Jump to content

Kendinizi 5 dakika bir İslamcının yerine koyun


Recommended Posts

Sadece 5 dakika bir İslamcı olduğunuzu hayal edin.

Tamamen kendinize ait hayali bir dünyanız var.

Bu hayali dünyadaki hayali bilime göre günde beş kere ayaklarını yıkayıp sonra da ıslak ıslak çorap giymek çok faydalı. Aynı şekilde yazın kavurucu sıcağında 18 saat su içmemek de epey faydalı bünyeniz için. Bu bilime göre insanın elinde, bebeklerin kalbinda Allah yazıyormuş. Bazı hayvanlar da Allah diyormuş hatta.

Bu bilime göre kadın erkeğe göre eksik akıllı ve zayıf. Bu bilime göre soy babadan yürür mesela. Örtünmek kadının doğasında vardır, 9 yaşından itibaren bir kadının başını örtmesi çok faydalıdır.

Bu hayali bilim aynı zamanda evrim teorisini çürütmüş, ayın yarıldığını kanıtlamış. Hatta NASA'nın elinde fotoğraflar falan da var ama gizliyor.

Bu hayali dünyanızda tamamen kendi hayal dünyanızın bir ürünü olan bir tarih teziniz var: İşte Atatürk İngiliz ajanıydı, Çanakkale Savaşı'nı gökten inen yeşil sarıklı evliyalar kazanmış falan filan...

Bu hayali dünyada Kaptan Kusto Kuran'da denizlerin karışmadığı bilgisi yazdığı için Müslüman olmuş. Neil Armstrong ayda ezan sesi duymuş. Evrenin genişlediği bilgisi Kuran'da yazıyormuş. Hatta NASA Kuran'dan da faydalanıyormuş. Stephen Hawking Allah'ın varlığını kabul etmiş. Tolstoy ve Şekspir gizli Müslümanmış. Jackie Chan Müslüman olmuş.

Bu hayali dünyanızda Amerika'yı Müslümanlar keşfetmiş. Her şeyi zaten önceden Müslümanlar bulmuş. Hatta kafir kemalist cumhuriyet bütün Osmanlıca bilimsel eserleri Avrupa'ya ve Amerika'ya satmış. Batılılar bu eserler sayesinde uzaya çıkmış falan filan...

5 dakikalığına da olsa kendinizi harikalar diyarında hissetmek nasıl bir duygu?

tarihinde Has Kemalist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hiç de fena fikir değil. Keşfettiğim bir aletle Müslümanlığı yaşıyorum.

YALANCI GERÇEKLER

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...