Jump to content

Ancak müminler kardeştir sözünün eleştirisi


Recommended Posts

Hepinizin bildiği gibi islamın kitabında,tüm müminlerin kardeş olduğu yazar.Atalarının dinine uyup,müslüman olanlar,birbirinin kardeşi oluyorlar.Ama atalarının dinine uyup,başka dine inananlar,islama göre otomatik olarak öteki oluyorlar.Atalarının seçimleri senin kimle kardeş olup olmayacağını belirliyor.Saçmalık ben burdayım diye haykırıyor,çığlık atıyor,görmek,duymak isteyenler için.Sonuç olarak bu  bize İslamın fanatik,bağnaz,holigan bir anlayış tarafından oluşturulduğunu gösteriyor.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dinin amacı, doğruluk ve iyilik olsaydı, en büyük çabasını insanları birleştirmek adına ortaya koyması gerekirdi.
Oysaki dinciler ve tanrıları, tüm gücüyle insanları düşman etmek için adeta çıldırıyor....!
Sadece bir düşünce farkından dolayı insanları birbirinden ayırmaktan dolayı en ufak bir utanmaları da yok.

Bir kez daha anlaşılıyor ki....; din denilen şey, hiçbir insani/manevi değeri olmayan vicdansız adamların rezilliklerinden ibarettir.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

İslam dininin kuralları, recep tayyip erdoğan gibi adamlar tarafından yazıldığını kanıtı müslümanlar kardeştir sözü değil mi? Recep tayyip erdoğan "müslümanlar kardeştir" sözüne dayanarak, ne zaman almanya'ya veya hollanda'ya gitse, müslümanlara hitap ederek onları gaza getirmenin ve çıngar çıkarmanın imkanına kavuşuyor. Aynısını yapmak için muhammed de "müslümanlar kardeştir" teoremini ortaya atmışa benziyor. islam, arap kültürel uygulamalarıyla örülmüş bir din olmasına rağmen tayyip erdoğan islamdan yararlanmasını çok iyi biliyor. En az muhammed kadar bu dinden yararlanmasını biliyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...