Jump to content

"Anayasadan Türklüğü çıkaracağız"


Recommended Posts

2 dakika önce, NoOneCares yazdı:

Haaah koymalı moymalı çocuk muhabbeti de geldi tam oldu! Sen bunamışsın, bunaklik senin devrelerini yakmış ve bunaklıktan ne dediğini bilmeden densizce ve aptalca konuşup duruyorsun, fikir nerede senin gerzekçe mesajlarínda!

O kadar aptalsın ki, hala görmemezlikten geliyorsun. Bireyin kendine müslüman demesi ile o birey kurana ters düşse de müslüman oluyor ise, Ateistim diyen biri de namaz kılarak hacca giderken bu kişi de sırf kendine ateist diyor diye ateist tir.

Bunlara göz yumuldukça ateizmin içi boşaltılır ve zamanla bu tür ateistler artarak diğerlerini sindirir. Şeraitci anketi ile kendini avutup tayyibin istediği yönde koştuğunu göremeyecek kadar bunamışsın...

Hadi bunak hadi, sen git yat ve uyu.belki dinlenirsen nöronlardan iki kıvılcım daha çıkar!

Bu ileti ile mi savını savunuyorsun? Neyi savunduğunu bile bildiğini sanmıyorum.. İyi bir ateist savını bilimsel delillere dayandırarak savunur.. Sen bilimsellikten çok uzaksın. Savını başkalarını suçlayarak savunan bir meczupsun.. Ciddiye alınacak bir tip değilsin..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 205
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Akpye oy verip,islam konusunda en ufak bilgisi olmayanlar var,azımsanmayacak sayıda.Bunlar atalarınının kuşaktan kuşağa aktardığı,islama,kutsal uyuşturucuya bağımlı olmuş kişiler.Kutsal uyuşturucu tarafından ele geçirilmiş beyin,dine öncelik verince oyunu akpye oy veriyor,bu beynin Atatürkçülük yönü ağır basınca,chpye oy veriyor,biraz milliyetçilik yönü ağır basınca,mhpye oy veriyor,bunların en çarpıcı sözleri de ya allah bismillah allahu ekber,islamiyet ruhumuz,türklük bedenimizdir,ruhsuz beden ölü olur gibisinden sözler.Ülkenin ulusçu partisi bile,islamdan kopamamış,kendini islamla,arabın diniyle tanımlıyor.Ki bu arabın dini yayıldıktan sonra ,birçok ulusun özbenliğini yok ederek,araplaştırmıştır.Ama kutsallık kisvesi altında,bunu yaptığı için bırak eleştirilmeyi,kutsal uyuşturucu bağımlısı kişiler,arabın dinini ölümüne savunur,sürekli araplaşmaya doğru meyleder,araplaştırma kurumları,imam hatiplerin arttırılmasını destekler,bunların ne kadar değer verdikleri olgu,kavram varsa araplarla bağlantılıdır.Değer verdiğin,kutsal gördüğün şeylerin hepsi araplarla bağlantılı olunca,araplaşmaya doğru meyletmen de,kaçınılmaz oluyor.

İşin özü,islam hakkında en ufak bilgisi olsun veya olmasın,kutsal uyuşturucu bağımlısı bir kişinin,beyni dine öncelik veriyorsa,bu kişi oyunu gider akpye atar.İslami oldukça iyi bilen,Türk,Türklük karşıtı arapsevici biri de,gün gelir,gücü ve yönetimi alır eline,ülkeyi arabistana döndürmeye çalışır,arapçılık yapar,ülkeye milyonlarca arabı alır,ülkenin etnik yapısını bozar.Tüm bunları yaparken de,arabın dininin uyuşturan kutsallığının büyüsüne kapılanlar,buna ses çıkarmaz,hiçbir şeye ses çıkarmaz.Adam ben ölünce,cennete gideceğim,islam bana huzur veriyor,yaşamıma anlam katıyor diyor,islam onun için kutsal bir uyuşturucu,bu kişi önemser mi,ülkenin araplaştırılmasını veya araplaşmayı,buna karşı tepki gösterir mi,göstermez.İşte arabın dini bu yüzden tehlikeli,uyuşturan kutsallığının,olana,bitene alkış tutar,yanlış uygulamalarıyla,yanlış eylemleriyle,ülkeyi bataklığa sürükleyenleri ölümüne destekler,savunur.Kutsal uyuşturucu bağımlısı,dine öncelik veren,eğitimsiz,düşünmeyen,sorgulamayan,yüzeysel,sığ beyinlerin çoğunlukta olduğu bir ülkedir Türkiye.

1)Kutsal uyuşturucu+kutsal uyuşturucu bağımlısı eğitimsiz koyun bir kitle+yüzeysellik+sığlık+sorgulamamak+düşünememek=Kaçınılmaz son

2)Kutsal uyuşturucu+kutsal  uyuşturucu bağımlısı sorgulayan,düşünen bir beyin+kutsal uyuşturucuyu kaybetme korkusu=Kaçınılmaz son

3)Kutsal uyuşturucu+kutsal uyuşturucu bağımlısı islamı iyi bilen,ama islamı uygulamaya ve eyleme dökmeyen,tutarsız bir beyin=kaçınılmaz son

4)Kutsal uyuşturucu+kutsal uyuşturucu bağımlısı,bildiği islamın içine müşriklik katanlar,şeyhler,şıhlar,şeyhini,şıhını uçuranlar,müritler,tarikatçılar=kaçınılmaz son

5)Kutsal uyuşturucu+kutsal uyuşturucu bağımlısı islamı iyi bilen,tutarlı bir beyin=İşid ve türevlerine katılır(yukarıdakilerin hiçbirini de müslüman olarak görmez,bu kişiye göre demokrasi haramdır,laik,seküler oluşumların seçime girebildiği bir düzeni kabul etmez,böyle bir düzende oy kullanılmaz,allahın indirdiği ile hükmetmeyen,yönetmeyen de kafirdir)

Ben ikinci kısımdan da,akpye oy verenler olduğunu düşünüyorum,sayıca epeyi az olsada.Bunlar ne kadar sorgulasa da,araştırsa da,dini kaybedip,boşluğa düşme korkusu yaşıyorlar,geceleri uykusuz bıraktıran,kuşkularla uğraşıyorlar belki,ama beyin kutsal uyuşturucu bağımlısı,kutsal uyuşturucusunu kaybetmek istemiyor,kaybetmemek için direniyor,çırpınıyor,önceliği hala din,gidip oyunu akpye veriyor.Akp saydığım,dine öncelik verem ilk dört kesimden oy alıyor.Dine öncelik veren 5 ci kesim işid ve türevlerine katılıyor,onları destekliyor.

Demek ki tüm iş,kutsal bir uyuşturucuda bitiyor.Kutsal uyuşturucu bağımlısı, bu çoğunluk kitleyi yönlendirebilen,onların korkularını,önyargılarını kullanabilen,bir halkavcısı(demagog) da,oldu mu kaçınılmaz son gerçekleşiyor.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
14 hours ago, Türk Ateist said:

Bir kere senin herhangi bir konuda eni konu tartışabilecek donanımın da yok dilin de.

Senden daha donanımlıyım. Okuduğum okullarla ve eğitimimle gurur duyuyorum. Donanımsız ve bilgisiz cahil olan sen ve senin gibiler. Okuduğum bölümler > endüstri müh.+ iktisat (ekonomi) ; bununla ilgili konularda donanımlıyım.Ha galiba donanım derken, "din" kastettin. Al senin olsun din donanımı. 

14 hours ago, Türk Ateist said:

Üslubun çok çirkin öncelikle. Ağzından hakaret küfür düşmüyor, saçma sapan saldırıyor ve bıktırıyorsun. Girdiğin başlığı mahvediyorsun öncelikle, burada da sokullu Türklük ve Türkçülükle ilgili son derece doğru düzgün yazarken pat diye başlığa damlayan ve adam sadece Müslüman olduğu için hakaretlere boğarak Müslümanlık öğreten sensin

Bu başlıkta bana ilk hakaret eden, laf sokmaya çalışan sensin. Hakaret ederek konuştuğun için misliyle cevabını alıyorsun ve alacaksın da. Bi kendi yazdıklarına bak be. Başka bir kişiye çatmam,seni ilgilendirmez. Sebebi var. Adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın, hakaret edersen yine aynı şekilde. Ayrıca herkesin hakaret anlayışı farklıdır. Senin ateizm anlayışının farklı olduğu gibi. Ne de olsa TAKİYYECİ ATEİST'sin. Kesin-net ve tartışmasız ! 

14 hours ago, Türk Ateist said:

Kafanızda, Kur'an gibi saçma salak bir kitabı dayanak yaparak uydurduğunuz "Hem Müslüman hem laik/Atatürkçü olunmaz" inancıyla gelip gelip insanlara sarıyor ve çirkince baskı yapıyorsunuz. Hem laik hem Müslüman/Atatürkçü olunur zaten de, esas konu bu bile değil. 

Bana, insanın hem laik hem Müslüman olamayacağını neye dayanarak kanıtlayacaksın? Kur'an'a.

Bak kırmızı ile belirttiğim yer. Ya sen ŞAKA MISIN ? Ölcem gülmekten. IQ katili. puhahhahahhhaaaa. Yerlere yatcam gülmekten. Müslüman olmak elbette kurana göre değerlendirilir de, laik olmak da mı kurana göre değerlendiriliyor ? Karnıma kramp girdi, gülmekten. Müslüman olmayı incile göre , 

Hem laik hem müslüman olamayacağını kurana göre kanıtlamak ? Sen 2008 den beri yazıyorsun değil mi bu forumda ? Senin kadar boş bir insan yoktur.Sana yapılan tespit ne ? ŞİZOFREN !   Bak bu tam sana uymuş. Ağlıcan mı yine, "ay bana hakaret etmişler" diye. Tabi tabi, sen burada hakaret ederken bişey yok, ağzının payını verdiğimizde zırlıyorsun. Hadi ordan ! 

14 hours ago, Türk Ateist said:

Bana ne be Kur'an'dan? Bana ne? Burada din mi tartışılıyor ki ben kalkıp Kur'an'a bakayım da onu dayanak yapayım? Kalkmış da bana Kur'an, din öğretecekler... Siz giderken ben geliyordum. 

Sen sadece sanalda giderken gelirsin , boş  boş.      Gerçek hayatta sen ninni söylerken, biz p.teşkilatının şeriatcı yapısını analiz ediyorduk.

14 hours ago, Türk Ateist said:

Ben kimseye düşüncelerimi dayatmıyorum; kendi dayanaksız düşünceleriyle, çöl kurallarını referans alarak insanları susturan, gerçeklerden tamamen kopuk, Kur'an'ın nefret dilini kendi dili haine getiren sen ve senin gibilerin faşizan baskısını dile getiriyorum.

Yok öyle bi dünya. Burası ateistlerin forumu diye kendi korunaklı, dokunulmaz alanı haline getirip de millete saldırmak hakkı yok kimsenin. Kur'an'sız yaşayamıyor ve Müsülüman görmeden motive olamıyorsanız din forumundan çıkmayın kardeşim. Millete de bulaşmayın, rahat bırakın.

 Kuranın kendisi zaten nefret dili, benim dilim değil. Madem çok seviyorsun reformist islamcıları,  kendi çocuğunu dindar yetiştir, reformist olarak. Ben çocuğumu dinsiz yetiştiriyorum. Bak, senin mantığınla kendi çocuğuma baskı yapmış oluyorum, islamı ona dayatmadığım için. 

3 hours ago, Latte said:

Asıl laik ve dinsiz kavramlarını bir arada kullanmak çok saçma. Çünkü dinsiz insanın dünya düzeninde referans kaynağı din değildir. Din diye bir şey olmasaydı laiklik diye bir kavramdan bahsediyor olacak mıydık?

Hem müslüman hem de Atatürkçü olmak neden yanlış? Şu söylediğin şeylerin aynısı Cübbeli de söylüyor, senin ne farkın kaldı şimdi o heriften?

Şu bold yaptığımı yazan kişide bi gram Zeka yoktur. Diğeri de, bir de bunu takdir etmiş. Ya siz beni gülmekten öldürdünüz. IQ katilleri .. 

Bak iyi oku, ne yazıyorum . Bir de ateist olacaksınız. Yahu insanda tenekeyi çalıştaracak birazcık zeka olur. Ya da Mazot. 

 

Din diye birşey olmasaydı laiklik olmaycakmış //  Teyzemin şeyleri olsaydı, dayım olurdu // Evrimde sudan karaya geçiş olmasaydı, hiçbirimiz olmayacaktı-- TERANELERİ !!!!   Bak iyi oku. 

Bak şimdi her insan için de tekrar açıklayayım .

   ///  Geçmişe yönelik olasılık hesabı 

Senin var olma olasılığın,, hem de  bilimsel açıdan ,,

Babanın hayatı boyunca ürettiği spermleri düşün !

Senin var olma olasılığın  ortalama olarak, sadece buna göre   1 /  400 katrilyon 

Şimdi biraz daha geri gidiyoruz.  ( adenin-timin vs. nükleotid konusuna girmiyorum bile) 

Mesela 10 kuşaktan dedenin  karısıyla evlenmemiş olmama olasılığı, osmanlının x savaşına girmeyip ölmüş ölecek olan 100 bin insanın ölmeme olasılığı, 

Sudan karaya geçiş olmasa, vs. vs. vs....    Aynı caner taslaman denen şarlatan gibi konuşan siz ahmaklara bir ders olsun bu ! 

Sonuç ne biliyor musunuz ?   1/sonsuz yani sıfır.  Sen yoksun aslında !!!!! //////////////////////    Ama varsın ! sana diyorum,  Varsın. 

Şu olmasaydı bu olmazdı, teizm olmasa ateizm olmazdı, deden olmasa sen olmazdın, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu vs. saçmalıklarını ve diğer tüm saçmalıklarınızı başkalarına dayatmaya kalkın bana değil.Gidin biraz nedensellik felsefesi hakkında bilgi edinin,sonra dinciler gibi herşeye  tesadüf diyenler gibi saçmalamaya devam etmeyin.Hala utanmadan, din olmasaydı laiklik olmazdı vs. saçmalığını , hem atatürkçü hem müslüm olunur şarlatanlığını söyleyecekseniz devam edin. şu olmasa bu olmasa muhabbetini yaptığınız her zırvaya cevap > bir bölü dörtyüz katrilyon 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 hours ago, Kuranınizinde said:

Ben Laikim Atatürkçüyüm aynı zamanda da müslümanım. Kimse Atatürkümüzün sevgisini benden kimse silemez. O bu ülkenin kurucusu biz varsak onun sayesinde. Onun tek suçu ülkeyi sevmek. O hep bu ülke için çalıştı. Kimse bana başka bişey dedirtemez. Ben şeriatçı değilim Atatürk ilke ve inkılaplarını savunurum. Benden bu kadar arkadaşlar.

Arkadaşım, sana kimse birşey demiyor. Sadece dediğimiz şu >>> Hem Atatürkçü hem de müslüman olmak saçmadır, fikirce de saçmadır.Kimse sana , işidci ol, şeriatcı ol diye baskı da yapmıyor. Sadece bu söylem gerçekte, gerçek anlamda saçmadır.Yani  MANTIKEN saçma.  Yoksa sen diyebilirsin ;

Hem Müslümanım, Hem Atatürkçüyüm  /// Hem Müslümanım, Hem komunistim  ///  Hem Müslümanım, Hem Masonum ...... , e söyle yani ne olacak. 

Burada da var ya,  hem müslüman hem ateist, e yani ? örnekler ortada. Burada atemüslimler var. Onlar seni her zaman destekliyecekler. 

Bu atemüslimlerin,  reformist islamcılardan, islamı modifiye edenlerden hiçbir farkı yoktur. Bu reformcular,  islamın ömrünü uzatmaya hizmet ederler. 

18 hours ago, Türk Ateist said:

Benimle aynı politik mücadele içinde olan insanlar bendendir.

Önermeyi tersine çevirelim >>>  Seninle aynı politik mücadele içinde olmayan insanlar senden değildir. Zaten görüldüğü gibi itiraf etmişsin.

İşin gücün siyasi çıkar. M.islamoglu gibi çocuk becericisi pedofil biri chp li de olsa sendendir zaten. İşte yeni Chp. Tayyip kafalılar sizi !!! 

Tayyip teketekte Fatih Altaylı ile konuşuyor. 

 

Altaylı : Efenim, bu  içki içenler vs... bla bla 

Tayyip : Onlar alkoliktir.

Altaylı : İyi de Sayın başbakanım, adam, ayda yılda bir tane bira içiyor.  bla bla 

Tayyip :Onlar da alkolik. 

Altaylı : İyi de efendim, bunlar arasında ayda yılda bir bira içip, Akp'ye oy verenler de var. 

Tayyip : ONLAR  ALKOLİK DEĞİL !!! 

 

tarihinde impressivo tarafından düzenlendi
tayyipci chpliler
Link to post
Sitelerde Paylaş
6 hours ago, haci said:

Araştırmaya göre, yasalarda Kur'an-ı Kerim'in sıkı bir şekilde kaynak alınmasını isteyen Türklerin oranı yüzde 13'ken, dinin siyaset ve yargıda hiçbir etkisi olmaması gerektiğini savunanların oranı yüzde 36. Buna karşın Kur'an-ı Kerim'in kuralları ve prensiplerinin dikkate alınmasını, ancak yasalara doğrudan etkisi olmaması gerektiğini savunan Türklerin oranı ise yüzde 38.

Araştırma sonuçlarına ilişkin hazırlanan raporda Türkiye, Endonezya, Lübnan ve Burkina Faso'daki halkın daha çok seküler bir eğilim içinde oldukları vurgulandı. Raporda, Türkiye'de Kur'an-ı Kerim'in yasalarda hiçbir etkisi olmamasını isteyenlerin oranında artış olduğuna dikkat çekildi. Son araştırmada Türklerin yüzde 36'sının dinin etkisine karşı çıktığı, 2012 yılında yapılan araştırmada ise bu oranın yüzde 27 olduğu vurgulandı. 

Ona buna ahmak diyeceğinize, kendi saçmalıklarınıza ve dayattıklarınıza bi bakın. 

İstatistiksel araştırmaların yapılma nedenleri  şu şekildedir >>>>>>>>>>>>  

1. Durum tespiti

2. Geleceğe dönük projeksiyon yapma

Bu noktada her iki durumda da, herhangi bir düşünce tarzı veya fikrin doğru olduğu sonucu çıkmaz. İleriye yönelik planlama (fayda amaçlı) 

Biz bu  fikir, böyle bir düşünce tarzı yanlış ve saçma diyoruz.Siz kalkmış, efenim Türkiyede %25 laik-müslim var diyorsunuz.  

Ha bu arada şu çıkar meselesi  , bu istatistiki verilerde  geçerlidir. 

Bilgi kirliliği denilebilecek durum, ancak ve ancak bilginin doğru yönetilebilmesiyle aşılabilecek bir durumdur. Verinin doğru okunması, amaçlarımıza hizmet edip edemeyeceğinin ortaya konması, kısacası bu veri deryasından kendimize nasıl fayda sağlayacağımızı bize gösterecek olan başlıca kaynak istatistik okur yazarlığıdır,bilmem anlatabildim mi? 

a) Kur'an-ı Kerim'in sıkı bir şekilde kaynak alınmasını isteyen Türklerin oranı yüzde 13 

b.) dinin siyaset ve yargıda hiçbir etkisi olmaması gerektiğini savunanların oranı yüzde 36 

c.) Kur'an-ı Kerim'in kuralları ve prensiplerinin dikkate alınmasını, ancak yasalara doğrudan etkisi olmaması gerektiğini savunan Türklerin oranı

ise yüzde 38.  

Evet,  a şıkkındakiler  dinini bilen müslümanlar, b ve c şıkkındakilerin çoğu daha inandığı kitabı okumamış meczuplar ! Türkiyede bol bol mevcut, 

Günlük yaşantımızın sıradan süreçlerinde pek çok konuda kararlar alırız. İnce bir karar analizi yapmadan eylemleri veya fikirleri seçeriz. Özellikle bir fikrin doğruluğu veya yanlışlığı hususunda. 

Günlük rutinimizdeki pek çok kararı bu şekilde almamızın başlıca nedeni, hangi kararı alırsak alalım sonucunda önemli bir fayda elde etmememiz ya da ciddi bir maliyet ödemememizdir. Ancak bu her zaman böyle olmayabilir.

Bir arkadaşınız sizden 1 TL borç isterse muhtemelen bu durumu bir karar problemi olarak düşünmeyip derhal parayı verirsiniz. Ne de olsa küçük bir yatırımla arkadaşlığınızın zedelenmesini engellemiş olursunuz; üstelik arkadaşınız borcunu ödemediği takdirde ciddi bir maliyet de söz konusu olmaz.

Ancak istenen miktar 10000 TL olursa bu bir karar problemine dönüşebilir ve bir fayda/maliyet analizi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Burada arkadaşınızın bu parayı isteme nedeni de önemli olabilir. Sevgilisiyle tatile çıkmak için mi yoksa hasta çocuğunun ameliyatı için mi istediğine bağlı olarak siz de gerekli fedakarlığı gösterebilirsiniz. Yani karar sürecine ahlaki ve kişisel değer yargıları da dahil olur. Kişisel değer yargılarında din, çok önemli bir yerdedir,özellikle Türkiyede. 
 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Çok ateist tanımadım, burada yazılara bakıp ve 1-2 ateistle görüşmem sonucunda sığda olsa ateistlerde diğer ideolojilerdeki gibi sınıf sınıf olması, insan sonuçta her ideolojiye kendini katmış, ben şu şekilde ateist sınıflandırması yapabilirim.

1. cahiliyet kesimi : hiç bir bilgisi yok, inandığı şeylere neden inandığını kavramları bile bilmeyenler.

2.yarı cahiliyet kesimi : bir bilgisi var ama genelde başkalarından alınan kavramları pazarlamaya çalışanlar . Bu kesim körü körüne başkalarından alınan doktrini başkalarına pazarlamaya çalışanlardır, körü körüne inanç sistemini benimsemiş.

3.az cahiliyet kesimi : bir bilgi birikimi var , başkalarından aldığı fikirleri yargılayabiliyor, ama sonuçta karşı çıktığı fikirlerin içeriğini ne anlama geldiğini tam kavrayamıyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

@Latte, söylediklerinin bir çoğuna katılıyor hepsine değil. Anlam yükleme değil, bakış açımız biraz farklı. Ben bir kişinin, kim olduğuna söylem+icraat ile karar veririm. Hacca gidip namaz kılan biri sana göre ateisttir, bana göre değil. Tayyip de Atatürk şiiri okuyor, Atsız okuyor, Atatürkçü oldu. Şimdi sana soru: Tayyip Atatürkçü mü? (Evet denen gerekiyor, arkadaşım) :)))

Link to post
Sitelerde Paylaş
10 saat önce, impressivo yazdı:

Senden daha donanımlıyım. Okuduğum okullarla ve eğitimimle gurur duyuyorum. Donanımsız ve bilgisiz cahil olan sen ve senin gibiler. Okuduğum bölümler > endüstri müh.+ iktisat (ekonomi) ; bununla ilgili konularda donanımlıyım.Ha galiba donanım derken, "din" kastettin. Al senin olsun din donanımı. 

Bu başlıkta bana ilk hakaret eden, laf sokmaya çalışan sensin. Hakaret ederek konuştuğun için misliyle cevabını alıyorsun ve alacaksın da. Bi kendi yazdıklarına bak be. Başka bir kişiye çatmam,seni ilgilendirmez. Sebebi var. Adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın, hakaret edersen yine aynı şekilde. Ayrıca herkesin hakaret anlayışı farklıdır. Senin ateizm anlayışının farklı olduğu gibi. Ne de olsa TAKİYYECİ ATEİST'sin. Kesin-net ve tartışmasız ! 

Bak kırmızı ile belirttiğim yer. Ya sen ŞAKA MISIN ? Ölcem gülmekten. IQ katili. puhahhahahhhaaaa. Yerlere yatcam gülmekten. Müslüman olmak elbette kurana göre değerlendirilir de, laik olmak da mı kurana göre değerlendiriliyor ? Karnıma kramp girdi, gülmekten. Müslüman olmayı incile göre , 

Hem laik hem müslüman olamayacağını kurana göre kanıtlamak ? Sen 2008 den beri yazıyorsun değil mi bu forumda ? Senin kadar boş bir insan yoktur.Sana yapılan tespit ne ? ŞİZOFREN !   Bak bu tam sana uymuş. Ağlıcan mı yine, "ay bana hakaret etmişler" diye. Tabi tabi, sen burada hakaret ederken bişey yok, ağzının payını verdiğimizde zırlıyorsun. Hadi ordan ! 

Sen sadece sanalda giderken gelirsin , boş  boş.      Gerçek hayatta sen ninni söylerken, biz p.teşkilatının şeriatcı yapısını analiz ediyorduk.

 Kuranın kendisi zaten nefret dili, benim dilim değil. Madem çok seviyorsun reformist islamcıları,  kendi çocuğunu dindar yetiştir, reformist olarak. Ben çocuğumu dinsiz yetiştiriyorum. Bak, senin mantığınla kendi çocuğuma baskı yapmış oluyorum, islamı ona dayatmadığım için. 

Şu bold yaptığımı yazan kişide bi gram Zeka yoktur. Diğeri de, bir de bunu takdir etmiş. Ya siz beni gülmekten öldürdünüz. IQ katilleri .. 

Bak iyi oku, ne yazıyorum . Bir de ateist olacaksınız. Yahu insanda tenekeyi çalıştaracak birazcık zeka olur. Ya da Mazot. 

 

Din diye birşey olmasaydı laiklik olmaycakmış //  Teyzemin şeyleri olsaydı, dayım olurdu // Evrimde sudan karaya geçiş olmasaydı, hiçbirimiz olmayacaktı-- TERANELERİ !!!!   Bak iyi oku. 

Bak şimdi her insan için de tekrar açıklayayım .

   ///  Geçmişe yönelik olasılık hesabı 

Senin var olma olasılığın,, hem de  bilimsel açıdan ,,

Babanın hayatı boyunca ürettiği spermleri düşün !

Senin var olma olasılığın  ortalama olarak, sadece buna göre   1 /  400 katrilyon 

Şimdi biraz daha geri gidiyoruz.  ( adenin-timin vs. nükleotid konusuna girmiyorum bile) 

Mesela 10 kuşaktan dedenin  karısıyla evlenmemiş olmama olasılığı, osmanlının x savaşına girmeyip ölmüş ölecek olan 100 bin insanın ölmeme olasılığı, 

Sudan karaya geçiş olmasa, vs. vs. vs....    Aynı caner taslaman denen şarlatan gibi konuşan siz ahmaklara bir ders olsun bu ! 

Sonuç ne biliyor musunuz ?   1/sonsuz yani sıfır.  Sen yoksun aslında !!!!! //////////////////////    Ama varsın ! sana diyorum,  Varsın. 

Şu olmasaydı bu olmazdı, teizm olmasa ateizm olmazdı, deden olmasa sen olmazdın, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu vs. saçmalıklarını ve diğer tüm saçmalıklarınızı başkalarına dayatmaya kalkın bana değil.Gidin biraz nedensellik felsefesi hakkında bilgi edinin,sonra dinciler gibi herşeye  tesadüf diyenler gibi saçmalamaya devam etmeyin.Hala utanmadan, din olmasaydı laiklik olmazdı vs. saçmalığını , hem atatürkçü hem müslüm olunur şarlatanlığını söyleyecekseniz devam edin. şu olmasa bu olmasa muhabbetini yaptığınız her zırvaya cevap > bir bölü dörtyüz katrilyon 

 

İstersen beş tane üniversite bitir, eşeksen eşeksin. Ben ne okumuş eşekler biliyorum...

Ayrıca senin kadar kompleksli insan da azdır, her başlıkta önüne gelene hangi okullarda okuduğunu söyleyip duruyorsun. Manyak mısın nesin? Dünyada yalnızca kendisi okumuş sanıyor ahmak. Donanım başka bir şeydir, üniversite okumak başka. Burada biz ne donanımlı, ne bilgili, ne şahane insanlar gördük, bilgilerine hayran olduk, okuduk onları bir şeyler öğrendik. Sen gibi eşek değildik çünkü. O insanlardan hala var burada, senin gibi ipsiz sapsıza bulaşmamayı yeğliyor, hatta eminim okumuyorlar bile. 

Sana ne dedim? Üslubun çirkin, ağzın bozuk. Bana hakaret etmen beni hiç yormaz, hiç takmam. Foruma senelerden sonra ilk geldiğimde edip durdun günlerce, zerre kadar takmadım. Çiş yarışı yapmak boş insan işidir, onu bilir ve uzak durup işime bakarım.

Sen ve senin gibi birkaç kişi var, foruma açıkça zarar veriyorlar. Müslüman üye görünce ağzı köpüklerle dolu saldırıyor, küfür ve hakaret etmeye doymuyorlar. Burada da aynısını yapmışsın, ben de girip sana ve senin gibilere yazdım.

Demem o ki, meydan boş değil, iki kuruşluk zeka ve bilginizle ona buna saramayacaksınız. Ağzınızdan hakaret küfür düşmezse atılacaksınız, sizin gibilerin sonu daima bu olur çünkü. Babanızın hizmetçisi yok çünkü girip temizlesinler. Türkiye'nin laiklik yanlısı sıradan Müslümanı buraya gelip de din dışında yazdığı herhangi bir konuda sizin küfürlerinize maruz kalmayacak.

İstiyorsanız devam edin. Laftan sözden anlamıyor ve buranın özgürlük anlayışını önüne gelene sarmak ve hakaretler etmek olarak algılıyor ve kötüye kullanıyorsunuz madem, karşınızda beni bulacaksınız. Çok meşgul biriyim, vaktim yok ama ayırırım. 

Siz saygısız, cahil, bilim bilmez, insan bilmez; burayı kendi korunaklı alanı haline getirip işi gücü sağa sola saldırmak ve hakaretler etmek olan bir avuç zavallısınız. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam dini laiklikle bağdaşmaz çünküsü kendisi başlı başına bir sistemler bütünüdür. Evinizde, sokakta nasıl davranmanız gerektiğinden nasıl ibadet edeceğinize, seks yaşamınıza, sosyal hayatınıza ve en önemlisi hukuk sistemine kadar o belirler. Tümü din odaklıdır, Allah'ın kuralları olarak benimsenmiş kuralları dayatır.

Bu işin İslami kısmı. Yani bizi hiç mi bağlamayan kısmı.

Bizi bağlamıyor çünkü gerçek yaşamda bir avuç şeriatçı dışında hiç kimse tam olarak dini kurallara uygun olarak yaşamaz. Yani dindar görünen, türbanlı sakallı o kadın ve erkekler de dahil olmak üzere dini kurallara göre yaşayan insan sayısı nüfusun %10'u civarıdır.

Atatürk aydınlanmacı devrimleri yaptıktan, diyaneti kurduktan, Kur'an'ı Türkçeye çevirttikten sonra öyle beklememiş, çok büyük bir eğitim atağı başlatmıştır. Daha 1931 yılında okullarda evrim teorisi, üstelik resimli ve renkli baskılarla anlatılmış, din dersi sadece okumak isteyenin talep edebileceği biçimde seçmeli hale getirilmiş (yani istemeyen girmesin değil, isteyen olursa sınıf açılsın), ülkenin dört bir yanına bilimsel eğitim taşınmıştır.

Kılık Kıyafet Kanunu sadece erkeklere birtakım zorunluluklar getirirken kadınlara hiç dokunmamış, ne giyeceği veya giymesi istendiğiyle ilgili en küçük bir açıklama yapılmamıştır. Buna rağmen kadınlar çarşaflarını akın akın çıkarıp atmış ve okumaya başlamıştır. Okur yazar oranı, özellikle kadınlarda %1 iken, Latin alfabesine geçildikten sonra oran birkaç ay içinde %30, sonra da %98'e çıkmıştır.

Atatürk'ün devrimleri, laiklik yanlısı, özgürlüğün tadını öğrenmiş milyonlarca insan yaratmıştır ve bu insanlar karşı devrimcilerin tek bir gün boş durmamasına rağmen varlığını sürdürmüştür. Devrimler başarılıdır, bu tartışmasızdır. İslam dinini referans almadan yaşayan, dini inancı ana babadan gördüğü ve kulaktan dolma öğrendiği basit ritüellerden ibaret milyonlarca insan... Ve bu insanlar yıllardır yobazların hedefinde, Araplaştırılmak istenmektedir.

Buradaki bazı ateistler de gerçek yaşamı, var olanı, mevcut yararlı sayılanı değil, Kur'an'ı referans alarak onlara hakaret eşliğinde gerçek İslam öğretmeye çalışıyor. Oysa Türk Müslümanı Kur'an'ı okumaz bile, ilgilenmez. Ramazanda tuttuğu oruç, ölüsü için okuttuğu mevlit onu tatmin ediyordur, geri kalanı merak etmez, işine de gelmez. Bu bazı ateistler ise onları sadece Kur'an okumayı reddettikleri ama buna rağmen inanmaya devam edip İslam'ın sevgi çiçek dini olduğunu düşündükleri için onlara kızıyor.

"İnanıyor isen Kur'an'a uygun bir Müslüman olmak zorundasın. Zaten laik ve Atatürkçü olamazsın, senin dinin bunların düşmanıdır. Sana dinin ben öğretiyorum çünkü ben biliyorum. Senin din algın beni bağlamaz, hayat biçimi benim din tanımıma göre düzenlemek ve uymak zorundasın."

Ben kibarca yazdım tabii... Siz bunlara ağza alınmayacak hakaretleri küfürleri de ekleyin.

Bu akıl almaz üslupla ortaya çıkan baskı sonucu insanları kendine getireceklerini düşünmeleri ise ayrı bir garabet. 

Ve bu baskıyı, Müslüman olduğunu bildikleri herkese, her yerde yapıyorlar. Bu başlıkta tartışılan konunun dinle ilgisi yokken ve benim dini inancı hakkında en küçük bir bilgimin ve merakımın olmadığı bir üye konuyla ilgili yazarken birden peydah olup küfürler ederek "Türklük hakkında konuşamazsın, Türk milliyetçisi olamazsın, sen Arapçı olacaksın çünkü Müslümansın" diyebiliyorlar.

Bu bir hastalık halidir. Gerçeklik algısının tamamen bozuk olduğuna, gerçeklerden kopulduğuna işaret eder. 

Aklı birazcık başındaki herhangi bir ateist böyle düşünmez ve davranmaz zaten, davranmıyorlar da. Çünkü ateist olmak kişinin kendisiyle ilgilidir, tüm inanırları ateist yapmak gibi sapkın emelleri yoktur. İnsanların ezici çoğunluğunun inandığı gerçeğiyle çoktan barışmış, ateizmi anlatmak ve mümkünse yaymak için sağlıklı yöntemler bulmuştur. Ateist olması onun kimliğinin en önemli ve ilk parçası değildir.

Akıl sağlığı önemli tabi...

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, impressivo yazdı:

 

Burada da var ya,  hem müslüman hem ateist, e yani ? örnekler ortada. Burada atemüslimler var. Onlar seni her zaman destekliyecekler. 

Bu atemüslimlerin,  reformist islamcılardan, islamı modifiye edenlerden hiçbir farkı yoktur. Bu reformcular,  islamın ömrünü uzatmaya hizmet ederler. 

Önermeyi tersine çevirelim >>>  Seninle aynı politik mücadele içinde olmayan insanlar senden değildir. Zaten görüldüğü gibi itiraf etmişsin.

İşin gücün siyasi çıkar. M.islamoglu gibi çocuk becericisi pedofil biri chp li de olsa sendendir zaten. İşte yeni Chp. Tayyip kafalılar sizi !!! 

Tayyip teketekte Fatih Altaylı ile konuşuyor. 

 

Benim canımı daha fazla sıkma, senin canına okurum pislik herif. İki kuruşuk zekan, bilgin, öngörün yok, kalkıp pislik atıyorsun aklınca.

Tayyip vb şeriatçılarla aynı dili kullanıp sıradan inançlı insanlara kuduz köpekler gibi saldıran sensin. 

Evet, benimle aynı politik mücadele içindeki insanlar bendendir. Bitti. Laik, Atatürkçü, bilim ve akıldan yana, ahlaklı, düzgün olan herkes benim insanımdır. İstediği kadar inansın, benim için hiçbir şey ifade etmez, beni ilgilendirmez.

Gezi direnişinde sokaklara dökülen o milyonlarca insan benim insanım. Benimle aynı safta. Sense onların düşmanı olan Tayyip'le aynı dili kullanıp onları ötekileştiren, aşağılayan, yobaz olmasını beklediğin, laik ve Atatürkçüyim dediği için küfürler ettiğin insanlar.

Benimle aynı politik mücadele içinde olmayanlar benden değildir, evet. Bunda bir tuhaflık yok. İnsan, yaşadığı toplumda kimi zaman saf almak zorunda kalır ve safını seçer. Ben seçmişim, kendi safımla birlikte düşmana karşı mücadele veriyorum. Bak mesela şu anda muhalif MHP'lilerle omuz omuza vermeye sonuna kadar hazırım. Onlar da benden, bizden diyorum rahatlıkla. 

Evrim bilmez, insan bilmez, mücadele bilmez cahil. Şimdi hemen zırlar amanın da ben teröristle savaştım, iki üniverstie bitirdim, cahil değilim bilmem ne...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bazi hadsizler anca birilerini atmak ile tehdit ederler. Oysa ki birini atma nedeni olarak öne sürdüğü her şeyi kendisi yapmış ki suratına suratına çarpılan kendi yaptığı alıntı ile gösterilen mesajlara göz yumup hala mağduru oynayıp forumdan atmak ile tehdit ediyor.

 

Burası senin gibi hadsizlerin babasının çiftliği gibi at koşturacağı modlar ile dolmuş ise zaten forumdan atılmak daha olumludur. Ha 1-2 hadsiz mod-mod arkadaşı yüzünden tüm forum mod ve yazarlarını yargılayamam. Bu yüzden hala forumdayım.

Hala ayni "burası islam başlığı değil" zırvaları ile laf salatası yapıp, bu laflarına cevapları görmezden gelecek kadar takkiyeci ateistlik yapanlara burdan selamlar!

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, NoOneCares yazdı:

Bazi hadsizler anca birilerini atmak ile tehdit ederler. Oysa ki birini atma nedeni olarak öne sürdüğü her şeyi kendisi yapmış ki suratına suratına çarpılan kendi yaptığı alıntı ile gösterilen mesajlara göz yumup hala mağduru oynayıp forumdan atmak ile tehdit ediyor.

 

Burası senin gibi hadsizlerin babasının çiftliği gibi at koşturacağı modlar ile dolmuş ise zaten forumdan atılmak daha olumludur. Ha 1-2 hadsiz mod-mod arkadaşı yüzünden tüm forum mod ve yazarlarını yargılayamam. Bu yüzden hala forumdayım.

Hala ayni "burası islam başlığı değil" zırvaları ile laf salatası yapıp, bu laflarına cevapları görmezden gelecek kadar takkiyeci ateistlik yapanlara burdan selamlar!

 

Burası bizim çiftliğimiz, evet. Sıkıntı mı var?

Arabeske bağlama, beğenmiyorsan çek git. Ama yok, burası modların çiftliği olmuş, onlar tarafından atılmak onurdur diyen arabesklerden olmakta ısrarcıysan seni hiç kırmaz, bu onuru sana vermekten imtina etmezler. 

Sizin gibi üç beş dangalağa kalmadı burası. Müslüman üyenin de en az ateist kadar yazmaya, düşüncesini de inancını da savunmaya hakkı var. Sizin gibi inançsız olmayı üstünlük sayan ve adı Ateistforum diye Müslümana yerli yersiz saydırana haddini bildirir birileri. 

Ondan sonra ağlarsınız böyle bunlar gizli Müslüman falan diye. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamı bilsin veya bilmesin,kuranı hiç okumamış olsun,arabın bağımlılık yapan kutsal uyuşturucusuna bağımlı olup,akpye oy verenler,şunun gibilere yaşam ortamı sağlıyor,sağlamayı da sürdüreceklerdir.Araplaştırma kurumları imam hatipler açılıyor,çoğalıyor,ses çıkarmıyor,destekliyor.Milyonlarca arap ülkeye alınıyor,mümin kardeşliği diyip,sesini çıkarmıyor,etnik sorun,toplumsal sorun,terör ithal edilmesine,ülkenin etnik yapısının bozulmasına göz yumuyor.Sonuç olarak islam konusunda en ufak bilgisi olmayan bir akplide,ülkeyi arabistana çevirmek isteyen,arapçıların,şeriat isteyip,arap gibi yaşatmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor,onların amacına hizmet ediyor,islam konusunda en ufak bilgisi olmasada,aynı yolun yolcusu,kutsal uyuşturucu tarafından ele geçirilmiş,dine öncelik veren bir beyni var çünkü.Dediğim gibi de bu adamların ne kadar değer verdikleri olgu,kavram varsa araplarla bağlantılı.Muhammed arap,kuran arapça,aişe,ebubekir,ömer,osman,ali arap,kutsal topraklar mekkede,allahın evi dedikleri kabe mekkede,hacerül esved taşı mekke de.Bunların ne kadar değer verdiği,kutsal gördüğü ne kadar şey varsa,araplarla bağlantılı,arap kültüründen,arabistandan çıkma.Değer verdiğin,kutsal gördüğün ne kadar kavram varsa araplarla bağlantılı olunca,araplaşmaya doğru meyletmen da,araplaştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmen de,aynı yolun yolcusu olman da kaçınılmaz oluyor tabi.

 

Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların ve sâirenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti; milli hislerini, milli heyecanlarını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü, Muhammed'in kurduğu dinin gayesi, bütün milliyetlerin fevkinde şamil bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu. Bu Arap fikri, Ümmet kelimesi ile ifade olundu. Mustafa Kemal Atatürk

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

MEB'e göre bilimin yolu Arapça'dan geçiyor

Milli Eğitim Bakanlığı’nın imam hatip lise ve ortaokullarının bilimsel gelişmeleri izleyebilmeleri için çözüm olarak gösterdiği Arapça için seferberlik başlatıldı.

Hükümet 5. sınıfı yabancı dil hazırlık eğitmine ayırmaya hazırlanırken MEB, imam hatip liseleri ve ortaokulları öğrencilerinin bilimsel gelişmeleri takip edebilmeleri için Arapçayı şart koştu. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, “yabancı dil sorununu çözmüş bireylerin yetişmesi ve güncel bilimsel ilerlemelerin takip edilebilmesi” amacıyla bütün imam hatiplere Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarının düzenlenmesi talimatı verildi.

Amaç Cumhuriyet ilkelerini yok etmek

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek yarışmalar için milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıyla Arapça seferberliği başlatıldı. Yazıda, Arapçanın önemi vurgulanırken, etkinlik gerekçesi ise öğrencilerin “dünyadaki gelişmeleri ve güncel bilimsel gelişmeleri takip edebilmeleri” olarak duyuruldu. Arapçanın İslam coğrafyasında önemli bir ağırlık oluşturduğunu belirten MEB, “yabancı dil sorununu çözmüş bireylerin yetiştirilmesi” çözümünü de yine Arapçada buldu.

Milli değer Arapça

Din Öğretimi Müdürlüğü’nün geçmiş yıllarda düzenlenen etkinliklere ilişkin gönderdiği talimatlarda bu yıl yer alan farklılık da dikkat çekti. Bakanlığın talimatıyla lise ve ortaokul düzeyinde imam hatiplerde en aşağıdan Türkiye geneli yarışmalara kadar uzanan etkinlik planlamasında, Arapça’nın önemi saymakla bitmedi. Bakanlık, imam hatip öğrencilerinin “milli ve manevi değerlerine sahip bireyler olarak uluslararası düzeyde bilgi ve kültür sahibi olmalarını” da Arapçaya bağladı.

Müzik yasak

Şubat ayı başından mayıs sonuna kadar İHL’ler arasında rekabet yaratacak etkinlikler kapsamında, öğrenciler Arapça bilgi yarışması, Arapça şiir okuma yarışması, Arapça metin canlandırma yarışması ve Arapça hat/kaligrafi yarışması gibi alanlarda okullarını temsil edecek. İmam hatip ortaokullarında ise aynı kapsamda Arapça şiir okuma yarışması, Arapça hikâye canlandırma yarışması ve Arapça çocuk şarkıları yarışmaları düzenlenecek. Ancak bu etkinliklerde öğrencilerin yaratıcılığına izin verilmedi. Bakanlığın hazırladığı yarışma kurallarına göre öğrenciler şiir okuma ve canlandırma yarışmaları içerisinde istedikleri fon müziğini kullanması yasaklandı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/egitim/657822/MEB_e_gore_bilimin_yolu_Arapca_dan_geciyor.html

İslam konusunda en ufak bilgisi olmayan,arabın dininin uyuşturan kutsallığının büyüsüne kapılan,etkisinde kalan,dine öncelik veren beyinler,bu arapçıların ekmeğine yağ sürüyor mu,sürüyor,buna ses çıkarıyorlar mı,çıkarmıyorlar,bırak ses çıkarmayı,alkış tutuyorlar,destekliyorlar.Çünkü adamların beyni kutsal uyuşturucu tarafından ele geçirilmiş.Bu arapçılar da,tarlada yetişmiyor,bunların içinden çıkıyor,yönetime geliyor,gücü ele geçiriyor,bu seferde kasıtlı olarak,bilerek,gücü ve yönetimi kullanarak arapçılık yapıyor.Demek ki,islam konusunda bilgisi olsada,olmasada,dine öncelik veren,kutsal uyuşturucu bağımlısı beyinler,arapçılık yapabiliyor,yapılan arapçılığı destekliyor.Dediğim gibi bunlar aynı yolun yolcusudur.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
15 saat önce, Türk Ateist yazdı:

Zeki insanın hali başka...

Senin sorduğun bu soruyu, yine aynı konuda tartışırken sormuştum yıllar evvel. Yine birkaç çok bilmiş laiklere saydırıyordu böyle. Onlar esas tehlikeymiş, ya ateist olmalılarmış ya da yobaz Müslüman. Ama laiklik çok güzel, çok iyi ve gerekli bir şeymiş.

E ahmak, herkesin ateist veya şeriatçı olduğu yerde laiklikten niye bahsediyorsun, değil mi? Kim için, ne için istiyorsun bu laikliği? Laiklik niye var, sen neden savunulması gerektiğini düşünüyorsun o zaman?

Yanıt yok. Bolca Kur'an ezberi... Kur'an'a göre bir insanın laikliği benimsemesi imkansız ya, onlar da gerçekliği bırakıp olmayan Allah'ın kurallarını esas referans alıyorlar. Kur'an'cı ateist deyince de zırlıyorlar sonra.

Ve bu insanlar bu nefretle, bu yobazla birlikte kullandıkları aynı dille insanların dinden çıkmasını sağlamaya çalıştıklarını iddia ediyorlar. Dil bilmez, insan bilmez, iletişim bilmez, saygı bilmez ama din ve dinsizlik öğretir sıkılmadan.

Güzel noktaya değinmişsin, eline sağlık.

Şimdi bu dinsiz yobazların, dinci yobazlardan ne farkı var? Bu gerçeklikten kopmuş, öngörüden, adaptan uzak dinsiz yobazlar, en az dinci yobazlar kadar tehlikeli. Al birini vur ötekine... 

Referansı mantık, akıl, bilim vb. olmayanlardan ne beklenebilir ki? Özellikle laiklik gibi hassas bir konuda, toplumsal refah için gerekli ölçütleri savunması, savunanın da yanında olması gerekirken, Kuran'dan vaazlar vermeye kalkmak nasıl bir manyaklıktır?

İslam'ın ürettiği, baktıkları yerde İslam'dan, Kuran'dan başka bir şey göremeyen, farkında olmasalar da hala din ile beslenmeye devam eden parazitler bunlar... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 saat önce, impressivo yazdı:

Senden daha donanımlıyım. Okuduğum okullarla ve eğitimimle gurur duyuyorum. Donanımsız ve bilgisiz cahil olan sen ve senin gibiler. Okuduğum bölümler > endüstri müh.+ iktisat (ekonomi) ; bununla ilgili konularda donanımlıyım.Ha galiba donanım derken, "din" kastettin. Al senin olsun din donanımı. 

Bu başlıkta bana ilk hakaret eden, laf sokmaya çalışan sensin. Hakaret ederek konuştuğun için misliyle cevabını alıyorsun ve alacaksın da. Bi kendi yazdıklarına bak be. Başka bir kişiye çatmam,seni ilgilendirmez. Sebebi var. Adam gibi yazarsan adam gibi cevap alırsın, hakaret edersen yine aynı şekilde. Ayrıca herkesin hakaret anlayışı farklıdır. Senin ateizm anlayışının farklı olduğu gibi. Ne de olsa TAKİYYECİ ATEİST'sin. Kesin-net ve tartışmasız ! 

Bak kırmızı ile belirttiğim yer. Ya sen ŞAKA MISIN ? Ölcem gülmekten. IQ katili. puhahhahahhhaaaa. Yerlere yatcam gülmekten. Müslüman olmak elbette kurana göre değerlendirilir de, laik olmak da mı kurana göre değerlendiriliyor ? Karnıma kramp girdi, gülmekten. Müslüman olmayı incile göre , 

Hem laik hem müslüman olamayacağını kurana göre kanıtlamak ? Sen 2008 den beri yazıyorsun değil mi bu forumda ? Senin kadar boş bir insan yoktur.Sana yapılan tespit ne ? ŞİZOFREN !   Bak bu tam sana uymuş. Ağlıcan mı yine, "ay bana hakaret etmişler" diye. Tabi tabi, sen burada hakaret ederken bişey yok, ağzının payını verdiğimizde zırlıyorsun. Hadi ordan ! 

Sen sadece sanalda giderken gelirsin , boş  boş.      Gerçek hayatta sen ninni söylerken, biz p.teşkilatının şeriatcı yapısını analiz ediyorduk.

 Kuranın kendisi zaten nefret dili, benim dilim değil. Madem çok seviyorsun reformist islamcıları,  kendi çocuğunu dindar yetiştir, reformist olarak. Ben çocuğumu dinsiz yetiştiriyorum. Bak, senin mantığınla kendi çocuğuma baskı yapmış oluyorum, islamı ona dayatmadığım için. 

Şu bold yaptığımı yazan kişide bi gram Zeka yoktur. Diğeri de, bir de bunu takdir etmiş. Ya siz beni gülmekten öldürdünüz. IQ katilleri .. 

Bak iyi oku, ne yazıyorum . Bir de ateist olacaksınız. Yahu insanda tenekeyi çalıştaracak birazcık zeka olur. Ya da Mazot. 

 

Din diye birşey olmasaydı laiklik olmaycakmış //  Teyzemin şeyleri olsaydı, dayım olurdu // Evrimde sudan karaya geçiş olmasaydı, hiçbirimiz olmayacaktı-- TERANELERİ !!!!   Bak iyi oku. 

Bak şimdi her insan için de tekrar açıklayayım .

   ///  Geçmişe yönelik olasılık hesabı 

Senin var olma olasılığın,, hem de  bilimsel açıdan ,,

Babanın hayatı boyunca ürettiği spermleri düşün !

Senin var olma olasılığın  ortalama olarak, sadece buna göre   1 /  400 katrilyon 

Şimdi biraz daha geri gidiyoruz.  ( adenin-timin vs. nükleotid konusuna girmiyorum bile) 

Mesela 10 kuşaktan dedenin  karısıyla evlenmemiş olmama olasılığı, osmanlının x savaşına girmeyip ölmüş ölecek olan 100 bin insanın ölmeme olasılığı, 

Sudan karaya geçiş olmasa, vs. vs. vs....    Aynı caner taslaman denen şarlatan gibi konuşan siz ahmaklara bir ders olsun bu ! 

Sonuç ne biliyor musunuz ?   1/sonsuz yani sıfır.  Sen yoksun aslında !!!!! //////////////////////    Ama varsın ! sana diyorum,  Varsın. 

Şu olmasaydı bu olmazdı, teizm olmasa ateizm olmazdı, deden olmasa sen olmazdın, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu vs. saçmalıklarını ve diğer tüm saçmalıklarınızı başkalarına dayatmaya kalkın bana değil.Gidin biraz nedensellik felsefesi hakkında bilgi edinin,sonra dinciler gibi herşeye  tesadüf diyenler gibi saçmalamaya devam etmeyin.Hala utanmadan, din olmasaydı laiklik olmazdı vs. saçmalığını , hem atatürkçü hem müslüm olunur şarlatanlığını söyleyecekseniz devam edin. şu olmasa bu olmasa muhabbetini yaptığınız her zırvaya cevap > bir bölü dörtyüz katrilyon 

 

Acayip saçmalamışsın. Cevap vermeye değer tek cümle yok...

Diline de biraz ayar ver; ''Senden donanımlıyım'' dediğin kişi zekası, zarafeti, entelektüel düzeyi vb. itibariyle forumda farkını ortaya koymuş değerli bir üye. Fazla özgüven, özgüven eksikliğinden ileri gelir... Karşındakinin kim olduğunu bilmeden iddialı sözler söylemek cahil cesaretinden başka bir şey değil, insanı utandırmaktan, mahçup etmekten başka bir şeye de yaramaz.  

İçinde bulunduğun durumu da çok güzel analiz etmiş, kendisiyle didişmek yerine söylediklerine kulak verirsen kendin için iyi bir şey yapmış olursun. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 Burası düşünce platformu... Ama temeli bilgi olmadıkça bu düşüncenin değeri yok. Ne kadar olağan dışı grünürse görünsün her düşünce ve inancın belirtilmesine saygı duyuyoruz ama, özellikle burada yazan ateistlerden savlarını delillerle kanıtlamalarını bekliyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada aptalca konuşmayı bırak "savını başkalarını suçlayarak savunan" aptal herif, kendi mesajlarıni görmüyormusun sen. Hangi savını bilimselliğ dayandırdın? Meselâ bana ateist derken yada tonla tiriviri ederken hangi bilimsel yönteme baş vurdun?

 

Sana kaynak gösterdim. Sen polemiğe devam ediyorsun...  Eşeği ite kaka dereye indirirsin ama onu su içmeye zorlayamazsın. Bu eşekten farkın yok senin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, Türk Ateist yazdı:

 

Burası bizim çiftliğimiz, evet. Sıkıntı mı var?

 

Aptal aptal konuşup milleti atma nedeni olarak öne sürdüğün şeyleri senin de yaptığını suratına vurdum. Mesajlarını editlemediğin sürece yaptığın bu aptallık ve gerzekliğı görmek için konuya dahil olduğun mesajları okumak yeterlidir. Kactır suratına vuruyorum ama takkiyeci aptalı oynayıp görmezden geliyirsun.

Alıntı= beğenmiyorsan çek git. Modlar..... Diye arabeske bağlama.

 

Cvp= anlama özürlü olduğun burada bile çok net. Neden gitmediğimi ap açık yazmıştım. Forum Modlarının hepsine demediğimi de yazmıştım. Hala aptal aptak konuşuyorsun.

Bak tekrar ediyorum. Burası senin gibi istediği gibi konuşup ta, aynı şekilde başkasının konuşması durumunda atılacaği şekilde aptal yöneticilerin kurduğu ve yonettiği bir forum ise AT BENİ. Atarim haaaa diye zırvalama!

"Evet burasi benim babamın çiftliği, ben de şímarık kızıyım. istediğime istediğimi derim ama başkası bana aynı şekilde cevap verir ise atmakla tehdit ederim ve dinlemezse atarım" diyor isen AT BENİ.

Alıntı= sizin gibi uc beş dangalaga kalmadı burası.

Cvp= senin gibi geri zekalı şımarıklara da kalmamış ki bak hala atılmadım. Aptalca tehditlerini git babayin çiftliğinde yap şımarık salak.

 

Alıntı= müslüman üyelerin de en az ateistler kadar yazmaya vs hakkı var.

Cevap= Yok mu dedik? Anlama özürlü geri zekalı şımarık seni. Herhangi biri spamlar ile trollük yapmadıkça isterse sadistliği savunsun. Ne atılmasını isterim ne de ona sessiz kalıp istediği gibi şarlatanlık yapmasına göz yumarım! Aksini mi dedik aptal şımarık!

Sen aptallığa vurup, sıkarık şımarık görmemezlikten gelerek hala "yerli yersiz saydırana haddini bildirir birileri" diyen APTAL olsan da ben tekrar edeyim.

Konuya ne zaman ve ne şekilde mudahil olduğuma bak aptal şımarık! Müslümanın dinini yalanlar ile pazarlamasına göz yummayıp "yalan" demek yerli yersiz ise, SEN aptallikta çığır açmışsın demektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
25 dakika önce, NoOneCares yazdı:

Aptal aptal konuşup milleti atma nedeni olarak öne sürdüğün şeyleri senin de yaptığını suratına vurdum. Mesajlarını editlemediğin sürece yaptığın bu aptallık ve gerzekliğı görmek için konuya dahil olduğun mesajları okumak yeterlidir. Kactır suratına vuruyorum ama takkiyeci aptalı oynayıp görmezden geliyirsun.

Alıntı= beğenmiyorsan çek git. Modlar..... Diye arabeske bağlama.

 

Cvp= anlama özürlü olduğun burada bile çok net. Neden gitmediğimi ap açık yazmıştım. Forum Modlarının hepsine demediğimi de yazmıştım. Hala aptal aptak konuşuyorsun.

Bak tekrar ediyorum. Burası senin gibi istediği gibi konuşup ta, aynı şekilde başkasının konuşması durumunda atılacaği şekilde aptal yöneticilerin kurduğu ve yonettiği bir forum ise AT BENİ. Atarim haaaa diye zırvalama!

"Evet burasi benim babamın çiftliği, ben de şímarık kızıyım. istediğime istediğimi derim ama başkası bana aynı şekilde cevap verir ise atmakla tehdit ederim ve dinlemezse atarım" diyor isen AT BENİ.

Alıntı= sizin gibi uc beş dangalaga kalmadı burası.

Cvp= senin gibi geri zekalı şımarıklara da kalmamış ki bak hala atılmadım. Aptalca tehditlerini git babayin çiftliğinde yap şımarık salak.

 

Alıntı= müslüman üyelerin de en az ateistler kadar yazmaya vs hakkı var.

Cevap= Yok mu dedik? Anlama özürlü geri zekalı şımarık seni. Herhangi biri spamlar ile trollük yapmadıkça isterse sadistliği savunsun. Ne atılmasını isterim ne de ona sessiz kalıp istediği gibi şarlatanlık yapmasına göz yumarım! Aksini mi dedik aptal şımarık!

Sen aptallığa vurup, sıkarık şımarık görmemezlikten gelerek hala "yerli yersiz saydırana haddini bildirir birileri" diyen APTAL olsan da ben tekrar edeyim.

Konuya ne zaman ve ne şekilde mudahil olduğuma bak aptal şımarık! Müslümanın dinini yalanlar ile pazarlamasına göz yummayıp "yalan" demek yerli yersiz ise, SEN aptallikta çığır açmışsın demektir.

Bi sus bi sus. Atılmam gerektiğini düşünürlerse atarlar, hiç merak buyurma sen.

Bi de burası hakkında bilmediğin bir şeyi söyleyeyim, spamlar ve trollük yapmadıkça kimse atılmaz gibi bir durum yok. Buranın kuralları var, o kuralları en iyi yönteciler bilir ve inisiyatif kullanır. Yani sürekli hakaretler eden, ona buna saran, sapıkça olduğu genel kabul görmüş (pedofili gibi örneğin) düşünceleri savunanlar da atılır. Özgürlük her tür saçma sapıtık fikri savunma ve yayma hakkı tanımaz, en azından bu forumda öyle.

Yani troll değilim, istediğim gibi yazarım yok. Uyacaksın kurallara, Müslüman da dahil olmak üzere üzere kimseyi taciz etmeyecek, yazma hakkını baskı altına almayacaksın.

Sizin yaptığınız buydu, ben de girip yazdım. 

Ayrıca burada öyle sandığın kadar mod yok, aktif mod iki tane ve inan bana dua et ki Hacı'ya denk geldin. Adam ağız dolusu hakaretler etmişsin ama yerindesin. Ama devam etmeni önermem. Zaten haksızsınız, saçma salak şeyler savunup ortalığı toz duman etmişsiniz, üstüne de bir yığın ad hominem, iftira, bilmem ne...

Biraz da Türkçe çalışmanızı öneririm zira siz Kur'an'cı ateistlerin yazılarını okumakta da zorluk çekiyorum. Kimseden edebi eser beklemiyoruz, ben de çok iyi yazamam filan ama asgari kurallara uymakta yarar var. Neticede yazışarak iletişim kurmaya çalışıyoruz burada.

Konu belli. Bizlerin neye tepki gösterdiği de. Merak eden geriye dönük okur ve anlar.

Ayrıca evet, burası bizim çiftliğimiz. Kur'andan başını kaldırmayıp bilgiye uzak olanlardan çok hoşlanmayız burada. Bunlar genel yapıları itibariyle takıntılı, saldırgan, girdiği başlığı sabote eden, ağzı bozuk kimseler oluyorlar ve uyarıldıklarında panikliyorlar.

Ben söyleyeyim de...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...