NotFound 0 Oluşturuldu: Aralık 19, 2016 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 19, 2016 Kafasindan ve 2 yerinden daha 3 el yakindan ates edilmis. Cnn muhabiri öldüğünü söylüyor. Umarim ölmez, sular kaynayacak gibi.. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Bir sürü cihatçı pislik doldu ülkeye. Eğer ekselans ölürse, putin ağızlarına sıçar suriyede. Bizim askerimiz arada kalmasa bari. Link to post Sitelerde Paylaş
Glock 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi (düzenlendi) İç savaş yakın gözüküyor muhtemelen 2017 ortaları gibi patlayabilir. Bu işin arkasında cia yani abd var. Büyük elçi ölmüş !! Aralık 19, 2016 tarihinde Glock tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Abdul Alhazred 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi İç savaş çıkabilir, ufukta 3. dünya savaşı bile olabilir bu gidişle. Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Cihatçı filan değil. polis kılığına girmiş ve öldürülmeden önce "Halep" ve "Alahü Ekber" ve Rusça bir şeyler seslenmiş. https://amp.theguardian.com/world/2016/dec/19/russian-ambassador-to-turkey-wounded-in-ankara-shooting-attack Çeçen büyük olasılıkla. Halep konusunda ise (cinayet iyi bir şey demiyorum) Çeçenistan gibi kenti dümdüz ettiler. Burada muhalifleri sevmiyorlar. Benim ÖSO'ya karşı sempatim var. Olay bizle ilgili değil yani. Paniğe de gerek yok (bakın Tayyibe ne güzel Trabzonspor stadyumu açıyor, Benim derdim olsa olsa Trabzonspor, Kurtlar vadisi, bir de OsmanlıSpor zaten, ne güzel de isim koymuşlar. İnşallah nazar deymesin Osmanlıspora) - Da bölge ülkeleri de bence (Putin, İran ve Sudi Arabistan) AKP ile ne yaptıklarını bilmiyorlar. Avrupa da bilmiyor. 80 yıldır akıllı/mantıklı (darbe ve tek parti dönemlerinde bile) düzgün bir ülke olmamıza alıştılar. Nasıl bir rezillik çıkabileceğini unutmuş görünüyorlar. Iran'dan beklemiyorum, Putin'den de beklemiyorum. Ama körfez ülkelerinin akıllarını başlarına alabileceklerini ümit ediyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Savaş çıkmaz ama, bizim için utanılacak bir durum. Elçiyi koruyamadık... Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi 1 dakika önce, haci yazdı: Savaş çıkmaz ama, bizim için utanılacak bir durum. Elçiyi koruyamadık... Kendini koruyabiliyomusun da daha elçiyi koruyacaksın!? Gerçi siz seviyorsunuz Moskova'yı ama, Adamlar şehri düzleştirdi, Halep diye bir yer kalmadı diyorum. Biraz uyumlu olum deli gibi Esat'ı korumasalardı onlar da. (Ama dplomata da yapılmaz, ben terör eylemine yine de karşıyım) Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Türkiye'yi İslamcılar yönetiyor. İslam demek terör demektir. Bu tip terör olaylarının olması normal. Türkiye İslam bataklığına battıkça terör olayları Türkiye'de artacak. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi 11 minutes ago, leonardo18 said: Cihatçı filan değil. polis kılığına girmiş ve öldürülmeden önce "Halep" ve "Alahü Ekber" ve Rusça bir şeyler seslenmiş. https://amp.theguardian.com/world/2016/dec/19/russian-ambassador-to-turkey-wounded-in-ankara-shooting-attack Çeçen büyük olasılıkla. Halep konusunda ise (cinayet iyi bir şey demiyorum) Çeçenistan gibi kenti dümdüz ettiler. Burada muhalifleri sevmiyorlar. Benim ÖSO'ya karşı sempatim var. Olay bizle ilgili değil yani. Paniğe de gerek yok (bakın Tayyibe ne güzel Trabzonspor stadyumu açıyor, Benim derdim olsa olsa Trabzonspor, Kurtlar vadisi, bir de OsmanlıSpor zaten, ne güzel de isim koymuşlar. İnşallah nazar deymesin Osmanlıspora) - Da bölge ülkeleri de bence (Putin, İran ve Sudi Arabistan) AKP ile ne yaptıklarını bilmiyorlar. Avrupa da bilmiyor. 80 yıldır akıllı/mantıklı (darbe ve tek parti dönemlerinde bile) düzgün bir ülke olmamıza alıştılar. Nasıl bir rezillik çıkabileceğini unutmuş görünüyorlar. Iran'dan beklemiyorum, Putin'den de beklemiyorum. Ama körfez ülkelerinin akıllarını başlarına alabileceklerini ümit ediyorum. Rusça falan konuşmamış. Yabancı kanalların canlı yayınını izleyin. Olayın videosu var. Adam senin benim gibi Türk. Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi 6 minutes ago, malta erigi said: Rusça falan konuşmamış. Yabancı kanalların canlı yayınını izleyin. Olayın videosu var. Adam senin benim gibi Türk. Evet adam Türk,çevik kuvvette polis olduğu söyleniyor, Durum vahim Link to post Sitelerde Paylaş
Abdul Alhazred 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Rus elçi korumasız etkinliklere katılıyormuş. Link to post Sitelerde Paylaş
zeus- 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi 1 hour ago, Tremor said: Evet adam Türk,çevik kuvvette polis olduğu söyleniyor, Durum vahim AKP döneminde bütün şeriatçılar devlet memuru yapıldı. Laik Türkiye bitti. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Oha! bunu da fetö yaptı dedi melih gökçek. Link to post Sitelerde Paylaş
Glock 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi (düzenlendi) Türk korumalardan biri muhtemelen polis !! Aralık 19, 2016 tarihinde Glock tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
gonzo 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi (düzenlendi) Adam devletin resmi polisiyse durum çok ama çok fenaa Eeee fetöcüleri temizledik dediler, onların yerine işid kafalı, cihadçı , başka cemaatçi, tarikatçı, hilafetçi adamları da arada kaynatarak aldılar. Şimdi ayıkla pirincin taşını Aralık 19, 2016 tarihinde gonzo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Tremor 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi https://mobile.twitter.com/bulentmumay/status/810900422068174848/photo/1 Saldırıyı yapan bu çocuk,Türk ve polis.. Link to post Sitelerde Paylaş
Abdul Alhazred 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi http://t24.com.tr/haber/rus-buyukelciyi-olduren-saldirgan-cevik-kuvvet-polisi-mi,377929 çevik kuvvet polisi olduğu söyleniyor. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Videodaki tipi ve tavırları tam alperen ocağı denen gruptaki pisliklere benziyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Tatarka 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Turkiye seriatcilarin elinde, bu kesin. Umarim ic savas olmaz. Ankaranin gobeginde rahatca bunu yapiyorsa; durum cok kritik. Link to post Sitelerde Paylaş
NotFound 0 Aralık 19, 2016 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 19, 2016 gönderildi Simdi gitsin deliye "zafiyet yoktu" veya "sehitlik guzel bir mertebe" desin. Onu viski sisesine oturtup gondermezse insan degilim. Hoş suanda rusyaya gidecek got kalmamistir hukumet insanlarinda. Savas cikmaz, ama elci devlet demek, devleti temsil eden adam vuruldugunda devlet vurulur. Geri donusu ne olur bilinmez fakat kotu seyler olacak gibi. Putin deli o ayri, simdi rus halki ve medyanin baskisi ile birseyler yapacak o da belli. Suriyede askerlerimizin basina bomba yagmazsa iyidir. Umarim sonuclari milletimizi yasa bogacak sekilde olmaz.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts