Jump to content

Faşist Tayyibistan İslam Cumhuriyeti


Recommended Posts

"Dün itibari ile çoktan kurulmuş olan Faşist Tayyibistan İslam Cumhuriyeti'nin kuruluşuna yeni bir çimento eklenmiştir. Anayasa, Tayyibistan'ın başı olan Kaçak Saraylı tarafından değiştirilmek üzeredir. Parababalarının müttefikliği ile kurulan bu ülkede ne hukuk, ne anayasa, ne demokrasi vardır, sadece oligarşik çete kanunları vardır.

Bu faşist din devletine karşı mücadele etmeyen herkes, bu devletin destekçisdir. İster CHP'li, ister HDP'li, ister LDP'li olsun fark etmez. En ufak bir çıkarı için, bu yapılanmaya, çeteye karşı mücadele etmeyenler, ya korkaktır ya da hain.

Bakmayın bugün rahatça yaşadığınıza, bunların hepsi Kalifornikasyonun etkisidir. Bilgisayar oyunları ile sanal ve gerçeklik algısı yok edildi. Ölümden kahkaha ile bahsetmekte insanlar. Gözyaşı artık sahtece akar olmuş. Ancak insanlıktan çıkmış bir halkın rehabilitasyonu, faşist din devletinin afyonu olan "ben yaptım oldu" zihniyetinden kurtulması mümkündür. Bunun tek tedavisi, halkın kendi kaderini kendi eliyle belirlemesidir.

Abarttığımı mı düşünüyorsunuz? Siz bilirsiniz... Parababaları terörü piyango gibidir, yarın size de çıkabilir...

Faşizme karşı Halkın Kurtuluş Partisi saflarına!"

Forumdaki düşünce kardeşlerime uyarım ve çağrımdır. Sevgilerle...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Maalesef bu anayasa değişikliği Türkiye nin ortaçağ diktatörlüğü tarzı bir yönetime gittiğinin açık belgesidir. 

Tayyibin neler yapmaya çalıştığını bilmiyoruz. Ama demokrasiye ve çağdaş değerlere inanan insanlar olarak hepimiz çok üzgünüz. Mecliste ki CHP li vekilleri izledim, gerçekten hepsi çok üzgünler Türkiyenin geleceği konusunda karamsarlar.

Ama işte Türkiyenin gelişmesini istemeyen İsrail-İngiltere gibi emperyalist ülkeler Türkiyeyi bölüp parçalamak için böyle şeyler yapabiliyor. İsrailin Büyük kürdistan hayalini oradaki enerji ve su kaynaklarına olan özlemini unutmayalım. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye Hurma Cumhuriyeti, Faşist Tayyibistan İslam Cumhuriyetine dönmesi normal. Bu halkın %90'ı müslüman. Müslüman ülkelere bakın hangisinde insan hakları var? Müslüman ülkeleri diktatörler yönetiyor. Türk halkı kendi diktatörünü yarattı. İslamla beyinleri tecavüze uğramış bir halktan fazla bir beklenemez.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Tayyip'i başa getiren İslam dinidir. Türkiye'yi bu hale getiren İslam dinidir. İslam'ın olduğu bir ülke adam olmaz. İslam 21. yy da insanlığın üzerine kabus gibi çöktü.

 

Bütün İslam ülkelerinde insan hakları yok. İslam'ın oluğu bir ülkede terör olur, kan olur, göz yaşı olur. İnsanlık bir an önce İslam'dan kurtulmalı.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Adamın birine 100 bin TL ceza giydirmisler, adam arabasını satıp cezayı ödemeye kalkmış... Bu toplum böyle yönetilmeyi hak ediyor.  Boyle ceza olur mu senin keyfine göre kanun olurmu diye sorarsanız hayin evlat oluyorsunuz. Hatta evlatlıktan rededilirsiniz. Ama kimse böyle baba mi olur demiyor , diyemiyor. Oturduğu yerleri rahatsız olabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...