Jump to content

Ünlülerden Evet Akımı..


Recommended Posts

Sosyal medyada hizla yayilmaya baslayan yeni akım. "Ben evet diyorum sen nediyorsun felanca kisi" diyip bir baska unluye gonderme yapiyor. Ice bucket challenge gibi birsey. Televizyonda Atatürk'çüyüm diye gecinen iktidar yalakalarinin gercek yuzunu de gormus olduk. Henuz hayir akımı baslatabilecek bir unlu cesaret edemedi bu ise. Sosyal medyayi ve unlu kisileri kullaniyorlar, gayet etkili de olacak. Unlu kisilerin beynini yemiscesine, ulkeyi karanliga gommeleri umurlarinda olmayiscasina eglenceye donusturdukleri sacmalik. Bunlarin fanlari sirf bu insanlar evet diyorsa evet iyidir diyip evet verecek, bundan eminim. Ne sanssiz bir nesiliz, bu kadar hainle ve cahille ayni zamanda yasamak ne acı..

tarihinde NotFound tarafından düzenlendi
imla..
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, ateistfikir said:

Türkiyeye başkanlık gelmeli. Referandumda başkanlığa evet deyin. Bu salak millet naptığını görmeli artık.

Pireye kizip yorgan mi yakalim? Sirf aptallar aptalliklarini gorsunler diye ulkeyi karanliga mi gomelim? Sen insanlar hatalarini anladiginda donusu olacak saniyorsun sanirim, bu oyle birsey degil, hatamizdan doneriz gibi birsey degil, bu yolun geri donusu yok! Iyi seyler dusunmuyorsun..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Akp'nin "ben de varım, güçlü bir türkiye için sen de var mısın" reklam kampanyasına 
 katılan ünlüler.

rıdvan dilmen
arda turan
burak yılmaz
murat boz
ersin düzen
ahmet çakar

 Ahmet çakar, sen de var mısın pasını Fatih terim'e attı, ne diyecek acaba fetih terim !  

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

[Image: bdv8.jpg]

AKP'nin cahil seçmeni çoğunluk oluşturduğu için kendileri gibi cahil insanları milletvekili seçerek TBMM'ne taşıdılar. Şimdi diktatörlük peşindeler.

 Evetçilerin videosu; Hanımlar her eve girebilirler, her eve misafir kabul edilirler bunu değerlendirin hanımlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

"Araplardan farkımız olmadığı anlaşılsın", ya da "bu salak millet aptallığını görsün, ne yaptıklarını anlasın" şeklindeki dansözvari yaklaşımlarla "evet" demeye destek çağrısı yapanlar da aslen "evet"ci güruhun mensuplarıdır... Kelime oyunlarıyla "evet" kesimine oy toplamaya çalışan yandaş yalamalardır. Bu dalkavuklara aldanmayın ve oyunuzu mutlaka "HAYIR" olarak verin... Hatta sadece oy vermekle yetinmeyip her platformda "HAYIR" denilmesini savunun...

Link to post
Sitelerde Paylaş

AKP'nin cahil seçmeni çoğunluk oluşturduğu için kendileri gibi cahil insanları milletvekili seçerek TBMM'ne taşıdılar. Şimdi diktatörlük peşindeler.

Kürtaj doğumlu çocuklarda ve erken doğumlularda zeka geriliği görülüyor. Zekası düşük yetişkinler birkaç tane olsa toplum bunları telafi ediyor ama kürtaj sıklığı arttıkça, zeka seviyesi düşük, geri zekalı yetişkin sayısı da artıyor. Şartlar elverdiğinde bu yetersiz zekalı yetişkinler 35 yaşından sonra milletvekili olabiliyorlar. RTE'yi ısıran, yalayan vekiller Türkiye'nin yönetiminde böyle yer edindiler. Yapışkanlı zarfı yalayan milletvekilinin adını bilmiyorum ama sorsunlar ona veya araştırılsın, zarfı yalayan milletvekili ya kürtaj doğumludur veya erken doğumludur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip Erdoğan başkan olacak diye üç beş yağcı, cahil, siyasetin kelime anlamını açıklayamayacak olan şarlatanlar yüzünden tüm sporcuları karalamak akıl işi değil. Geçen İlber Ortaylı'nın videosunu izlediğimde aklıma bu tür insanların siyasi konulara hakim olmasalar da işlerinin kaybetmemek ve küçük dünyalarındaki büyük hayalleri veya büyük dünyalarındaki küçük hayalleri gerçekleştirmek için iktidara destek verdiklerini daha iyi görmeye başladım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nasıl evetçi olunur? Evet propagandası yürütüp ne olduğunu bilmeyen tipik akp insanları sokaklarda kampanya yapıyorlar. Ülkenin içinde bulunduğu durum şu; Sınıfın çalışkan öğrencileri, sınıfın tembelleriyle aynı kaderi yaşamak zorunda kalmışlar. Evetçiler diledikleri islami rejimi, hayırcılar kendi istedikleri laik rejimi yaşasalar ya, niye olmuyor böyle birşey! Gazilere kadınlara pozitif ayrımcılık olacakmış. Kadınlar topuklu ayakkabı giymesin. Börek açamayan kadının yuvası dağılır, evinde yufka açmayı öğrensin. Kadınların sesli kahkaha atmaları, hamile kadınların sokakta gezmeleri, kızlı erkekli aynı yurtlarda kalınması önlenecek. Mecliste laik kadın vekillere saldırı kameralardan arındırılmış bölgede yapılacak, zaten kadının o saatte mecliste ne iş vardı? Akp'nin pozitif ayrımcılık dediği başlıklar bunlar!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...