Jump to content

Ateist ölünce ne olacağına inanıyor


Recommended Posts

10 minutes ago, sokullu said:

her insan ölümlü, ölecek, sonuçta toprağın altına konulacak veya yakılacak v.s. gider işte, sonuçta ateist ölünce ruh kavramı da yok, ne olacak ölünce her şey bitecekmi.

Kaçıncı kez açılıyor bu başlık kim bilir..

Kendi kurguladığımız bir çeşit simülasyonun içinde falan değilsek eğer; evet muhtemelen durum böyle evrim üstadı(!) sokullu bey. Sen de yavaş yavaş sokul.

tarihinde teflon tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
12 minutes ago, sokullu said:

her insan ölümlü, ölecek, sonuçta toprağın altına konulacak veya yakılacak v.s. gider işte, sonuçta ateist ölünce ruh kavramı da yok, ne olacak ölünce her şey bitecekmi.

Ölünce yok olacaksın..bunu kabulleneceksin!

Niye ölümü kabullenemiyorsun?

Egoların niye yüksek?

Kendinde ne buluyorsun da ölmemen gerektiğine inanıyorsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogmadan önce neydiysen ona dönüseceksin.

 

Insan birseye inanmasi, onu dogru yapmaz.

Sen istedigin kadar ölümden sonra bir yasamin olduguna inan.

Senin inanman ölümden sonra bir yasamin oldugunu kanitlamaz.

Kanit olmadigi sürece de ölümden sonra herseyin bittigini varsayariz.

Aklin ve mantigin bize söyledigi bu.

 

 

 

tarihinde Hersey_Bilim_2014 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Herkes yok olacak ama sana bir güzellik yapayım, sen ulu Manitunun büyük çayırlarına gideceksin. Gezer durursun orda. Çünkü sen yok olmaması gereken muhteşem bir varlıksın.

La oğlum, bok üreten bir varlığız. Yok allahın halifesiyiz falan diye kendi kendinizi gazlıyorsunuz. Şu an nüfus 7,5 milyara yaklaştı. Bakteri gibi çoğalan, hiçbir boka yaramayan saçma sapan varlıklarız. Yok olup gideceğiz işte.

Ölümden sonra hayat yok diye, ölümden önceki hayat değersiz olmaz. Ama onu da sizin gibi embesiller yüzünden onun da keyfini çıkaramıyoruz. Kısacık ömrümüzü de sizin salak salak fantazilerinizle uğraşarak geçiriyoruz. Ruh hastaları.

Yok olmak istemiyorum diye zırlıyorsun. Ama doğmadan önce nasıl yok idiysen, öldükten sonra da aynen öyle yok olacaksın. Tabii sizin masallarda onunla ilgili bir cevap da var. Doğmadan önce hep beraber bir yerde takılıyordunuz değil mi? Öyle ruh ruh duruyordunuz. Sonra sıran geldi hoop dünyaya. Hatırlıyor musun böyle bir olay? Yok hatırlamıyorsun ama hacı abuzittin efendi böyle diyor, sen de buna inanıyorsun. Bir de gelip bize bik bik ediyorsun. Töpreğe girince ne ölacek? Ebenin örekesi olacak! 

Bi bitmediniz be.

tarihinde Robespierre tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...