Jump to content

Allah firavunla yarışıyor


Recommended Posts

Şuara 49: (Firavun): “Benim size izin vermemden evvel, siz O’na îmân ettiniz. Muhakkak ki O, size sihri öğreten büyüğünüz (ustanız). Artık yakında elbette bileceksiniz. Ellerinizi ve ayaklarınızı mutlaka çaprazlama kestireceğim...."

 

Maide 33: " Allah'a ve Resulü'ne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk/anarşi çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi ...."

 

Şuara 49'da firavun elleri ve ayakları çapraz kesiyor. Maide 33'te de Allah elleri ve ayakları çapraz kesiyor.

 

Allah'ın o kızdığı firavundan ne farkı kalıyor ? Kendisi de zalimin önde gideni.

tarihinde Z-karn-223 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuranın El ilahı islamı eleştirmeyi bile bozgunculuk,fitne çıkarmak,hak düzeni bozmaya yönelik bir eylem olarak görür.Allah kutsallaştırılmış,öteki dünyalara ait sözverilerde (vaatlerde)bulunan.uyuşturucu etkisi yapan,acımasız bir kıyımcıdır.Bir müslümana göre,bir müslüman insan yakamazmış,ama müslüman olmadığı için,el ilah birini,derisini yenileyip yenileyip sonsuza dek cehennemde yakabilir,ona irin içirip,zakkum yedirebilirmiş.Müslümanlar el ilahın sonsuza dek birini yakmasını oldukça olağan görürler.

Müslüman:Allahım bak ben bu kişiyi yakmıyorum,yalnızca seni,gönderdiğin betiği eleştirdiği için,onu hak düzeni bozmak,fitne yaymak,bozgunculuk çıkarmak gibi nedenlerle kesip,biçtim,başını gövdesinden ayırdım.Artık gerisi sana kalmış.Bu kişiyi ateşte mi közlüyorsun,şiş kebab mı yapıyorsun,kuzu çevirme mi yapıyorsun,o da senin bileceğin iş.

1Va59Y.jpg

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...