Jump to content

İSLAMI NASIL YOK EDERİZ


Recommended Posts

Bunu, "islamın yokedilmesi" olarak ele almamak gerekiyor; Cehalet ve dogmatizmin..., kölelik, diktatörlük ve yasakçılığın..., ikiyüzlülük, nefret ve ayrımcılığın yokedilmesi olarak ele aldığımızda, zaten bu sonuç kendiliğinden ortaya çıkacaktır.

Bu aslında herhangi bir dine yönelik bir çalışma da değildir, bu kötülüklere karşı bir mücadeledir.

Bunu bir bayrak yarışı olarak düşünmek lazım. Burada hepimize düşen sorumluluklar var. bu dönemde belli bir aydınlanma mücadelesi vereceğiz. Sonra gelecek nesil bu görevi devralacak... yüzlerce yıl sürecek, ancak başarı, bu onurlu mücadeleye katılanlar sayesinde olacak.

 

 

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinci toplumlarda din küçük yaşlardan itibaren her çeşit baskıyla insanlara kabul ettirilir.İlerleyen yaşlarda ise baskı kalksa dahi şuuraltında kendine yer bulabilir.Ve bir dokunulmaz tabu halini beyinlerde alır.Ancak baskıya  İsyan eden beyinlerden ve aile ile toplum baskısı görmeyen beyinler dini dolayısıylada İslamı reddeder.Yapılacak tek şey sabırla anlatmak yine anlatmak olacaktır.Birde siyasi iktidar çok önemlidir.Siyasal iktidarında laik çizgide olması gerekir.Baskı ortadan kalktıkça Aklı ve fikri hür insanlarda dinde ortadan kalkacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 years later...
Bir saat önce, zeus- yazdı:

Dünya İslam'dan kurtulursa insanlık çağ atlar.

İslam´ı yok etmek neredeyse imkansız, çünkü bir hayat tarzıdır, katıdır ve ritüel manyağıdır.

Ayrıca bu dinde ilk önce teslimiyet gelir ki, ibadetlerine ve ritüellerine baktığınızda bu özellik hemen göze çarpar.

Belki zayıflatılır, ılımlatılır...

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hedefin hangi İslam olduğunu belirtmelisin öncelikle. 

 

Onlarca milyonluk Şii kolunu mu ? Sünni İslam'ı mı ? Yoksa Arabistan'da yeni yeni türetilmeye çalışılan, bir nevi " update " getirilmiş -modernize- islam mı ? Galaksi liderimizin benimsediği ılımlı islam mı ?

 

Bildiğiniz üzere bir tane islam yok. Kendisi çoktan parçalara ayırılıp yok edildi. Ülkemizde İslamı, cuma günleri camiye gidip, kelime-i şehadet getirerek yaşadığına inanan milyonlar ve şeriati kanunlarla mikro çevresini değiştirmeye çalışan büyükçe bir topluluk var. Herkesin islam anlayışı, öyle olmaması gerektiği halde farklı. Yok edilmesi gereken zaten yok olmuş bu din değil, cehalet bana kalırsa. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben şahsen günah keçisi olarak islamın gösterilmesini tasvip etmiyorum. Gazali ile bilim şeytan işine dönüştürülmüştür islamda, böylelikle müslümanlar da islam ülkeleri de cahil ve geri kalmıştır. Burada felsefi bir yerleşmişlik söz konusudur. İslamı yenseniz bile Gazali'nin toplumsal düşüncedeki hatıralarını parçalayamadıkça hiç mi hiç bir şey değişmeyecektir.

 

Siz eline deney tüpü geçen bir müslümanı islamın durduğunu zannediyorsunuz ama onu o farketmese de durduran ve yatmaya iten şey toplum yapısının hipnotik bir yolla bilinç altında oluşturduğu sert kalıplardır. Bu kalıplardan en önemlisi ise Gazali'nin kaderciliğidir.

 

Gazali'ye kadar büyük müslüman bilim insanlarını görebiliyoruz ama Gazali'den sonra birden yok oluyorlar. İnsanlar hayatlarında, yönetimde hatta Dünya'nın gidişatında kontrol sahibi olduklarını ve kontrole de mecbur olduklarını hissedecekleri bir toplumsal felsefeye oturtulmalıdır. Dini günah keçisi yapanlara tezlerine aykırı Yahudilik - Bankerlik ilişkisini hatırlatırım. Ya da kafalarını hala teslis işareti yapan astronotlara çevirmelerini tavsiye ederim.

 

Buradan sonuç açıktır ki suçlu din değildir, dini kullanan felsefi oluşumların büyük kitlelerde nesiller boyu yarattığı hipnotik etkidir. İnsanlar islamdan değil kadercilikten ve kanaatkarlıktan kurtularsa geri kalan bölümü kapitalizm halledecektir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...