu devlet ve ulus büyük, güvenli ve barış içinde olmak istiyorsa, o zaman pazarlık olmadan yüzde yüz İslam’a dönmesi gerekir. Eğer dönmezse yok edilecektir.”

Ebu Bekir Beşir, Endonezyalı Mücahitlerin ruhani lideri

tarihinde Şövalye tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşid ve türevleri islami hakkıyla yaşayan oluşumlardır.Mürtedi öldürürler,islamı eleştireni,hak düzeni bozmak,fitne çıkarmak gibi gerekçelerle öldürürler,cihat yaparlar,sağa,sola çökerler,ganimet,köle,cariye peşinde koşarlar,sinema,müzik vb etkinlikleri günaha neden oluyor diye yasaklarlar,toplumsal yaşamı islama göre şekillendirirler.Kuran da yazan bu,allahın indirdiği ile hükmediyorlar,yönetiyorlar adamlar,yoksa kafir olup,cennete gidemeyecekler

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'daki terör ayetleri

Terör örgütleri bu ayetleri savunuyor. Bu ayetlerle insanların beyinleri yıkanıyor.

 

Bakara Suresi 216 Ayet – Savaş size farz kılındı, gerçi o size hoş gelmez. Olabilir ki siz, bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa ki o sizin için bir hayırdır. Yine olabilir ki, siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.
Âl-i İmrân Suresi 13 Ayet – Hiç şüphesiz karşı karşıya gelen iki toplulukta size bir âyet, bir işaret ve ibret vardır. Onlardan biri Allah yolunda savaşıyordu, öbürü de kâfirdi ve karşılarındakini göz kararıyla kendilerinin iki katı görüyorlardı. Allah da gönderdiği yardımla dilediğini destekliyordu. Gören gözleri olanlar için elbette bunda apaçık bir ibret vardır.
Âl-i İmrân Suresi 121 Ayet – Hani sen sabah erkenden müminleri savaş mevzilerine yerleştirmek için ailenden ayrılmıştın. Allah, hakkıyla işiten ve bilendir.
Nisâ Suresi 74 Ayet – O halde geçici dünya hayatını, ebedî ahiret hayatı karşılığında satacak olanlar, Allah yolunda savaşsınlar. Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse, her iki durumda da biz ona yarın pek büyük bir mükafat vereceğiz.
Nisâ Suresi 75 Ayet – Hem size ne oluyor ki, Allah yolunda: “Ey Rabbimiz! bizleri bu halkı zâlim olan memleketten çıkar, tarafından bizi iyi idare edecek bir sahip ve bize katından bir kurtarıcı gönder” diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların kurtarılması uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?
Nisâ Suresi 84 Ayet – (Ey Muhammed) Allah yolunda savaş! Sen ancak kendi yaptığından sorumlusun. Müminleri de savaşa teşvik et. Umulur ki, Allah kâfirlerin gücünü kırar. Hiç şüphesiz ki Allah kuvvet ve kudretçe çok daha güçlü, ve cezası daha çetindir.
Enfâl Suresi 5 Ayet – Nitekim Rabbin seni, hak uğruna savaşmak için evinden çıkarmıştı. Oysa müslümanların bir kısmı o zaman bundan hoşlanmamışlardı.
Enfâl Suresi 39 Ayet – Ortalıkta fitne kalmayıp, din tamamıyla Allah’ın dini oluncaya kadar onlarla savaşın. Eğer vazgeçerlerse muhakkak ki, Allah yaptıklarını görür.
Enfâl Suresi 58 Ayet – Eğer bir kavmin, sözleşmeye aykırı bir hainlik yapmasından korkarsan, savaştan önce aynı şekilde antlaşmayı bozduğunu kendilerine bildir. Çünkü Allah hainleri sevmez.
Enfâl Suresi 75 Ayet – Daha sonradan hicret edip sizinle beraber savaşa katılanlar da sizdendirler. Bir de akraba olanlar, Allah’ın kitabına göre, birbirlerine daha yakındırlar. Şüphe yok ki, Allah her şeyi bilir.
Tevbe Suresi 14 Ayet – Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onların cezasını versin ve … onları rezil ve rüsvay etsin, yardımıyla sizi onlara muzaffer kılsın. Ve mümin bir kavmin yüreklerini ferahlandırsın.
Tevbe Suresi 29 Ayet – Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah’a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah’ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın.

 

Tevbe suresi 5 ayet – Hürmetli aylar çıkınca, puta tapanları bulduğunuz yerde öldürün; onları yakalayıp hapsedin; her gözetleme yerinde onları bekleyin. eğer tevbe eder, namaz kılar ve zekat verirlerse yollarını serbest bırakın. doğrusu allah bağışlar ve merhamet eder.
Maide suresi 33 ayet – Allah ve peygamberiyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuğa uğraşanların cezası öldürülmek veya asılmak yahut çapraz olarak el ve ayakları kesilmek ya da yerlerinden sürülmektir. bu onlara dünyada bir rezilliktir. onlara ahirette büyük azab vardır.
Nisa suresi 89 ayet – onlar kendileri inkar ettikleri gibi, keşki siz de inkar etseniz de eşit olsanız isterler. allah yolunda hicret etmedikçe onlardan dost edinmeyin. eğer yüz çevirirlerse onları tutun, bulduğunuz yerde öldürün. onlardan dost ve yardımcı edinmeyin.
Muhammed suresi 4 ayet- savaşta inkar edenlerle karşılaştığınızda boyunlarını vurun; sonunda onlara üstün geldiğinizde onları esir alın; savaş sona erince onları ya karşılıksız, ya da fidye ile salıverin; allah dilemiş olsaydı, onlardan başka türlü öç alabilirdi, bunun böyle olması, kiminizi kiminizle denemek içindir. allah, kendi yolunda öldürülenlerin işlerini boşa çıkarmaz.
Enfal suresi 12 ayet – rabbin meleklere, “ben sizinleyim, inananları destekleyin” diye vahyetti. “ben inkar edenlerin kalblerine korku salacağım, artık vurun onların boyunları üstüne, vurun her parmağına” dedi.
Bakara suresi 191 ayet – onları bulduğunuz yerde öldürün. sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. fitne çıkarmak, adam öldürmekten daha kötüdür. mescidi haram’ın yanında, onlar savaşmadıkça siz de onlarla savaşmayın. sizinle savaşırlarsa onları öldürün. inkar edenlerin cezası böyledir.
Bakara suresi178 ayet – ey inananlar! öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı: hür ile hür insan, köle ile köle ve kadın ile kadın. öldüren, ölenin kardeşi tarafından bağışlanmışsa, kendisine örfe uymak ve bağışlayana güzellikle diyet ödemek gerekir. bu, rabbiniz’den bir hafifletme ve rahmettir. bundan sonra tecavüzde bulunana elem verici azab vardır.
Nisa suresi 15 ayet – kadınlarınızdan zina edenlere, bunu isbat edecek aranızdan dört şahid getirin, şehadet ederlerse, ölünceye veya allah onlara bir yol açana kadar evlerde tutun.
Maide suresi 38 ayet – erkek hırsız ve kadın hırsızın, yaptıklarından ötürü allah tarafından ibret verici bir ceza olarak, ellerini kesin. allah güçlü’dür, hakim’dir.
Nur Suresi 2 ayet – zina eden kadın ve erkeğin her birine yüzer değnek vurun. allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, allah’ın dini konusunda o ikisine acımayın. onların ceza görmesine, inananlardan bir topluluk da şahit olsun.
Nur Suresi 4 ayet – iffetli kadınlara zina isnat edip de, sonra dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun; ebediyen onların şahidliğini kabul etmeyin. işte onlar yoldan çıkmış kimselerdir.
Nisa Suresi 34. ayet – Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve dövün.
Maide Suresi 35. Ayet – Ey Inananlar! Allah’tan sakinin, O’na ulasmaya yol arayin, yolunda cihad edin ki kurtulasiniz.
Tevbe Suresi 73. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur.
Tahrim 9. Ayet – Ey Peygamber! Kâfirlerle cihad et; onlara karsi sert davran. Onlarin varacaklari yer cehennemdir, ne kotu donustur!…
Nisa Suresi 16. Ayet – Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Irak

“Hiç şüphe yok ki Allah hedefe ulaşmamız için Küffara (inkârcılara) hücum etmemizi, saldırmamızı ve gerekli olan her şekilde onlarla savaşmamızı emretmiştir. İ’la-yı Kelimetullah için Cihad yapan ibadallaha etkin inançsız savaşçılara onları öldürmek amacıyla hücum etmeleri, ruhlarını bedenlerinden almaları, yeryüzünü onların menfur şeylerinden temizlemek ve onların girişimlerini ve Allah’ın kullarına yapılan zulmü kaldırmak için gerekli olan her türlü yola başvurmalarına izin verilmiştir. Eğer bunu gerçekleştirmek için gerekli olan araçlar hem amaçlanan aktif savaşçıları hem de istenmeyen pasif kişileri (kadınlar, çocuklar ve içtihadımızca belirtilen diğer pasif kategorileri) etkilese de gaye takip edilmelidir.”

Cemaat et-Tevhid vel-Cihad (Monoteizm ve Cihat Grubu) başkanı tarafından yapılan açıklama, camide 86 Şii de dahil olmak üzere kanlı katliamlarıyla ünlü Sünni bir terörist

Irak (Şia)

“Benim motivasyonum, İslam'ın herhangi bir düşmanına karşı savaşma konusundaki dinî inancıma karşı bir görev duygusu.”

Ebu Dere’a, tutsakların kafalarını delmesiyle ünlü Şii terörist

Irak (Sünni)

“Biz İslam’ı ve onun kudsiyetini müdafaa ediyoruz.”

İntihar bombacısı olmak için eğitim görmekte olan bir kadın

“Rahmet Peygamberi bazı Bedir tutsaklarının başlarını sabırla kesme emrini vermişti. Peygamber bizim örnek aldığımız iyi bir rol modeldir.”

Ebu Musab el Zerkavî, kaçırılmış bir Amerikalı işadamının kafasını kesmeden önce konuşma anları

Link to post
Sitelerde Paylaş

IŞİD

“İnsanları küfürden çıkarıp İslam’ın sınırlarına getirmektan başka hiçbir sebeple savaşmıyoruz.”

IŞİD Komutanı

“İslam Devleti, El-Ezher’in bize öğretmiş olduğu şeyleri uygulamaya dökmektedir.”

Süfyan el-Ömer, IŞİD’e katılan bir öğrencinin takma adı, IŞİD’in dünyanın en prestijli İslam üniversitesinde öğretilen şeyin doğal bir sonucu olduğunu açıklarken

“Yaptığımız şey terör eylemleriydi. Bu benim vazifemdi. Kâfirler var ve Kuran’da bunu durdurma ve tüm inkârcılarla savaşma talimatı var.

Casim Muhammed’ül Atıyya, IŞİD bomba imalatçısı

“Her şeyden önce, inkârcı olduğunuz için sizden nefret ediyoruz. Farkında olsanız da olmasanız da ibadette ona ortaklar koşarak Allah’ın birliğini reddediyorsunuz, Ona oğul isnat ederek Ona karşı küfrediyorsunuz, Peygamberine ve resulüne karşı yalanlar uyduruyorsunuz ve her türlü şeytanî uygulamayı hoşgörüyorsunuz.

“Sizden Allah’ın yasakladığı her şeye müsaade ederken Onun müsaade ettiği pek çok şeyi yasaklayan seküler, laik, liberal toplumlar olduğunuz için nefret ediyoruz. Çünkü siz dini devletten ayırıyorsunuz ve iktidara getirdiğiniz kanun yapıcılar yoluyla heva ve hevesatınıza azami yetki veriyorsunuz.

“Gerçek şu ki, bizi bombalamayı bıraksanız bile, bizim sizden nefret etmemizin birincil nedeni siz İslam’ı benimseyene kadar var olmaya devam edecektir.”

IŞİD’in Dâbık Dergisindeki “Neden Sizden Nefret Ediyoruz ve Neden Sizinle Mücadele Etmek İstiyoruz” başlıklı bir makale

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...