Jump to content

Doğu Perinçek AKP'li olduğunu itiraf etti


Recommended Posts

3 hours ago, Robespierre said:

Ya, Tremor bilmiyorsun be kardeşim. İnan bana bilmiyorsun. Sana sempatim var o yüzden düşük bir tonda yazacağım.

Yeşil kuşak projesi nedir? Aydınlıkçılar bu projede hangi rolü üstlendiler. Bir tane örnek versene. Tek bir örnek.

Yeşil kuşak projesi islamlaştırma projesidir,

70'ler de Doğu abin solu bölmek için görevlendirildi,Gayet güzel de böldü.ABD için bulunmaz nimet değil mi?

Devlet Bahçeli'nin ya Tayyip ya perinçek tercihi benim  tez-antitez hipotezime uymaktadır.

Tayyip yeşil kuşak projesinin tezidir,Doğu abin'de çakma antitezidir.Yine bir denklem kurulmuştur yani.Doğu abine yine görev verilmiştir.

Halkın gözünde şu an şu resmin canlandığına eminim,,Perinçek gibi dönek,tutarsız,hizipçi bir adamı niye seçeyim?Tayyibi seçerim daha iyi..

Doğu abinin bana oy vermeniz tayyibe oy vermeniz demesi ise siyasi bir aldatmacadır.Senin, Doğu abin niye evet demiyor da hayır diyor o zaman?

Neden?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 114
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

3 hours ago, Üçüncü Görüş said:

Önce diktatörün ne olduğunu öğren:

 

Celal Şengör'ün Dahi Diktatör kitabını okumanı tavsiye ederim.

Hem sana ne oluyor ki sana mı kaldı Atatürk'ü savunmak? Sen HDP'ye sempati duyan büyük ihtimalle sosyal demokrat bir insansın. 

Senin gibi bir taşkafalı faşiste laf anlatılmaz,HDP'lilerde bu ülkenin vatandaşı..Vergi verip,askerlik yapıyorlar,ne yapalım yani hepsini gaz odalarına mı sokalım?Onları da anlayıp ortak çözümler bulmamız şart.

Atatürk'e diktatör deme!Bak seni son kez uyarıyorum ,Celal Şengör,Ortaylı beni bağlamaz..Atatürk bu topraklara bir daha diktatörlük gelmesin diye ömrünü vermiş büyük bir devrimcidir.

Atatürke diktatör diyerek atatürk düşmanlarının eline koz veriyorsun taşkafalı,

Geri zekalısın sen!

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, Tremor yazdı:

HDP'lilerde bu ülkenin vatandaşı..

 

 

Sizin hümanistliğiniz nedense sadece PKK'lılara dhkp-c'lilere vs gelince ortaya çıkıyor. Berkin Elvan gibi bir dhkp-c'li terörist ölünce ağıtlar yakıyorsunuz, ama Yasin Börü gibi dinci bir ailenin çocuğu ölünce umrunuzda bile olmuyor. Hatta bir Ülkücü ölünce bile seviniyorsunuz.

Sanane Atatürk'ten? Atatürk senin gibi vatan hainlerine sempati duyan, hümanizm budalası bir insan değildi. Dersimli Kemal gibilerin dedelerine neler yaptığını herhalde anlatmama gerek yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, Üçüncü Görüş said:

3 ay sonra falan 20 yaşımı doldurmuş olacağım. Çocuk sayılır mıyım artık orası sana kalmış.

Daha önce Osman Paşa'nın Doğu Perinçek'i PKK'ya yardımda bulunmakla suçlamıştı ve mahkemelik olmuşlardı diye hatırlıyorum. 

O dava Perinçek'in lehine sonuçlandı. Osman Paşa oy kaygısı ile öyle bir söz söylemişti. Yakıştıramadım kendisine. TSK'nın seçkin subayları Perinçek'in bir Türk unsur olduğunu bilir.

3 hours ago, Tremor said:

Halkın gözünde şu an şu resmin canlandığına eminim,,Perinçek gibi dönek,tutarsız,hizipçi bir adamı niye seçeyim?Tayyibi seçerim daha iyi..

Doğu abinin bana oy vermeniz tayyibe oy vermeniz demesi ise siyasi bir aldatmacadır.Senin, Doğu abin niye evet demiyor da hayır diyor o zaman?

Neden?

Sondan başlayalım. Yeni anayasa ve başkanlık rejiminin Türkiye için çok tehlikeli olduğunu düşünüyoruz. Federasyona, ortaçağ diktatörlüklerine yol açabilir. İçinde bulunduğumuz konjonktür böyle keskin bir değişim için uygun değil. İslamcılara da güvenmiyoruz. O yüzden hayır diyeceğiz.

Sen de Bahçeli ile aynı saçmalığı söylüyorsun. Yahu kardeşim! Referandumda önünüze Tayyip mi Perinçek mi diye yazan bir pusula gelmeyecek. Referandumdan hayır cevabı çıkarsa Perinçek cumhurbaşkanı olmayacak. Nerden kurdunuz bu denklemi ya? Böyle saçma bir şey olabilir mi? Ne alakası var? Referandumdan Hayır çıkarsa Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığına devam edecek.

Ha, Doğu Abi niye bana oy vermeniz Tayyip Erdoğan'a oy vermeniz demektir dedi? Bunu Bahçeli'nin ağzını, muhafazakar tabanı incitmeden kapatmak için yaptı. Bahçeli'nin gagası kapandı mı, kapandı. Aslında etkilemek zorunda olduğumuz sağ muhafazakar kitle bu sözden rahatsız oldu mu, olmadı. Mesele budur.

İşin doğrusu o cevap, Doğu Abi'ye olan hayranlığımı artırmıştır. Hakikaten çok zekice bir siyasi hamle yapmıştır. Üzerinde bu kadar konuşulmayı ve tartışılmayı hak eden bir siyaset bilgesi olduğunu ortaya koymuştur. 

Bak sevgili kardeşim. Senin bir politik projen yok. İçinde bir öfke var ama aslında bir çıkış olmadığını düşünüyorsun. Senin o kara öfkenin dışında kalan herşeye nefret kusuyorsun. Oysa siyaset öyle yapılmaz. 

28 Şubat'ı yapan generaller bir hesap koymuşlardı ortaya. Türkiye'de %65'lik bir sağ taban vardır. Bu taban şeriatçı bir liderin etrafında toplanabilirse, Türkiye'yi şeriatla yönetilen bir ülke haline getirebilirler. Bu askeri raporlarda yer alan bir görüştür. Bugün yaşadığımız şey tam olarak bu raporun işaret ettiği durum değil mi? Şeriatçı bir lider, bütün sağcı tabanı kendi etrafında toplamayı başardı. Burada yapılacak olan şey, o sağ kitlenin mühürünü bozmaktır. Sen o sağ kitleye saldırdıkça, nefret kustukça onlar daha fazla birleşiyor. Doğu Perinçek ve Vatan Partisi, o birliği çözmeye çalışıyor.

Bahçeli Perinçek'e bir tuzak kurdu. Erdoğan'ı seçmezseniz, sağ tabanın pek hazzetmediği Perinçek'i seçmiş olacaksınız dedi. Buradan Evet'e oy devşirmeye çalıştı. Bu tuzağa karşı ne yapılabilirdi? Perinçek kalkıp, "Erdoğan diktatördür, ben demokrasi istiyorum" gibi laflar etse, bundan kim ve ne kazançlı çıkacaktı?

Söylediklerimi iyi düşün, ondan sonra cevap yaz.

tarihinde Robespierre tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
5 hours ago, tarihselmaddeci said:

Doğu Perinçek'in AKP'li parababaları ekibine arabasını bağladığını körler bile gördü, lakin sahte Vatan Partililer bir türlü göremedi.

Parlemento siyasetine yönelik taktik esnemelere göre bir kişi desteklenmez. Programa uygun hareket eden biri ile hemen müttefiklik kurulacağı, onun "bizim cephemize geldi" şeklinde değerlendirileceği anlamına gelmez. Buna ekletik bir yöntemdir. Hele hele parababaları ahırı olan TBMM'de bu yapılıyorsa iki defa düşünmek gerekir. Ancak Perinçek hiç şaşırtmayan şekilde iktidar ile cephe oluşturup oradan milli hükümetler çıkarma telaşına düşüyor.

Doğru yöntem, cephe siyasetini parti tabanları ile birlikte kurmaktır. Bunun için ajitasyon, propaganda yapmaktır. Parababası partilerinin başlarının taktiklerinin program ile uzlaşması, gel-geç bir durumdur. Ancak parababası partisinin (CHP-MHP-AKP-HDP böyledir) tabanı ile cepheler kurmaya davet etmek, birlikte hareket etmek, birlikte eylem yapmaktır asıl olan. Bu doğrultuda programı doğrultusunda tutarlı olan parti Halkın Kurtuluş Partisidir. Yığın örgütlerinin bağını gün geçtikçe arttırarak, diğer partilerin tabanlarından takdir toplayarak, ilkelerinden taviz vermeden siyaset yaparak ilerlemektedirler.

Of be abicim. Yani sana kızacağım, kızamıyorum da. Sevdiğim bir partisiniz.

Demek partilerin liderlerine değil tabanlarına seslenmek gerekiyor. E, siz sesleniyorsunuz işte. Devam edin buna. Sorun ne?

Link to post
Sitelerde Paylaş
35 dakika önce, Robespierre yazdı:

Of be abicim. Yani sana kızacağım, kızamıyorum da. Sevdiğim bir partisiniz.

Demek partilerin liderlerine değil tabanlarına seslenmek gerekiyor. E, siz sesleniyorsunuz işte. Devam edin buna. Sorun ne?

Günü gelince çabalarımın nedenini anlayacaksın arkadaş, çok arkadaş anlayarak saflarımıza katıldı. Umarım bunu kavrayana kadar düşünce yeteneğine hasar vermemelerini diliyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, Tremor said:

Bu kadar bölünmüş fraksiyondan bir tek perinçeğin sağ çıkması manidar değil mi?

 

Nasıl sağ çıkması?

Perinçek diğer bütün fraksiyon liderlerini öldürmedi ki? Daha doğrusu onları hiç kimse öldürmedi. Dev-Yol, Halkın Kurtuluşu, TKP, Tikko vs... Bunlar normal yollarına devam ediyorlar. Ölen liderlerinin çoğu normal şekilde öldü. 

Aydınlıkçılar etkili bir yayıncılık yaptıkları için halkın ilgisini çektiler. O yüzden Perinçek'in adını biliyorsun. Oğuzhan Müftüoğlu'nu biliyor musun mesela? Dev-Yol'un lideri idi. Hayatta kendisi (uzun ömürler dilerim). 

Yani öyle manidar bir durum yok. Ya, güldürdün beni bu arada... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
20 saat önce, BurakTuna67 yazdı:

Perinçek denen şarlatan, nihayet AKP'li olduğunu ve akp'ye hizmet ettiğini itiraf etti.

Zaten hiçbir zaman bu şahıstan haz etmedim. 

http://odatv.com/erdogani-tercih-edenler-perinceki-de-tercih-etmis-olurlar-0702171200.html

Bu şarlatan mürid'lerinin sayesinde varlığını sürdüren bir alçaktır. 12 Eylül sonrası tüm sol fraksiyonlar yok edilmiş, bu herif varlığını sürdürmüş, hatta işi televizyon sahibi olmaya kadar götürmüştür. Bunun nedeni mevcut iktidarlara yalakalık yapmış, yakın durmuş olmasıdır... Bugün  de Tayyip'i  yalamakta, o nedenle hala varlığını sürdürmektedir...

Ha devlet, ha perinçek... İkisi de aynı boktur, bence devlet'in tartışılması, perinçek isimli şahsın tartışılmasından daha önemlidir. Çünkü devlet'in güçlü ve yok olmaya meyilli bir paritsi varken, perinçek ossuruktan tayyare, boşa çene yorulan bir şahıstır...

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, Tremor said:

Bu kadar bölünmüş fraksiyondan bir tek perinçeğin sağ çıkması manidar değil mi?

 


Şimdi öncelikle verdiğim link de de gördüğün gibi " Solu Perinçek böldü " lafının zırva olduğuna hem fikir olduk değil mi? Olmadı isen o listeyi daha çok uzatmak da mümkün. Soruna gelince, Robes cevap vermiş ama bende ekleyim.  

Ben ne geçmişte ne bugün Aydınlık hareketi içinde hiç bulunmadım. Ama bildiğim kadarı ile Perinçek hiç bir dönem ne silahlı eyleme karıştı ne de tavsiye etti. Onun tarzında ki liderlerden ( Boran, Aybar, Belli vb ) hiç biri zaten öldürülmedi. Silahlı eylem taraftarı olan büyük guruplardan da lider pozisyonda olanlardan öldürülen olmadı. ( Mahirler hariç ) 

Dev Yol MK si gibi ya yakalandılar, hapis yattılar. Ya Dev Sol  lideri gibi Nato merkezinin bulunduğu Belçikaya kaçıp doğal nedenlerle ölünceye kadar oaralarda yaşadılar ya da kah iş adamı oldular kah köşelerine çekildiler...  Haa bir kısmı da HDP den milletvekili falan oldu.

Yani kızgınlığın nedir anlayamadım. Perinçeğin bir yerden sıyrıldığı yok. Her dönem kadrolu ceza evi mahkumu. Niye hala siyaset yapıyor ölse ya, falan diyorsan onu bilemem.

Bu arada  Nasuh Abi ye bir kez daha saygılar...

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Beyinsiz ***.. Karakolda işkence yapan polise çay ikram eden alçaktır, şerefsizdir... Karakoldan işkence görmeden çıkıyorsan ve polise çay ikram ediyorsan alçaksın ve hainsin... Be şerefsiz, ben 12 eylül dönemini yaşamış biri olarak boşuna perinçek'e her devrin adamı demedim. Bu memlekette Polisle çay içip şakalaşan solcu yoktur. Biz hepimiz polisin ne derecede ahlaksız olduğunu bire bir yaşadık, işkencelerinden geçtik. Yargısız infazlarda, polis işkencelerinde arkadaşlarımız öldü. Bre alçak, şerefsiz soysuz, hiç birimiz o polislerle çay içmedik, onlarla bir masaya oturmadık... Peki kim oturdu? Sen ve senin gibi hainler ve şerefsizler oturdu... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Kaunos yazdı:

Bu şarlatan mürid'lerinin sayesinde varlığını sürdüren bir alçaktır. 12 Eylül sonrası tüm sol fraksiyonlar yok edilmiş, bu herif varlığını sürdürmüş, hatta işi televizyon sahibi olmaya kadar götürmüştür. Bunun nedeni mevcut iktidarlara yalakalık yapmış, yakın durmuş olmasıdır... Bugün  de Tayyip'i  yalamakta, o nedenle hala varlığını sürdürmektedir...

Ha devlet, ha perinçek... İkisi de aynı boktur, bence devlet'in tartışılması, perinçek isimli şahsın tartışılmasından daha önemlidir. Çünkü devlet'in güçlü ve yok olmaya meyilli bir paritsi varken, perinçek ossuruktan tayyare, boşa çene yorulan bir şahıstır...

10 NUMARA bir yorum. Perinçek, tayyibin koltuk değneklerinden biridir. 

Bu Robespierre midir nedir, akıl hastası galiba ??? 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 bizim kuşak, polislere polislere çay ikram eden kuşaktır diyen sendin... Şimdi inkar mı ediyorsun ?

Ayrıca bizim kuşakta polise çay ikram eden bir tek Sosyalist olmamıştır... İnsan işkencecisine çay ikram eder mi? Ancak sizin gibi şerefsiz sosyal faşistler, ya da karakolun arka kapısından salınan ülkücü faşistler polise çay ikram eder... Gerçek devrimcilerin, gerçek sosyalistlerin polistten dostu olmaz, çay falan da ikram etmezler...

 

Polise çay ikram edenler, ya senin gibi alçaklardır, ya da esrar satan şerefsizlerdir. Çay ikramı, dostluk, sonra avanta paylaşımı...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, Üçüncü Görüş yazdı:

Ben demokrasiyi falan umursamıyorum. Atatürkçü bir diktatörü demokrasi ile başa gelmiş bir İslamcıya ya da Kürtçüye seve seve tercih ederim.

İlber Ortaylı Abdulhamid için de diktatör diyor. Türkiye'nin Yakın Tarihi kitabında diyordu bunu. O kitapta diktatörlüğün aslında kötü bir şey olmadığını halk arasında yanlış ve kötü manada kullanıldığını söylüyordu. Celal Şengör'ün Dahi Diktatör kitabı da özetle bunu söylüyor. Diktatör kelimesini bir hakaret olarak görmüyor yani o da. Zaten kendisinin sıkı bir kemalist olduğundan kimsenin şüphesi yok.

Senin mesajın üzerinden dolaşan konular için görüşlerimi söyleyeyim.

Diktatör tarihteki çıkış anlamı, Atatürk'ün yaşadığı dönemdeki anlamı ve bugünkü hissettirdiği anlam ile 3 farklı şey. Burdan bir kere kavram karmaşası oluşuyor. Celal Şengör Atatürk'e diktatör derken bir Hitler olduğunu söylemiyor. Hitler, Stalin vb. kişileri diktatör değil zorba diye tanımlıyor. Şengör meraklıdır Antik Yunan'a aklı ordaki çıkış anlamında takılı kalmış. Atatürk yaşarken dünyada diktatör diye anılıyor yabancı çevrelerden. Çok güçlü liderler öyle anılıyor. Bunun karşılığı ise bu.

Perinçek çok eskiden demiştir. Çünkü o zamanlar tam manasıyla bir Marksist'tir. Marksizm Atatürk gibi milliyetçi ve kavmiyetçi bir öndere tabiki bunu diyecektir. Normaldir. Ama bizzat gördüğüm, Perinçek 90'ların ortalarından itibaren en milli şahsiyetlerden bir tanesi. Osman Pamukoğlu (ki kendisini çok severim, Perinçek'ten kat kat) olan tartışmaları particilik işi. Ve Vatan partiside haklı.

Demokrasiyi falan umursamıyorum dediğine katılıyorum. Bende sistemler kadar insanlarında önemli olduğunu hatta daha önemli olduğunu anlayalı çok oldu. Bir siyasi sistem olarak Demokrasi'de mükemmel falan değil. Bu rezilliğe demokrasi ile geldik. İşlemesi için her açıdan nitelikli insanlara da ihtiyaç var.

Fakat demokrasi'de 2 anlama geliyor. Birinci olarak bir siyasal sistem olarak demokrasi. İkinci olarak inanç, fikir ve seçme hürriyeti fikrine karşılık gelen demokrasi fikri. Burdan da bir karışıklık çıkıyor.

İlber Ortaylı'yı ve Celal Şengör'ü severim. Kontrol ettiğimde İlber Ortaylı'nın bir tane, Celal Şengör'ün ise onlarca yanlışını tespit ettim. Yani onların söylediği de tek hakikat falan değil. Hele Celal Şengör'ün doğu tarihi ile ilgili söylediklerinin tamamına yakını zırva. Celal Şengör ateist gibi gözükse de, aslında tamda Marx'ı eleştirdiği gibi oda Batıya tapan büyük bir dindardır. Tarih bilimi batı tarafından ideolojik olarak kullanıldığından, yazılanlara kontrolsüz inanan Celal Şengör'de bundan nasibini alıyor. Herkese tarhi hususunda dikkatli okunmasını öneririm.

Celal Şengör'ün bu zamanda diktatörün Galatı Meşhur anlamını elinde hiçbir medya gücü olmadan düzeltmeye çalışmasını komik buluyorum. Celal Şengör'ün o kadar zamanı varsa açsında Türk tarihi okusun biraz.

Sıkı bir Kemalist olduğunu söylemek ise Mustafa Kemal'i hiç tanımamaktır. Bir tespittir. Mustafa Kemal'i Celal Şengör'de tanımıyor. Kemalizm sadece rasyonalizm'dir diyor mesela. Hiç öyle değil. Mustafa Kemal ben size hiçbir fikir bırakmadım demiyor. Hiçbir ayet, dogma (değişmez fikir) bırakmadım diyor. Pek çok fikir, metod, yaklaşım bırakmıştır. Yanlışlığını tespit ederseniz doğruyu takip edin diyor. Buda Kemalizm'in en baştaki ilkesidir.

İlber Ortaylı bir başka konuşmasında demokrasiyi anlatırken çok partililik yada tek partililiğin, aynı açık oy gizli oy da olduğu gibi bir usul meselesi (ayrıntı) olduğunuda söyler. Haklıdırda. Demokrasi ne çok partililik nede halka sormaktır. Burada siyah ile beyaz yok. Renklerin çoğu gıri. Al şimdi çok partili sistem. Demokrasimi var.

Bu kadar ayrıntıdan sonra gelelim sona ve asıl meseleye Atatürk devrinde demokrasimi vardı. Dediğim gibi konu 1 (var) ve 0 (yok) kadar basit değil. İçinde olduğu toplumun iktisadi, kültürel durumunu, uluslarası konjektürü düşünün. Olabileceğinin maksimumu kadar vardı.

Üstüne Atatürk zorba olmadığı gibi diktatörde değildir. Bu dünyaya gelmiş en demokrat adamlardan bir tanesi. Örnek olaymı. Pek çok var. Amasya görüşmelerinde ortaya çıkan tartışma. Ordu kuralım, meclis kuralım. Sadece strateji değildir. Avrupa siyasi sistemlerinin hükümetçe inceletilmesi sonucu yazılan rapora verdiği tepki. Suikasti sonrasında ittihatçılara söyledikleri ibretliktir. "Ben koskoca vatanı kurtarırken bile her işimi zorlaştırmasına rağmen onca eleştirilere katlanarak meclisle yaptımda siz halen en ufak hadiselerde dahi bu İttihatçı metodları (suikast) halen bırakmadınız. Bu nasıl olur." Ama bilgili ve akılllı bir demokrat. 16. yy'da dünyanın hakimi milletini 19.yy sonunda tamamının esir olmasına neden olacak Necd zırvalarının at oynatmasına izinmi verecek. Bunlar toplulukları doğal haline bırakarak Işid'den Yunus Emreye evrimleşeceğini sanan ahmak liberaller masallarıdır. Gerçek hayatta böyle masallara yer yok. Atatürk bir devrimcidir de. Yani topluluktaki yanlışları tereddütsüz değiştirme cesareti olan adamdır. Fikirleri dikte ediyorsa da o başkalarının fikirlerine açıklık göstermediğinde değil. Mesela Türk dil devrimi (harf devrimi değil) hatası bunun sonucu. Adam yoktur. Yok. Gerici Sakallı Nurettin'i ordu komutanı yapıyorlar. O kadar yokki en yakın adamı İsmet İnönü Yahudi bilim adamlarını önce reddeden (Atatürk sağ iken) sonrada sepetleyen (Atatürkten sonra) adamdır. O kadar yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 hours ago, NeOluyor said:

Üniversite yıllarımda biz çatır çatır eylem koyarken bu Perinçekçi yavşakların hiç birini yanımnızda göremezdik. Bunlar daha çok kantinde çay içerek devrimcilik yaparlar, masa başında ateşli nutuklar atarlardı. Korkak, silik ve gerizekalı karakterlerdi bu tipler. Bir tekinin bile işkence gördüğünü ne gördüm ne işittim. O zamanlar teori adlı bir de dergileri vardı, bol bol PKK yandaşlığı ve Atatürk düşmanlığı yapardı bu yavşaklar. Sonradan rotayı 180 derece kırıp tüm söylediklerin unutup milliyetçi oluverdiler.

Hafızası dahi olmayan bu zavallı beyinsizlerin burada siyasi propaganda yapmalarına izin verilmesi, hele ki şu yukarıdaki akıl hastasına bu kadar hoşgörü gösterilmesi anlaşılır bir şey deği.

Adam her başlığa bir şeyler yazıyor. Yazdıklarında ne bir anlam ne bir mantık var. Uyarıyoruz, bvu defa da küfrediyor ipne.

Buna bir çare bulunmalıdır.

Sen solcu musun?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogu bey kötü niyetli degildir -Öyle olsaydı EVET kampanyası yapardı-Ancak MH P lilere bu sekilde hitap edecegini sanmıyorum çünkü Atatürkçü ve Laik MHP lilerin çogu zaten Hayır diyecekler ,ama 15 Temmuz günü parçaladıkları Mehmetçigin yanında bozkurt isareti yapan o itlere ne Dogu bey nede MH P muhalifleri etki yapamazlar!Onlar Dört parmakçı siyasal İslamcıdır! Ve Evet oyu kullanacakları su götürmez bir gerçektir-Sayet darbe girisimini yapanların FETÖ oldugunu bilselerdi belkide müdahalede dahi bulunmazlardı! Onlar Laik Atatürkçü sandıkları TSK ya karsı o direnisi gösterdiler-

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...