Jump to content

Fethullah Gülen'in Kurduğu Fahişe Ordusu...


Recommended Posts

Akla zarar gelişmelerin içinde yaşıyoruz.

Ankara'daki bir mahkemede ifade veren itirafçı bir eski cemaatçi "Fetö'nün üç bin kişilik fuhuş ordusu var" demiş. Hatta bir de 'fahişe imamı' varmış. Adı Zehra. 

Bu kızlar, 15 Temmuz olaylarına karışan 80 kadar generali kaset şantajıyla 'ikna etmiş'. Olur mu, olmaz mı? 

Galiba şimdi kendini kurtarmak için sallama zamanı. Birbirinden ilginç senaryolar yazılıyor. Bence bu da onlardan biri.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

fahişe ordusu olasıdır. her şekilde sızma düşüncesi ile yola çıkan insanlar bunlar. aklına giremediklerinin ya da çok yakınlarının yataklarına girmek de bu işin bir parçasıdır. sayılar günvenilir olmasa da, yöntem oldukça sıradandır.

Bu insanlar yüksek bir ideal uğruna kendi hayatlarını hizmete adamış adamlar.

yüksek ideal dedikleri islamın, ama fetullah islamının, dünyaya hakim olması; hizmet dedikleri de bu idealin gerçekleşmesi için alınan kararlara uyum ve bu yoldakilerle birlikte hareket etme sürecidir.

şunu duyardık, yakalananlar da doğruladılar: evlilik ablalar, abiler aracılığı ile düzenleniyor. uygun eşler katalogdan gösteriliyor adaylara, sonra bir iki görüşme ve evliliğin tamamlanması. Bazı evliliklerde görev ön plandadır. yani evlenilen kişinin, eşinin amacından ve görevinden haberi yoktur. Bu insanlar, hayatlarının en büyük kararlarından birini bile fetullah dünyaya hakim olsun diye başkalarına bırakan insanlar. fahişe ordusu, bu görevi üstlenenin kafasında allah yallah zırvaları ve büyük ideale sadakat olduğu sürece son derece kolay sağlanacak bir oluşumdur.

bu süreçte hiç dokunulmadı ama ünlü bir avukatın bürosuna adnan oktarın balonlarından ikisi gidip geliyorlar, kısa bir süre sonra ofis basılıyor ve avukatın ergenekon/balyoz vb dava sürecine  dahil edilmesini sağlayacak kanıtlar ele geçiriliyor. bu balonlar da yine kendilerince bir ideale hizmet ediyorlar.

ama sayısı abartılabilir. bu hem karşımızdakiler ne pislikmiş lan algısı yaratmak için hem de biz ne güçlüyüz, 3bin kişi hariketimiz için kendinden geçip gönüllü fahişelik yapıyor dedirtmek için her iki tarafça ortaya sürülmüş olabilir, çünkü bu tür söylentiler her iki tarafın da işine gelir. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...