Jump to content

Evliliklerin Azalması Zinanın Çoğalması


Recommended Posts

Tersine, evliliği ahlak kuralı yapmak, fuhuşu körükler ve toplum ahlakına zarar verir. 

İslamda, cinsel özgürlüklere yapılan tecavüzler, cinselliği yasaklamaya dayalı sahte ahlak, kadın poşetlemeyi ahlak zanneden sapıkların fetvaları, hayvanlara bile yapılmayacak şekilde kadın-erkek ayırma girişimleri.... işte tüm bunlar, toplumda her tür cinsel sapıklığa sebep olduğu gibi, doğal ahlak yapısını da bozar.

Ayrıca islam'da kadınlar açısından evlilik diye birşey yoktur....!
Boşanırken kadının rızasını almayan, yanına kadın getirirken eşinin duygularını hiçe sayan, döverken bile kendisine sormayan bir zihniyet, elbette evlenirken de kendisinin kabulünü dikkate almaz. 
Ailesi veya sahibi konumundaki kişiler, kadın adına karar verir. Şeriat ülkesindeysen, bu özgürlüğün, sadece bazı kişilerin vicdanına kalmış demektir. Dolayısıyla islami evlilik, geçersizdir!   

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 04.01.2017 at 04:55, Cesed yazdı:

İslam ve insanoğlunun fıtratı arasındaki uyumu burada görebiliriniz.

İslam, insanın fıtratına.... yani "doğuştan gelen özelliklerine uygundur" diyorsun. O halde birkaç soru....;

Bir kadının evli olduğunu bildiğin halde, bir teklifte bulunmak dahi ahlaka aykırı iken, ilişkiye zorlamak, tecavüz etmek, insanın doğasına ne derece uygundur...?

Bir köpek dahi dövülerek eğitilemezken, masum bir ilişkiye 100 sopa işkencesi getirip, bir de "sakın acımayın" demek, ne derece insanın doğasına uygundur...?

Sadece kocasına itaat etmiyor diye, kadının dayakla erkeğin kölesi yapılmaya çalışılması, kadının bir tarlaya benzetilmesi, "mal" ilan edilmesi ne derece insanlığa yakışmaktadır...?

Sadece senin gibi inanmıyor diye, insanların kafalarını kollarını bacaklarını koparmanın, parmaklarını ezmenin, çarmıha germenin, insanın doğasındaki yeri nedir...?

Tehditle hakaretle düşmanlıkla ibadete zorlayan bir dinin, bu ibadetlerinde manevi hazlar bulunduğunu iddia etmek, insanın psikolojik yapısıyla ne derece bağdaşmaktadır...?

Bu dinin "İnsanlığa doğruluk ve iyilik öğretmek için eşsiz bir rehber" (!) olduğu iddia edilmektedir. Madem öyle, peki neden diyalogla yaymaya çalışmak yerine, bu din tarih boyunca sürekli savaşla yayılmıştır.... 

Ve bu dinin diktatörlükle eşkiyalıkla farklı düşünceyi susturarak kendini koruması, ne derecede insan aklına uygundur....?

 

Evet, bu sorulara bir cevap alayım ki, sonra cehennemin insan fıtratına uygunluğunu soracağım....;

Mesela, sevdiğin yakınlarına dostlarına sadece inanç farkından dolayı, korku filmlerinde görülmemiş dehşette alçakça işkenceler yapılırken, onları seyretmenin insanın doğasına uygunluğunu da merak ediyorum !!!!!!!!!!!!??  

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...