Jump to content

Hayır diyenleri PKK'lı ilan eden salaklara en güzel cevap


Recommended Posts

İşte böyleee,

                    HAYIR diyenlere sesleniyorum,SİZ  PKK dan  daha büyük  PKKLISINIZ.PKKya enbüyük yardımı yapanlar sizsiniz.Türkmilletinden KORKMAZSANIZ bugün güneydoğuyu PKK ya vereceksiniz.Ama şunu kesin söylüyürüm yaptıklarınızın  CAREMESİNİ  çok ağır şekilde MUTLAKA  ama  MUTLAKA  göreceksiniz.Bu millet AFFETMEYECEK sizi.

                    İşteErdoğanın geçmişi KENDİ  AĞIZLARINDAN.

Recep Tayyip Erdoğan'un Kökeni Hakkında - TurkToresi.com

www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=41&t=120

Gürcü mü yoksa Rum mu Tayyip'in hayat hikayesine başlamadan önce dedelerinin nere­ den geldiğine bakmak onun hikayesini anlamamızı bir hayli ...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunu iddia edenler salak falan degiller, melekeleri gayet yerinde belki de sizlerden daha zekiler. Bu söylemlerle bosuna nefes tüketmiyorlar, cünkü ana hedef hayir´ci muhalifleri öcü gibi gösterip sayilari bir hayli olan kararsizlari etkilemek. Bu yöntem her zaman tutmustur. Onlara göre en iyi slogan ve propaganda bu.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, tolonbey yazdı:

İşte böyleee,

                      Yukardaki yazımda HAYIR  diyenlere diye yazmışım.Yanlışlık olmuş özür dilerim.O  EVET diyenlere olacaktı.

Dedeniz.

 

Zaten okuyunca şaşırmış, mutlaka bir hatalı yazma vardır diye düşünmüştüm... İstersen o yazıyı sileyim, sen yeniden yaz, ya da söyle düzelteyim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

AKP açıkladı: PKK lideri "evet" diyor

AKP Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Başkanlık Sistemi'ne "evet" dediğini anlattığı görüntüler arşivden çıktı.

 

Türkiye referandum tartışmalarına kilitlenirken, AKP Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Başkanlık Sistemi'ne "evet" dediğini anlattığı görüntüler arşivden çıktı.

"Müzakere süreci" görüşmelerinin kilit ismi Yalçın Akdoğan, HDP'lilerin "Öcalan'ın Başkanlık Sistemi"ne karşı olduğu yönündeki iddialarına karşılık verirken, 28 Temmuz 2015'te şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sürekli Öcalan adına yalan söylüyorlar, ‘Öcalan başkanlık sistemine karşı, Öcalan AK Parti’yle koalisyona karşı...’ Külliyen bunlar yalan. Öcalan’ın adını kullanarak sürekli toplumu kandırıyorlar. Öcalan ile görüştükleri dönemde koalisyon diye bir konu var mıydı ki Türkiye’de, Öcalan ‘onunla yapın şununla yapın’ desin. Bu yüzden büyük bir sorumsuzluk var. Öcalan bunları muhtemelen yakalasa sopayla kovalar diye düşünüyorum, ‘her şeyi mahvettiniz’ diye..”

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...